Barátai szerint a szegedi férfi nem tudta elviselni azt a szégyent, hogy 59 évesen utcára kerül – írja a Delmagyar.hu.

Az 59 éves szegedi férfi gyógyszerekkel végzett magával, holttestét a kilakoltatók találták meg.
"Az egyik Kárász utcai üzletben dolgozgatott a rokkantnyugdíja mellett. Édesanyjával a Gutenberg utcában lakott, pár éve elhunyt a mama, azóta egyre nehezebben jött ki a 48 ezer forintos rokkantnyugdíjból. Hol a gázt, hol a villanyt kötötték ki nála, a végén már semmije sem volt." – nyilatkozta a férfi egyik ismerőse a Delmagyar.hu-nak.

"Novemberben kirakják az utcára? Azt a szégyent már nem akarta megvárni" – tette hozzá.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
A fidesz kormány saját halotjának tekinthetné ! Sőt az elmult években,a emeletről leugró,vonat elé álló,magára robbantó,magát felakasztó,gyógyszerrel megmérgező ,emberek legtöbjét !A háború utánni évek ,leg gonoszabb,legembertelenebb,de leg GAZDAGABB-kormánya !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Magyarország jobban teljesít/Senkit se hagyunk az út szélén
Mondta ezt Orbán Viktor mégis sokan öngyilkosok lesznek,mert nem tudják fizetni a rezsit az albérletet a hiteleket és ez annak köszönhető hogy kevés fizetést kapnak az emberek a rokkant nyugdíj is nevetségesen alacsony pedig nem egy embert ismerek aki 30-35 évet dolgozott mégis 50.000 ft-os rokkant nyugdíjat kap vagy még annyit se !
Sajnálom az öreget,de lehet még így jobb neki mint a hajléktalan szállón vagy az utcán ahol lehet 1 telet se bírna ki!
taglo
A fidesz kormány saját halotjának tekinthetné ! Sőt az elmult években,a emeletről leugró,vonat elé álló,magára robbantó,magát felakasztó,gyógyszerrel megmérgező ,emberek legtöbjét !A háború utánni évek ,leg gonoszabb,legembertelenebb,de leg GAZDAGABB-kormánya !!!
gabrella
Igen, ha igazak a is vádak Bajnai ellen, a fideszhez képest lepkefing a tönkretételben.
bretagne
@taglo: Sajnosm még sok ilyen lesz. Az emberek nem tudnak megélni a pénzükből.
A kormánynak nincs annyi pénze, amennyi az öngyilkosok temetésére kellene.
csa-csa
igaz szörnyű tragédia! DE gondoljatok bele! Vannak akik 10-15 éve nem fizetnek sem villanyt, sem gázt, sem közös költséget? És köztük százával vannak akik egész egyszerűen nem hajlandók fizetni!! Mit szólnátok ha nekünk kéne mindent helyettük fizetni! Baromira háborognánk igaz? Bármilyen szörnyű is a helyzetük, de meddig akarnak ingyen lakni!!!
Ti és nagyon sokan belezöldültök, de fizetitek a rezsit. Mit gondoltok - sors ne hozzon olyan helyzetbe - helyettetek kifizetné valaki is? Ki fizet sajnálatból mások helyett!
DE LEGYEN! egyszer össze lehet fogni, DE hosszútávon?? Úgy egy átlag család sem áll! Iszonyú nehéz kérdés, de szinte megoldhatatlan. Tudom! ott vannak a milliárdosok, de Ők sem fizethetik ki a fél ország tartozásait!
gabrella
@csa-csa: Elég lenne ha a mililárdosok nem nyúlnának le mindent!
Nil
Senki helyett nem kellene fizetni semmit ha gondoskodnának a rászorulókról és nem a haverokat tennék milliárdossá - de hát a legfőbb érték az ember! AZ emberi élet! És ez az ember még dolgozott is- igyekezett! Megkapta a segítséget? Nem! De most már nyugiban van - nem fáj semmi, nem kell küszködni, nem kell megalázkodni. Aki meg belehajszolta álmodjon vele minden éjjel!
jancsipapa
Most dörzsölhetik a kezüket és összeröhöghetnek .- Mégiscsak eredményesek vagyunk .
kkalman
Isten nyugosztalja szegényt!
Csak remélni lehet, hogy a gyilkosai megfizetnek ezért a tettükért is.
bakegya
@taglo: az életünk elleni bűnök elkövetőit,bűnözőknek nevezhetjük!
Darthon1
Dögöljön meg az összes Fidesz gyökér!
dekas
@gabrella: Bajnai ellen nem igazak a vádak hidd el sehol nem álltak meg a vádak.Szerinted nem csuknák le szivesen ha megtehetnék?
irén48
@taglo: Ez nem gyilkoság akor csak nem külömkbek mint sztálin Rákosi meg atöbi
nemkati
@jancsipapa: Eredményesek, mert pont ez volt a céljuk. A szerencsétlenekre, a rokkantakra, a magukról gondoskodni nem tudókra nincs szüksége ennek a kormánynak, ők csak visszahúznak, feleslegesek, és még rontják is a statisztikákat. Ezt Bogár László közgazdász (aki az MSZMP-től a Fideszig mindenütt megfordult) fogalmazta meg a legnyersebben januárban: "az ország egyharmada menthetetlen, őket ott kell hagyni az út szélén".
Hát én meg (én is) azt mondom, hogy az államnak, de az egész társadalomnak kötelessége a tagjain segíteni, a rászorulókat megmenteni a nyomortól, az éhhaláltól, a végső kétségbeeséstől. Amelyik társadalom kiveti magából az elesetteket, az embertelen, és valószínűleg nagy árat fizet érte.
Yeromos
Pedig a FIDESZ szerint meg lehet élni 48 ezerből.
Neki nem sikerült, nyugodjék békében.
csa-csa
@Horizont: biztos van valami igazad!
Gabrella! Neked is!
DE már sokszor nem tudom hogy is gondolkodjak úgy hogy reális is legyen, de közben természetesen egyetértek és sajnálom ezeket a szerencsétlen sorsú embereket! Azonban túl sokszor látom hogy pl. a társasházak lakói pénztárcája bánja a fizetni egész egyszerűen nem akaró link emberek miatt és azok ellen sem lép fel senki komoly szigorral. Félő hogy lehetetlen kiszűrni a szándékos és az önhibán kívüli nemfizetők táborát.
kkalman
@csa-csa: Egy környezettanulmánnyal azért ki lehetne szűrni, hogy ki csaló, ki nem. A rokkantak egyébként is megkapják a NYUFIG-tól az előző évi jövedelmükről az igazolást, és azt, hogy a tárgy évben mennyi a havi járandóságuk. Lehet ellenőrizni, ki a rászoruló, csak akarat kérdése. Igaz kényelmesebb az irodából mindenkit aki valamiért nem fizet, egy kalap alá vonni, és kikiáltani csalónak, és kidobni az utcára.
Már csak azt nem értem, hogy hazánk rejtett tartalékait, miért nem lehet ugyanúgy kilakoltatni, mint ezt a szerencsétlen rokkantat akarták.
Desischado
Na kérem! Magyarország jobban teljesít! Biztosan nem zavarja Hazugovicsékat ennek a szerencsétlen embernek a tragédiája!
valakiaki
Ilyenkor kinyílik a bicska az ember zsebében. Sok szerencsétlen embertársunk él hasonló körülmények között. Nem szabadna ezt megengedni!
JAJMÁR
Az a nagyon nagyon nagyon szomorú, hogy lesz ez még rosszabb is :(
nemkati
Baloldali kormányok idején ilyenkor szokta azt ordítani az ellenzék, hogy "gyilkos xy" - ahol xy a mindenkori miniszterelnök.
kkalman
@nemkati: A mostani ellenzék vajon most, és máskor is, miért van kussban?
nemkati
@kkalman: Mert bénák, tutyimutyik, és különben is a Fidesz kezében van az egész média, úgyhogy óbégathatnak, nem hallja senki.
kkalman
@nemkati: Fityiszék elintézték, hogy a közmédia, és még sok más egyéb az ő kezükön legyen hosszú évekig, még akkor is, ha jövőre veszítenek is a választáson.
irén48
@csa-csa: Bezeg a szomszédom semit nem fizet most az álam visza vásárolja töle még 1miliot6ezretkap kézhez és még bene is maradhatnak de buli bulihátán rendeznek de hát kisebségHimeg fizetjuk hejetuk a rezsit mert le csökentenék a vitet
irén48
@csa-csa: Bezeg a szomszédom semit nem fizet most az álam visza vásárolja töle még 1miliot6ezretkap kézhez és még bene is maradhatnak de buli bulihátán rendeznek de hát kisebségHimeg fizetjuk hejetuk a rezsit mert le csökentenék a vitet
gabrella
Szegény örült volna ha olyan ingyen szállón lakott volna mint a békéscsabai menekültek akik felgyújtották a szobákat mert nem voltak megelégedve a szolgáltatással.
nemkati
@kkalman: Igen, a sok betonozásból ez a legnagyobb húzásuk. Csak azt és csak úgy hallhatja az állampolgár, amit és ahogy a Fidesz tálal eléjük. Ma is felháborító dolog történt a Parlamentben. Hazaárulással vádolták az MSZP-t, mert minden itthoni lehetséges eszközt eredménytelenül felhasználva végül az únióhoz fordultak az E-on vásárlások ügyében. Erre azt kellett vona válaszolniuk, hogy
- nem ők hazaárulók, akik a pénzünket védik, hanem a kormány a hazaáruló, amikor nem a sajátjukat, hanem az ország pénzét költötték értékén felül a vásárlásra.
- Azon kívül 3 éve szövegértési problémájuk van, ugyanis sem az ellenzéki, sem az úniós bírálatok soha nem Magyarország ellen, kizárólag a magyar kormány hibás, vagy törvénytelen intézkedései ellen irányultak, és ezt ennyi éven keresztül nem voltak képesek (nem akartak) felfogni.

Sajnos ezt nem tudták (vajon akarták?) elmondani, ugyanis a lehazaárulózásuk után már nem kaptak szót.
kkalman
@nemkati: Jellemző a fityiszre, hogy aki nincs velük, az ellenük van, és az mind hazaáruló. Ez alól senki sem kivétel. Nem tudják, nem akarják elfogadni, hogy létezik más vélemény is, mint az övék, és lehet más utakon is járni, nem csak az általuk kijelöltön, a cél a lényeg. A cél pedig az ország felemelkedése lenne, vagy mi.
Már csak azt kellene ennek a rabló bandának megtanulni, hogy az ellenzék elvileg azért van a parlamentben, hogy a kormány munkáját kontrollálja, és kérdéseket tegyen fel, véleményt nyilvánítson. Elég baj, hogy minden ellenvéleményre a hazaárulózás a válasz, és megy minden tovább fityisz módra.
miazavalami
@enetero: Hol a fenébe vagytok ilyenkor?
Senkit se hagyunk az út szélén igaz? Nem bizony belerúgjuk egyenest a sírgődörbe!
Így még a sz@ros 48 ezret is megspórolják. Nesze neked rezsicsökkentés!
nemkati
Szegény Magyarország! :(
Történelmünk során sokszor voltunk már nyomorúságos helyzetben, de ilyenben még soha, mint most, amikor sokan nem látják, nem is fogják fel, mekkora a baj. Mert most a sajátjaink taposnak rajtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.