Az orosz internetezők használják a legaktívabban a közösségi oldalakat a comScore legfrissebb felmérése szerint. Az aktív online közösségi életet a nagy távolságokkal magyarázzák a kutatók.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keseruimre
aki ezt a cikket írta, azt nagyon gyorsan ássák el, vagy bújjon el egy nagyon sötét helyre, mert a fejében is igencsak nagy sötétség van.

azért a közösségi oldalak használatát ne keverjük már össze az iwiw-ezéssel. Mert a cikknek semmi köze sincs az iwiw-hez, maximum csak annyi, hogy az iwiw is csak egy közösségi oldal. ennyi.

biztos vagyok benne, hogy azért kavarták bele a cikk címébe az iwiw-et, hogy többen kattintsanak. mert ha már valamiben az iwiw mozaikszó szerepel, arra már kattint a felhasználó.

Miért nem lehetett azt a címet adni a cikknek, hogy "Az oroszok használják leggyakrabban a közösségi hálózatokat"?

Ciki az fn.hu-nak. és természetesen jár nekik a lekváros bukta díj: publik.wamma.hu/2008/11/02/a-lekvaros-bukta-dij-es-a-nyugodt-turelmetlenseg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.