Kampányfilmet készített az elvileg pártsemleges Nemzeti Választási Iroda, hogy biztosan mindenkihez eljusson, idén választás lesz. A Fidesz szóhasználatát idéző képsorok közt mindjárt mutatnak is egy alternatívát, lehet voksolni például Orbán Viktorra.

Tagad a választási iroda

A videó megjelenése után a választási iroda az Indexnek azt mondta, hogy a videót nem ők készítették, és nem is ők adtak megbízást annak elkészítésére. A videó végén a www.valasztas.hu-t a tudomásuk nélkül helyezték oda, vagyis lényegében visszaéltek a választási iroda nevével.

Persze jó kérdés – jegyzi meg a lap – hogy mennyire életszerű, hogy egy magánember készít egy profi kampányvideót, profi szinkronszínésszel úgy téve, mintha a választási iroda készítette volna.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

összefogás
@Dr. Felipe: SZEMÉT BANDA , MÁR A VÁLASZTÁST IS ELCSALJÁK.
EZ A MAGYAROK SZÉGYENE( BALTÁS GYILKOS VEZÉR) MI A FASZT KERES EGY
SEMLEGES VÁLASZTÁSI VIDEÓN.
FELHÁBORÍTÓ!!! MOCSKOS CSALÓK!!!
EZT NEM SZABAD HAGYNI!!!
SZAVAZZ AZ ÖSSZEFOGÁSRA!!!
TAKARODJANAK A MOCSKOS P...-BA!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Ez nem választási csalás véletlenül? A választási irodának a választások tisztaságán kellene őrködni és nem sugalmazni hogy kire kell szavazni.
2010 = Orbán Viktor. Nem baj, sugalmazzák csak legalább tudjuk hogy rá nem kell szavazni.
mariaberta
Akkor most megkérdezném: a Nemzeti Választási Iroda jobboldali , baloldali párt, vagy aminek lennie kéne: független a pártoktól???
De lehet, hogy nyalják a seggét a fidesznek, a jövőjük érdekében?
dömdödöm
Kitartottunk évszázados elnyomáson keresztül
Mindannyian kitartottunk !
Regisztrálj a parlamenti választásokra .
Anyám már beregisztrált amikor itt megszült !
nemzeti_nyugdíjas
Kezünkben a választás joga. Élnünk kell vele. Zavarjuk el a csavargókat, a mutyizókat.
Mobil123
Választási tisztaság?? na ugyan már! Pláne majd ha Sandri kijelenti hogy a választások rendben lezajlottak (mert ugye mondta ezt már és utána jöttek azzal hogy csalás volt a választás mert veszítettek)
A Tündik bündije
Mutyisztánban ilyen a pártsemleges választási videó. Van itt minden mint a búcsúban, gólya a Hortobágyon, Budai vár, pántlikás tánccsoport, Parlament és persze a Hős Vezérünk, mert nélküle nem nemzet a nemzet.
összefogás
@Dr. Felipe: SZEMÉT BANDA , MÁR A VÁLASZTÁST IS ELCSALJÁK.
EZ A MAGYAROK SZÉGYENE( BALTÁS GYILKOS VEZÉR) MI A FASZT KERES EGY
SEMLEGES VÁLASZTÁSI VIDEÓN.
FELHÁBORÍTÓ!!! MOCSKOS CSALÓK!!!
EZT NEM SZABAD HAGYNI!!!
SZAVAZZ AZ ÖSSZEFOGÁSRA!!!
TAKARODJANAK A MOCSKOS P...-BA!!!
human
@Dr. Felipe: Erre és hasonlókra lehet számítani a következő hónapokban. Nem csak, hogy semleges nem lesz a közmédia, de ahogy Mesterházy esete is mutatja, támadni fogja az ellenzéket.
szablyafűrész
Azt várom, hogy bankjegyen mikor láthatom meg I. Orbánt, a felcsúti vérszerződést, amint kolbászt tölt a stadionokban...
DR Eric CARTMEN
Majd kiáll slmecigabika, vagy a bukott miépes kocsis elvtárs, hogy kiderült: GYURCSÁNY KÉSZÍTETTE EZT A VIDEÓT !!
bakegya
IMMÁR A HARMADIK NEMZETMEGVESZTEGETŐ AKCIÓZÁS-
A sorsotokat orosz fenhatóság alá helyezte önhatalmulag Orbán Viktor és csapata 40 évre kötött atombiztos szerződést-nektek csak törleszteni kell-most hibernálják mennyit!DDDDDDDDDD
bukfenc
@összefogás: Mire számítottál ettől a csuti-trágya Nérótól?
Diszes trágyafaló bérenceivel együtt!!

Nagyon észnél kell lennie az ellenzéknek, mert, ha buknak a következő négy évet a börtönben töltik!
Ukrajna leszünk! Bizony ám!
Dr. Felipe
Jaja, utána meg tagadnak mert ők nem tudnak semmiről. Akkor biztos csak a galamb szarta oda a honlapjukra és észre sem vették mert még téli álmot aludtak és csak akkor ébredtek fel mikor kiborult a bili. Jaja, teljesen életszerű.
Hát ezek is jól megtanulták a bolsevik felfogást, ha borul a bili akkor tagadni tagadni tagadni.
Igaza van lőrés szemű csapajev elvtársnak. Nekünk magyaroknak a kommunistákból is a legalja jutott, beleértve lőrés szemű csapajev elvtársat is.
dr. prédikátor
Tuti hogy a Gyurcsány bajnai Mesterházi hármas csinálta a videót!!!De vigyázni a kommentel mert megjelent a RADIRPÓK.
összefogás
@bretagne: Szemét mocskos banda, már a választást is elcsalják, takarodniuk kell!
Börtönbe velük mocskos FideSSes banda!!!
ÖSSZEFOGÁST!!!
Yoda69
Mocskos csalo fidesznyik bagazs. Lattuk mit muveltek Bajan, mar elkezdtek orszagos szinten is.
A Tündik bündije
Ez esetben jelentkezzen már az a "médiakalóz" akinek nem csak profi filmes eszközei vannak vágáshoz, hangkeveréshez stb. de Kautczky Armand is a jó barátja, és poénból csinálnak egy ilyet.
joopapa
@bretagne: Na azt megnézném , másnap már a halakkal beszélgetnének a Duna alján beton csizmában:)
lópicigáspár
@összefogás: És ki fogjon össze kivel? Úgy megosztották a lakosságot ezek a tetvek, hogy családok, baráti kapcsolatok hulltak szét miattuk. Márpedig, amíg a politika erősebb összefogást tud elérni egy 100 éves barátságnál, nincs miről beszélni. Nagyon fel kellene nyitni az emberek szemét a különféle ködökből, de egyenlőre a mélymagyarság (nemzeti butaság) mindent visz! Sajnos! :-(
szablyafűrész
Na, látjátok, a választásra ezért kell idecsődíteni az uniót, milyen elfogulatglan elbírálást várhatunk egy gengsztereknek benyaló "nemzeti" választási bratyitól ?
karma1
VAZZEEEE! Kiralysag lesz tutira, mert Orban mar leparolazott az egyhazzal is, mint ahogy eme osszekapkodott kis remekmu is mutatja... Nem kell ide se bal, se jobb oldal, eleg ha 800-as nyelvcsapast el tud erni az uj udvaronc, es maris tutira vezeto pozicioba kerul, eleg, ha egyistent imad a Vitya szemelyeben,...Vagy megse? Mi van ezzel a buszken hirdetett kettos allampolgarsaggal? Rogton az elejen, hogy a romanok, ukranok meg idoben felebredjenek, es odaadjak Mihailnak a levelben osszegyujtott szavazatokat, hogy ugyanma', kerekezzen el vele a helyi postara,... Ezert volt surgos a Paks-mutyi: az ukranok most megtudtak, hogy ha Orbanra szavaznak, akkor johetnek a gyarmati Hevizre, Zalakarosra, mittudomenhova wellness-elni ingyen,...
bakegya
@összefogás: ezek maguktól nem memmek!-velünk vitetik be magukat a célba!
észre kellett volna már venni,mindenkit és mindent felhasznál,lehasznál,kihasznál ez az atomhulladék és bandája!-ha csöndbe nem megy,összerántja fél Európát-mint a mellékelt ábra világosan mutatja a legerősebb ku...val együtt immár-A pápával, a pártjával a mi országunkkal,furmányos jogdobbantódeszkát ácsolva,/pl grippenek már a SZlovén légtérben is,sírgondozó a Horvátoknál,a Szerbeknél is puszi-puszi,csak a Románokat nem sikerül az útkotrásába bevonni,még...sorolni is sok a játszmáit,akciózásait/akár erőszakkal is, mindenki és mindenekelőtt diadalittasan a világ tetején ugrálhasson teli zsebbel koronával a fején. @karma1: írd és mond,így igaz-de ez nekünk nem lesz jó!
Orbán a veszedelmet szabadítja ránk-"az ócsó energiát"nyögve nyelhetjük atomhulladékkokkal együtt.
karma1
@bakegya: Asszem, ezt mar minden normalis ember tudja, mondja, csak nincs, aki meghallja es foleg tegyen ellene,...
bakegya
@karma1: én sose montam hogy normális vagyok,mondják is elegen a körzetembe!-makacsul teszem a dolgom,az már igaz, amíg az erőmből telik ez már akkor is így lesz ha nem is mindenkinek tetszik.
Desischado
Ez is jelzi, mekkora választási mutyira készülhetünk! Gyerünk magyarok, mindenki jöjjön szavazni, mert ha ezek a nyakunkon maradnak, végünk! Bár én a magam részéről akkor lelépek innen, családostul!
bukfenc
@Desischado: Hova mész kiscsibe ??

Vigyél magaddal! :))
karma1
@islander: Hulyere rohogtem magam, ez szuper volt!..:-)) Koszike!...:-)))
feco fero
@A Tündik bündije: Kautzcky Úr! Légy tökös! Áruld el kinek adtad a hangod, talán emlékszel még reá, hiszen ez mostanság történhetett.
kiskutyauto
Szánalmas férgek... lámpavasra mindet!
a Pepita
Gondolom, a választási iroda irtóztató felháborodásában már meg is tette a feljelentést...A választási irodánál...:))
Desischado
@bukfenc: Gyere cimbi! Szivesen viszünk téged is, na meg a kedves családodat is! A lényeg az, hogy olyan messzire, ahol nem kell a radioaktív sugárzástól, és hazugovicstól tartanunk! De hidd el, rengetegen fognak innen menekülni!
jancsik68
Aki vikire szavaz,előtte meg kell tanulnia oroszul.hogy megértse a tovarisokat.Állitólag bunkó rózsika már szervezi az orosz nyelvi tanfolyamokat,főnöke bunkó balog zolika felügyelete mellett!!
bukfenc
@DR Eric CARTMEN: február 7., 15:13
"Majd kiáll slmecigabika, vagy a bukott miépes kocsis elvtárs, hogy kiderült"

Nem volt rajtam a szemüvegem és úgy olvastam:

"Majd kiáll slejmgecigibbonka, vagy a bukott ..."

Most akkor melyik?? (közben megtaláltam a szemüvegem).. :))
kukac50
Ez már a pofátlanság teteje.
Az,hogy Orbánt bohócnak ábrázolják Gyurcsány mellet az még csak oké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.