Ha minden a tervek szerint halad, talán már a közeljövőben világhírűvé válik az IdeaS Solar Kft. által gyártott TMT Solar Tile Systems, legalábbis az eddigi visszajelzések ezt sejtetik. Tóth Miklós három éve vetette bele magát a tervezésbe, s mára létrehozott egy olyan napelemes tetőcseréprendszert, amely a világon is egyedülálló.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
Csak a kínaiak le ne nyúlják,mert ott nemigen foglalkoznak a szabadalmi védettséggel!
qxy
Azok bizti nem Nem a magyartól kell félni.Az nyúlja le és eladja bagóért és mi majd megvesszük.Nem így szokták a magyar okosok?Mit értünk a sok találmánnyal? egy sem a miénk.Mind elszarta az ország. Egy agy tekervénnyel több lett volna az agyban,akkor még Svájc is mögöttünk lenne.De a parlamentben soha nem az ész dominált hanem a nyelv.ja meg amit lehet nyalni.
kamazuka
Sikeres lessz!Ithon is.A hazai fizetőképes kereslet uniós szinten van, ezért már most kívánják a hazai tömegtermelés megvalósulását.
Állítólag hitelre is lehet majd megvásárolni.
Nem akarok pesszimista lenni,de ha az ingatlan adót bevezetik,akkor pár milla a tetőn, mekkora volument eredményez az adó terén?
furfang
Nagyon tehetséges nép a magyar! Arányaiban szellemi nagyhatalomnak számítunk.
Bobika
Mi már 1000 sört ittunk meg, hogy megtudjuk csinálni a melegítő rendszert. Aki már megcsinálta attol szeretettel várom az e-maileket, hogy hogyan müködik meg stb.
alábbi címre: [email protected]
csutak
@furfang: Bár igazad lenne!
De nincs:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.