Isten éltesse a Fidesz legidősebb aktivistáját, Vereczkey Zoltánné Jenci nénit! Respect – ezzel a szöveggel került ki Orbán Viktor Facebook oldalára a fenti videó.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem mindenki lesz bölcs idős korára...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nem mindenki lesz bölcs idős korára...
trenszmen
Bizonyos kor felett egyszerűen megtiltanám a szavazgatást!
Egy ilyen (és a többi hasonló, az agyhalált lábon kihordó) birka miatt szívjanak a fiatalok.
Képtelen vagyok megérteni, hogy az emberek mit látnak még mindig a fityeszben meg a baloldali csürhében.
szablyafűrész
Háááááát...Jenci néninél az új gyógyszer sem vált be...már csak azt kell kideríteni, melyik pénzes fidesznyik csókosnak az anyukája,/nagymamija...
nemzeti_nyugdíjas
A vén hüllő is csak magyarkodik. Valószínű elvette az agyát a kettős állampolgárság. Valószínű az ilyenek miatt fogunk szívni választás után is.
bukfenc
nekem tetszik jencinéni (lánykori neve:Jenő bácsi)
Szépen kirajzolt szemöldökével, keresztel a nyakában(!),
komoly könyvtárral a háta mögött..
De
a képről lemaradt a két fehér köpenyes ápoló, a hordágy, és a szinkron tolmács fidess-es :))
varrólány
@bukfenc: A könyvtára az tetszik inkább azt mutatták volna be, az nem érdekelt mit mondott.
Dr. Felipe
Átoperálták? Azért az agyát meghagyhatták volna.
bencemacska
Hát Alzheimer elvtárs már meglátogatta, és arról ő nem tehet. (Csak a környezete, akik hagyják, hogy bohócot csináljak magából!)
Dr. Felipe
Jenő néni rajong a fideSSért. Akkor csókoljon kezet bolseviktor elvtársnak.
hetöndöe
Jenci Néninél nagy a baj,nem kicsi!::-))))
clearwater
A madár fiai - a madárhoz

Édesanyám, nem valami ritka szerencse, hogy élsz még,
Istened éltet. Oktalanul nincs a madárnak a fészke a fákon.
Kisfiakat nevel éji sötétben, reggeli napban.
Enni se kérjen, akkor is véded az ágat a nemzeti fán.
Holtan a gyermeked hullik a mélybe,
Lesz felelőse. Csak te, anyám, nézel a semmibe
Büszke haraggal. Nincs fiad immár.
Istened van még, hát van, kit imádj,
Addig is élsz.
Nyuszicsibe
@Dr. Felipe: öröm az ürömben, hogy akkor talán azért nem tudott szaporodni... Jenci néni. ÁÁÁÁÁ...katasztrófa... !!
karma1
Valoszinu a leghulyebb is, ha mar csak az idoskori dementiat nezzuk...
Dr plágium
Sosem hallottam erről a Jenci néniről. Akkor most műveletlen vagyok?



Gyulányi Eugénia, Jenci néni a nemzeti ünnepen 97 éves. Pont akkor, mikor a Nemzeti Színház a 10. születésnapját ünnepli. De nem csak a nagy nap közös bennük... A rubindiplomás színésznő, nagy idők nagy tanúja; ő még egy színpadon állt Szelecky Zitával, Jávor Pállal, Gobbi Hildával pedig együtt kezdte a szakmát. Ódry Árpád verstanra tanította, és Bajor Gizit is láthatta színpadon... Portréjával nemcsak őt, de a mindenkori Nemzeti Színházakat is köszöntjük!
Dr. Felipe
@Dr plágium: Jenő néni volt Gobbi Hilda alteregója.
lenhardtibolya
Lehet, hogy ez a video-szereplés volt a közel százéves hölgy egyetlen fellépése. Tapsoljuk meg, szépen betanulta az elvárt szöveget...
mariaberta
Ezen nem is csodálkozom, hiszen Jenő néni éppen -véletlenül- március 15-én jött a világra, /Ő mondta/ tehát Ő Nemzeti Jenő néni, és ha megéri a 100-ik életévét, még inkább nemzeti lesz.
A háttérben látható szépen sorakozó könyvek azt mutatják, valószínű egy olvasott, no meg mint látjuk igen ápolt idős emberről van szó-
Sok mindent nem értek, de azt végképpen nem, miért törvényszerű, hogy egy ember idős korára ennyire ...nos nem mondom ki. De nem ártana némi tabletták beszerzése.A kép arról is árulkodik, hogy bizonyára hithű katolikus. Most melyik vallású Orbánért rajong?
Nil
Sajnos a korral együtt nem nő a bölcsesség egyes embereknél- sok ilyen kicsi robotja van a Fidesznek- szépen beprogramozva mondják a szöveget
Uncsi
szaboria1
Egy kis adalék fiát a VÁTI vezetésével bízta meg a Nemzeti Fejlesztési Miniszter 2010-ben.
taglo
Neki már nincs veszteni valója ,úgyhogy RAJONGHAT !!!
töky
Jenci néni bekaphatja. Ha meg nincs foga nyalogassa. ( ne az enyémet, hanem a barna csuti disznóét...)
mariaberta
@töky: Ez nem volt szép, mégis csak egy idős hölgyről van szó, és ha mást nem is kell és lehet tisztelni, de a korát és korának megfelelő ítélőképességét hagyjuk.
Dr. Felipe
@szaboria1: Ja hogy úgy. A fiát betették valami zsíros állásba. Így már érthető ez a fene nagy rajongás.
töky
@mariaberta: tudom, hogy nem volt szép. Mint ahogy az sem, hogy ez a vén matróna ( a te megnevezésed szerint idős hölgy ) politikai reklámarcává válik a fidesznek.
bencemacska
@mariaberta: Elsősorban nem ő tehet róla, hanem a környezete, akik nem kontrollálják - vagy fűtik - az egészségi állapotát!!!
lajospapa
Tiszteletem az idős hölgynek! Azért kár, hogy az emlékezete már nem a régi. Vagy már térített?
mariaberta
@töky: Tudom, hogy igazad van, de hát maholnap 100 éves lesz, és ez az egyetlen dolog, ami tiszteletre kötelez.
Tudom, mert elmondta, Kolozsvárott született áttelepült, stb. stb. és most képes lenne
kezet csókolni ennek az "ükunokának". Ajánlatom lenne egészségi állapotának megjavítására alkalmas gyógyszerek szedésére, de hát ez kezelőorvosa tiszte.
Nem hiába mondta Kellér Dezső anno, "mondjatok egyet ami jó az öregkorban" mert valóban, az értelem, és tiszta gondolkodás elvesztése a legnagyobb tragédia.Mindezeknek utána,,,,, további örömet szeretett Orbánjában, és éljen még vagy 120 évig./Zana után szabadon/
ferii
@mariaberta: A kor egy állapot,és nem dicsőség...miért kéne tisztelni a kora miatt,ha visszamaradt seggnyaló hülye?
szjupermen
Isten áldja meg Jenci nénit. Némi látással és értelmezőképességgel. Most mindenesetre vak és az ítélőképessége is cserben hagyta. A tények nem zavarják, rendületlenül azok ellenében beszél. Sajnálatra méltó idős asszony.
Desischado
Egyetértek ferii és szjupermen véleményével. Arra kiváncsi lennék, milyen zsíros állást kapott a fijacskája! És az ilyen agyhalott banyák miatt szívjunk?!
töky
@Desischado: Sajnos nagyon sok ilyen agyhalott tolja ma a fidesz szekerét. A kora a kuriózum a nyanyának. A fidesz imádata nem egyedi. Sajnos az ilyenek és a hasonlók miatt lesz kurva nehéz az április 6.
darwin
Mint ahogy 18 éves kor alatt nem szavazhat az ember "még",úgy 90 felett sem szavazhatna "már".Ilyen agyi állapotban szavazzák meg a jövőnket,a gyerekeink jövőjét.
karma1
@töky: Ha egy kicsit is adnanak a latszatra, akkor a FIDESZ (FIATAL Demokratak Szovetsege) talan megsem egy mumiaval kellene, hogy reklamozza magat,... Igaz, klappol a dolog, ha figyelembevesszuk, hogy az oreg ex-KISZ- es parttitkarok gyulekezete is egyben a fidesz
szaboria1
Az én anyukám 95 évid élt de ha meglátta a Viktort a tévében mindig mondta na ennek a szemesem áll jól.
Yoda69
Isten eltesse Jenonenit. Ebben a korban ezt a hibat elnezhetjuk neki. :)
adrenalink
A végén még nyomathatott volna egy "Corega" reklámot az öreglány...:-)
jancsik68
Az emberek egy része öreg korára bölcsebbé válik,egy része eltompul,meghülyül.Jenci néni az utóbbi kategóriaUgy látszik megártott neki az ingyen orbáni pálinka.
darwin
@szaboria1: Nagyon igaza volt.Nekem a sógorom jut az eszembe róla,de rögtön.Lop,csal, hazudik.
Cicamama55
@töky: Gondolom, neki nincsenek megélhetési gondjai, mint az ország nyugdíjasainak legalább 60%-nak./Ezt csak az én becslésem/, vagy csak főszerepet játszik...
modera
@Dr. Felipe: Neki legalább van agya, veled ellentétben.
Dr. Felipe
@modera: Hát nekem nem úgy tűnik hogy lenne agya a néninek. Olyan hasonszőrüek vagytok szerintem.

Amúgy én nem emlékszem hogy valaha is sértegettelek volna. Ez is jellemző a fideSS kutyaütőkre hogy csak mások sértegetéséből tudnak szellemileg táplálkozni. Szánalmas csürhe vagytok.
modera
@Dr. Felipe: Elég sok sértést küldtél már nekem, csak nem közvetlenül. Ezt hívják sunyiságnak, ami rosszabb, mint amikor nyíltan a szemedbe mondanak valamit. Az előző nevemnél elég sokat vagdalkoztál, már ha tudod, mi volt az előző nevem. Az agyammal meg semmi baj, ne aggódj, a legújabb fejlesztésemnek köszönhetően már 250 embernek fogok munkát adni, barátom.
modera
@Dr. Felipe: Nem is voltam rajtad soha...:-) Egyébként nekem nem a baloldaliságoddal van bajom, hanem a "meglátom Orbán nevét, és máris rohadjon meg" felfogásoddal, de ez igaz a legtöbb baloldali emberre, főleg akiknek soha nem jött össze az élet, és mindezért Orbán 4 évében látják kizárólag a hibát.
Dr. Felipe
@modera: Akkor lassan mondom hogy te is megértsd.

LEE LEEHEET SZÁÁLLNII RÓÓLAAM.

Én csak értelmes emberekkel szoktam diskurálni, az ellenséggel soha. Én minden fideSSest az ország ellenségének tekintek.
modera
@Dr. Felipe: Most elárultad, hogy csak szimplán egy kisebbségi komplexusokkal küzdő, Fidesz gyűlölő ember vagy. Szívesen vendégül látnálak egyszer, hogy lásd, mire képes az, akit te semmibe sem veszel, vagy ellenségnek tekintesz. A baloldaliság lényege pont te vagy. Megint nem tévedtem, na de erről szól az életem.
Dr. Felipe
@modera: Na látod hogy nem ismersz. Négy gyerekem van és négy évig voltam polgármester. Soha nem volt kisebbségi komplexusom. Sőt csapatkapitánya voltam a helyi futballcsapatnak. Hát ennyire szenvedtem kisebbségi komplexusokkal.
Igen a baloldaliság én vagyok és büszke vagyok rá hogy baloldali vagyok és nem fideSSes. A fideSS az te vagy és ez meg is látszik rajtad. Az arrogáns modorodon, a kihaénnem stílusodon, a mások lenézésében. Le sem tudnád tagadni hogy fideSSes vagy.
modera
@Dr. Felipe: Azért megtanulhatnád már, hogy hogyan kell leírni azt, hogy Fidesz...:-) Tudod, amikor beregisztráltam, még csak egy jót akartam vitázgatni, amolyan kulturált módon, de egy idő után a sértő beszólogatások megváltoztatták a fórumhoz való hozzáállásomat. Tőlem soha nem hangzottak el olyan sértő megnyilvánulások, amiket itt egyesek művelnek, de néha azért betelik a pohár nálam is. Nem a politikai hovatartozás, az anyagi jólét alapján kellene megítélni senkit, főleg látatlanból. A 4 gyerekedhez szívből gratulálok, de még eggyel vezetek...:-))
Dr. Felipe
@modera: Majd ha a fideSS megérdemli akkor változtatok de addig nem. Én sem vagyok híve a sértegetésnek és ezt várom el másoktól is ha velem beszélnek. Ezért is vettem sértésnek hogy agyatlannak neveztél mert én soha nem neveztelek annak. Kulturáltan is lehetne eszmét cserélni bár tudom hogy az még odébb lesz mire ez a megosztottság megszűnik az országban.
Én is gratulálok az öt gyermekedhez.
veconka
Elegem van ebből a hűdemagyarvagyok érzületből. Miközben mindenki "más" dögöljön meg. És a kor nem mentség semmire. Ilyenkor szoktam azt mondani, ezért kár volt megöregedni. Számomra ijesztő az öregasszony.
veconka
Arról nem is beszélve, hogy Viktor csak populista szlogenként használja - ki - a magyar címkét! A háttérben ugyanúgy lepaktál azokkal, akiket nyilvánosan szapul, és nem erős nemzetállamot épít, hanem fideszállamot, lop, mint egy megvadult szarka és magasról tojik ezekre az emberekre is, akiket átver és kihasznál! Én ezt a nénit inkább sajnálom.
evacica
Elnézést én nem kértem semmilyen moderálást, lehet hogy véletlenül ért a kezem valamihez. Mégegyszer elnézést.
evacica
Jenci néninek biztos meg van az oka, hogy imádja a fideszt meg Orbánt. Én nem imádom őket, mert csak rosszat tett velem is meg az országgal is! Minden esetre nem ártana Jenci néninek jobban tájékozódnia aztán imádni, persze istent se tudjuk, hogy miért imádjuk, egyeseknek a fidesz is egy vallás!
modera
@Dr. Felipe: Milyen színekben voltál polgármester? Vagy titok?
Dr. Felipe
@modera: Nem titok. Független polgármester voltam.
karma1
@modera: 20.21-re: Ezzel nem csak dr. Felipe van igy "ha meglatom Orban nevet,...stb", hanem meg par millioan. De tudod, ez nem csak ugy jon magatol, hanem ezert orban "ur" tett valamit... Vagyis elb@szta az elmult 4 evben az egesz orszagunkat...

Te pedig adjal munkat annak, akinek akarsz, nagy valoszinuseggel azert (is) adsz munkat az embereknek, hogy kozben a te nyereseged is novekedjen, tehat ne vard el itt senkitol, hogy konnyes szemekkel a labad ele boruljon, mint a nemzet jotevoje elott...
modera
@Dr. Felipe: Valahogy soha nem értettem ezt a független jelzőt. Mindenki tartozik valahová, és mindenkit támogat valaki.
modera
@karma1: Nem vagyok a nemzet jótevője, és természetesen az én érdekem is, hogy szakemberekkel dolgozzak együtt, de a szakemberek is csak oda jönnek szívesen, ahol egy szakember irányítja őket. Nem számított igazából soha, hogy éppen ki volt kormányon, tehát ebből kiindulva mondom azt, hogy aki valójában képes a teljesítményre, az nem az éppen hatalmon lévő kormányra fogja a saját tehetetlenségét.
varrólány
Jenci néni legszebb éveiben , amikor fiatal volt sehol sem volt a Fidesz.De most igazán boldog ami nem baj csak szinte elakadt a 89-es Orbánnál azóta pedig volt pár nem túl becsületes intézkedése ennek a "szimpatikus fiatalembernek".
Valaki szóljon neki nem minden narancssárga , elég sok mindenki feketének látja a Fideszt is meg a helyzetet.
Dr. Felipe
@modera: Mit nem értesz ezen hogy független? Te azt el sem tudod képzelni hogy a fideSSen kívül is van élet? Nem mindenkinek politizálták ám át az agyát.
Én egy 800 fős településen voltam polgármester. Ott nem volt jellemző a pártoskodás, személyekre szavaztak nem pártra.
Viszont az igaz hogy sok ellenállással, emberi ostobasággal, kukacoskodással találkoztam amitől teljesen elment a kedvem az egésztől. Alig vártam hogy leteljen a ciklus.
Soha többet nem vállalnék ilyen dolgot.
karma1
@modera: Mondd, sajat meggyozodesrol meg nem hallottal soha? Arrol peldaul, hogy valakinek van egy SAJAT elkepzelese, es azt probalja meg ervenyesiteni? Egyedul? Segitseg nelkul? Mert van ilyen ember, nekem kollegam volt, es O is polgarmester volt 3 evig, es Neki is teljesen egyeni elkepzelesei voltak az eletrol, politikarol, boldogulasrol. Mivel a budapesti I. ker. polgarmestere volt, harcolt a turisztikai pontok megtisztitasaert, igy pl. a Matyas templom kornyekerol akarta elpucolni a keregetoket. Nem sikerult Neki, mert megfenyegettek , hogy a ket (akkor) egyetemista lanyanak meg a felesegenek ebbol meg nagy baja lehet, autobaleset sem kizart. (1986 volt meg ekkor!), meg hogy felemeli a korzeti orvosok fizeteset tisztesseges szintre, hogy ne kelljen halapenzt elfogadniuk es jo fizetessel mehessenek a megerdemelt nyugdijba. Hat ez nem sikerult Neki, ezert nem ujitotta meg a polgarmesterseget. Ne itelj meg masokat magadbol kiindulva, ha lehetseges...
modera
@karma1: 1986 - ban ezen nem is csodálkozom, hiszen akkor még a Kádár korszak dúlt. Egész életemben a saját elképzeléseim után mentem, és ez a mai napig így van. Nem akarok ítélkezni, de véleményt mondhatok, ha nekem úgy tetszik. Egyébként meg áprilisban eldől minden, többek között az is, hogy a most kormányt szidók miként fognak boldogulni majd, ha valami csoda folytán nem a Fidesz nyerne. Erre lennék a legjobban kíváncsi.
modera
@Dr. Felipe: Az én agyamat senki nem politizálta át, a rendszerváltás óta kizárólag a Fideszre szavaztam, és ez így is marad. Mindenki másként értékeli egy kormány munkáját, más szempontok szerint ítélkezik felettük. Mondjuk a 800 fős települést olvasva valóban lehettél független, de azért a függetleneket is támogatja valaki. Na igen, politikusi munkát én sem vállalnék el soha.
karma1
@modera: Szerinted az az 500 ezer kulfoldre tavozott munkas annyira vedett volt a fidesz gazdasagpolitikajatol, hogy csak kalandvagybol ment kulfoldre? Mert szerintem oket EZ a kormany, vagyis a fidesz uldozte ki innen,... (Meg Jozsef Attila is csak 200 ezer "kitantorgott magyarrol" ir, pedig az is a nagy gazdasagi valsag idejen volt...)Most akkor meg rosszabbul allunk, mint akkor, vagyis mit tett konkretan a munkasok erdekeben a fidesz? Felsorolnad? Mert en mintha fiaskot latnek, a kozmetikazott kozmunka statisztikak meg engem nem gyoznek meg
Desischado
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
modera
@karma1: Régen is mentek ki sokan külföldre, ma is sokan vannak azok, akik egyszerűen csak meg akarják magukat mérettetni odakint. Nekem is lett volna lehetőségem külföldön csinálni, amit csinálok, de én itt akartam maradni, és ma is maradnék, ha most volnék fiatal. Hosszú évek hibás lépéseit nem lehet 4 év alatt helyrehozni, először megint az alapok, és utána a többi. Nem fogom leírni, miket csinált jó értelemben a Fidesz, mert nem látom értelmét, legalábbis egy olyan fórumon, ahol majdnem mindenki ellenük van.
modera
@Desischado: Azért messzemenő következtetéseket ne vonj le valakiről, aki egy 800 fős település polgármesterségét elvállalta. Nem messze van tőlünk Nagyér, az is egy kis település, és bizony nem lett még gazdag a polgármester. Sajnos, rólad sem igazán mondható el, hogy képes vagy kultúrember módjára társalogni, de azért legközelebb nekem címezd magasröptű hozzászólásodat...
Dr. Felipe
@modera: Nyilván hogy engem is támogattak jobbról is és balról is. Különben nem választottak volna meg.
Amúgy én polgármester voltam és nem politikus. Azzal sosem értettem egyet hogy valaki politikus is és polgármester is. A kettő összeférhetetlen szerintem.
A polgármester dolgozzon a településéért, a politikus meg politizáljon de ne polgár-mesterkedjen.
karma1
@modera: Teljesen mindegy, hogy valaki 800 fos telepules polgarmestere, vagy 8 milliose, ha mindent az elvei szerint csinal, akkor igenis meg lehet itelni a tevekenyseget aszerint, hogy jot tett-e a kormanyzasa alatt, vagy sem. Ez pontosan olyan, hogyha valakinek egy gyereke van, azt ugyanolyan elvek szerint neveli tisztessegre, mintha 8 lenne neki, tehat ne degradald le senki ilyen iranyu tevekenyseget, mig magad nem probaltad ki.

Vagy te kulonbseget teszel az 5 gyermeked kozott? Na ugye hogy nem!
modera
@karma1: Nem állt szándékomban ledegradálni senki munkásságát, tulajdonképpen az lenne a jó, ha egyszer a pártok a közös jó érdekében cselekednének, és nem a hatalmi harc lenne a döntő. Szeretet terén persze hogy nem teszek különbséget a gyerekeim között, és ugyanúgy nevelem mindegyiket, de a végső döntés az övék lesz majd, persze csak ha jó az irány, akkor nem szólok majd bele. Mindenesetre még csak a legnagyobb fiam tudja, mit akar, a szívsebészet azt hiszem, támogatandó dolog.
bukfenc
Orbán: a közmunka kapu a munka világába

@modera: február 24., 22:27

A fenti cikket figyelmedbe ajánlom, de csak azért, - nincs kedvem ide másolni a ottani kommentemet..

Úgy vettem észre, te amolyan "csípőből tüzelő - és mindig találó" superman vagy aki a fidess dicsőségére a rendszerváltás óta oszlopos zászlóvivő vagy..

Bizonyára jól cseng a neved, és "munkásságod" a fidess portfólióban!.. :))

Ami nem baj, de hogy van időd a vállalkozásod, a gyermeknevelés mellett itt, vagy dicsekedni, vagy győzködni embereket??

Esetleg mentálisan nem elégit ki a "hazai" harcod?
Neked is ellenség kell? Mert, ha nincs, - keresel?
Amolyan orbánc szindróma?

Esetleg az itt kommentelők zöme született orbánc gyűlölő??
Amolyan: - ma még nem gyűlöltem senkit!, -gyűlölöm a fidess-t!!

Az itt írok zöme nem a "fidess gyümölcse", mint -te, aki jókor jó helyen lehetett...

Szerinted, - van élet a fidess-en túl??
(és hagyjuk a baloldalas hablatyot, hogy mindenki onnan jött) :))

Gratulálok a vállalkozásodhoz, gondolom, nemcsak közmunkásokat alkalmazol, :))

Gratulálok a gyerekeidhez, bár a nagyobbik fiad célja mintha azt sugallná (általad), hogy több generációs értelmiségi lennél!!
(remélem nincs uborkafa az udvarotokban!) :))
modera
@bukfenc: Csak az tud lenni jókor, jó helyen, aki ér is valamit...Nekem nem befolyásolja majd a későbbi munkámat, ha nem nyer netalán a Fidesz, úgy látom, még mindig nem vagy képes felfogni, hogy nem vagyok kormányfüggő. Az átkosban is vezető ember voltam, mert már ott is csináltam sok olyan dolgot, ami miatt kénytelenek voltak velem számolni (habár ott még volt egy semmihez sem értő párttitkár a fejem felett), de a rendszerváltás után sok minden megváltozott. Nincs Fideszes portfólióm, csak én vagyok, és amit csinálok, az pedig bármilyen kormány alatt kifizetődő, de még külföldön is. Nem állt szándékomban ellenségeket keresni, de ha már így alakult, nem érdekel, mert mindig kiálltam a saját elképzeléseim mellett, és tudom, sok embert irritál a másik ember sikere, de ez így volt ebben az országban mindig is. Nálam nincsenek közmunkások, ez sértő volt, na de mit is várhatna az ember a baloldal részéről? A legnagyobb fiam pedig még lehet, hogy egyszer téged is műteni fog...:-) Időm az azért nincs olyan sok, de azért két-három komment belefér napközben a mai hordozható világban.
bukfenc
@modera: ma, 15:44

Vagy 3x elolvastam a kommentedet, és az jött le elsőre: - érted a humort csak nem szereted...
Vagy: nem érted a "szúrkát", és nem is szereted.(pláne, ha nálad esetleg alantasabb életű?) szurkál?
Senki nem irigyli a sikereidet! Megdolgoztál érte..
Nem is rólad szól az itt kommentelők zöme.

"
Csak az tud lenni jókor, jó helyen, aki ér is valamit.."

Olyan jó "lázáros" íze van ennek a mondatodnak..

Ezzel a mondatoddal pont agyon is csaptad a rólad kialakult jó véleményt függetlenül
attól mennyire vagy fidess hivő...

Ezt ugyanúgy kell ismételgetni, minthogy -az ország jól teljesít?
modera
@bukfenc: Nem akart ez Lázáros lenni, nem tehetek róla, hogy az igazság hasonlít az ő mondatára...:-)
pityuka
Ez a mocskos vénasszony köpködött a tv felvételén az Országháznál.
Toby
Hogyan kerül ide a február 19.-i cikk ?

Amúgy meg nem baj Jenci néni, megteccett nyerni egy egyszemélyes szociális temetést !

Hajrá Jenci néni - hajrá magyar-rock !
karma1
Je, en ebben a blogban NEM moderaval tarsalogtam, hanem egeszen massal, az tuti!

Mi van, mar itt is ervenyesul a VISSZAMENOLEGES valtoztatas? Ez mindenesetre eleg szokatlan...
Azt hiszem, entero-val riposztoztunk itt, nem moderaval, bar mindketten ugyanazok...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.