A miniszterelnök nem engedi az Élet Mentét sértő demonstrációt megrendezni - írja a Népszava.

Steiner Pál az "Adj gázt" című a magyar zsidók meggyilkolásának emlékére szervezett Életmenettel szemben szervezett motoros felvonulással kapcsolatban kérdezte a kormányfőt. Miért lehet, hogy a náci szellemű motoros felvonulás rendőri felvezetéssel törtlénhet meg? - tette fel a kérdést.

Nem csak ízléstelen, de mélyen bántó és alkotmányellenes is a motoros menet, így utasította a belügyminisztert, hogy az Élet Menete napján más rendezvény ne valósulhasson meg - olvasható a Népszava tudósításában.

263 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Ezt nem értem !!! Elözöleg egyeztettek a Belügyminisztériummal,
és a Békemenet 10 órakor kerül megrendezésre,
az " Adj gázt!" pedig 16 órakor - teljesen más utvonalon !!!

Vajon miért birálta felül a rendörségi engedélyt ???
Egy ártalmatlan motorosfelvonulás...
Vany annyira gáz van, hogy nem kell adni gázt ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hallgatag
Ezt nem értem !!! Elözöleg egyeztettek a Belügyminisztériummal,
és a Békemenet 10 órakor kerül megrendezésre,
az " Adj gázt!" pedig 16 órakor - teljesen más utvonalon !!!

Vajon miért birálta felül a rendörségi engedélyt ???
Egy ártalmatlan motorosfelvonulás...
Vany annyira gáz van, hogy nem kell adni gázt ???
Csizmás Kond
Szóval akkor mégse a Mazsihiszet tiltották be...
leszúrt rittberger
Helyes. Tüntetgetni lehet, felvonulni lehet, provokálni nem lehet. Ennyi a történet.
bretagne
Nem tudom, miért nem lehet megérteni ezt a tiltást? Eleve az engedélyt sem kellett volna megadni!
Pilóta
@Csizmás Kond: ... mi az a fac, hogy "Mázsahiszet"?!:-)
hallgatag
@bretagne: Ez olyan, amikor 10 órakor veszel 1 kg kenyeret Óbudán,
16 órakor meg Ùjpesten...Nem zavarod magad...
hallgatag
@dr lóherre: Ahhoz, hogy elindulj egy motorral, gázt kell adni, nem ???...:)))))))
viharsarkimary
@Silver: Na,tessék,már ez is gyűlöletkeltő!...
bobijub
újabb példa, arra, hogy ma Magyarországon nem történhet semmi sem a nagyvezír - akinek útmutatásai alapján (hívei szerint) tervezik az isteneket - nélkül.
még egy megmozdulás betiltása vagy engedélyezése se nem történhet nélküle.

és azt, hogy nélküle semmise nem történhetik, hangoztatni is kell, mert ez nem Magyarország szégyene, hanem a nagyvezír érdeme. A nagyvezír mérhetetlen nagysága csak így lesz egyre és egyre nyilvánvalóbb az ő feltétel (és gondolkodás és tájékozódás) nélküli hívői számára.

áldd meg Pápa a Magyart!. Mert Isten nem ér rá. Isten mostanában a Magyarok Nagyvezírje által küldött áldás feldolgozásával van lefoglalva.
leszúrt rittberger
@bobijub: Ezt a döntést nem neki kellett volna meghoznia, hanem annak aki elé az engedélykérés először odakerült... Csak hogy Magyarországon holmi kerületi rendőri vezető nem fog ilyen döntéseket bevállalni, mert abban a pillanatban lemocskoszsidózzák, felgyújtják a házát a mélymagorok...
vukkocska
@leszúrt rittberger: ebben Neked teljesen igazad van. Nem is hiszem, hogy a miniszterelnök tiltotta meg, csak ez így jól hangzik. Ugyanis az engedély megadásának nem csak különféle engedélyezési eljárása van, hanem a jogorvoslata is. Olyan jogorvoslati lehetőség nincs, hogy fellebbezéssel élhet a miniszterlenökhöz. Ez megint csak ilyen hatáskeltés. Nagyok vagyunk, de nagyon. Az I. foku rendőrhatósághoz kell benyújtani a kérelmet, s az esetleges jogorvoslati kérelmet a bíróság bírálja el. Gondolom, hogy miniszterelnökünk úgy gondolja, ő felette már csak a jóisten van, oda meg mint tudott, nincs apelláta.
kukac50
Akkor egyetlen autó sem közlekedik Budapesten? Annak is nyomni kell a gázpedált!
Orbán ennyire fél ez már beteges.
lajospapa
Először is: A miniszterelnök Úr, ha ő tiltotta be ez olyan lépése mely a ritka helyes döntései közül az egyik.
Másodszor: Mért a miniszterelnök lépett ebben,alatta sok sok lépcsővel nincs döntéshozó?
Tán a hóekék is azért nem mentek időben?
Harmadszor: Aki nem érti a jelszót, "ADJ GÁZT!" elmagyarázom: olyan, mint ha a Munkásőrség vonulna fel a Dózsa György térre vidáman énekelve a Bunkócskát. Lenne aki adna a gatyának!
vukkocska
@kukac50: sajnálom, hogy nem érted az áthallást. Zsidófelvonulás - motoros felvonulás - jelszó: Adj gázt. Auschwitzban szerinted mi volt? tovább nem magyaráznám.
Dr. Felipe
Hát érdekes dolgok ezek hogy egy emberen múlik minden. A hótolók is csak akkor indultak meg mikor zorbánc hazaért Brüsszelből és belefújt a sípjába.
Most meg megint azt látjuk hogy az aparátus tökörészik és zorbánc csettint egyet és máris be van tiltva az idióta "szíjjá gázt" motoros humbuk.
Hát érdekes dolgok ezek hogy zorbánc nélkül még fingani sem tudnak. Azt el kell ismerni hogy válogatott idiótákkal vette körbe magát a fényességes és ez valóban zseniális húzás volt tőle mert így okosnak tetszeleghet a sok idióta barom között.
aborisz
Az élet menetét ott kellene rendezni ahol élhetetlen az élet! Nagyon remélem az élet menete a 8kert is fogja érinteni!!
dodo571031
@Csizmás Kond: Nem volt motoros felvonulás viszont ingyen adták a gázt.
profon
Pintér előző nap még nem tudhatta ,hogy Orbán másnap reggel jobb ,avagy bal lábbal fog-e kelni ! Tudomásul kell venni ,hogy ez nem náci ,zsidó, vagy magyar kérdés ! Akinek a fia ,lánya, férje vagy bármely hozzátartozója meghalt bármelyik oldalon ,ugyanolyan értelmetlen felesleges volt. Az igazi felelősök többsége meg soha nem bűnhődött meg tetteiért.
Mobil123
@Silver: Letiltani :-)) Nem lesz gáz Nálatok:-))
Dr.luigilongo60
Aki Auschwitzzel viccelődik,megérdemli hogy kedves családjának is hasonlókban legyen része.

Az emberi butaságból fakadó aljasság szinte végtelen kis hazánkban, bár egyesek végtelenül büszkék erre, sőt ebből a viselkedésformából eredeztetik magyarságukat.
lfc2005
Nem vagyok fideszes, de abszolút egyetértek ebben Orbánnal. Jóérzésű magyar emberként forog a gyomrom ettől az ízléstelen provokációtól, de egy pillanatra érdemes belegondolni, hogy mit érezhet egy holokauszttúlélő, vagy egy olyan zsidó, akinek a rokonait gázosították el azok a nácik, akiknek az eszmei utódai most itt akarnak motorozni. És visszautasítanám, hogy ezek nemzeti érzelmű motorosok lennének, mert szerintem az ország szégyenei!
genyó kapitány
A mazsihiszti kiadta a parancsot, viki meg jó ölebként ugrott.
crow0131
Szerintem meg ez helyes, hogy betiltják. Mondjuk 1 év múlva valamelyik országban rendeznének, majd egy felvonulást, hogy "halál a szőkékre", azt helyeselnéd? Azt lenne célszerű megfigyelnünk, hogy a politikai elitnek az a célja, hogy egymásnak essünk. Szerintem meg ezt ne hagyjuk, mindegyikőtökben van nagon sok érték és ezt csak együtt tudjuk "kamatoztatni". Keressünk egy megfelelő új polgári pártot, aki azokat az embereket támogatja, akik dolgzni akar ezért az országért. :) Szerencsére van már ilyen szerveződés :)
crow0131
Drluigilongo60 és Ifc2005 ! köszönöm a tárgyilagos hozzászólásotokat. Ilyen emberekkel újra fel lehet építeni egy országot :) Korrektek vagytok :)
Dr.luigilongo60
@crow0131: Csak EMBERNEK kell lenni és semmi több, minden melldöngetés mellőzésével.
leszúrt rittberger
@genyó kapitány: Egy ilyen sunyi féreg felvonulásnak álcázott provokációt minden vezetőnek kötelessége betiltania, nem Orbán-függű, nem Mazsihisz-függő... Szomorú, hogy a te náci agyadba ez nem fér bele.
zipper
@hallgatag: és miért nem "engedd a kuplungot" cím alatt óhajtott a mobilizált 'traktoros értelmiség' vonulgatni ?
hallgatag
Akkor, ha betiltották, ha épp ezen a napon valaki nyeregbepattan és motorozni van kedve, és találkozik a haverjával...együtt nem motorozhatnak ;))...a rendör megbünteti keményen ???Pedig ezek a kölkök hogy várták, hogy tavasz legyen !!!
genyó kapitány
@leszúrt rittberger: Az én náci agyamba az nem fér bele, hogy miért kell minden nap az orrom alá dörgölni valami olyan szörnyűséget, ami ha feltételezzük, hogy megtörtént nekem akkor sem volt hozzá semmi közöm, sőt senkinek sem aki most jóvátételt fizet annak a gyanúsan sok túlélőnek.
Az antiszemita megnyilvánulásoknak semmilyen táptalaja nem lenne, ha zsidóék nem vonyítanák tele a mindennapjainkat a priszlicsáré szar problémáikkal.
De ők nem csak vonyítanak, hanem üvöltenek és követelőzve az asztalt verik.
Én csak azt kívánom, hogy az összes adóforintomat ami hozzájuk folyik be az költsék gyógyszerre.
Nauta
@hallgatag: Ebben az országban már minden GÁZ. Ha netalán tán tán mégse lenne,akkor majd a fidesz gondoskodik róla,hogy az legyen.
Silver
Pedig annyira nem is írtam GÁZ dolgot hogy cenzurázni kellett,ettől más témában mások sokkal rosszabbakat írnak.Na sebaj
A Tündik bündije
Kézi vezérlés... apa segít, ha baj van, megvédi az övéit...
crow0131
Kedves hozzászólok :) látom a józanságotokat és tetszik az hogy a provokációkat a józanságoatk nem hagyja annyiban. Ha elegen leszünk és Ti is adtok új ötleteket, akkor tudunk javítani a napi bajokon. Pl. Nem festünk buszokat feleslegesen kékre (BKV; 700eFt/db); vagy egy volt köztársasági elnöknek adunk olyan házat (átmenetileg) ami közel 240 MFt-jába kerül az adófizetőknek.Szóval együtt könnyebben tudnk majd változtatni és munkát teremteni saját lakosságunknak :)
aborisz
@Dr.luigilongo60: Tisztelet a holtaknak !
sólyomszem
Bízom benne, hogy a palesztin falukban sem lesz több gáz, amit a buldózerek tolnak ki magukból, de ez senkinek sem tűnik fel vagyis nem akkora hírérték, mint egy motoros felvonulás. alfahir.hu/palesztin_gyerekeket_gyilkoltak_folyamatosan_frissul-20121118
sólyomszem
Amit Izrael csinál, azt ki fogja betiltani???
crow0131
@sólyomszem: Kedves Sólyomszem! Teljesen korrekt amit, írtál, de ezt minden oldalon nekünk kell betartatni velük, hogy a jelenlegi politikusok ne tudjanak ezzel játszani. Ezért van az hogy egymásnak karnak bennünket ugratni. Amíg az emberek egymásnak esnek addig lehet a zavarosban halászni.
crow0131
@Horizont: Kedves Horizont; igen jó meglátás. Józan válasz a provokációra :)
sólyomszem
@Horizont: Ez így van, egyelőre, de attól még nem szabad szemet hunynunk a külvilági dolgok felett...
zipper
@hallgatag: Nem a baráti motorozást tiltották be, azonban a "gázüzemű", asszociációs képességeket sem igényló, "agrár" menőzést...
furfang
Miután a zsidó emberek megemlékezését zavarja ez az " adj gázt" motoros demonstráció, én sem tartom jónak az engedélyezését, de az engedélyezését! A betiltás nagyon bizarr, jogszabályok hiányában! Mi van a demokráciával ebben az esetben? OV-nek nem tiltani, hanem megkérni kellett volna őket az emberi jóérzésre apellálva, hogy más napra tegyék. Ez hiba volt szerintem.
amaramaistanna
A tiltás,az helyes.Ahogyan tette az nem.Mert, önhatalmúlag,megkerülve az intézkedésre jogosultakat tette.Még ebben a szomorú ügyben is népszerűségre vadászik.
zipper
Ja, el is felejtettem - én is motoregér vagyok, már vagy 25 év, beteg kiscsávóknak is gyűjtöttünk, de nem " a rák végez veled " hirdetés alatt...
crow0131
Kedves Sólyomszem, Horizont! Akik ilyen korrekt módon gondolkodnak mint Ti (elnézést a tegezésért), azokkal szerintem a saját országunkon belül megtudjuk oldani a problémáinkat :) Ez a korrekt polgári gondolkodás mód :)
crow0131
Kedves Hozzászólók :) Nagyon tetstzik a korrekt és tárgyszerű hozzászólásotok. Ha pártot vezetnék, akkor kérném, hogy dolgozzunk együtt, veletek meg lehetne változatni egy jó pár dolgot :) Profik vagytok :)
genyó kapitány
@Horizont: Én is hittem a szent holokauszt (TM) szuperbiztos (és törvény által védett!) számadataiban.
De elmúltan már 16 éves elég rég és részeg sem vagyok, hogy mindent elhiggyek ami a tévéből jön.
Azóta ha a 3-6-9 milló zsidó áldozatról hallok csak szemérmesen elmosolyodok.
Igen.
Annyi.
Pont.
crow0131
@genyó kapitány: Kedves Genyó Kapitány! kérem ne vedd köztözködésnek, mert nem célom. De az áldozatok adatai nagyságrendileg: 25 000 000 katona; 41 000 000 civil lakosság; 5 700 000 zsidó. Ez "szumma": 71 700 000. Ezek az áldozatok számai. (Benne: Etióptól- Svájci emberekig).
genyó kapitány
@crow0131: Kedves crow0131!
Igazán nem veszem kötekedésnek, de engedd meg, hogy kérdéssel válaszoljak a felvetésedre.
Ismered azt a mondást, hogy a történelmet a győztesek tollával írják?

Számomra mindenesetre eléggé furcsa, hogy az épp kiirtás alatt álló zsidó nép 1948-ban megszállta és elfoglalta izraelt. Aztán a megszállók lélekszáma pár év alatt milliókkal nőtt miközben az 'emberiség legnagyobb gaztettét' hajtották végre.
rajtuk.
Icipici apróságok, amik apró repedésekként mutatkoznak meg a Holokauszt (TM) míto.. akarom mondani tények márványsima felületén, de csak akkor veszed észre ha elég közel hajolsz, hogy megvizsgáld.

Nem árt minden megvizsgálni több oldalról is.
Mikor? Miért? Tényleg? Csak úgy, gonoszságból?
Vicces kérdések, mókás válaszok!
genyó kapitány
@Horizont: Nyugtasd magad ezzel.
Te vagy a szent igazság szent letéteményese és felkent bajnoka.
Olyan igazság ez amit törvénybe véstek, hogy soha, senki kétségbe ne merje vonni!
És erre azért volt szükség, mert ezek a tények és a tényeket törvénybe kell iktatni!
Holnaptól iktassuk törvénybe, hogy az ég lila és ha valaki ez kétségbe vonja azt büntessük meg!
Biztos színvak!
crow0131
@genyó kapitány: Kedves Genyó Kapitány! Köszönöm a jelzésedet. Azért gondoltam, hogy leírom a számokat, mert nem csak a zsidókról volt ebben szó. Ők a 10%-át sem tették ki az áldozatoknak. Meghaltak ott németek; albánok; kanadaiak és még egy csomó ország polgárai, akiket inkább hazavártak volna a szüleik. Csak erre szerettem volna rávilágítani.
Dr.luigilongo60
@genyó kapitány: Tényleg!
Mókás válaszok , konkrétumok és minden emberi alapvetések nélkül, mármint részedről.
vukkocska
@Csizmás Kond: tudod, sok mindenből tudok viccet csinálni. Ebből nem. Aki a fentiek közül ezzel poénkodik, nézzen utána a történelemnek, menjen könyvtárba, nézze meg az előzményeket fényképeken, dokumentumokon, és olvassa el Anna Frank naplóját.
marlin
Nem értem!!
Mit tiltott be a zOrr bán??
genyó kapitány
@Dr.luigilongo60: Ha egyszer vennéd a fáradtságot és tényleg utánanéznél pár dolognak lehet, hogy sok minden egészen más megvilágításba kerülne.
Ha erről nézed, együttérzés, ha másik oldalról képmutatás.
Én nem akarom rátok erőszakolni a gondolkodást.
A ti életetek a ti választásotok.
A ti igazságotok.
Fogyassz, dolgozz, érezz vezényszóra.
Sok sikert, én elmentem aludni.
Dr.luigilongo60
@genyó kapitány: Démonmentes szép jó éjszakát kívánok!!!:-)))
entero
@Dr. Felipe: Normális esetben mindenhol a vezető dönt, te ezt nem tudtad?
aremy
@furfang: ha megkérik őket akkor lehet hogy oljan lesz mint
2006 ban.mert ugye akkor is csak meg vagy felkérték őket úgye
nyergest meg a pintérnek kel megkérnie .
kkalman
@entero: Azért egy tüntetés, felvonulás engedélyezéséről, vagy betiltásáról nem a miniszterelnöknek kellene dönteni. Az ilyen döntések megoldásához ott van a megfelelő apparátus.
A holokauszt az történelmi tény, tagadni értelmetlen. A megemlékezés is jogos. Akkor ki engedte egyazon napra tenni, engedélyezni a két tüntetést?
coyote3
Én csak azt nem értem, ha törvény van erre, akkor miért is dönt a miniszterelnöknek csúfolt lény??
egyember
@sólyomszem: Gondolom, ha te -mint izraeli lakos- soha nem tudhatnád, hogy mikor pottyan a fejedre egy palesztin rakéta, mást kérdeznél ...
egyember
@genyó kapitány: A zsidó nép nem "megszállta" Izraelt. Izrael államot az ENSz hozta létre. Éppen a holokauszt "tanulságai" miatt. A zsidók az egész világról odaköltözve építették fel. A fasizmus által meghódított területekről nem -túl- sokan. Ott kevesen maradtak életben.
És hogy hogyan építették fel? Nézd meg a Google Earthon. Nem kell bekapcsolni a határok feltüntetését. Anélkül is szembeötlő, hogy meddig van Izrael. És ezt az ott élők úgy csinálták, hogy puska volt a hátukon, mert állandó fenyegetettségben éltek. A fenyegetés nem verbális volt, gránátok, rakéták képében érkezett. A verbális fenyegetés "csak" annyi volt, hogy: "Izraelt el kell pusztítani!"
genyó kapitány
@egyember: Ügyesen megtanultad a leckét.
Pár apróságot kifelejtettél.
A zsidó nép, mint menekült érkezett Izraelbe és a palesztin nép az ENSZ nyomására befogadta őket. Aztán 1948-ban a "kiirtott" zsidóság némi amerikai hátszéllel kikiáltotta majd létrehozta Izrael államot, majd az akkori kor legmodernebb tankjaival és repülőivel vígan halomra gyilkolták a tevén lovagló, puskával hadonászó palesztinokat.
Hősies és fair küzdelem volt.

De persze a történelemkönyvekből ez a pár 'apróság' kimaradt.
Ha egyszer lesz időd, bátran nézz utána.
Megértem, hogy egyeseknek nehéz szembe nézni olyan dolgokkal ami totálisan ellentmond olyan sziklaszilárdnak gondolt emberi elveiknek, hogy a holokauszt az emberiség legnagyobb (cö, cö, cö... mond ezt az indiánoknak akiket tényleg kiirtottak, esetleg a pár száz millió lemészárolt feketének) gaztette.
Ha valamit eléd raknak mint választ azt könnyebb elfogadni, mint saját magadnak megkeresni a válaszokat.
Én nem gondolom magamat az egyetlen igazság egyszemélyes őrzőjének, viszont szeretek több forrásból is tájékozódni és úgy újraértékelni a tényeket.
GeoCravker
@egyember: Genyó egy genyó. Provokál, és olykor butaságokat ír (sokat). Az igazság viszont nem fekete vagy fehér.
Izraelt papíron ugyan az Ensz valójában a korábban arrafele gyarmatosító anglia hozta létre. Nem annyira szívjóságból, hanem azért, hogy az arab világban és a törökök hátában legyen egy olyan europanizált hídfő, ami kézben tartja a stratégiai fontosságú főniciai partvidéket, és nem mellesleg megosztja a muszlim erőket. Pénz nem számít alapon. Volt erre európában is példa. Olvass utána az NDK nevű formációnak. Pénz nem számít, hídfő, stb.
A hídfő azonban nem akart áldozat lenni, és önálló életet kezdett élni. Nem akart engedményes, kegyúri gyarmatként viselkedni, amit meg tudok érteni, és a nyugat kénytelen volt ehhez jó képet vágni. Szerintem az eredeti tervekben nem igazán szerepelt a szovjet területekről bevándorló milliónyi ember. S nem szerepelt talán már a gázai expanzió sem annak idején.
Genyó ettől még persze genyó és ferdít, illetve csúsztat. Hiszen az európai zsidóság nem abból a nagyjából 10-15 millából állt, akik áldozatául estek a 2. Vh.-nak. Az az 5 milla körüli szám ugyanis csak az, akiket de facto azért öltek meg, mert nyilvántartott zsidók voltak. A nyilvántartások infrastruktúráját különben a Holerit (ma IBM) szállította, és Henry Ford pénzelte. Ez sem titok.
Ettől a Holocausst az volt, ami. Tömeges, származás alapú kiírtási kísérlet. S aki ennek drukkol, helyesli, megismételné, annak felajánlanám a Dracul féle turbán-divatot. Szorosan a fejére szegezve.
Alkalmasint annak is, aki azt hiszi, hogy egy háború egy videojáték. Aki nem képes felfogni, hogy emberek halnak meg, az menjen elmegyógy intézetbe vagy menjen el egy háborús tűzfészekbe és lövesse le magát. De addig is gebedjen szorgalmasan.
genyó kapitány
@GeoCravker: Azt konkrétan leszarom, hogy mit gondolsz rólam, de legalább úgy tűnik hajlandó vagy utánanézni dolgoknak.
Kutakodj tovább, találhatsz még érdekes válaszokat.
Némó Matróz
Nem értek egyet az elmebeteg motorosokkal de egy demokráciában a miniszterelnök nem tilt be semmit.
Ez a metódus Sztálinra meg Hitlerre volt jellemző, no meg jó utódjukra Viktátorra..

@furfang: Fura, de egy véleménye vagyunk!
furfang
@aremy: @Némó Matróz: Szerintem azért volt ez nagy hiba OV részéről, mert olyan alapot szolgáltatott későbbi igényeknek ( tiltsa be ezt vagy azt a tüntetést, rendezvényt, hiszen egyszer már megtette), amire sem a hatályos jogszabályok, se a demokrácia fogalma nem ad lehetőséget.
Jól tudom, hogy rövidesen itt lesz a zsidó világkongresszus, a holokauszt megemlékezések folyamatosak, az európai parlamentben is készül OV felszólalni Mo. érdekében. Mindezt úgy, hogy a szoclibeknek sikerült a világot ellenünk hangolni a rasszizmus vádjával. Belátom tehát, hogy ezt a motoros felvonulást ( ami belegondolva ragyogó kormány ellenes provokációnak is felfogható), ha már engedélyezte a rendőrség valahogy el kellett vinnie erről a napról, de a tiltás nagyon rossz húzás volt. Zsidó honfitársainknak meg úgysem elég semmi gesztus, ezt pedig sajnos a tapasztalat igazolja, tehát ezt nem kellett volna. Még egy-két életmenet, és arra adott reakció, és a Jobbik 2/3-al győz.
QQCSI
2013. április 08., hétfő 15:26
Orbán betiltatta az antiszemita felvonulást
hvg.hu/itthon/20130408_parlament_percrol_percre

Azt mondta Orbán, hogy ő minden reggel felhívja a belügyminisztert.
Hétfőn reggel ez nem került szóba?
Akkor miről beszélgettek?
dömdödöm
Azt se mondja nekem senki hogy minden motoros újfasiszta ,és hogy az aki újfasiszta mind van motorkerékpárja. Ez nem egy provokáció talán ?
dömdödöm
Orbán betiltotta az "Adj gázt olcsóbban " vonulást egyből 8 ft-al csökkent a benzin ára .
Pilóta
... ez, talán megbocsáthatatlan tévedés O.V. részéről!:-(((
ha, tévedés?!
Dr. Felipe
@entero: Ha mindenben a kedves vezető dönt akkor a seggnyaló hadakat minek etetjük az adóforintjainkból?
szjupermen
@genyó kapitány: Vezényszóra azok szoktak valamit tenni, akik masíroznak, vagy kullognak bégetve a vezérürü után.
A nicked választása kitünő. Gondolkodásmódodra rendesen rávilágít. Na nem a kapitány fele. Nem kívánom, de érdekes lenne megtudni a véleményed azután, ha valamelyik hozzátartozód életét venné el valaki erőszakkal, csupán azért, mert valamihez kötné, ami számára nem szimpatikus. A számokról meg annyit, hogy mindegy mennyit mondnak. Egyetlen emberélet elvétele is tragikus.
Hazaárulásról meg az a véleményem, hogy az a hazaáruló, aki pénzért, vagy várható szavauzatért kiárusítja az országot. Valamint az, aki szembeállítja mindenkivel a hazáját szintén csak azért, mert betegesen ragaszkodik a hatalmához.
GeoCravker
@genyó kapitány: leszarásilag kvittek vagyunk. :-) De azt sosem hittem, hogy a világ nem a szürke különböző árnyalata.
JAJMÁR
@genyó kapitány: No de, biztos vagy benne, hogy az indiánokat kiirtották? és biztos, hogy a zsidók halomra gyilkolták a tevén lovagló és puskával hadonászó Palesztinokat? Ott voltál, láttad saját két szemeddel? Mert a Holokauszt szerinted hazugság, ezek meg igazságok, pedig nyilván egyiket sem láttad, nem voltál ott! Tudod, szerintem a valóság sokkal szürkébb! Az, hogy 3, vagy 6 millió embert öltek-e meg gázkamrában, a gyilkosság elkövetése szempontjából nem releváns! Soha többet ilyet, és még hasonlót sem szabad egy nép ellen sem elkövetni, aki ezt a tanulságot nem képes levonni, annak semmilyen bizonyíték nem elég.
egyember
@genyó kapitány: Én nem "leckét" tanultam. '34-ben születtem. Apámnak volt egy (zsidó) barátja. Annak egy velem egykorú fia. Egy osztályba jártunk két évig. Az iskolán kívül nagyon jó barátok voltunk. A fiút az apja '41-ben Svájcba küldte, ahol az édesanyja élt és dolgozott. A gyerek az anyjával együtt Izraelbe ment az 50-es évek elején (az apja füstté vált a nemlétező holocaust során). '87-ben hazajött. Felkereste volna az esetleg létező rokonait. Csak ismerősöket, barátokat talált. Engem is. Azóta is kapcsolatban vagyunk (nem maradt itt, munkája, családja -felesége francia- ott tartja). Évente hazajár, néha egyedül, néha családostól. Néhány hétig van itt. Amit Izraelről, az életükről tudok, azt túlnyomórészt tőle tudom. NEKI jobban hiszek, mint neked és hasonszőrű elvbarátaidnak. Különben a (tőle kapott) kép alapjában véve megegyezik azzal, amit az elfogulatlan (de realista) "közvélemény" lát.
lemma
@amaramaistanna: biztos elöntötte az agyát a méreg és bumm betilt
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem mindenkinek egyforma a fájdalom, az ami fáj és amiért fáj valami.
Valaki töröltette az amúgy lehet idétlen de attól eltekintve ártalmatlan beírásomat ami három szóból álló kérdés volt...lelke rajta ezért biztos nem fogom jobban szeretni.
Nekem nem volt zsidó elharcolt felmenőm, de volt olyan akit a hős és évekig imádott orosz beözönlők meggyaláztak, megerőszakoltak, volt akit megöltek pedig nyomorék volt...és sorolhatnám de nem akarok senkit arra kötelezni, hogy azért meakulpázzon vagy kötelező ünnepet üljön...tehát engem se kötelezzen senki hasonlóra.
Az elnyomás a meggyalázás ha nem egyformán bántó vagy törvényellenes akkor az nem kötelezhető senkire.
genyó kapitány
@szjupermen: Nem igazán érzem a hazaárulós agymenésed, de egészségedre. Az élet menetéről annyi, hogy egyetlen oka van az egész cirkusznak. A 'túlélő' biznisz jó bevételt jelent néhány kiválasztottnak és ezért foggal-körömmel ragaszkodni kell hozzá és napi szinten beszédtémává kell tenni.
Egyetlen emberélet elvesztése is tragikus, de kissé álszentnek és képmutatónak tartok egy olyan menetet, amit olyanok szerveznek akiknek a népe épp a palesztin nép kiirtásán dolgozik.
genyó kapitány
@JAJMÁR: Értelem szerűen nem láttam se az indián őslakosok kiirtását, sem a palesztinok halomra gyilkolását, de gondolom nem azért fogytak el az őslakosok, mert a konzervgyártást felfedezték, de konzervnyitót nem és ezért éhen haltak.

@egyember: Nem a holokauszt tényét vonom kétségbe, hanem a mértékét és a jelentőségét. Illetve nem vonom kétségbe, hisz az illegális.
Egyébként megsúgom neked. Az antiszemita megnyilvánulások jelentős részét pont a holokausztozók generálják.
Mindenki gyászolja a saját szeretteit. Engem pont annyira hatnak meg a gázkamrákban meghalt zsidók, cigók, oroszok, mint amennyire téged meghat a 'málenkij robot'ban meghalt nagypapám.
vigyorgó
@Dr.luigilongo60: ( 20:12) szerintem eltértél a tárgytól. Mellesleg nem csak zsidók vesztek a lágerekben.
genyó kapitány
@JAJMÁR: Egyébként szívesen utánaolvasok kicsit az általad felsoroltaknak, hátha más oka volt az indiánok kihalásának az európaiak irtóhadjáratán illetve himlőjárványokon kívül.
Ismétlem.
Nem félek tőle, hogy új tények ismeretében felülvizsgáljam jelenlegi világnézetemet.
JAJMÁR
@genyó kapitány: nagy örömmel olvasom, hogy szívesen megismered a tényeket, és az igazság érdekel! Ezzel én is így vagyok, és gondolom még sokan. Amúgy a vallásom katolikus keresztény :) igaztortenelem.freeblog.hu/archives/2009/06/07/Holokauszt_tagadas/
Dr.luigilongo60
@vigyorgó: Állította valaki az ellenkezőjét?
szjupermen
@genyó kapitány: Gondolom, ha a te szomszédod napi szinten megdobálná a kölyködet a kertben, akkor te nem tennél ellene semmit.
Egyébként mi közöd a palesztinokhoz? Benősültél hozzájuk? Esetleg felvetted a hitüket?
hallgatag
@hallgatag: Ön a Rosszabbik kerületi vezetője is egyben. Mit szól a pártja a motoros csapatához?

A pártpolitika és a motorsport két külön dolog. Nem tartjuk nyilván, ki mivel közlekedik, mert eleve nem vagyunk híve a listázásnak. Bár, Pistának jó lenne!
qrumpli
Tényleg igaz ,hogy a zsidó gyerek ez miatt nem tudott levizsgázni autóvezetésből?
Amikor mondta az oktató ,hogy "adj gázt"!
Mindig kiugrott az autóbol.
sólyomszem
kuruc.info/r/2/110472/

És mennyire igazuk van. A jövőben fingani se lehet majd a zsinagóga körül, mert lecsuknak antiszemitizmusért??

Gerjesztett hiszti!

Az én nagyapám ugyan megúszta a szovjet koncentrációs tábort élve, de amiket átélt azt senkinek nem kívánom és még sem siránkozok, meg követelőzök. A legtöbb embernek ezek miatt van rossz szájíze a zsidókkal kapcsolatban, s persze ők ezt ki is használják...
genyó kapitány
@szjupermen: A szomszédomban cigányok laktak és napi szinten elloptak mindent ami mozdítható volt. Elköltöztünk, így most nyugalomban élünk.

Azért érdekelnek a palesztinok, mert ugyanaz a nép gyilkolja őket halomra amelyik kisajátította magának a holokausztot, és amelyik képmutató módon megszervezi az élet menetét.
Azt nem kérdezem, hogy téged miért érdekelnek a zsidók. Nyilván üzleti érdek.
zipper
@genyó kapitány: Az izraeli államot 1948. május 14-én alapították újjá. Az ország a történelmi Júdea és Izrael, ókori zsidó királyságok területén helyezkedik el. Lakóinak nagy része izraelita vallású zsidó, akik a szétszóratás 1850 éve után többnyire a második világháború és az európai holokauszt után vándoroltak vissza a térségbe. A lakosság további jelentős részét arabok alkotják, akik az ókori zsidó államiság megszűnése után települtek be tömegesen a 7. században.

Hol volt még az ENSZ ?

"Az ország a történelmi Júdea és Izrael, ókori zsidó királyságok területén helyezkedik el."

Teccik érteni ? - " történelmi Judea és Izrael..."
- " ókori zsidó királyságok..."

A kurucinfó és a barikád eléggé hiányos történelmi ismereteket nyújt.
genyó kapitány
@zipper: Ezek szerint minket kiirthatnak az olaszok, a bolgárok, a szlávok, a törökök, a mongolok, mert ők is rondították a kárpát medence levegőjét?
1948-ban többségében Palesztinok lakták, akiket tervszerűen irtanak a mai napig.

Az ENSZ 1945-ben jött létre ha jól tévedek.
Teccik érteni?

Megismételem neked, talán eljut.
Ne egyféle forrásból szedd össze az ismereteidet és néha nem árt elgondolkodni az okokon.
Többet nem tudok segíteni, nem gondolkodhatok helyetted.

És nem az zavar feltétlenül, hogy elfoglalták azt a területet amit őshazájuknak tekintenek (mellesleg a Palesztinok is, de ez ugye titeket nem érdekel, miért is kéne?). Engem az zavar, hogy egy tömeggyilkos nép NE szervezzen menetet a gyűlölet és a kirekesztés ellen Magyarországon izraeli zászlókat lobogtatva!
És ne akarjon bennem bűntudatot kelteni valami olyan miatt amit NEM ÉN KÖVETTEM EL!
És főleg ne velem fizettessék ki az túlélősködők életjáradékát!
rip
@genyó kapitány: Jogos én sem akarok fizetni. Én nem bántottam őket. Én sem akarom nézni a zászlójukat. Én sem megyek más országba felvonulni és mutogatni magam a Magyar Zászlóval. És a halottaikról mindenki csendben emlékezzen, de legfőképp ne az utcán. Próbálkozzanak ezzel Németországban, vagy Nyugat Lengyelországba..
human
@zipper: A zsidók elhagyták Jeruzsálemet. Helyükre az arabok költöztek. Majd gondoltak egyet a zsidók és visszanyomultak Jeruzsálembe. Most hirtelen mégis jó lett nekik az őshaza? Az ott élő arabok meg mintha ott sem lennének? Nehéz jogosnak tartani így a zsidó területi követeléseket.
human
@genyó kapitány: Az utolsó két mondatoddal teljesen egyet tudok érteni. De...
A tömeggyilkosok szerintem viszont a nácik voltak. És ha nem sikerül megállítani őket ... hát bele sem merek gondolni.
szjupermen
@genyó kapitány: Több mint 21 évig volt munkatársam egy cigány származásu magyar ember. Mint példakép tekintettem rá, mert becsületben, szorgalomban nehéz volt utolérni. Nem egyedi eset volt, számtalan más, hasonló ismerősöm volt, van. Csak ők nem tűnnek ki, mint azok, akik bűnöznek. Azonban mikor cigányozol, őket is emlegeted.
A zsidókat és bárkit csak akkor védem, ha igaztalanul bántják őket. Ez minden féle nációra igaz. Persze az IQ szegénynek az a lényeg, hogy legyen valami könnyen megkülönböztethető dolog, ami alapján tömegesen ítélhet. A lényeg a könnyűn van, nehogy még gondolkodni is kelljen.
A zsidók területéről itt is sokan leírták a teóriájukat. Nem ártana helyette némi történelmi ismerettségre szert tenni.
Ha máshonnan nem, olvasd el újra Zipper írást, de most úgy, hogy értelmezd is.
A tömeggyilkosságról írnál bővebbet? Csak hogy értsem mit is nevezel annak.
genyó kapitány
@szjupermen: Kezdek belefáradni, hogy mindent többször le kell írnom.
A cigány kollégádra reflektálva ismered a mondást, hogy "Egy fecske nem csinál nyarat?" Azt a kollégádat nem azért nem tűnik ki, mert szépen dolgozik, hanem mert a cigányok döntő többsége öl, lop, rabol és képtelen beilleszkedni a Magyar társadalomba.

Árulj el nekem légy oly kedves valamit. Szép számban élnek ebben az országban tót, szerb, német ...stb. nemzetiségűek. Velük miért nincs baj? Senki nem bántja őket.
Nem gondolod, hogy ez kissé furcsa?

Konkrétumot írj, hogy miben tévedek a zsidók területét illetően.
Pont ez a baj, hogy utánanézek ezeknek és előbb-utóbb az ember szemét kiböki a valóság, de te bátran dugd a homokba a fejed és hajtogasd a mantráidat.
Antiszemita, náci, rasszista...

Tömeggyilkosság alatt azt értem, hogy technikailag jóval fejlettebb hadigépekkel módszeresen kiirtják az ott élő arab őslakosokat. Nem mellesleg olyan fürtösbombákkal amiket az ENSZ betiltott, de zsidóékat nem lehet felelőssége vonni, mert az USA minden ilyen irányú keresetet megvétóz.

A kiválasztott nép a törvények felett áll.
zipper
@genyó kapitány: csak nem a "Kurucinfó Egyetem Zsidók és Egyéb Alávalók Tanszékén" szerezted a diplomát ?
Neked tök mindegy a tájékozódási források száma, az a lényeg, hogy elkapálják a zsidókat !

Próbálj értési/értelmezési gyakorlatokat venni:

"Ezek szerint minket kiirthatnak az olaszok, a bolgárok, a szlávok, a törökök, a mongolok, mert ők is rondították a kárpát medence levegőjét?at venni:"

1/ Világosan leírva, hogy a zsidók már éltek azon a területen, melyet később elhagytak - arról nincs szó, hogy mind egy szálig eltűntek onnét !

2/ A magyarok a honfoglalás előtt nem fordultak meg a Kárpát-medencében, hogy majd ismét elfoglalják és belakják , tehát az "olasz, török...stb." erősen ismerethiányos állításod nem állja meg a helyét !

3/ Mindössze ennyi bukta van a kurucinfós, barikádos mese - és mondatörténelemben !

4/ A zsidók sem makulátlanok, azonban az nyilvánvaló, ha a palesztinok nem a zsidókkal állnának szembe, a kutyát sem érdekelné a sorsuk !
Mint ahogy a tibetiek sorsáért nem vinnyogtok, a dél-amerikai indiánok sorsáért sem nyüszítetek, továbbá a Kína területén élő ujgurok elnyomásáért sem - MEGLEPŐ MÓDON ! - nem visítoztok !
Miért nem ?

MERT NEM ZSIDÓKKAL ÁLLNAK SZEMBE !
sólyomszem
@zipper: "Mint ahogy a tibetiek sorsáért nem vinnyogtok, a dél-amerikai indiánok sorsáért sem nyüszítetek, továbbá a Kína területén élő ujgurok elnyomásáért sem - MEGLEPŐ MÓDON ! - nem visítoztok !
Miért nem ?

MERT NEM ZSIDÓKKAL ÁLLNAK SZEMBE ! "

Azt elárulnád azért, hogy akiket itt emlegettél, azok hányan nyafognak itt nálunk minden apró-cseprő dologért?? Talán ezen is el kellene gondolkozni!
zipper
@sólyomszem: Aha ! Szóval nem az a baj, hogy zsidók, hanem az ha a szétlopott holmik helyében kárpótlást követelnek ! vagy milyen " apró-cseprő" dologra gondolsz ?

Aztán: - ha nem nyafognak az ujgurok akkor dögöljenek is meg ! Igaz ? mert nem zsidókkal konfrontálódnak !
Vastagon kilóg a lóláb kiskomám !

Ilyen olcsó kínai trükkel ne érkezz felém, nálam ez nem megy el !

Megfejelem a kérdést, mert látom érdekel a dolog: - hol vannak a zsidó felvásárlók, tudod, azok, akiktől már évek óta kurucos fosás van és Perez sem tartotta az "ígéretét" ?
genyó kapitány
@zipper: Próbálom kedvesen megfogalmazni.
Szituáció:
1. A zsidók éltek korábban Izrael területén.
1. Magyarország jelenlegi területén éltek és azóta is élnek németek, olaszok, törökök, bolgárok etc...

2. A zsidók szerint az az ő földjük és módszeresen kiirtják az ott élő palesztinokat.
2. (egyszerűsítek, hogy megértsd) Mivel ez a terület korábban a Bolgár birodalom része volt és még mindig él itt egy bolgár kisebbség, a bolgárok idejöhetnek és leölhetik az itt élő magyarokat?

Én nem nyafogok egyetlen népért sem, de mivel unom leírni még egyszer ezért idézek:
"nem az zavar feltétlenül, hogy elfoglalták azt a területet amit őshazájuknak tekintenek (mellesleg a Palesztinok is, de ez ugye titeket nem érdekel, miért is kéne?). Engem az zavar, hogy egy tömeggyilkos nép NE szervezzen menetet a gyűlölet és a kirekesztés ellen Magyarországon izraeli zászlókat lobogtatva!
És ne akarjon bennem bűntudatot kelteni valami olyan miatt amit NEM ÉN KÖVETTEM EL!
És főleg ne velem fizettessék ki az túlélősködők életjáradékát!"
nemkati
@genyó kapitány: Vajon hány zsidó él a világban? Merthogy az a terület, amit ma az országuknak mondhatnak, kb 1/5-e Magyarországénak, és a lakosaik száma 7-8 millió között van. Aki oda akarná visszazavarni őket, az nagy képtelenséget óhajt. Nem is beszélve arról, hogy a földgolyón létezni, élni, minden embernek, bárkinek, bárhol, joga van. Egyszerűen annál a jogánál fogva, hogy emberként erre a Földre született.
zipper
@genyó kapitány: Ne magyarázd a hülyeségedet, Török, bolgár olasz ? Mikor ? A honfoglalás előtti évszázadokban ? Morva, avar és még néhány, az igen.

Szar ügy, de zsidók előbb éltek a Kárpát-medencében ,mint magyarok ! Innét akarjátok elzavarni őket - milyen jogon ? Te, a később érkezők leszármazottja ? Persze ebben sem lehetsz biztos.
(www.magyarzsido.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=36:honnan-joettek-a-zsidok-&catid=2:toertenelem&Itemid=2 )

Zavar az izraeli zászló ? A románokat meg a székely ! Egál !
Tömeggyilkos nép ? Kik vagonírozták be a zsidókat magyar területen, magyar haaósági közreműködéssel ?

Szóval ne magyarázd az ökörségeidet, átlátszók vagytok,mint az ablaküveg.

Valszeg nincs részed a BKV, a MÁV tönkremenetelében sem, de fizeted a fenntartását ! Ez ellen miért nem óbégatsz ?
zipper
Amúgy egy válaszkommentem elszállt az oldalról e tárgyban, ez itt milyen gyakran fordul elő ?
csak úgy kérdezem...
genyó kapitány
@nemkati: Én személy szerint pusztán azt várnám el, hogy ne élősködjenek rajtunk és ha Magyarnak vallják magukat akkor ne izraeli zászlóval vonuljanak.

@zipper: Török a nagy oszmán hódítások idejében élt itt. Nyilván nem a honfoglalás előtt, de technikailag az övék is volt ez a vidék.
Az Olaszokat akkor még Rómaiaknak hívták.
A Bolgár birodalom fennhatósága alá tartozott majdnem az egész balkán és a kárpát-medence.

Persze, a zsidók szarták a világegyetemet. Az meg, hogy a magyarzsido.hu-val akarod magad igazolni kissé megmosolyogtató.

Én nem romániában élek, hanem magyarországon. És Magyarország még nem zsidó terület, székelyföld viszont magyar volt. Kissé el vagy tájolva.

A BKV meg MÁV ellen is 'óbégatok', de egy kicsit másabb a leányzó fekvése. Mert nem azért kell fizetnem, mert a BKV 60 évvel ezelőtt rendszeresen a tilosban parkolt.

Az a szomorú, hogy annyira meddő bármit ideírnom neked. Tudod mit? Legyen neked igazad. Én bőven beérem ha te csak egy újabb antiszemita nácinak tekintesz, mert inkább leszek az semmint, hogy beálljak a sorba a többi bólogató birka közé.
zipper
@genyó kapitány: Eddig még nem sikerült idetenned egy igazi, racionális érvet, hogy miért gyűlölöd a zsidókat, de az olyan si8kkes, amikor a "'tudományosan megalapozott" kurucinfós utálatot közvetíted.?

Világosan tetten érhető - és feljebb kifejtettem - ha a palesztinok nem a zsidókkal állnának szembe, nem sok embert zavarna a konfliktusuk,mint ahogy a tibeti, ujgur...stb. elnyomottakért sem ziháltok !

"Én nem romániában élek, hanem magyarországon. És Magyarország még nem zsidó terület, székelyföld viszont magyar volt. Kissé el vagy tájolva."

Ahogy Erdély sem magyar terület ! Már nem ! Ami az eltájolást illeti...
sólyomszem
@zipper: "Kiskomám" (bár én nem vagyok a komád, nem is leszek szerencsére), ha bármelyik ország vagy vallás népe szerepelne ennyit (gerjesztve a szereplési vágyat, az örökjáradékot - amit nekem is kell fizetnem, holott nem vagyok felelős a holokausztért - és felsőbbrendűséget), akkor azzal is foglalkoznánk ennyit. Ha az óvodákba propaganda kiadványt osztana bármelyik kisebbség, akkor az ellen is felszólalnék, mint azt más témákban meg is teszem. A felsőbbrendű dühöd átérződik a neten keresztül is.
zipper
@sólyomszem: Kiskomám ! Ne magyarázd meg ! A zsidókkal az a bajod, hogy zsidók. Nem a zsidók utaztatták haláltáborokba a nem zsidókat ! Pont !

Továbbá: - Minden ország fizet a zsidóknak kárpótlást, amelyekben jogsérelem érte a zsidókat, köszönd meg eszmei elődeidnek ! Pont !
sólyomszem
@zipper: a magyarázkodás a te műfajod, az hiszem látszik a kommentjeidben :)

"Továbbá: - Minden ország fizet a zsidóknak kárpótlást, amelyekben jogsérelem érte"
Hát pont erről beszélek...mást nem ért jogsérelem...??? Itt akkor visszautalok az indiánokra és egyebekre, akiket emlegettél...visszanyalt a fagyi?? Gerjesztgetünk?? :)
rip
@zipper: De én sem utaztattam őket. Akkor most nekem meddig kell meghúznom magam és fizetnem? Még az unokájuknak is kell? Segíts már mert, fizetek én ha tartozok, de legalább egy kurva számlát lássak már, hogy mennyi a tartozásom még.
Szerintem én már kifizettem... .
Ne rágj rám be tényleg csak kérdem hogy megy ez.
zipper
@sólyomszem: Kiskomám !

Még hazudozni is tehetségtelen vagy. Próbálod eladni, hogy mennyire aggódsz a palesztinokért, holott a már történelem által is elítélt eszmetársaiddal egy sor nyöszörgést nem ejtettek sem a dél-amerikai indiánokért ( mert fogalmad sincs,hogy velük kapcsolatban miről van szó ! ) sem az ujgurokért.
Még a hamis magyarázatokhoz is ostobácska vagy, mikor és hány esetben vinnyogtatok ezekért a kisebbségekért ?
Látod, itt vagy butácska, képtelen vagy magyarázni magad, csak próbálkozol.

Még egyszer: - köszönd meg eszmei elődeidnek, hogy még egy jó darabig fizeted a zsidó kárpótlást ! Ott kell visítozni, ahol a bukott eszmei elődök baromságait óhajtják folytatni a primitív szellemi utódok !

Capisce ?
zipper
@rip: Ne aggódj, a gyengébb képességűekre soha nem rágok be !

Hogy meddig fizetsz ? Ameddig az éppen aktuális kormányok úgy gondolják, hogy nem törlesztettek eleget. Mint ahogyan az adód felhasználási módjába sincs belevakkantásod, úgy a kárpótlások kifizetésébe sincs.
Rossz hírem van: - nem is lesz.

Az nem könnyeztet meg, hogy miért fizetsz parkolási díjat, holott a te adódból is kiépítették és a parkolók 90 %-a amúgy is az aszfaltozott utak mentén helyezkedik, de az útfenntartást is külön fizeted ?

Efelől még nem hallottam semmilyen nyögést...miért nem ?
zipper
@genyó kapitány: Valami tökösebb vakkantás ?
genyó kapitány
@zipper: Nem bántalak, van neked elég bajod a nélkül is.
rip
@zipper: Ja hogy személyeskedünk is.
A válaszodat köszi, de nem jó párhuzam.. szerintem.
Az első mondatoddal meg nem tudok mit kezdeni. Bár kezdem érteni, hogy nem a tények felsorakoztatása itt a lényeg, hanem a másik megalázása. 34 éves vagyok, de néha nagyon ovisan viselkedtek, amit nem igazán értek.
Én normálisan kérdeztem, Tőled, pont azért, mert nem vagyunk egy véleményen és érdekel, hogy a feltett kérdésre milyen választ adsz. Valóban ebben nem vagyok olyan tájékozott ezért is kérdeztem.
És nem azért, hogy beléd kössek. Csak érdekelt.
Azért kösz.
zipper
@genyó kapitány: hát még neked, a tehetségtelen félremagyarázkodással...

@rip: "Bár kezdem érteni, hogy nem a tények felsorakoztatása itt a lényeg,..." - nem olvastam tőled tényeket, csak kurucinfós és barikádos "különvéleményt" az pedig már egy debil számára is világos, hogy nem vesszük el kajakra azt, ami nem a mienk, még akkor sem ha ss gúnyában feszítünk, vagy nyilas rongyokban pózolunk, de főleg nem szervezünk akaratlan kirándulást haláltáborokba !
Továbbá Magyarország történelmének szerves része a Horthy - és nyilaskorszak, márpedig ha jogfolytonosságról beszélünk, akkor annak terheit is viselni kell. Ezt ma úgy hívják, hogy zsidó kárpótlás. Ha szimpatikus - ha nem !

A jelölt " különvéleményekhez" kapcsolódó ellentmondásos anomáliák pedig világosak mint a Nap, amíg nem zsidókkal áll szemben egy nemzet, népcsoport, addig különösebben nem foglalkozunk vele, de ha zsidókkal áll szemben, akkor azonnal és feltétel nélkül ráugrani a zsidókra - mert zsidók, azonban azt tagadni kell, hogy ezért utálnánk a zsidókat, helyette cionizmusról, ki nem mutatható zsidó felvásárlásokról kell hablatyolni, hogy a gyengébb képességekkel is megáldott polgárok kellő indulattal utálják azokat a zsidókat, akik bár semmit nem követtek el ellene - de zsidók és ennél nagyobb bűn nincs !

Eléggé "lementem" hozzád, hogy próbáld érteni, bár esetedben sem értelmi hiányosságokról van szó, ez nyilvánvaló...
genyó kapitány
@zipper: Azért a Palesztinokat emlegetjük föl és nem a Tibetieket, mert a zsidók vonulgatnak fel az undorító zászlójukkal meg a nyomorult vinnyogásukkal Magyarországon miközben minden szarukat mi fizetjük és nem a kínaiak álszentkednek nekünk, hogy ők milyen elnyomottak.
Az, hogy kretén vagy még nem ment fel a gondolkodás alól.
Minket vádolsz a kurucinfós meg barikádos különvéleménnyel, miközben lököd a süket szar holopropagandát amit olyan szépen megtanultál, de válaszolni nem tudsz egyetlen felvetésre sem.
Igazi mintapéldánya vagy az elvakult, ostoba, álszent liberálisoknak.

@rip: Kár a szóért. Képtelen szembenézni a tényekkel, ami számára zavaró vagy érthetetlen azt egyszerűen átugorja és kitölti a réseket azzal, hogy ez 'náci' eszme. Csak azt tudja ismételni amit a szájába adnak.
Hozzászokott ahhoz, hogy nem gondolkodik, mert minden választ készen megkap amire vágyik. Egyszerű embereknek, egyszerű válaszok.
zipper
@genyó kapitány: Rád való tekintettel elég világosan és érthetően leírtam, de megismétlem a kedvedért:

Mindezt kiknek köszönheted ? AZ ESZMEI ELŐDEIDNEK KÖSZÖND MEG AZOK CSELEKMÉNYEIÉRT FIZETSZ, MINT A KATONATISZT ! Tehát nyugodtan lehet vinnyogni, szűkölni, most már tudod miért fizetsz a zsidóknak !

A kellő válaszokat megkaptad, csak mozdulni sem tudtál rá, ( nem vagytok még hozzászoktatva, hogy ellenérvek érkeznek arcotokba ) helyette jött a palesztin siratós, 1500 Km.-ről !
Mintha még mindig nem tudtad volna közölni, hogy miért is gyűlölöd a zsidókat ? Helyette izzadtságszagú, értéktelen mellé-duma érkezik.

Miben tudok még rajtad segíteni ?
rip
@zipper: Tőlem tuti nem olvastál tényeket, hiszen én csak kérdeztem.
Mivel egy vallásnál sem tettem le a voksom, tehát pogány vagyok, ezért nekem tök mindegy melyik vallás lenne most porondon. Ezért kérdeztem meg egy tájékozottabb embert jelen, esetben Téged, hogy ez hogy van, Te ezt hogy látod. Ugye a kárpótlásról kérdeztelek. de megtaláltam máshol is nem téma.
Kuruczos, meg Barikádos oldalakat meg nem nézek, tehát a vádaskodásod és a burkolt le fasiztázásod nem nyert.
Tényleg normálisan kérdeztem, semmi aljas szándék nem vezérelt. Nem is értem miért vagy ilyen arogáns.
Itt nem én nem szeretem ezt a vallást, hanem Te utálod azt aki ezt nem gyakorolja.
Egy buta, egyszerű Magyar Pogány
Üdv
rip
@genyó kapitány: De most komolyan. Nem írtam itt én még soha semmihez.
Még ha más is a véleményem, akkor sem voltam tiszteletlen mással szemben.
De hogy egy kérdés ennyire felbőszítsen valakit...
Engem úgy tanítottak, ha valami nem tiszta, vagy nem látod át rendesen KÉRDEZZ, azzal bajt nem csinálsz.
Nem is megyek jobban bele.
Azért kösz.
nemkati
@genyó kapitány: A zsidók vonulgatnak az undorító zászlójukkal? Te mit szólnál, ha valaki azt mondaná, hogy a magyarok vonulgatnak az undorító zászlójukkal? Egyébként mit zavar az téged, hogy ki vonul a zászlójával? A flamandok, vallonok , netán a belgák se vonuljanak itt az undorító zászlójukkal?
genyó kapitány
@nemkati: Tudod nem önmagával a vonulással van a gond, hanem a képmutatással amit már többször leírtam. Továbbá ha Magyar zsidók vinnyognak a Magyar zsidók elhurcolása miatt, azt ne egy harmadik nemzet zászlaja alatt tegyék. Ha belga zászlóval vonulnának a magyar zsidók, arra is azt kérdezném, hogy miaf.?

@zipper: Semmire nem válaszolsz csak csapkodsz össze-vissza. Azért mert te leszögezed valamiről, hogy tény attól az még nem lesz az.
A te eszmei elődöd kutyája odaszart a nagyapám kertjébe, ezért örök időkig nektek kell takarítanotok a kutyaszart. Körülbelül ennyi jogalapja van annak, hogy most nekem kell fizetnem.

@rip: Igazi díszpéldánya az őrjöngő cionistáknak. Tényleg rá kell hagyni mert a végén agyvérzést kap.
nemkati
@genyó kapitány: Szerinted mondjuk ha Amerikában magyarok magyar zászlóval felvonulnának, akkor az amerikaiak, így lealáznák őket, szívesen elzavarnák őket, mint te a magyar zsidókat? Vagy ez a jóindulat csak benned van meg?
genyó kapitány
@nemkati: Ha Amerikában amerikai magyarok vonulnának föl az indiánok kiirtása ellen szervezett felvonuláson és magyar zászlókat lengetnének, jogosan merülne föl az amerikaiakban, hogy wattafuck?

Azért sántít az egész, mert amerikában nem gyilkoltak tömegesen magyarokat, ellenben a magyarok sem öltek halomra izraelieket.
A magyarok zsidó vallású magyarokat vagoníroztak be kényszermunkára.
zipper
@genyó kapitány: Slomó rabbi üzent neked: - becsókolhatsz a "betlehemébe" az összes zsidóellenes óbégatásoddal és sipákolásoddal !

Lehet nyöszörögni, hazudozni, hogy így az izraeli zászló, meg de hát nem is igazán...szopásra vagytok ítéltetve.

Azt meg én üzenem neked: - zsidó-ügyben örökös vesztesek maradtok,mint eddig is - az igazság ideát van ! Pont.
genyó kapitány
@zipper: Persze, csak ne felejtsd el bevenni a gyógyszered.
zipper
@genyó kapitány: Annál szebb nincs, amikor tehetetlen dühötökben hangosan szenvedtek - ez a sorsotok.
Meg a történelem szemétdombja ! Bejelentkeztél már oda állandó lakosként?
keresztapa
Lehull az álarc: rohamléptekben szűkítik a szabadságjogokat az állítólagos "liberális demokráciákban"

A demokratikusnak hazudott rendszerben egyre több és több a tiltás. Törvényeink nem csupán a bizonyos etnikumok tagjai vagy vallási irányzatok követői elleni „gyűlöletkeltést” büntetik, de immár tilos a „nemzetiszocialista és kommunista rendszerek bűneinek tagadása és kisebbítése”, valamint az „önkényuralmi rendszerekhez kötődő szimbólumok” viselése is. A hatalom pedig teljesen önkényesen tilt be felvonulásokat és rendezvényeket. Történik mindez egy állítólagos „liberális demokráciában”, a demokráciájára oly büszke USA, az EU, Izrael, valamint a magukat demokratikusnak nevező pártok és politikusok legteljesebb jóváhagyása közepette.
zipper
@keresztapa: Te is szenvedsz ? Majd helyrejössz...oda se neki...
sólyomszem
@zipper: Zipzárkám, most már én is más hangnemre váltok, mert ekkora fajankót régen hordott a hátán a föld. Ki a franc vagy te, hogy lököd a fasisztázós szaros dumádat? Látod, pont azzal árulod el a felsőbbrendűségi nyomorult felfogásodat, amit úgy látom direkt provokálsz ki normális embereknél. @rip: egyáltalán nem bántott meg, csak kérdezett, de annyira belehajszoltad magad a szánalmas szerepedbe, hogy arról is megfeledkeztél, hogy ember vagy. Kérdésedre a válasz: na ezért utál benneteket a legtöbb ember! Ez a baj veletek!

Más: elődeimnek semmi köze azokhoz, akik elkövették a gyilkosságokat, köszönőviszonyban sem lehetnél velük, egy kis piszok vagy a gépezetben, de a piszkot előbb utóbb megtalálják és kitakarítják, ezt ne feledd...

Innentől ilyen gyenge véglénnyel nem beszélek, mert értelmetlen...
sólyomszem
Hagyjátok a francba, az ilyet észre sem kell többé venni, az a legjobb neki. Energiavámpír, abból él, hogy feszkót gerjeszt.
keresztapa
@zipper: Ha normális emberi hangvételre nem vagy alkalmas, megkérlek arra, hogy akkor szólítsál meg , ha én kérlek rá.
sólyomszem
@keresztapa: hol tenyészik az ilyen??...
keresztapa
Folytatás ma 15.14:-
A szabadság gyors ütemben történő felszámolásának folyamata nem csupán magyarországi jelenség: az EU-ban szinte mindenütt léteznek már a „gyűlöletkeltést”, illetve a „holokauszt tagadását” büntető jogszabályok. Hogy mi számít „gyűlöletkeltésnek”, illetve a „holokauszt tagadásának”, azt pedig a hatalom cionista birtokosai döntik el. Holmi „demokratikus értékektől”, „törvények uralmától”, „liberalizmustól” pedig a legkevésbé hagyják zavartatni magukat. Az sem lep meg senkit, ha a globális birodalom egyes tagállamaiban pártok betiltására, vagy internetes weblapok fölszámolására tesznek egyre sűrűbben javaslatot – ráadásul éppen azok, akik a legtöbbet szónokolnak a „toleranciáról”, a „szabadságról” és a „demokráciáról”. De szaporodik azoknak a bátor újságíróknak és történészeknek a száma is, akiket nézeteik nyilvános kifejtése miatt bíróságon elítéltek, vagy állásukból elbocsátottak.
keresztapa
@sólyomszem: Tenyészteni csak azokat érdemes akiket arra kijelölnek, vagy arra érdemesnek találtak, hogy szaporodjanak.
keresztapa
Folytat 16:13 - nak.
magyarok! Mit gondoltok, hol a határ a jogos önvédelem és az jóízlés között?
Ízléses dolog azt híresztelni égen és földön, hogy a zsidók már nem mernek az utcára lépni, mert annyira félnek tőlünk, s közben világkongresszusukat vagy mi a jó nyavalyájukat ebben a félelmetes "rasszistafasisztanácinyilas" országban óhajtják megtartani. Most mit gondoltok, félnek vagy nem félnek? Nem vélhetnétek-e, hogy provokáció mindez? Mit gondoltok, ízléses eljárás nyakunkra szabadítani az ölni hajlandóakat? És milyen ízlésre vall, hogy az élet menete azokról szól, akik eddig még tény- és tárgyszerűen nem bizonyítottak semmit azokról a borzalmakról, amiért milliószorosan megfizettettek velünk.
zipper
@sólyomszem: Szenvedj - ez a sorsod !

@keresztapa: Neked is ! Zokogjatok együtt, úgy jobban néz ki !

No meg a paranoia !
keresztapa
Folytat ma 16:59- nek."A halál nem ízlés dolga. Kéretik a vádlónak bizonyítania. Tény-és tárgyszerű bizonyítékokkal, fizikai és kémiai elemzésekkel, lehetséges és lehetetlen dolgok megtörténtének szakmai vizsgálatával.
Ha ez megtörtént, és bebizonyosodik mindaz, hogy az Élet menete tényleg az, ami, földig hajlok. Mást már nem teszek, mert megfizettünk mindenért, ha megtörtént.
Ha meg bizonyíthatatlan, nem történt meg, akkor ne tessenek sétálgatni tömegesen felbujtóként, csak kettecskén, a Margitszigeten, mert az épp olyan regényes. A Dohány utca pedig tudtommal Magyarországon van, és ha valaki ott szeretne motorozni, hát tegye. Mondják, ízlések és pofonok különbözők. Biztos bölcs mondás, nem a kedvencem, de egy pofont most szívesen kiosztanék.
Találjátok ki, kinek!"
Kucsera Zsuzsa
zipper
C vitaminnal próbálkoztál már? Itt a tavasz...egy kamillás borogatás...fejre is...
Csizmás Kond
@zipper: Ember, milyen volna ha kurucinfó vagy a zsidóinfó helyett történelmet tanulnál és olvasgatnál...nem írnál ennyi marhaságot
keresztapa
"Gyöngyösi közölte, a Jobbik a nemzetbiztonsági kockázat felmérését kizárólag a kettős állampolgárok esetén tartja fontosnak, a "félreérthető kijelentésért" azonban "zsidó honfitársainktól elnézést kér".

A képviselő azt mondta, a Jobbik nem a származást nézi, hanem a tetteket, Izrael pedig Simon Peres kijelentése, a nemzetközi normák megszegése miatt szerintük nemzetközi kockázatot jelent. "Nagyon sajnáljuk, hogy miközben erről senki nem beszél a Jobbikon kívül, addig a félreérthető kijelentéseken most is megindult a szokásos hivatásos rettegés. Ez is jelzi az illető újságírók és közéleti szereplők rossz szándékait, és rossz lelkiismeretét" - közölte, hozzátéve, Magyarországnak "nem a Jobbiktól, hanem a cionista Izraeltől, valamint az azt itthonról is kiszolgálóktól kell félnie".

A jobbikos politikus kijelentésétől már majdnem mindegyik párt elhatárolódott, a Fidesz pénzbüntetést szabna ki, a DK pedig a Jobbik feloszlatását kezdeményezi."
Simon Peres már az országházat is megvette, Képviselőstől együtt.
atv.hu
arbiter
Késő!!! Túl sokáig hagytad szabadon a szart, így minden büdös lett.
Elmész a Zsidó Világkongresszusra?
A templomba is elmész, és lövésed sincs Istenről, vagy a Bibliáról.
Lehet (biztos!!!), hogy képmutató vagy, és hazug?
Tudod ki a hazugság atyja? Sátán. Sátán a te atyád, te féreg!!!
zipper
@Csizmás Kond: Akkor csak olyan lennék, mint te. Hiányos...ennél azért igényesebb vagyok.
Csizmás Kond
@zipper: Aha...így már értem...csak így tovább a tanulásban...nagyra fogod vinni.
zipper
@Csizmás Kond: Talán többre - nem "nagyra" !
Csizmás Kond
@zipper: ..többre,,, te igazi kereskedő hajlam vagy...biztos nem örökölted ?
zipper
@Csizmás Kond: A magyar nyelvben nem honos a "nagyra vitte" - ismétlem: a "magyar" nyelvben ! Mi van a kereskedő hajlammal és a "magyar" nyelvvel ?
Csizmás Kond
@zipper: semmi, azt csak te hoztad elő...de miért is ?
zipper
@Csizmás Kond: Jegyzeteld: - a sokra vitte, a többre vitte - magyar megfogalmazás.
A "nagyra vitte" - nem magyar megfogalmazás !

Ezt egy " magyar" nem tudja ? Helyette zavarában ügyetlenül célozgat ? Felesleges...sajnos (!) nincs kereskedői hajlam, ha lenne, nem veled foglalkoznék hanem a napi bevétellel !
Ugye, így neked is logikus.
Csizmás Kond
@zipper: ...értelek, te sokra fogod vinni de nagyra nem...te érted ?...vagy logikus ?
zipper
@Csizmás Kond: Nekem könnyebb megértenem és elfogadnom - én magyar vagyok.
Az a gond, hogy egy bizonyos operett társulatban - akik előszeretettel magyarkodnak(!), sőt über-magyarkodnak(!) - nincs nyelvész, de még csak egy közepes színvonalú közel-kelet szakértő sem.

Egyébként miért írod, hogy " értelek", amikor tisztán látszik, hogy ettől elég messze vagy ?
nemkati
@sólyomszem: "zipper@genyó kapitány: ...Azt meg én üzenem neked: - zsidó-ügyben örökös vesztesek maradtok,mint eddig is - az igazság ideát van ! Pont. "

Belőled is, és a magadfajtákból is, itt többekből is, dől a zsidógyűlölet. Szánalmas, és sajnálatra méltó az életetek, hogy a gyűlölet tölti ki azt. Főleg azért, mert a világ legborzalmasabb kegyetlenségei után életbenmaradt utódok ellen tápláljátok. Ez óriási szégyene a magyar népnek, még ha akár te, akár más ma élők nem is vettek ebben akkor részt, hogy magyarok hozzásegítették a náci állatokat egy, nem egy, több nép kiirtásához - még ha ez nem is sikerült 100 %-ban. Neked nem kell bocsánatot kérned ezért, de minimum elvárható, hogy legalább a túlélők gyászát ne gyalázd.
Csizmás Kond
@zipper: ...csak azért mert már többedszer magyarázod vagy bizonyítani próbálod, hogy magyar vagy...
genyó kapitány
@nemkati: Egyátalán nem gyűlölök senkit. Egyszerűen unalmasnak és képmutatónak tartom a zsidóságot.
Az, hogy tőlem mi várható el azokkal szemben akiket az én adóból tartanak el, azt hiszem az én belátásomra van bízva.
Talán sajnálnám is őket, ha nem keserítenék meg a 'minden hétre egy holokausztmegemlékezés'-sel a mindennapjaimat.
A kiválasztott nép.
A bosszú és gyűlölet népe.
zipper
@Csizmás Kond: Akinek a "nagyra jutás" magyar, az ne magyarkodjon(!) egy dekát se, előbb fejezze be az alaptanulmányait, hogy magyarul is szólaljon meg !

@nemkati: Figyeld . ezt a nyilvánvaló primitív hazugságot: " Egyátalán nem gyűlölök senkit " - miközben maga alá űrit iuzgalmában, úgy zsidózik !

Ezek ilyenek.Az egyik csont ostobácska a magyar nyelvhez, a másik logikusan hazudni sem képes.
nemkati
@zipper: Többnyire átlépek az öncélú, gyűlölettől fröcsögő rasszistákon, mert csak vagy semmitmondó, vagy hazug érveik vannak. De néha beleszaladok ilyen parttalan vitákba. Ezt most itt a magam részéről lezártam, szerintem Te se hadakozz az árnyékok ellen, hiábavaló. Egyetlen dolog szomorít el, hogy mindig vannak ilyenek, és mindig jönnek újabbak, mint a genyó meg a társai. Ezek sose fogynak el. :(
sólyomszem
@nemkati: "ezek sosem fogynak el" milyen érdekes kifejezés. Egyáltalán nem gyűlöletkeltő :-), vizet prédikáltok... :-D
zipper
@keresztapa: Egyszerűbb, ha belinkeled a kurucinfót - ha már önálló véleményre nem telik és kell egy kis kurucinfós támogatás...

és itt van az első bukta:

"Mondj még egy népet bárhol a világon, aki külön szót alkotott az őt érő ellenszenvre."

Akkor ezek micsodák ? " antimagyar" aztán " antimagyarizmus" aztán " magyarellenes"
zipper
@keresztapa: "Nyílt levél a zsidóhoz" - kuruc.info/r/20/110658/

vagy illett volna idézőjelek közé tenni, tekintve, hogy a kurucról másoltad be !

és itt van az első bukta:

"Mondj még egy népet bárhol a világon, aki külön szót alkotott az őt érő ellenszenvre."

Akkor ezek micsodák ? " antimagyar" aztán " antimagyarizmus" aztán " magyarellenes"
Patrióta1
@zipper: Nevetséges és szánalmas vagy, ahogyan erőlködsz itt azzal, hogy bizonygatod a zsidók mennyire jó emberek.A világon szinte sehol nem látják őket szívesen, (és most finoman fogalmaztam) így ha másból nem, hát ebből észrevehetnéd, hogy etnosztereotípiában "szenvedsz".
sonderkommando
Már itt tartunk? Egy egyszerű, mezei motoros rendezvényt nem lehet megtartani, mert egyeseknek (csak ők tudják miért!!!) nem tetszik?
sólyomszem
Egyébként meg, akit nem érdekel a kuruc, az minek olvassa? :)
genyó kapitány
Hiába bizonygatjátok nekik, a cionista agyuknak ez túl sok.

Számukra csupán két embertípus létezik. Ők, meg az alsóbbrendű népek.
A sok ostoba liberális hülye ezt nem érti meg, ha ő nem zsidó hiába nyalja a seggüket ugyanúgy alsóbbrendű gój marad.
@nemkati: Nem az a baj, hogy butus vagy hanem, hogy nem is akarsz gondolkodni. Elutasítasz mindent ami a megingatná a saját igazadba vetett hited azzal, hogy ez 'náci' propaganda. Tényleg sajnállak.
zipper
@Patrióta1: Fogalomzavarban szenvedsz, de ez gyógyítható egy kis tanulással.

Másold ide azt az írásomat, amelyben "bizonygatom" ,hogy zsidók mennyire jó emberek !

"A világon szinte sehol nem látják őket szívesen" A 193 ország zsidókkal szembeni viszonyáról pontos kimutatást kérek ide ! Addig csak szokásos szófosás.

@sonderkommando: Hol olvastad, hogy nem lehet motoros rendezvényt tartani ? Lehet, csak nem menőző parasztgyerekek módjára, miért nem a Hortobágyon menőznek ?

@sólyomszem: "Egyébként meg, akit nem érdekel a kuruc, az minek olvassa? :) " A barikád nevű budipapír nem hallott az ókori közmondásról ? Ismerd meg az ellenséget !

@genyó kapitány: "@nemkati: Nem az a baj, hogy butus vagy hanem, hogy nem is akarsz gondolkodni. Elutasítasz mindent ami a megingatná a saját igazadba vetett hited ..."
Nyugodtan írd alá a nevedet - ez rólad szól.

Most pedig jöhetnek sorban a válaszok:

- ti, farkanként ( alacsonyabb iskolai végzettségűeknek és labilis idegzetűeknek - jelenti, hogy személyenként ) mennyi kárpótlást fizettek a hazai zsidóságnak ?

- mekkora összegű kárpótlásban részsülnek személyenként a hazai zsidók ?

- hova lett a "zsidó felvásárlás" ?

- tökös keresztényi érték-e azokra irigykedni, akik pénzügyi, gazdasági kérdésekben sokkal ügyesebbek, tájékozottabbak és rátermettebbek,mint egy éppen ezért irigykedő, fröcsögő, tehetségtelen társaság ?

Jöhetnek az iskolázott, tényadatokkal alátámasztott válaszok - ha lehet, akkor darabonként, hogy ezúton is mérni lehessen a sipítozó, félelemtől paranoiás egyedek tájékozottságát - zsidó-ügyben !

Érkezhet...
sonderkommando
@zipper: Be lett tiltva, tehát csak nem lehet.

Mi az, hogy menőző parasztgyerekek? Mi ez a pejoratív cinizmus? Számodra mitől nem minősülnek menőző parasztgyerekeknek egy motoros vagy autós rendezvény tagjai?
vukkocska
@Némó Matróz: (17.57) tényleg felüdítő volt keresztapa gusztustalan, gyalázkodó bemásolása után. Remélem, kitörli a moderátor. Az volt csak a gyanús, hogy összefüggően, értelmesen írt, mert eddig nem nagyon lehetett követni, olyan darabos volt. :)
zipper
@sonderkommando: - csak "az" lett betiltva és helyesen ! Egyebekről feljebb a válasz.
- többi kérdésre hol a válasz ?

@vukkocska: Nem ő írta, hanem a kurucinfóról másolta be, de "tapintatosan" nem tette idézőjelek közzé, hogy a saját munkájának tűnjön ! Eléggé "tisztességes" "nemzetért aggódó" az a szépember - nem ?
sonderkommando
@zipper: Miért helyesen? Nem értem...
Egyebekről hol??? Írd komám, ne sajnáld a billentyűzetet!
Patrióta1
@zipper: Csak nem gondolod komolyan, hogy ilyen baromságokra fogom pazarolni az értékes és drága időmet, hogy adatokat gyűjtsek a zsidókról! És csak hogy tudd! A zsidók védelmezője első helyezett már foglalt! Ugyanis volt itt előtted valami ernő kiss vagy hogy a bánatba hívták, na mindegy, szóval ő odáig jutott a zsidók védése versenyében, hogy az idegösszeomlás szélere került :)) De ne aggódj, még egy pár komment, és esélyes vagy az új rekord felállítására! Sok(k) sikert! :)
zipper
@sonderkommando: Próbáld meg a "zipper" nickel kezdődő mondatoknál !
- a többi kérdésre hol a válasz ?

@Patrióta1: - ne kertelj f@szi - néhány köznapi kérdéstől megpucoltál, nyilván azért, mert sötét vagy hozzájuk, fogalmad sincs róluk, de bőszen vered a taknyodat és amint kiderült halvány fogalmad sincs, hogy miről !

Ezt hívják buktának !

A harmadik "jó képességű " szorgalmas zsidózó hol bujkál ?

Csak pár "'szakkérdés" és padlót fogtok ! Egy darab adekvát válasz nem érkezett - "okoskák" !
Ennyik vagytok ! Porbafingó nullák - nagy pofával !
sonderkommando
@zipper: No, de miért helyesled a betiltást?
Patrióta1
@zipper: Kezdesz már kivetkőzni magadból! Ne add fel, már nem kell sok és legyőzöd ernő kiss-t :-)
genyó kapitány
@zipper: - ti, farkanként ( alacsonyabb iskolai végzettségűeknek és labilis idegzetűeknek - jelenti, hogy személyenként ) mennyi kárpótlást fizettek a hazai zsidóságnak ?
Melyik kárpótlásra gondolsz?
Az életjáradékra?
Az alkalmankénti kifizetésekre?
A holokauszt szervezetek támogatására?
A zsidó szervezetek által peres úton kizsarolt pénzekre?

- mekkora összegű kárpótlásban részsülnek személyenként a hazai zsidók ?
Gondolom attól függ mennyire ülnek közel a húsos fazékhoz.

- hova lett a "zsidó felvásárlás" ?
Hogy érted, hogy hova lett?
Arra gondolsz, amikor hugyért szarért felvásárolják a bedőlt devizahitelesek lakásait?
Esetleg arra, hogy felvásárolják az ivóvízkészletet?
Vagy a földeket?

- tökös keresztényi érték-e azokra irigykedni, akik pénzügyi, gazdasági kérdésekben sokkal ügyesebbek, tájékozottabbak és rátermettebbek,mint egy éppen ezért irigykedő, fröcsögő, tehetségtelen társaság ?
Egyrészt arra célzol, hogy nincs felvásárlás, utána meg burkoltan kérkedsz vele.
Én nem mint keresztény sajnállak, hanem mint ember.
Végtelenül beszűkült és korlátolt vagy.
Vagy csak anyagilag érdekelt a témában.
Nekünk nem a ti gazdagságotok fáj, azért vagyunk morcosak, mert mohó kis mancsocskáitokkal állandóan a mi zsebünkben turkáltok.
zipper
@sonderkommando: - az aszfaltúton még elesnek ezek a szép reményű babettások és megütik még magukat, de te is ezt írtad: " Egy egyszerű, mezei motoros rendezvényt nem lehet megtartani,... tehát "mezei" rendezvényt aszfalton ? Hortobágyon !

- többi kérdésre hol a válasz ?

@Patrióta1: Ennyi ? Nem igazán erőltetted meg magad - "okoska"!
- " Nevetséges és szánalmas vagy, ahogyan erőlködsz itt azzal, hogy bizonygatod a zsidók mennyire jó emberek " - még tökösen tartozol a vonatkozó bemásolással ! Hol van a bemásolás a mondataimmal ?

@genyó kapitány: "Melyik kárpótlásra gondolsz?
Az életjáradékra?
Az alkalmankénti kifizetésekre?
A holokauszt szervezetek támogatására?
A zsidó szervezetek által peres úton kizsarolt pénzekre?"

Így, ebben a sorrendben és összegszerűen érkezhet !
Ja és egy értelmező szótárat sem ártana letöltened, mert amit " ki lehet perelni " - az nem zsarolás sehol !

-"- mekkora összegű kárpótlásban részsülnek személyenként a hazai zsidók ?
Gondolom attól függ mennyire ülnek közel a húsos fazékhoz."
Tehát halvány fogalmad sincs ! Akkor mire vered magad ?

"Arra gondolsz, amikor hugyért szarért felvásárolják a bedőlt devizahitelesek lakásait?
Esetleg arra, hogy felvásárolják az ivóvízkészletet?
Vagy a földeket?"

Jöhet sorban: - hány devizás lakását vette meg és hány szidó ?
- hány zsidó és hány nem zsidó "vásárolt fel ivóvízkészletet és hol" ?
- hány zsidó és hány nem zsidó vásárolt fel termőföldet és hol ?
- miből állapítottad meg,hogy az illető zsidó ?

"Egyrészt arra célzol, hogy nincs felvásárlás, utána meg burkoltan kérkedsz vele. "
Ez pucolás a válasz alól, mint kiderült erre sincs semmid !

"Nekünk nem a ti gazdagságotok fáj, azért vagyunk morcosak, mert mohó kis mancsocskáitokkal állandóan a mi zsebünkben turkáltok. "
Ezt címezd meg újra - máshova szól !

Mindezek után már csak egy, "adekvát" válaszadási szintednek megfelelő...
zipper
folyt:

Mindezek után már csak egy, "adekvát" válaszadási szintednek megfelelő.kérdésem van:
A diót pontos j-vel írod, vagy elipszilonnal ?

A paranoiát sikeresen kezelik - próbáld meg.
keresztapa
A törzs információ túl kevés ahhoz, hogy konkrét igazságosabb, vélelmezéseket lehessen írni. Mivel a média minden szinten manipulált pártok által, ők írják azokat a cím szavakat,
melyeken,a hsz egymást obszcén szavakal illetnek, mert minden kommentező megvan győződve saját felfogott, igazáról. Más igazabb vélelmezés, amely a társadalom igazát fejezné ki, melyben a társadalom igazsága van, kimondatlanul, vagy elhallgatva, tudatossággal tévútra, terelve a kiváltó okok, töménytelen mennyiségét. Csodálkozva hogy nem értik egymást, mivel saját magukkal nincsenek meggyőződéssel igazolva.
Így egymást bizonytalanítják el, de meg nem értve egymást. Cél nélkül, nincs egyetértés.
sonderkommando
@zipper: Engem a többi kérdésed nem tud érdekelni és persze te sem.
Szevasz!
sólyomszem
Többi kérdésre hol a válasz? @sonderkommando: :) Vigyázz, ez az ember információkat gyűjt!
zipper
Drágáim, úgy buktatok, mint a Rottenbiller !

Nagy mellénnyel, nagy arccal, bő pofával zsidóztok és fogalmatok sincs miről, miért, egyszerű hétköznapi kérdések padóra visznek benneteket, azok a lényegi kérdések visznek padlóra, amelyekre hivatkozva tépitek magatokat !

Csalódással vegyes örömmel nyugtázom, hogy egyszerűen ebben a tárgyban nem vagytok senkinek ellenfelei, ezért örömmel nyugtázom, csalódással meg azért, mert néhány kérdésből " csak a nemzet !"( ugye a jobbikos hamis szlogen) megállapítható,hogy a jobbikos félelemkeltés egy hatalmas lufi, üres hörgés, puszta és alaptalan gyűlöletkeltés !

oszt' jó napot !
zipper
@sólyomszem: Szar ügy a padlóról felkiabálni ?

Nyöszörögj csak és nyalogasd a sebeidet - secpec alatt lenyomtalak benneteket - ennyit tudtok, ennyire vagytok képesek, ergo: - ennyi az értéketek !

Csókoltatlak és szedd össze magad !
sólyomszem
Ha komolyan vennélek, akkor nem lenne szórakozni valóm :-D, de így nagyon mulatságos vagy! Kérlek mondj még valami könnyfakasztót :-D. Szerintem te kis műanyag kacsákkal játszol még a fürdőkádban bérenckém, kiskomám. Téged nagyon sokan bánthattak, hogy ilyen beteggé tettek :-D
zipper
@sólyomszem: Köhögj már arról is valamit, hogy hol vannak a világos kérdésre elvárható világos válaszok ?

Nyüszítetek, mint a kapuba becsípett farkú kutya, azonban néhány alapkérdés megnémít azonnal benneteket !

Hol vannak azok a tökös, megalapozott háttérismeretek, melyek alapján vicsorogtok ?

E tárgyban tett eddigi böffenésiteket hívják buktának, amit itt rendeztetek, egyben bemutatta, hogy " csak a nemzetért" mennyire és mire vagytok "képesek"...

Nincs más hátra,mint előre: - szedd össze magad a bukott eszméket képviselő, tehetségtelen társaiddal együtt !
genyó kapitány
@zipper: Név szerint nem kellene tudnunk, hogy kinek-mennyit fizetünk ki?
Azért kretén a kérdésed, mert önmagában antiszemita cselekedet lenne (köszönhetően nektek), ha valaki nyilvántartást vezetne a nektek kifizetett pénzekről.
A nagyságrendekről viszont lehet tudni, hogy éves szinten több 10 millió dolláros (!) összegekről van szó. És ez csak a Magyar állam által kifizetett kárpótlás.
Arról nincs adat, hogy mennyit fizetnek ki évente a különböző holokamu szervezeteknek menetelésre, síránkozásra, megfélemlítésre.

A "pontosan hány" meg "pontosan ki" kérdésedre, mégis milyen választ vársz?
De, hogy olyan választ kapj amit megérthetsz.
Ha 1 zsidó kapna havonta tőlem 5 forintot kárpótlásra az is sok lenne, mert én a büdös életben nem bántottam egyetlen zsidót sem, főleg nem kényszerítettem őket munkára.
Tudom, hogy nálatok divatos a kollektív bűnösség, főleg ha gójokról van szó, de mi ezt nem vagyunk hajlandóak elfogadni.
genyó kapitány
@sólyomszem: Hagyd a csudába. Látod, hisztériás rohamot kapott.
Még az hiányzik, hogy agyvérzése legyen és majd azért is fizethetünk kárpótlást.
De nem csak mi, hanem 10 generáción keresztül minden magyar.
zipper
@genyó kapitány: Amennyiben azokra az alapvető kérdésekre egy deka értelmes válaszod nincs, akkor mégis mire fel zsidózol ?

- mire zsidózol akkor, amikor fogalmad sincs, hogy a devizások lakásait/házait hány zsidó, vagy hány nem zsidó vásárolja meg !
- mire zsidózol akkor, amikor fogalmad sincs, hogy hány hektár termőföldet vásárolt zsidó, vagy nem zsidó !
- mire zsidózol akkor, amikor fogalmad sincs, hogy mikor, hol és hány zsidó, vagy nem zsidó " vásárolt fel ivóvízkészletet" ( ez már önmagában is a súlyos elmebaj tünete lehet !)

Aztán itt van az üres tutulás:
"A nagyságrendekről viszont lehet tudni, hogy éves szinten több 10 millió dolláros (!) összegekről van szó"
Ha ennyit tudsz nagyságrendileg, akkor hogyan lehet az, hogy ennél pontosabbat nem tudsz "nagyságrendileg" ? Akkor honnan van a " több 10 millió dollár " ?

Aztán a következő, amivel cáfolod is magad:
"Arról nincs adat, hogy mennyit fizetnek ki évente a különböző holokamu szervezeteknek menetelésre, síránkozásra, megfélemlítésre."

"Megfélemlítésre" - téged hogyan sikerült megfélemlíteniük ? Mesélj...

Aztán egy újabb:
"A "pontosan hány" meg "pontosan ki" kérdésedre, mégis milyen választ vársz?"
Olyan kérdést nem kaptál,hogy "ki ? "
Olyat viszont kaptál, hogy egy főre mennyi kárpótlást fizetsz ki, de erről sincs fogalmad !

Akkor miről van ?

"Ha 1 zsidó kapna havonta tőlem 5 forintot kárpótlásra az is sok lenne, mert én a büdös életben nem bántottam egyetlen zsidót sem, főleg nem kényszerítettem őket munkára."

Megkaptad a világos,érthető választ, értelmezéséhez felsőfokú végzettség sem kell:
1/ köszönd meg eszmei elődeidnek !
2/ a Horthy-korszak és a mai Magyarország jogfolytonosságából eredően.

Ismételten felhívnám a figyelmedet, hogy egy esetben már hazugságon kaptalak és ezt jeleztem is, továbbá a gerinctelenség mintapéldája az, ha hímezel-hámozol, félremagyarázol, ahelyett, hogy tökösen közölnéd, utálod a zsidókat, mert csak ! De mert ok nélkül...
zipper
...nincs okozat, ezért ezt a fajta magyarázatot nyilván sokan nem is fogadnák el, viszont ennél bővebb, érthetőbb magyarázatra meg alkalmatlan vagy !

Mintha már jeleztem volna, hogy a címzéssel gondjaid vannak.
zipper
@sólyomszem: Szólásszabadság van !
Ennyi !
Ezt bizonyítja a vidi!
De mintha a magyarországi zsidókkal lenne igazából gondotok, a pápuák szabadságjogaiért nem óbégattok ?
Miért nem ?
És miért aggaszt téged, hogy mi történik Izraelben ?
Nem ott fizetsz kárpótlást a kárpótlási törvények alapján, hanem itthon !
Miért nem aggaszt téged, hogy mi történik az Amazonas mentén ?
Állítólag itthon történnek a "felvásárlások" !
Hol ?
A barátod még mindig nem képes tökös válaszokat adni pár apró kérdésre - veled együtt, pedig ezek hazai kérdések !
Így akarsz te Izraellel foglalkozni, amikor a hazaival sem vagy tisztában ?

Ejnye-ejnye...tudod: - szedd össze magad !
sólyomszem
@zipper: mi a lényege a videoknak? Végig sem nézted :-), hazudsz.'
zipper
@sólyomszem: Valszeg előbb láttam, mint te megtanultál járni !
Apropó, miből gondolod, hogy minden zsidó ortodox, vagy a Talmud alapján él és ítél ?
Mert ha így tudod, akkor nálad más problémák is felmerülhetnek...képzésire gondolom.

De ha már a saját tulajdonságodat átruházod rám, vajon mi köze a hazai zsidóságnak az Izraelben történtekhez ?
csak úgy kérdezem !

Ezt nem te írtad ?

" sonderkommando

Engem a többi kérdésed nem tud érdekelni és persze te sem.
Szevasz! tegnap, 10:19 " - ki hazudik akkor ?

- ja és még tartozol pár kérdés megválaszolásával - hol vannak a válaszok ? ( mielőtt terelnéd a lényeget...ennek a hányatott sorsú "genyokapitánynak"sem akarnak összeállni a dolgok ...)

Tehát a válaszokat nem elfelejteni, mielőtt még nagyokat ugranál előre - csak sorba...
genyó kapitány
@zipper: Komolyan mondom jól szórakozom! Ugyan meséld már el, hogy mikor 'kaptál' engem hazugságon?

Amit nem tudsz megválaszolni afelett átsiklasz, az ember meg belefárad, hogy ugyanazokat a kérdéseket tegye fel neked vég nélkül. Olyan vagy, mint az autista aki megnyeri a futóversenyt amin egyedül indult el.
Az emberek körülötted mosolyognak és tapsolnak, de azért mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy. :)

Na mindegy, bonts egy pezsgőt.
Ünnepelj.
Ügyes voltál!
kecskes laszlo
A témához hozzászólva: mindegy,hogy mi motiválta, de helyesen tette.
sólyomszem
@zipper: S akkor mi köze az Izraelieknek az itteni zsidósághoz, nem beszélve a belügyeinkről? Azt gondolom, hogy zsidó és zsidó között is van különbség, mint ahogy cigány és cigány, magyar és magyar között is. Egy valamiben viszont nem hiszem, hogy különbség van, az az örökjáradék, amihez nekem és a felmenőimnek, lemenőimnek bármi köze lenne. A zsidóság a népirtásra való hivatkozással zsebeli be a járadékokat, s mi legtöbben ezért hivatkozunk sokszor a palesztinokra, mint irtott népre. Mi különbség van egy irtott palesztin, vagy egy zsidó között? Semmi! Mégis másként van kezelve. Izraelt ki ellenőrzi, hogy mit művel? A videók egyikében elég szörnyű, betiltott bombákat használnak pl.

Jómagam is ismerek zsidó embereket, akikkel az ég világon semmi problémám, mert élik a maguk kis életét és nem visonganak mindenért.
zipper
@genyó kapitány: " genyó kapitány
genyó kapitány @nemkati: Egyátalán nem gyűlölök senkit. 2013. április 12., 21:0 "

Ehhez képest:
" ... miért kell minden nap az orrom alá dörgölni valami olyan szörnyűséget, ami ha feltételezzük, hogy megtörtént ...2013. április 8., 20:33"
"Icipici apróságok, amik apró repedésekként mutatkoznak meg a Holokauszt (TM) míto.. akarom mondani tények 2013. április 8., 21:47"
"Aztán 1948-ban a "kiirtott" zsidóság némi amerikai hátszéllel kikiáltotta majd létrehozta Izrael államot, 2013. április 9., 08:25"
"Az élet menetéről annyi, hogy egyetlen oka van az egész cirkusznak. A 'túlélő' biznisz jó bevételt jelent 2013. április 9., 20:05 "
"Nem a holokauszt tényét vonom kétségbe, hanem a mértékét és a jelentőségét. 2013. április 9., 20:25"
"Azért érdekelnek a palesztinok, mert ugyanaz a nép gyilkolja őket halomra amelyik kisajátította magának a holokausztot 2013. április 10., 08:03 "
"Azért a Palesztinokat emlegetjük föl és nem a Tibetieket, mert a zsidók vonulgatnak fel az undorító zászlójukkal meg a nyomorult vinnyogásukkal Magyarországon 2013. április 12., 09:11 "
Ezek a te mondataid !

Szóval : - " Egyátalán nem gyűlölök senkit. 2013. április 12., 21:07" !

Az összes itteni magyarázkodós megnyilvánulásod metodikája az alábbi:
Mindössze csak ennyit hazudozol összevissza, ellentmondás ellentmondás hátán, először érkezik a jól hangzó palesztin-siratós, majd a hazai zsidó felvonulás elleni kifogás, majd a kárpótlás elleni nyöszörgésed, majd a semmilyen konkrét számadatokkal alá nem támasztott hű de felvásárolják a földet, "ivóvízkészletet" devizás házakat, és még van bőr a képeden VISSZAKÉRDEZNI, HOGY HOL HAZUDSZ ?

A tőled idézettek egymás után mondanak ellent egymásnak !

Egyik barátod már megbukott a bizonyítás hiányán. Most te vagy a következő, az alábbira másold ide a bizonyítást, hogy más is láthassa.

" Amit nem tudsz megválaszolni afelett átsiklasz" Erre bizonyíts ! Tedd ide !
zipper
@sólyomszem: "S akkor mi köze az Izraelieknek az itteni zsidósághoz, nem beszélve a belügyeinkről?
Ezt fejtsd bővebben, így csak egy üres mondat !

" A zsidóság a népirtásra való hivatkozással zsebeli be a járadékokat,"
Ismered a választ ! Köszönd meg eszmei elődeidnek ! Mit nem értesz ? A zsidó kárpótlásról törvények szólnak, írd be a keresődbe "zsidó kárpótlás " és megkapod, hogy mi alapján részesülnek benne. ( azért feltételeztem rólad annyit, hogy ennyi eszed már van...tévedtem )

" Mi különbség van egy irtott palesztin, vagy egy zsidó között? Semmi!" Helyes ! Ennek ellenére csak a zsidókat szidod, ám a palesztinok sem makulátlanok ! Ehhez mit szólsz ?

"A videók egyikében elég szörnyű, betiltott bombákat használnak"
ne mondd ! A palesztinok meg városokat lőnek Grad rakétákkal ! Most akkor mi van ?
genyó kapitány
@zipper: Az, hogy leírom a tényeket ne keverd össze azzal, hogy gyűlölettel viseltetnék a zsidók iránt.
Borzasztóan unom őket és bosszant, hogy olyanért kell fizetnem amihez se nekem, se semelyik ősömnek nincs semmi köze, bár szerinted a múltban elkövetett bűnökért bárki felelősségre vonható. Kivéve persze a zsidókat, mert ők ölhetik a Palesztinokat mindenféle következmény nélkül.
Erre az a válaszod, hogy csak azért érdekelnek a palesztinok, mert a zsidók ölik őket.
Igen bammeg, azért. A zsidók egyik nap palesztint ölnek, másnap a markukat tartják mert valaki vonatra rakta őket és elküldte kényszermunkára.
Szerinted a képmutatás rendben van, mert máshol is ölnek embereket és miattuk senki nem sír.
Érdekes gondolatmenet.

A zsidó felvásárlókat egyébként te hoztad föl én személyesen csak egyetlen olyan zsidót ismerek aki ilyennel foglalkozik. Bedőlt devizahitelesek lakásait veszi meg hugyért-szarért 'rokon' által készített értékbecslés alapján. Nevet is írhatnék, de pár napja szerepelt a tévében kikockázott arccal, mint új tulajdonos aki kirakatta a régit a lakásából, mert lejárt a moratórium Debrecenben. (Az új tulaj nem debreceni)
Ott 14 (vagy 17? most nem fogok pontosan utánanézni) millióért vett meg egy 30 milliós lakást.
Alapvetően leszarom a zsidó üzelmeket, mert ezeket pont ugyanaz a réteg szíva meg, mint amelyik elhiszi a holokausztot szőröstül-bőröstül, így vágják maguk alatt a fát és csináltok a békés liberális közemberekből dühös antiszemitát.

Remélem megbocsátod, de én nem fogok neked ollózgatni meg idézgetni. Ha gondolod olvass vissza és válaszolj ami felett 'véletlenül' átsiklottál.
Vagy ne tedd, igazából nem érdekel.
genyó kapitány
Még egy apróság:
Sokszor elmeséltem már itt, de hátha még nem hallottad.
Munkámból kifolyólag elég sokat utazom. Tárgylások után rendszerint beülünk a külföldi kollégákkal valahová vacsorázni meg sörözgetni. Mérnökök vagyunk, sok minden szóba kerül, de Bombaytól Tokióig Melbourne-től Sao Paulo-ig szinte kivétel nélkül egy téma mindig előjön. Nem fogod kitalálni mi az.
A zsidó hatalom és pénzéhség, valamint az az undorító képmutatás, ami Izrael államot jellemzi a palesztin őslakosokhoz való hozzáállás kontra holokauszt témában.
Még mielőtt megvádolnál, számodra bizonyára furcsa lehet, de igyekszem ezekből a beszélgetésekből kimaradni. Én ott egy céget képviselek amelyet nem kompromittálhatok antiszemita kijelentésekkel. A cégvezetőknek is megvan a maguk véleménye, de ilyen világban élünk egy antiszemitának kikiáltott cég nem sok megrendelésre számíthat.
Mindenesetre érdekes, hogy különböző információk alapján is ugyanarra a következtetésre jutnak az emberek, pedig nekik nem kell kárpótlást fizetni és ott nincs 'hagyománya' az antiszemitizmusnak.
Ha máson nem ezen érdemes elgondolkodni, hogy vajh miért lehet ez?
genyó kapitány
@zipper: Csendben megjegyzem, hogy a Palesztinok visszalőnek rakétával, de ez ne zökkentsen ki.
Nyilván birkaként kellene tűrniük, hogy a kiválasztott nép leölje őket.
Sőt, inkább öljék meg magukat, nehogy zsidóék kárpótlást követeljenek.
zipper
@genyó kapitány: "Az, hogy leírom a tényeket ne keverd össze azzal, hogy gyűlölettel viseltetnék a zsidók iránt. "

- Ez ugye élből hazugság, hisz a saját felsorolásodat sem voltál képes számadatokkal alátámasztani ( föld, devizásházak, ivóvíz) !
- A kárpótlási összegről ugyancsak semmi használható ismereted nincs, ennek ellenére arról óbégatsz, hogy hű meg ha...
- "Erre az a válaszod, hogy csak azért érdekelnek a palesztinok, mert a zsidók ölik őket."
Én ilyet nem írtam, de azt igen, hogy azért görcsöltök a palesztin-zsidó konfiktus miatt, mert a palesztinok a zsidókkal állnak szembe ! Ha nem velük állnának szembe, a kutyát sem érdekelnék a palesztínok !

"A zsidó felvásárlókat egyébként te hoztad föl én személyesen csak egyetlen olyan zsidót ismerek aki ilyennel foglalkozik." - Alapteóriátok a zsidó felvásárlás, most meg kihátrálsz belőle ? Tehát összesen 1 azaz EGY olyan zsidót ismersz, aki devizás házakat vásárol. Ő nyilván a kurucinfón is körbehordozott személy és a lánya ! Akkor miről beszélsz, föld-devizás-ivóvíz témában ? Az elárverezett házat annyiért veszik meg,amennyiért elárverezik - ez neked új ?

-"Alapvetően leszarom a zsidó üzelmeket, ,..." ez persze már ismét alapból hazugság, hisz az előző mondataid nem ezt támasztják alá !
- "így vágják maguk alatt a fát és csináltok a békés liberális közemberekből dühös antiszemitát." - ez a vágyálmotok, tedd hozzá, de úgy tűnik, nem működik az uszítás !

- "Remélem megbocsátod, de én nem fogok neked ollózgatni meg idézgetni."
Ne nekem ollózgass és idézgess, hanem a saját állításaid igazolásaként, amely rendkívül gyatrára sikeredett.
sólyomszem
@zipper: Ki vagy elemezve komám! Nem én, hanem egy szakember által. Szereplési mániád van, s amint valaki észérvet rak eléd, rögvest revolverezed, hogy hazugság, meg nem igaz, meg részleteket írj...ez bizony masszív szereplési vágy! :). Nem gond, mert gyógyítható, de sürgősen menj el szakemberhez.
zipper
@genyó kapitány: (tegnap, 21:46 )

Kezdjük azzal, hogy a hamisan hivatkozott és nekem tulajdonított mondatot te sem voltál képes idemásolni ! Ergo: - ismét hazudtál !

A személyes - és ezért ellenőrizhetetlen - tapasztalatokat egy gyengén működő bíróság sem fogadja el bizonyítékként !
"Mindenesetre érdekes, hogy különböző információk alapján is ugyanarra a következtetésre jutnak az emberek," - miért és hány ember nevében beszélsz , mikor és hányan adtak erre neked felhatalmazást ? Vagy magabiztosságot ad, ha többesszámot használsz ?

@genyó kapitány: (tegnap, 21:54)

Az arab-zsidó konfliktus így kezdődött anno:
Az érintett területek körülbelül 3000-3200 éve lakottak zsidó részről, de előtte az i. e. 3. évezred végén, a 2. évezred elején kánaániták semita törzsei telepedtek meg itt, innen ered Kánaán neve, majd a hükszoszok hódították meg, az i. e. 16–12. században pedig egyiptomi tartománnyá vált.

"Az érintett területek körülbelül 3000-3200 éve lakottak zsidó részről,..." - teccik érteni, vagy ehhez is két egyetem és három főiskola kell ?

Az a Jobbik és a hasonszőrűek nagy pechje, hogy vitaképtelen és felkészületlen egyedeket küld harcba a zsidók ellen - ezt magadra veheted, minden sértés/bántási célzat nélkül !
Ezek a szerencsétlenek képtelenek állításaikat adekvát módon alátámasztani - ahogyan te sem voltál rá képes, ezt egyértelműen és határozottan alátámasztja a témabeli összes megnyilvánulásod, vagdalkozás a "felvásárlással" tényszerű számadatok nélkül, permanens hazudozás, de amikor bizonyítást kérek, az valahogy nem akar működni !

A hazai zsidóságnak óriási mázlija, hogy nulla perc alatt meg lehet benneteket fogni a hamis, hazug, félremagyarázós, megtévesztős, álnok hangulatkeltéssel !

oszt" jó napot !
zipper
@sólyomszem: - hol vannak az "észérves" számadatok és kétségtelen tények - komám ?

- ezt meg "elfelejtetted" tegnap óta kifejteni: ""S akkor mi köze az Izraelieknek az itteni zsidósághoz, nem beszélve a belügyeinkről? "

Tehát akkor mi a helyzet ? ( a "tény" definícióját azért ellenőrizd, mert az nem esik egybe a te elképzeléseiddel ! )
genyó kapitány
@zipper: Örülök, hogy egy személyben eldöntöd, hogy mi hazugság és mi nem.
Egy élmény veled vitázni. :)

Nem igazán értem miért rugózol ennyit a felvásárlósdin, de lelked rajta.
Ha beírod a google keresőbe, hogy izraeli befektető, kaphatsz néhány találatot. Mondom, engem nem izgat, maguk alatt vágják a fát.

Tudom, hogy a személyes tapasztalataim nem fognak meggyőzni, nem is volt célom, de ha elgondolkodnál az okokon pár apróság más megvilágításba kerülne.
Semmit nem akarok neked bizonyítani, nem vagyunk a bíróságon. Rajtad áll mihez kezdesz a kapott információval.

A történelem órádhoz annyit tennék hozzá, hogy én éltem Új-zélandon egy darabig. A gondolatmenetedet követve a leszármazottaim kiírthatják majd 1000 év múlva a Kiwiket, mert ott korábban élt néhány ősük?

Oszt' jó napot.
sólyomszem
@zipper: Figyelj apa, ha egy izraeli nagykövet, egy demokratikusan megválasztott magyar pártot akar betiltatni, akkor az nem beleszólás?

"Az izraeli nagykövet a műsorban Izrael ellenesnek, cionista ellenesnek nevezte a Jobbikot. „A demokratikus pártoknak elismerően kell, hogy beszéljenek és nem úgy mint a Jobbik” - hangzott el a műsorban Ian Mortól.

A Jobbik egy belpolitikai dolog Magyarországon – jelentette ki a nagykövet és hozzátette, hogy örömmel tölti el, hogy a demokratikus erők összefogtak, hogy megakadályozzák a Jobbik működését."

A többi kérdésedre is megkapod a választ, csak nyugi :). De ezt sem fogod elfogadni a szereplési vágy miatt, amit az előző sorokban leírtam.
sólyomszem
"Budapest – Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete arra kéri a magyar kormányt, hogy mielőbb vonják vissza Szaniszló Ferencnek, az Echo Tv műsorvezetőjének Táncsics-díját, mivel az elismerést “nem megfelelő embernek” ítélték oda."

Mi joga van ehhez??? Ez sem beleszólás igaz? Magyarország belügye, hogy az ilyen eseteket miképpen intézi.
zipper
@genyó kapitány: Figyelj és jegyzetelj, a végén kérdezhetsz:

1/ Ahhoz, hogy mikor, miben hazudsz, nem kell az ENSZ Biztonsági Tanácsa, hisz egyértelmű, jeleztem is, ha esetleg magyaráznád magad.
2/ Magyarországon mennyi izraeli befektető van, mennyi orosz, mennyi német, mennyi holland, mennyi olasz, mennyi francia, mennyi brit, ...amelyekről fogalmad sem lehet, hogy még melyek a külföldi társcégei ezeknek, csak a brit tulajdonosról olvashatsz, de hogy az a brit zsidó-e vagy sem, azt nem tudhatod. Lehet rettegni...
Kidekázom neked, mert nem igazán vagy fogékony:- a Magyarországon lévő és fentebb - a teljesség igénye nélkül példálózva sorolt - cégek közül egyikről sem tudhatod, hogy ki, vagy kik a valódi tulajdonosok, csak ha a cég nyilvánosságra hozza, ergo, nem kizárt, hogy a holland befektető, éppen nem izraeli cég érdekében jár el, a háttér izraeli tulajdonosok érdekében ! Hoppá !
A TEVA-ró, mindenki tudja, hogy izraeli, de egy más csomó cégről semmi háttérinfód nincs !
Most nagyon jegyzetelj, mert ismerheted a saját "képességeidet": - Hévízen már gyakrabban hallasz oroszt, mint németet ! És ők nem mind a tökeiket áztatják a langyos vízben...Hoppá ! Erről üzleti feliratok is meggyőzhetnek ! Aztán: - fogalmad sem lehet róla, hogy az orosz, az orosz zsidó-e, vagy sem ! Hoppá !

Beindult az értés ? Vagy le kell zárni a határokat a külföldi befektetők és termelő cégek előtt ! Nem ?

3/ Ami az új-zélandi példádat illeti, te saját becses kezeddel írtad azt, hogy a zsidó állam hatalmas technikai fölényét és hadipotenciálját használja fel a palesztinok "kiirtására" (?)
Gondolod, hogy az eltelt 65 év alatt még maradt volna egy élő palesztin is, ha az állításod helyes lenne ? Logika - cimborám - logika...na, ez azonban nem erős oldalad !

Oszt' jó napot ! ( Tudod, hogy tartozol még egy igazoló bemásolással ? Vajon miért nem akar ez megérkezni ? )
tivoli
@zipper: "Gondolod, hogy az eltelt 65 év alatt még maradt volna egy élő palesztin is, ha az állításod helyes lenne ? Logika - cimborám - logika...na, ez azonban nem erős oldalad !"
Gondolj csak Hitlerre. Ha annyi zsidót irtottak volna ki a neve alatt, mint amennyit a holokausztos állít, lenne annyi "üzletember"? Vagy éppen azért van annyi?
leszúrt rittberger
@sólyomszem: És miért ne mondhatná ezt? Egyelőre még szólásszabadság van, véleményszabadság, nekik az a véleménye, hogy a Jobbik egy szar, szemétdombra való betiltandó párt, akkor az a véleménye, mit kell ezen hisztériázni? Betiltotta a Jobbikot? Nem. Kérheti a kormányt, hogy tiltsák be? Igen. Maximum tojnak a véleményére.
genyó kapitány
@zipper: Tartozik neked a radai roszseb. De, hogy a kérdésedre válaszoljak.
1/ Na persze Dredd bíró, egyszemélyben ügyész, bíró és esküdtszék is! Ne nevettesd ki magad.
2/ Ha szerinted nem vásárolják fel izraeli befektetők az ország javait abban azért lehet igazad, mert már megvették amit akartak.
Úgy hívják, hogy politika. Fidesz, Mszp, DK, LMP, Együtt 2014 egymás sarkát taposva igyekeznek minél mélyebben benyalni az izraeli befektetők valagába.
(Mielőtt megvádolnál, hogy Jobbikos vagyok. Nem, nem vagyok az. Rengeteget ártana az országnak ha a radikálisok jutnának hatalomra. A nyugati világ minden eszközt bevetne, hogy tönkretegye az országot)
3/ Dolgoznak rajta a fiúk keményen. Muszáj valamennyire adni a látszatra, de ezért szépen haladnak.
kuruc.info/galeriaN/2012/palesztina_izrael1301.jpg
(elnézést a kurucos linkért, de csak itt volt meg a kép rendes méretben)
zipper
@sólyomszem: Először is - a karakterszámok engedélyével - próbáld meg egy hsz-ban tömöríteni mindazt a fájdalmat, ami kiszakad belőled - könnyebb kapcsolni a választ is hozzá.

1/ Nem csak az izraeli nagykövet akarja a Jobbikot elmeszelni, hanem magyar pártok is és joggal, mert az a gyülekezet, amelyik a demokratikus normákat és lehetőségeket, a saját beteges, paranoiás, a történelem során echte elbukott zsidóellenességének hirdetésére, elmebeteg vágyálmainak beteljesítésére óhajtja felhasználni, azt kordába kell tartani, vagy eltaposni.Függetlenül attól, hogy a zsidók nem tetszenek, vagy szemüvegesek, vagy a két fülüek.
Csak pusztán zsidókérdéssel nem élt volna meg egy ilyen párt, de mert hozzávette a cigánykérdést is - nem minden alap nélkül - ezért él még.

"Mi joga van" az izraeli nagykövetnek azt kérni a magyar kormánytól,hogy a szaniszlók kitüntetéseit vonja vissza ? Mi tiltja ?
Azt azért már az általános iskolában is tudják (!) hogy a diplomáciai külképviseletek bármikor, bármilyen, az anyaországa kisebbségét érintő kérdésben szabadon fordulhatnak az ország kormányához - csak te nem tudod. Melyik osztályod nincs meg, illetőleg mennyi hiányzik ?

Nem ártana a fogalmakkal -melyekkel dobálózol - tisztában lenned, a "S akkor mi köze az Izraelieknek az itteni zsidósághoz, nem beszélve a belügyeinkről? " kérdésed kapcsán. Feljebb a válasz !
Talán korán hagytad abba az iskolai tanulmányaidat, vagy óvatosan kell megnyilvánulni abban, amiben kétes szintű ismereteid vannak...kiskomám ! Már a mi a belügy és mi nem, illetve milyen jogosultságai vannak a hazánkban létező diplomáciai képviseleteknek !

oszt ' jó napot ! ( .Képzeld wazze, még mindig tartozol néhány kérdés megválaszolásával...meddig akarsz ezekkel tartozni ? Mond meg tökösen, ha nem megy, de ne lépkedj túl rajtuk...erről van szó: - "zipper @Patrióta1: 2013. április 13., 20:04" - hozzád is szólt !)
sólyomszem
@zipper: Ez a tartozás már nagyon unalmas, ez jellemzi a szokásaitokat, tartozni :-), Arról neked halvány lila gőzöd sincs, hogy az én tanulmányaim milyenek. Mondom hogy valahogy fel kell hivd magadra a figyelmet, de ezt a sem fogadod el. Bárki bármit mond felsőbbrendűségi betegségben szenvedsz. Nézd már meg mekkora terület lett Izraelé pár év alatt, szisztematikus a népirtás, nehigy bizonyitani tudja bárki, nint Hitler esetében. Bár a vöröskeresztnek teljesen más statisztikai adatai vannak a zsidó halálozásról, mint amit meh akarnak etetni velünk. Koma én is azt mondok, amit akarok, és azt hiszel el belőle amit akarsz. Milyen garantált, hiteles adataid vannak bármiről és azt ki hitelesitette? A jogban sok minden lehetséges, ami nem biztos, hogy igaz is. Egy biztos! Egyik ország vallásos lakossága sem nyöszörög annyit, mint Izrealé vagy az országokban levő kisebbség.
sólyomszem
@leszúrt rittberger: @zipper: hu.metapedia.org/wiki/A_bolsevizmus_zsid%C3%B3_jellege

Egy kis olvasni való és azt hiszem mindenre meg lesz a válasz, bár ti ezt sem fogadjátok el, mert csakis az az igaz való, amit ti állítotok :) Így van? Így hát! :)
zipper
@sólyomszem: Még a Mein Kampfból nem tettél ide hivatkozást, abból is kéne, úgy lenne " hiteles" szegény, szerencsétlen, üldözött, felvásárolt, félelemben tartott, nyereg alatt puhított magyarok...akiket a gonosz, csúnya zsidók kifosztanak, orosz, német, osztrák, holland, francia...stb. üzletembernek álcázva és akik kivétel nélkül mind felmutatták az izraeli útlevelüket, vagy letolták a gatyájukat, hogy tuti zsidók és végre higgye már el mindenki, hogy ki akarják venni a földet a lába alól, el akarják lopni az ivóvízét, az erdejét, mert a zsidók évezred vágya, hogy a Kárpát-medencében szaporodnak tovább, itt lesz a közép-európai kis Izrael, ez már tuti, mert megírta a kurucinfó, meg a barikád, meg a fürdőkád, a metapédia és a logopédia is, hasznos, ha mindenki nekiáll a hébernek és jiddisnek...vagy olcsóbb és hasznosabb, ha kér egy beutalót a pszichiátriára !

Ennyit a dögös, " megdönthetetlen tuti infókról, a számadatokkal alátámasztott(???) bizonyítékokról és logikai láncolatokról " a palesztinokról, az Amazonas-mentéről, az ujgurokról, akiket ugyancsak be akar kebelezni és fel akar vásárolni a Negev népe, csak brazil fakitermelőnek és kínai hatóságnak álcázva és ha valaki nem tudná, a márciusi hóhelyzet is csak a zsidók miatt történt !

" Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés !"

Oszt" jó napot !
zipper
Genyókám - bocsika, teljesen megfeledkeztem rólad, látod, ennyire vagy " jelentős" a számomra, a 21.35-ös mérlegmegvonás és konklúzió természetesen neked is szól, ha mégis megadnád a tartozásodat - az ugyancsak eladósodott barátoddal együtt - akkor bármikor fogadókész vagyok !

Kellemes és eredményes aggódást - még a légtér felvásárlásról nem hallottam tőletek, figyelmetlenek vagytok ! Ja és érdekelne, hogy Új-Zélandra mikor érkeznek a zsidó felvásárlók, mert hogy mennek, az tuti !

Oszt" jó napot !
sólyomszem
@zipper: Akkor megkaptad a választ, s ez volt a kegyelem döfés. Számadatok, tények, minden volt, de a kis butuska parány agyacskád már lassan repedezik a sok infótól :), mert minden csak úgy lehet ahogy zipzár úrfi megmondja, bizony ám. Na menjél fogat mosni, mert sok csúnyákat mondtál és irány a sarkocskád, ahol jól érzed magad :D.
zipper
@tivoli: Gyermekem ! A zsidóság jelentős része nem állt Hitlernek kézre, mert nem Németországban és a később elfoglalt területeken élt, illetőleg a náci hivatalnokok sem voltak megvesztegethetetlenek, ( History csatorna,2012 december (?) továbbá egy jelentős zsidó csoport még időben lelécelt Amerikába, Angliába, ergo: fizikai lehetőség sem volt a megsemmisítésükre, de az internálások megkezdése előtt a nácik maguk engedélyezték a távozást azzal a feltétellel, hogy fejenként 1.db. bőrönd és az összes egyéb vagyon marad.
Meg vagy elégedve ?

Történelem - gyermekem - történelem ! Pótold...és szorgalmasan figyeld az ismeretterjesztő tv-csatornák műsorait is.
Dr.luigilongo60
@zipper: A történelmi tényekről jut eszembe,anno Németországban a lakosság 5%-t sem tették ki a zsidók, mégis az ország minden bajáért őket tették felelőssé, persze ott is voltak szorgalmas propagandisták, akik megvezették a hüméreket.
zipper
@sólyomszem: Ne dühöngj - te kis tartozós, - hol is vannak a vöröskeresztes számadatok, vagy az egyéb számadatok ? Egyáltalán érted ezeket a kifejezéseket ? Még mindig nyakig vagy a kakiba - istenem, ennyit tudsz,k erre vagy képes, de akkor visz9nt húzd meg magad és figyeld a nálad sokkal okosabbakat és tanultabbakat !

Gyűlnek a tartozások - vagy a bemásolás funkció nem megy ?
genyó kapitány
@sólyomszem: Több esélyünk lenne egy vak majommal legépeltetni Shakespeare összes művét, mint megértetni zipper kollégával alapvető összefüggéseket. Ennyire nem hülye, mert képes összefüggő mondatokat leírni. Valószínűleg beletrafáltam korábban, hogy 'anyagilag érdekelt' a holobizniszben. Ezért védi foggal-körömmel a védhetetlent.

@zipper: Ha az elvtársaid hitelezési gyakorlatait vesszük figyelembe. Mi már rég visszafizettük a hitelt, a kamatot, a kamatos kamatot, a tőkét, az árfolyam korrekciót, a kezelési költséget és a jutalékot amikor te még mindig a hitel többszörösét fogod rajtunk követelni.

Most adok neked én is egy hitelt.
Mond meg mikor, és hány ősöm ölt meg összesen hány ártatlan zsidót a múltban?
Igazold ezeket hitelt érdemlő HD minőségű videókkal 3d-ben, legalább 5 szögből kamerázva.
Mert egyébként rajta vagy kapva, hogy hazudsz te piszok!
zipper
@Dr.luigilongo60: Ezek a túliskolázott egyedek alkalmasak csak arra, hogy minden Alibaba-mesét eladjanak nekik, ezek a szegények meg azonnal fosósra veszik a témát és már aludni sem mernek, mert jönnek a zsidókok felvásárolni, meg ellopják az ivóvizet.

Elképesztő, hogy a XXI. szd. elején micsoda józsefvárosi kínai trükkel meg lehet szopatni a pszichésen terhelt gyengéket !
sólyomszem
@zipper: szorul a hurok tata? Hazudj még valami hiteleset, aztán tényleg alvás :-), észre se veszed, hogy már hülyét csináltál magadból? ? Bérencek gyöngye :-P
sólyomszem
@zipper: jaj most szerepeltek a tesoid a tv- ben. Remélem nem maradtál le rola...
zipper
@genyó kapitány: Nézd csak,már nem vagyok zsidó, hanem elvtárs ? Szólt a postás, hogy nincs címzett ?
Írd fel magadnak, hogy ne röhögjenek ki:- érkezhetnek ( megint tartozni fogsz és még a korábbiakat sem törlesztetted ! )az " alapvető összefüggések" ( becsuktam az ablakot, hogy az utca ne hallja a röhögésemet ) !

- Még mindig ott tartunk, hogy szinte semmit nem tudunk arról, mennyi zsidó kap Magyarországon, mekkora kárpótlást, illetőleg fejenként és évente mekkora ez az összeg !

- nem tudjuk azt sem, hogy mekkora földterületet és ivóvízkészletet vásárolnak fel ezek a huncut zsidók, de azt sem, hogy mennyi devizás-házat vettek meg !

- az őseiddel te foglalkozz, mert az 1870-es évekig ( de utána sem ! ) egyáltalán nem vagy bebiztosítva, hogy nem volt köztük zsidó, tudod Szegedi Csanád is okozott egy kis zavart a fejetekben. Kárpótlás miatt vinnyogtál, az őseidet vizsgáld magad, hátha róluk is kiderül valami...

Szóval a számokkal nagyon hadilábon álltok a barátoddal együtt ( figyelj oda rá, mert kezd szétszórt lenni és még a végén eltalál egy számot, mint a lottóban...)
zipper
@sólyomszem: Aki megnézi az oldalt, az majd eldönti,hogy ki, miben és mekkora hülyét csinált magából ! nem gondolod - te kis hazug tartozós...
sólyomszem
@zipper: Hal Turner, Nemzetközi Vöröskereszt dokumentumok, 271.301 áldozat az összes koncentrácios táborban összesen. Ebben nem csak zsidok voltak.
zipper
@sólyomszem: Köszönjük - Emese !

Harold Charles "Hal" Turner (született 1962. március 15) amerikai fehér nacionalista, holokauszt tagadó és blogger, akit a New Jersey állambeli. North Bergenben 2010 augusztusában elítéltek. Hoppá !

Ugye mondtam, hogy a Mein Kampfból még nem idéztél "hiteles" mondatokat, esetleg ha hiteles Szálasi megállapításokra is hivatkoznál a gaz. csúnya zsidókkal kapcsolatban...

...gondolom a jenki elítélt által megállapított 271.301 áldozat számában benne vannak azok az áldozatok is,akik csak az USA-ban közúti baleset áldozatai lettek...te kis Humor Harold !

Az a fránya logika, ami neked nem adatott meg, a Nürnbergben elítélt nácik egyike sem hivatkozott arra, hogy " ugyan má' kedves nemzetközi törvényszék, háborúban 271.000 halott lágerekben - belefér a kálóba, pestis, tüdővész...stb." ellenben csak azt szajkózták, hogy nekik fogalmuk sem volt a koncentrációs táborokról !

Ismét padlót teccettél fogni ? Téged valamiképpen elkerül az igazság " támogatása" - rossz ember vagy, meg hazug is, meg bemásolni sem tucc...

Elárulok neked egy nagy titkot, de ne add tovább:- engem nem érdekelt soha számszerűen sem a zsidó áldozatok, sem más áldozatok száma ! Ugyanis ha csak 1 ( azaz EGY ) embert is faji alapon öltek meg, már ezért a cselekményért halál járna - álláspontom szerint !

Esetleg ha kissé megerőltetnéd magad és nemzetközileg elfogadott szaktekintélyt, vagy ilyen csoportokat tudnál megjelölni forrásként...

Szedd össze magad !
genyó kapitány
@zipper: A gond mindössze annyi, hogy te kizárólag magadat tartod nemzetközileg elfogadott szaktekintélynek. Legalábbis abban, hogy eldöntsd mi hiteles forrás és mi nem az.
genyó kapitány
Nyilvánvalóan minden forrás ami nem támasztja alá a holokauszt (R) izrael által hitelesített adatait az antiszemita és náci, tehát nem igaz.
A kör bezárul, a rendszer automata, faszául működik.
sonderkommando
@zipper: Azért írtam, mert egy értelmetlen, parttalan vitát zártam le.
zipper
@genyó kapitány: Az a helyzet, bár sólyomszemtelennek írtam a mai 06.18 órásat, hogy neked is szól, ami a logikai buktákat illeti.
Figyelj: - amennyiben az úgy lenne, ahogy kifakadt belőled, azaz magamat tartanám nemzetközi szaktekintélynek, akkor nem kérnék tőletek erre vonatkozó adatokat, mert azok a birtokomban lennének !
De az ostobaság csúcsa egy rasszista elítéltre hivatkozni akkor, amikor a haláltáborokból, hogyan - hogyan nem, de nem annyi zsidó szabadult '45-ben, mint amennyit internáltak ! Rád való tekintettel kerültem a számokat. Csak ennyi logika kellett volna az egész itt folytatott sztorihoz, de teccett az az izzadtságszagú vehemencia, amivel igyekeztetek racionálisnak beállítani kurucinfós, barikádos, metapédiás ökörségeket.

@genyó kapitány ! Nem foglalkoztam ( de ezt utóbb jeleztem is ) a holokausztos számadatokkal, azt is írtam, hogy miért.Ám ha téged valóban csak az izgat, hogy te miért fizetsz kárpótlást, akkor vajon miért vitatod a táborokban megöltek számát ?
Azért,mert szimpatikusnak mutatott,ám hamis állításod ellenére, szívecskéd a Jobbikért dobog, azért a gyülekezetért, melyet ismert formájában és megnyilvánulásaiban már rég be kellett volna tiltatni, ugyanis nem az a baj ( sőt : - az nem baj ! ) hogy a magyar identitás megőrzését, a magyar múlt és hagyományok felszínen tartását fontosnak véli, hanem amikor úgy tűnik, hogy ez csak álca és mögötte a valóságos rasszizmus, zsidóellenesség áll !

Számotokra egy tanulságnak mindenképpen lennie kell ennek a csörtének: - kizárólag felkészülten vitába szállni , na most, ha nincs miből felkészülni, mert azt secpec alatt darabokra lehet szedni az "érveiteket" ( ahogy ez történt is, hisz egy deka statisztikai számadattal nem tudtatok érkezni és amikor ezt láttam, tudtam, hogy vesztésre vagytok ítéltetve ! ) , akkor meg nem kell vitába szállni !

Oszt' jó napot.
Netpók
@zipper: Én úgy tudom, hogy az értelmes válasz, rövid!
zipper
@Netpók: Ja ! Az arra fogékonyaknak...de van akinek 5 oldal is kevés lenne...
genyó kapitány
@zipper: Tudod olyan világban élünk, ahol ha egy történész kétségbe meri vonni a holokauszt számadatait az másnaptól náci antiszemita és ha nem csukják le holokauszttagadásért, onnantól a szeretet népe által rásütött bélyeggel kell a társdalom perifériájáról küzdenie, mert bárki is nyújtana neki segítséget az onnantól ugyanúgy 'megnáculna'.
Mindezt a szeretet, tolerancia és kölcsönös elfogadás nevében.

A számadatokat azért 'vitatom', mert egyrészt a 6 millió gázkamrákban kivégzett 'zsidó' java része valójában orosz (nem zsidó) hadifogoly volt. De ez valahogy mindig kimarad 'véletlenül' a tudósításokból.
Másrészt szívem szerint megvizsgálnám, hogy mennyire 'gazdaságos' ennyi ember ilyetén kivégzése illetve elégetése a folyamatos üzemanyaghiánnyal küszködő németek számára. De persze nem teszem, hisz ez illegális, én meg jogkövető, törvénytisztelő állampolgár vagyok.
zipper
Értelek. E tekintetben én sem foglalkoznék számadatokkal.

Németország háborús üzemanyaghiánya. Néhány, a jenkik és az oroszok által felszabadított tábor kemencéiről és az égésmaradványokról több km. hosszú filmfelvételek készültek, ezek egy része látható volt a "Hétköznapi fasizmus" c. film részeként is. Ezek a maradványok kétségtelenné tették, hogy holttestek égtek a kemencékben és a felhalmozott ( nem volt már idő az elszállításra ) hullahegyek égésnyomai is ezt támasztották alá.
Nürnbergben egyetlen szóval sem hangzott el védekezésként, hogy " de hát T. Nemzetközi Törvényszék, egy lityi benzinünk, petróleumunk sem lett volna a kályhák üzemeltetéséhez !" Persze, hogy nem, hisz jó pár részletet vetítettek a táborok megnyitáskori állapotában észleltekről, botorság lett volna magyarázkodni.
Franciaországban kezdetben zsidó csoportok golyó általi kivégzése volt a gyakorlat, ahogy szűkültek a lőszerkészletek, úgy tértek át a vagonírozásra és utaztatásra, ekkorra a legtöbb tábor már üzemelt Lengyelország területén és Adolf Eichmann már kiagyalta a "végső megoldás" tervét, ezért álltak készen a táborok.

Amúgy mindenkinek szíve-joga bírálatokat, kritikákat megfogalmazni a zsidóságról, mint bármely más nemzetről is, de ahogy Izrael esetenkénti túlzott reagálásával összemosni a hazai zsidóságot, nagy ökörség.
Ezektől az emberektől elvettek mindent, amit lehetett, te sem tapsolnál hozzá, ha úgy járnál, mint ők. Aztán illik emlékezni arra is,hogy a '48-49-es szabadságharcban nem egy zsidó harcolt honvédként, vagy tábornokként a szabadságért, aztán nem egy zsidó származású magyar tudós vitte sokra a világban, orvos, kutató, akiket elkergettek az országból !

És a magam részéről én is lezárom ezt a vitát.
sólyomszem
@zipper: Én személyesen köszönöm azt a hangnemet, ami az utolsó hozzászólásban érzékelhető. Máris másabb a gyerek fekvése! Én nem vagyok jobbikos, igaz az utolsó szavazáskor rájuk szavaztam, ezt nem tagadom. Sok embernek tele van a töke a cigány munkálkodással, mert nekem is tapasztalatom, hogy sokkal több ilyen gyalázat vesz körül bennünket, amik ők okoznak, mint bármely más náció. Előtte 8 évig az MSZP-re, ezt sem tagadom. Jelenleg még nem tudom kire fogok.

Zsidó kérdésben nekem is a legfőbb unszimpátiám abban van, hogy folyamatos a követelés, holott a most élő nemzedékek nem tehetnek semmit erről. Én nem vonulgatok az utcán, nem öltözök maskarába stb., de van egy határ, amit a Mazsihisz is pl. túllép, generálva az ellenérzést. Mondom, nekem is van nem egy zsidó ismerősöm, s nem ilyenek. Tudom, zsidó és zsidó között is van ellentét, de ha kell összefogás is.
rip
@zipper: Csatlakoznék @sólyomszem-hez. Figyeltem a vitát már lassan egy hete.
Végre talán elértünk a végére.
Jó a hangneme és a tartalma az utolsó hozzászólásodnak.
Én is köszi.
nahát
Az is egy érdekes kérdés ,hogy hogyan juthat odáig egy népcsoport( faj, vallási közösség - kinek hogy tetszik), hogy saját szavuk van az őket gyűlölőkre. Nem pusztán fajgyűlölő , rasszista az aki nem kedveli őket , hanem antiszemita. Sőt az is antiszemita aki közömbös irányukban és nem hajbókol nekik nyilvánosan. Ezek után már az sem meglepő, hogy jogilag büntethetővé válik az aki nyíltan tagadja a holokausztot-ot!
Némó Matróz
@vukkocska: Valaki kézcsókját küldi!

Elköszönő szép üzenet!
Nem kívánok barátom sorsára jutni akit perbe fogtak egy bejegyzés miatt.
Ha az a bejegyzés amely menti azt akiről szólt bűncselekmény akkor ebben az országban a náci Németországot megszégyenítő módon a Gestapo helyett az ügyészség félemlíti meg a népet!
vukkocska
@Némó Matróz: felkeltetted az érdeklődésemet. :) Ha privibe megírod, hogy ki küldi kézcsókját, megköszönöm. De azért remélem, nem azt írtad, hogy nem jössz közénk, mert "félsz" az ügyészségtől? Lesz@arom őket, ha ennyi féle képpen értékelik a szabad vélemény-nyilvánítást.
sólyomszem
@zipper: Találtam egy videót, amit érdemes végignézni és levonni a következtetéseket. Talán a kérdésre a válasz is benne van, s talán lehet előítélettel élni itt Magyarországon a zsidósággal kapcsolatban, s talán válasz is érkezik, hogy miért emlegetjük annyira a palesztinokat. Egy dolog miatt: népirtás legalizáltan. A népirtás az népirtás, itt 2013-ban, 2008-ban, s 1941-45-ben is. Fizetünk, fizet az ország a régi bűnökért, de mikor fognak palesztinoknak fizetni? Mikor fognak magyaroknak fizetni örökjáradékot? Bennem ismét elindultak ezek a kérdések. Tényleg nem vitát szeretnék generálni, hanem a választ keresem...

Egy zsidó békeharcos a történelmi hazugságokról: www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMu_aqijhbg @nahát: @rip: @genyó kapitány: @Netpók: @Dr.luigilongo60:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.