Simicska Lajos a legnagyobb részvényese az Advenio Zrt.-nek, amely a Class FM országos kereskedelmi rádiót üzemelteti – írja a Népszabadság a cégbírósági adatokra hivatkozva.

Az Opten céginformációs szolgáltató adatbázisa szerint tavaly júliusban változás történt a cég tulajdonosi viszonyaiban, megszűnt Nyerges Zsolt 50 százalékot meghaladó szavazati joga. A cég dokumentumaiból az Opten által kigyűjtött tulajdonosi információk szerint Simicska Lajos 24 szavazattal az Advenio legnagyobb részvényese, őt 13 szavazattal a Lánchíd Kereskedőház, tíz szavazattal a PRO-AURUM Vagyonkezelő Zrt. és három szavazattal Nyerges Zsolt követi – írja a Népszabadság.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Vizual: Két eset lehetséges. A nép asszisztál az új földesúri rendszerhez és beéri a lehulló morzsákkal (örül ha állása van és befogja a száját). A másik, hogy lángolni fognak az utcák.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
A legnagyobb joker ez a Simicska! Minden az övé lesz ami állami.
coyote3
Lehet, hogy minden rossz forrása sínmacska és a zsírdisznó valóban csak egy narcisztikus báb? :)))))))))))))9
Levendula
Gratulálok neki! Az enyém pedig a világ legjobb férjének a szerelme... Szerintem Én jobban jártam...
Dr ATEISTA
@Levendula: Szerintem is jobban jártál. A pénz nem minden.
"Nem lehet boldogságot venni, a szegény néha gazdagabb"
töky
@Levendula: Nem is tudtam, hogy én vagyok a férjed Baby!
pbalage
@Levendula: Mindenképpen. Remélem nem viszonzatlan.
Vizual
Amíg mi itt demokratikusan kritizálunk, mert hagyják, addig ez a társaság mindent lenyúl. Azt olvastam, hogy alakul az új kapitalista tőkés réteg. Talán örülhetünk, hogy nem egy "proliforradalommal" ? Ugyan már. Élni és élni hagyni. De most azt a kicsit is elveszik amit kivívtunk magunknak. Mit is ? mert semmit nem tudunk kivívni. Azt csináljátok és csinálom, amit mondanak. Na ennyi szerintem az önálló modern ember, Magyarországon.
Dühöng a kulturális forradalom is, Kerényitől az új Való világig, minőségi katasztrófa, és sorolhatnám tovább...
Mondjon már valaki olyant ahol Simicska neve nem szerepel. Nem tudtok olyant mondani. Ahogy nézem közép Magyarország földjei a kezében vannak, most már a rádió nagy része is. Az állami pénzek. De minek folytassam.
De talán ha elölről kezdenénk? Nem is elölről, csak a kristály éjszakától az APEH-nal. 1998-ban. De kérdem én, ma mi a helyzet ? Ha ezt nem teszi tisztába az új kormány, ha lesz,...
human
@Vizual: Két eset lehetséges. A nép asszisztál az új földesúri rendszerhez és beéri a lehulló morzsákkal (örül ha állása van és befogja a száját). A másik, hogy lángolni fognak az utcák.
hallgatag
@Vizual: Hofi G. szerint:
- A kormány csak azt veheti el tölünk,
amit adott...tehát mindenünk megmarad ...:)
hallgatag
Simlicska talicskával tolja a kultúrát...
Igaz az is pénzt hoz !
mariaberta
@gabrella: Mert megmondta: MOST ŐK JÖNNEK!
Vizual
Nem hiszem, hogy a megoldás az erőszak. Mert azért van itt egy másik oldal is. Akiknek tetszik, vagy épen emlékeznek a szocializmus azon szeletére, hogy ha befogtad a szádat, mindened megvolt, és ezt látják a FIDESZ szerintem restaurációs politikájában. Még akkor is, ha másképpen nevezik.
Már többet szeretnék. Nyugodt életet, ha bajom van egy jól szuperáló állam adja meg azt amit befizettem. És, hogy a vezetőknek több jut, többet keresnek. Ki a franc bánja, ha a gyerekem egy nagy reménnyel indulhat útnak. Ezt nevezik a polgári berendezkedésnek. De ami az állam tulajdona, és a mai az, miért játszák át saját egyéni érdeküknek, személyüknek. Ezek nem érted vagy értem dolgoznak, csak saját magukért. És tetszik a sok szolgasághoz szokott magát jobb és baloldalinak hívő emberkékben. Ezek nem tudnak elszakadni attól, hogy azt higgyék a buta fejük többet tud mint egy olyan szövetség amelyik mindenki javát akarja.
Felháborodva olvasom a sok seggfejet akik most, hogy indul az összefogás, igaziból, most még mindig Gyurcsányon rugóznak. Na ezek az értelmiség "okosabb" rétege. Azok aki szétcseszték a demokráciát, amit építettünk. Mert azt csináljuk már a XVIII. sz óta.
És én is azt mondom. Elmaradt a rendszerváltáskor az elszámoltatás. De most, hogy már váltott az Orbán kormány és megint a bal oldal jön, vétek lenne megint elszalasztani az elszámoltatást. Ide venni az új bűnüket is, még ha gazdaságiak is. megint elcsesztünk pár évet. De még itt vagyunk !
Vizual
@human: feltételezve de nem elfogadva amit mondasz ! Bármi történik itt az országban, mára már nem lesz senki aki ide jön segíteni. De kinek is ? A törvényesen megválasztott kormány ellen ? De ennek a kormánynak hagytuk, hogy kiépítse a hozzá feltétel nélkül hű (had)seregét. És ezek ellen mid is van ? Kivel bútorozol össze ?
De van egy eszközöd még. A szavazás. Nem gyenge, mert ha azt valahogy megfirkálja a FIDESZ, már számíthatsz valamilyen támogatásra. És ha figyeled ezt próbálja a FIDESZ leszarozni, azzal, hogy leszólja az Eu.-t és ördögöt csinál azokból, ahonnan ők is a pénzt hozzák. És eredménnyel. Szavazzál az összefogásra és ki tudjuk ütni őket.
.És igaz. Nincs "forradalmi helyzet" :)
human
@Vizual: Úgy tudom, hogy az EU választásokkal azért nem tartják egy időben a parlamenti választást, mert ott bizony EU ellenőrök is figyelik a választás tisztaságát.
Vizual
@human: remélem. Mert maga a választási rendszer is zavaros, áttekinthetetlen, érthetetlen a földi halandó számára. Egy egyszerű embert már most megfirkálnak. Lásd. csak a nemzetiségi szavazatokat, vagy mit. ha regisztrál a kisebbségek oldalán, már az országos listára nem szavazhat. No igy meg az ellenőröket is megfirkálják. És ha nem ?
A biróságok látjuk helyenként mit művelnek. "Hoppál nem rágalmaz mert a FIDESZ mondta, hogy mit kell mondania. "
human
@Vizual: A választásokkor mindenkinek el kell menni szavazni, aki úgy érzi, hogy a fidesz árt az országnak mind gazdaságilag, mind erkölcsileg. Aki nem megy el, az később bánni fogja, hogy legalább ennyit nem tett meg az ámokfutók megfékezéséhez. Félre kell tenni ellenszenvünket az ellenzék számunkra nem szimpatikus figuráival szemben. És ne feledjétek, hogy ezt a helyzetet a fidesz teremtette az új választójogi törvényével.
F_Viktor
Simicska még most is a fityesz pénztárosa, csakúgy, mint a 90-es években...
F_Viktor
@human: Írod:
"Két eset lehetséges. A nép asszisztál az új földesúri rendszerhez és beéri a lehulló morzsákkal (örül ha állása van és befogja a száját). A másik, hogy lángolni fognak az utcák."

Szerintem is ez a választás tétje. Ha marad a fityesz, akkor Orbánékat már csak szó szerint véráldozatok árán lehet majd elzavarni. Mint minden diktátor, ő is bukni fog, önként viszont nem adja át a hatalmat, s lángolni fognak az utcák, ahogyan te is írod.
Nil
@F_Viktor: @human: sajnos én is így érzem és látom: ha veszít azért lesz ha nyer azért. Vér és könnyek. Ez vár ránk az elmúlt évek birkasága miatt.
F_Viktor
@Nil: Ha nyer, mindenképpen vér és könnyek várnak a magyarra.
Ha veszít, akkor sem lesz könnyű, az EU utolsó sorából felállni nem lesz egyszerű.
evacica
@human: Én azon csodálkoztam volna, ha nm Simicska, vagy Nyerges. Jut ezek pénzéből a fidesznek is, ez a vissza csurgatás!
bakegya
EZ-csak a fidesz-vén trottyra öregedett,felhizlalt oligarháinak maffiája!
Magyarország és a magyarok már nincsenek is!-helyünkön a békamenet!
Desischado
Egyetértek, vagy harc békésen, vagy radikálisan. De én azokat is felelőssé tenném, akik azt mondják, "nem megyek szavazni", így nem lehet gondolkozni, mindenkinek menni kell szavazni, ha nem akarjuk, hogy ez a gátlástalan rablóbanda újabb 4 évre a nyakunkra üljön! Mert akkor lesz csak óriási baj, ha a népnek elfogy a türelme, mert ha orbánék maradnak, akkor még gátlástalanabbak lesznek! Olyan megszorítások lesznek itt, amilyet még nem láttunk, és a vége forradalom lesz! Isten ne adja, hogy igazam legyen!
jancsik68
Eddig is ritkán hallgattam ezt a seggnyaló bandát,a továbbiak méginkább ritkitom ezt!!
coni
Klassz. Nekem már akárhova kapcsolok (a Klub rádió kivételével) az az érzésem mindenhol a Kossuth (pontosabban Orbán) szól. Politika mentesen már az időjárásról sem tudnak beszélni.
m.macskosz
Talán egyszerűbb lenne azt felsorolni, MI NEM az orbáni holdudvaré...:(
m.macskosz
Néhány napja erősen foglalkoztat, hogy egy TISZTESSÉGES választás esetén a parlamentben minden párt képviselteti magát. Végső soron ez nem is lenne rossz:
nem lenne gombnyomogatósdi, kénytelenek lennének kompromisszumot kötni...
Rosszul gondolom?
csikknorisz
Már 2009-ben, az induláskor is nyilvánvaló volt, kik a górék. Semmi újdonság nincs ebben, csak kártyáztak egyet a részvényekkel.
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: ma, 12:50-re: éa akkor még ők komcsiznak! Miközben t mindent elrekvirálnak!
Tudatlan efftiknek: rekvirálás= idegen-szavak.hu/rekvir%C3%A1l%C3%A1s
Nil
@F_Viktor: Abban lehet reménykedni hogy ha veszít van elég pénzük és földjük és egyebek hogy nem akarnak majd háborúzni. HA mégis kell a hatalom, akkor jönnek majd a szabadcsapatok - jobbik, gárda, magyar hajnal és egyebek akik már a háttérben gyakorlatoznak és várják a lehetőséget
Yoda69
A fidesz maffia rablogepezetben simicska az agy es orban a kar. Szerintem minden simicska elkepzelesenek megfeleloen tortenik, de mivel o egy unszimpatikus es beszedre keptelen alak, ezert maga elott tolja a csutitahot, akinek van 2 millio agyatlan zombi tamogatoja. Igy tudnak hatalomban maradni es a vegletekig kifosztani az orszagot es kicsigerelni annak lakoit.
spu00
Kizárt, hogy ennyi rossz indulatot ingyen össze lehet hordani, ha igen, akkor semmi baj, mert nem léteznek olyan létszámmal ami bármit befolyásolna.
keresztapa
Túl rövid az emlékezet, a múlt hiteltelenjei most akarnak hitelesek lenni, ugyanazok maradtak akik voltak, mi lenne az új? A rombolás? Ami jelenleg létrejött újra megszüntetni? Attól függetlenül, hogy jó, de újonnan jövők a régiek akik már egyszer hiteltelenségüket, két választási ciklusban ország előtt bizonyítottak. Légy szolga, hogy szolgálhass!
nemsemmi
@Yoda69: Azt írod, Simicska az agy.
Nem tudom ki emlékszik még a fidesz közeli cégek eladására 1998-ban.
Ez a Simicska nevű Agy, amikor kinevezték apeh elnöknek, behívták a kereszttűz című műsorba. Azt kérdezték tőle, mi volt a tevékenységük ezeknek a cégeknek. Azért kérdezték tőle mert 1996-ban még talán hat KFT-nek ő volt az ügyvezetője.
Ez az AGY azt válaszolta, hogy nem emlékszik.
Ez egy amnéziás barom és a megalomániás felcsúti törpe "kedves" barátja.
Yoda69
@nemsemmi: Az lehet. Viszont az orszag "torvenyes" kirablasaban nagy Agy.
bakegya
Az egész maffia már a koleszban összebútorozott a teljes lenyúlással kövéren a fejében.A Kádár- tévedésből- rátette a pöcsétet a diplomájukra-a többi meg már jött magától,mert ez a faltörő kos átmegy a falon is a buldózeraival-orbánnal az élen!
Ez is egy sunyi ló.
bakegya
Class FM=klassz...,földön futhattok magyarok!
bakegya
@spu00: te mit hagysz a gyerekeidre-bár semmi közöm hozzá,csak úgy eszembejuttattad!
spu00
@bakegya: De, meg lehet kérdezni, csak azt mondja meg, hogy milyen értelemben .Különben a magyar emberek keresték meg az adott kor diplomásainak tanulmányinak a költségét és nem a Párt. Ők csak diktatórikusan határozták meg, hogy kik mehetnek egyetemre, mivel csak politikai síkon döntöttek a résztvevőkről.
bakegya
@spu00: hát vagyonilag ma csak a nagyon jó gusztussal és indíttatással rendelkezők képesek gyarapodni-csak úgy 166 évre visszamenőleg magyar viszonylatban.Ez a fordított aránytalanság egyre markánsabb.Így azután nálam még mindíg nem csak érzelmi kényszer a szakmai tudás és alkotó munka.A vagyoni értékrendemet még mindíg -ami nem az enyém az már a másé -határozza meg!A kádári ötven évet pedig ellentmondásai ellenére békepolitikája következtében tisztelem!-csak három év csúsztatással-de ennek hozadékaként két világnyelvvel startoltam a középisola után és rengeteg isteni szakirodalommal a fejemben.Voltam vasutas-szakfordító,még idegenvezető is..de a kitűzött célomtól senki sem téríthetett el... engem inspirált a kirekesztés...nem úgy a sokkal több gyerekem akiket csak pénzzel a köbön sikerült a tudás fájának majdnem a tetejére mászatni-nem azért mert hülyék,hanem mert a közeg és a sárga csekkeken kívül a szar rendszer hátramozdította őket is és minket viszonylag jó szülőket is.Az ország négy égtájának legszélső zugába caftattunk hogy egyáltalán láthassuk őket,ahányan annyifelé szétszakítva a családot taníttattuk őket.Normális állása viszont egyiknek sincs itthon -még mindíg politikai okokból,ahogy írod is. Nehezen tűrik a fidesz tempóban hadaró és hajcsárként regnáló alulképzett pökhendi főnökeiket és a minimálbért is szívesen hátrahagynák már.Több nyelvet beszélnek nem átlagos szinten-el fognak menni a jobb megélhetés reményével.
F_Viktor
@Nil: A pénz hatalommal együtt az igazi, ezért... .-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.