Még vasárnap este rakta ki a Cink ezt az óriásplakátot Orbán Viktorról. Azóta rengeteg megoldás született, főleg a tumblr felhasználóinak hála. Kicsit szemezgetünk.

http://ellenanyag.tumblr.com/
http://haopepe.tumblr.com/

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzeti_nyugdíjas
@EcsiAntal: Úgy látom trafikos vagy. Vagy földet kaptál Felcsúton? Mert ha egyik sem akkor nagy a baj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Ahogy a kancsi matolcsi mondotta ez egy tündérország! Tehát tündér ország miniszter elnöke a viktátorovics!
silber13
@tavaszi:" sekély ---e kély..." Hát nem semmi a helyesírásod! :-))))
evacica
Még jó, hogy Magyarországon nincs személyi kultusz! Ha rá nézek a képére nem mondom meg, hogy mit gondolok, mert az nem nyomda képes!
EcsiAntal
Sok az irigye ---mert tett az országért ---a balosok még ellenzékben is csak hazudni.--( Mesterházy ---lopni --Simon tudnak --ezek az ország szégyenei és még sorolhatnám az elvtársak listáját----CSAK a FIDESZ !
tavaszi
@silber13: sekély-e kéj...(csak hogy véletlenül se kapjál idegösszeroppanást) ...gyorsan írok, de ha szólsz javítok...mibe kerül az nekem...a "véletlent is kettő tt-vel irtam csak mielött felnyomtam ránéztem...ennyi
nemzeti_nyugdíjas
@EcsiAntal: Úgy látom trafikos vagy. Vagy földet kaptál Felcsúton? Mert ha egyik sem akkor nagy a baj!
tavaszi
@nemzeti_nyugdíjas: ...lényeg a jó hangulat ..és hogy figyeljünk egymás szavára ...majd csak eltelik már ez a pár nap...el javítgatjuk egymás írásait.
tavaszi
@evacica: nyugodtan megmondhatod , itt már olyan gyalázkodások elhangzottak hogy szerintem te üde szinfolt volnál ...
tavaszi
@EcsiAntal: ...ezek itt sokan azt hiszk ám,hogy aki a kormányt nem bírálja az mind köcsög-hülye. itt az a sikk hogy lahetőleg kötelet , és hetedizigleni megtorlást a mostani kormánynak...ha sokat itt leszel , jól fogsz szórakozni.
Sziszifusz
@EcsiAntal: Ugyan már nevezz meg legalább egy személyt, a Fideszes potentátokon kívül, aki irigyli Orbán Viktort. Egy olyan embert mint ő, csak azok irigyelhetik akik hasonló mentális adottságokkal rendelkeznek.
tavaszi
@Sziszifusz: ...biztos encsiantal is fog reagálni...példul a lengyelek irigylik tőlünk Viktort, csak hogy segítsek a kívánságodnak...
Sziszifusz
@tavaszi: Aki itt nem bírálja a kormányt, az elvakultságában nem látja mi történt ebben az országban, az elmúlt négy évben.
A mérhetetlen szegénység, a több százezer fiatal külföldre menekülése, a különböző "mutyik" ( trafik, föld, stadion, stb...), az egészségügy, az oktatás, a kultúra állapota és még lehetne folytatni...!
A jelenlegi, ellenzék győzelme esetére nem ígér megtorlást, sőt azt mondja, hogy az országban, a sokszínűség jegyében egyenjogú helye van a jobb oldali érzelmű embereknek is.
Egyébként pedig a kötél és az akasztás emlegetése, egy közjogi méltóság dicső tette volt.
Hellcat
Ez a fidesz programja? Qrbán mint örökös miniszterelnök? Na szép...
silber13
@tavaszi: Szellemed épülésére itt az ominózus versszak:
" Ha örül Horger Antal úr,
hogy költőnk nem nyelvtant tanul,
sekély
e kéj - "
karma1
@tavaszi: 09.27-re: hogy a tanarosdinal maradjunk: az "eljavitgatjuk" egy szo'ba irando (ja, es az "-endo" "-ando' " a magyarban nem hasznalando! meg mielott ezt vagnad a fejemhez...:-))
bencemacska
@tavaszi: ma, 09:25

Ha az ember ad valamit magára, elküldés előtt javítja az elütéseit! én is nagyon sokat hibázok, de elküldés előtt megpróbálom korrigálni!
Ha nem teszed, lebecsülöd a partnereid!

Egyébként az utóbbiakban sokat javultál!!!
Yoda69
@EcsiAntal: Fejtsd ki bovebben hogy mit is tett az orszagert? Jo lenne vegre tudni egy hiteles forrasbol.
magyarbakancs
Orbán úr a Fidesz miniszter elnöke,a közgép miniszter elnöke,trafik mutyi miniszter elnöke.
A határon túli megvett szavazók miniszter elnöke.
Nem az ország miniszter elnöke.
Beszédei a híveinek szol nem az országnak.
Csúsztatva meg oszt és semminek tekint ha nem az ö politikáját támogatod.
tavaszi
@silber13: ...jól van na...ismerem , én is ...4-esre értem magyarból , matekből 3-asra , töriből 5-re ...magatartásból renitensre.
Edy Andre
Az ilyen lecsupaszított üzenettel nyomuló, totálfókuszos megjelenés a személyi kultuszos rezsimeknél szokás. Hajrá Orbán, Hajrá Kim Dzsong Un!
A Tündik bündije
@tavaszi: Szerintem ezek a megbuherált plakátok is vannak olyan jók, mint a többi :-)

Meg aztán Selmeci említette a Kétfarkú Kutya Párt nevének kapcsán pár hónapja, hogy a humor időnként teret kell hogy kapjon a politikában.
silber13
@EcsiAntal: Figyu csak öreg! Ha mi itt felsorolnánk a fityisz lenyúlással, lopkodással foglalkozó tagjait, a jelenlegi HDD tároló kapacitása siralmasan kevésnek bizonyulna!
tavaszi
@Sziszifusz: na idefigyels sziszifusz ...az első dolga volt hornnak hogy hetediziglen lecserélt mindenhól mindenkit ,,,a stadionról...szomszédom gyereke az országos bozsik program égisze alatt focizik..és figyelnek a tanulására ...és olyan fegyelemben van a srác,hogy csak na...jobba fogják a srácot mint a szülei...oktatás : fotóval bizonyitom,hogy micsoda irdattlan beruházást végzett a tárca ...gépekben szemléltető eszközökben bútorban nyilás-zárókban...általános suliban, gimiben a rászorulók ingyen kapnak étkezést ,uzsonnát...mindennap gyümölcsöt . ...a korházunk olyan bővitést kap májusra hogy majd láthatod a hiradóban ...városomban nincs hajléktalan az utcán ...1-2 cigányon kivül nincs kukázás ...a hajléktalan szálót ugy vezeti egy régi coci, akinek a fideszes polgármester a focitársa hogy ihaj.
senki nem mondta hogy nincs gond az országban . de igenis visszautasitom ezt a hangnemet amit minden példa nélkül itt felsorakoztatsz ...csak azért mert kampány van ...
tavaszi
@silber13: nem veszitek észre ? hogy ez a mutyizás amit csináltok, az teljesen súlytalan, és sehol senki álltal nincs bizonyitva ...csak 1 példa városomban (35.000 lakos ) te is nyithatnál trafikot , 4 is van bezárva ..mert a mutyi annyira kifizetődő,,,,?? miről beszélsz??...tascóban van egy ami kiadó...a belvárosban 3 ...abbol az egyik egy szoci volt ,aki bedobta a törölközőt ...semmi értelme ennek a mutyizós dumának , látják az emberek hogy csak kampány miatt van az egész.
karma1
@tavaszi: Mit hulyeskedsz? Olyan jegy, hogy "renitens" nincs is...:-)) Vagy a rozsacska a hoffmann-ektol mar ezt is bevezette?;;;-)))
tavaszi
@silber13: ...a faluban amiről irok egy belga műveli a földek nagy részét...mert a felesége révén megteheti . állami földek voltak a határban amit a tárca kiakart adni ,hogy a föld ne legyen parlagon...még támogatást is tettek volna mellé: azt hiszed valakinek is kellett a föld??? SENKINEK!!! ÉRTED SENKINEK MERT AZZAL DOLGOZNI KELL!! ...Belga meghallotta és kibérelte ...ennyi ------ez mutyi??? a belga nagy fideszes...mert a felesége is az ...ez mutyi?? senkinek nem kellett a föld...és szépen sorol a gabona ...ennyi ...én azt mondom sok ilyen mutyit . (más) ...állitolag szegénység vann ...azt hiszed találsz embert hogy ingyen és bérmentve anyósom háza körüli földet (1000 szögöl) valaki kivegye INGYEN!!!...MÉG EGYSZER MONDOM INGYEN !! ...Nagy nehezen sikerült egy valakit rábirni,hogy megtudná termelni az egész család konyhájára a betevőt ...itt tartunk...egy része az embereknek lusta mint a főőőőőőőd ...és utál dolgozni ...de a pofáját járatja hogy a krumpli miért annyi amennyi ...ennyit a mutyihoz...nekem addig senki ne emlegessen mutyit ameddig 1 négyzetcenti föld parlagon hever bárhol is az országban.
bukfenc
@tavaszi: ma, 10:33

"de igenis visszautasitom ezt a hangnemet amit minden példa nélkül itt felsorakoztatsz ...csak azért mert kampány van ...

Csak úgy egyes szám egyes személyben???
Amikor két marokkal nyomták beléd a fidess-es vibrátort, azt miért nem utasítottad
vissza? :))
( akko' csak gyügyögtél kéljesen, kélyesen, kéjesen)...:))
Jó lenne, ha már azt utasítanád vissza, hogy -mesterségesen lélegeztetnek...:))
Drága ám a kórházi kezelés...
tavaszi
@silber13: még mielött megkérdezed miért nem én művelem a földet ? nos azért mert 40 kilóméterre vagyok..és olyan az anyagi helyzetem,hogy ,megtudom venni amire szűkségem van , mert 66-évesen nyugdíj mellett dolgozok,mert szeretem a munkámat..és délelött még dolgozok...
bukfenc
@EcsiAntal: ma, 09:01

Öcsi anti!

Az "elvtársak" a fidess-ben rabolnak.
Páran már felsorolták ezeket.
nem szóltak, hogy lapozz néha? :))
Sziszifusz
@tavaszi: Szerencsés helyzetben vagy, ha felétek ilyen jól mennek a dolgok. Az ország legtöbb helyén azonban nincs ok az elégedettségre. Bármerre járok az országban morgolódó, panaszkodó emberekkel találkozok. Nem kevéssel, sokkal, a nagy többséggel.
Magyarország nem teljesít jobban, sőt ...
Nem sorolom, és nem részletezem, mert már sokan megtették, hogy milyen nagy bajok vannak ebben az országban. Egy biztos, O.V. azért nem áll ki nyilvános Tv. vitára, mert ő is tudja, hogy a rezsicsökkentés máza mögötti helyzet védhetetlen. Inkább vállalja a gyáva jelzőt, minthogy hazugságaival történt szembenézés után, megalázott helyzetbe kerüljön.
tavaszi
@bukfenc: "osztán" téged meg ki a picsa kérdezett ???
bukfenc
@tavaszi: ma, 10:16

Az emelt szintű GYP.-ben végezeted esti tagozaton (tornából felmentve) :))
bakegya
@silber13:ha valaki anyanyelvén J.A. így idézi,...!!! ne vesződj ezzel a csoportdinamikai zsenivel!-veszkölődik ez eleget a tagkönyvelőjével-a helesírás meg mire jó az eszköztelen hülyeséget központilag tiltott adminisztrálni!- a sunyi lovaknak nem ügy az ügy-az általuk indítványozott és fenntartott büntetőeljárásokat is nekünk kell állni-circus-viciozus.Mikor is kevés lesz nekik az oxigén-a csövön-akkor is ráérünk reagálni.
joopapa
@tavaszi: Ja csak ezek mind uniós forrásból azt is tedd hozzá!Nálunk meg a hegesztő tanulóknak nincs pénz hegesztő pálcára, de a lényeg hogy a focira van majd a Bozsik akadémisták a labdával meghegesztik a vasat :-))) A Bozsik az a nagy kezdő betű mert egy személy, és nehogy már hasra essek egy foci akadémián! De te beteg vagy látszik az írásodból! "de igenis visszautasitom ezt a hangnemet amit minden példa nélkül itt felsorakoztatsz ...csak azért mert kampány van" Milyen hangnem, te vádaskodsz meg írsz itt minden hülyeséget össze! Ha meg példákat hozunk akkor elhallgatsz! www.blikk.hu/blikk_aktualis/meszaros-cege-kapta-a-legtobb-allami-foldet-alcsuton-2215645, www.168ora.hu/itthon/karacsony-gergely-mibol-lett-meszaros-lorinc-hetmilliardja-124446.html, www.sokkaljobb.hu/content/f%C3%A9rjhez-megy-orb%C3%A1n-viktor-l%C3%A1nya, www.civishir.hu/kozelet/trafik-orban-szerint-nem-politikai-alapon-dontottek/0517082558 És ez az utolsó leggusztustalanabb! Honnan tudja a viktátor hogy ki a baloldali trafikos?
bakegya
K(O)ÓRKÉPEK-EGY CIGÁNY,AZ LEHET HOGY MAGYARCIGÁNY,HAT ZSIVÁNY-A HETEDIKRŐL JÓT VAGY SEMMIT,MERT KEGYELETSÉRTŐ VOLNA!
QQCSI
@tavaszi: ma, 08:30 Úgy emlékszem, már figyelmeztetett valaki, hogy a kéj pontos j, nem ly.
Az egy dolog, hogy nem megy a helyesírás, -vagyunk így néhányan-, de ha József Attilát akarod idézni, tedd úgy, ahogy ő írta: Születésnapomra

Harminckét éves lettem én -
meglepetés e költemény
csecse
becse:

ajándék, mellyel meglepem
e kávéházi szegleten
magam
magam.

Harminckét évem elszelelt
s még havi kétszáz sose telt.
Az ám,
Hazám!

Lehettem volna oktató,
nem ily töltőtoll koptató
szegény
legény.

De nem lettem, mert Szegeden
eltanácsolt az egyetem
fura
ura.

Intelme gyorsan, nyersen ért
a „Nincsen apám” versemért,
a hont
kivont

szablyával óvta ellenem.
Ideidézi szellemem
hevét
s nevét:

„Ön, amig szóból értek én,
nem lesz tanár e féltekén” -
gagyog
s ragyog.

Ha örül Horger Antal úr,
hogy költőnk nem nyelvtant tanul,
sekély
e kéj -

Én egész népemet fogom
nem középiskolás fokon
taní-
tani!

1937. április 11.
jancsik68
Nem Orbán plakátját kellene szétszedni,hanem őt AZ OROSZLÁNOK KÖZÉ .VETNI,MINTRómában a keresztényekkel tették,s ők döntsék el mit tesznek vele:szétszedik vagy egyben hadják,megenni biztos nem ennék meg,mert ő sz...nak sem való!!
EcsiAntal
@tavaszi: Igazad van nagy az Isten állatkertje---tele szocikkal --bocs de remélem nem közéjük tartozol ..
EcsiAntal
@silber13: mert a szoci tolvajokéval már megtelt .
silber13
@EcsiAntal: Igen? És a narancslelkületű hívek ugyan mit csinálnak, az ország kifosztásán, szétlopásán kivül? Na? Kis mindentudó?
qxy
Ne a plakátot emberek! ! ! ott az eredeti! ! Azt nem meritek? ?
tavaszi
@joopapa: ...én tudom teee...hogy ki a komcsi a városomban...teeee...nem a viktátor ...ki beszélt itt viktátorról...ja te karácsony gergelyen csüngsz...jaaa..az hiteles forrás ??? ...ó te szegény-szerencsétlen...embőr
tavaszi
@QQCSI: ...megvan az összes ..."tudod jól mutat a bútor szinéhez " anno vettem amikor ingyen dobálták az ember után a prolit...
tavaszi
@Sziszifusz: jó a neved ...valóban sziszifusz módon fogsz elérkezni...amikor majd azt mondod ennek a fideszbirkának igaza lehet hiszen a "nép" ujra 2/3 adot adott a kormáénynak...sziszifusz lasan de ráfogsz jönni gyurcsány nem szalonképes az embereknél...nem "komilfó"...április 8-án megbeszéljük.
tavaszi
@EcsiAntal: ha az lennék mármint coci ...gondolod? hogy "figyelmeztettelek volna hogy itt ez a sikk ...szidni a kormányt...szép napokat ...hajrá magyarország !
nezelodo
"EcsiAntal
Sok az irigye ---mert tett az országért ---a balosok még ellenzékben is csak hazudni.--( Mesterházy ---lopni --Simon tudnak --ezek az ország szégyenei és még sorolhatnám az elvtársak listáját----CSAK a FIDESZ !"

Hogy jól érezd magad, fogadjuk el, hogy így van, de Orbán azt ígérte, megszünteti a szabad rablást, de helyette tökélyre fejlesztette, és megalkotta a hazai szervezett maffiát. És lám Ti ennek örültök. Tényleg óriási baj van az erkölcsi érzéketekkel és gyakorlatával!!
szelbatyo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Sziszifusz
@tavaszi: Te a Fidesz győzelmét várod én pedig a vereségét. Igazából nincs érzelmi kötődésem egy párthoz sem, un. "haspárti" vagyok. Azt, hogy O.V. kormányát leváltsák sorsdöntőnek tartom. Egy a fontos: ez az álszent képmutató, korrupt társaság ne kapjon újból hatalmat. Ha mégis nyernének, és esetleg 2/3-os többséget szereznének szerintem az a kisemberek szempontjából katasztrofális lenne. Ebben biztos vagyok. Most nem akarom az ismételten hivatkozni a már sokak által leírt tengernyi negatívumra.
Nil
@tavaszi: tehát elveszed egy fiatal családos embertől a megélhetést- gratulálok!
QQCSI
@tavaszi: ma, 11:09 Ez nem a fidesz frakció, jóbarát, hogy engedély nélkül megszólalni tilos!
Azt azonban észre kellene már venned, hogy a stílusod kissé eltérő az itt kommentelőkétől!
Örömmel látom, hogy érettségiztél, azt is, hogy magyarból négyesre, ...lám, így múlik el a világ dicsősége.
Az én időmben valaki ilyen helyesírással, amellyel te rendelkezel, a középiskolába sem jutott el.
QQCSI
@tavaszi: ma, 16:41 "anno vettem amikor ingyen dobálták az ember után a prolit... "
Bár arról volt szó, hogy nem reagálsz a hozzászólásaimra, örömmel látom, hogy
lejjebb adtad: már nem csak a kékvérűekkel elegyedsz. Utálom a szerzett/öröklött
jogon nemesi címmel rendelkezők privilégiumait, de az igaz, hogy ők akkor is tudták hogyan illik zabálni a kaviárt, amikor a "proli" újságpapírból fogyasztotta a zsíros kenyeret.
Ma is látjuk, hogyan dörgölődzik az úrhatnám polgár: Orbán, Lázár...meg az egész falka.

. :)
QQCSI
@A Tündik bündije: "Meg aztán Selmeci említette a Kétfarkú Kutya Párt nevének kapcsán pár hónapja, hogy a humor időnként teret kell hogy kapjon a politikában." ma, 10:16
És? Mi a gond? Ez igaz. Sok emberrel találkozom, aki kínjában már csak röhög.
nemkati
Most mondta 0rbán, hogy minden ember számít. Nem sokszor szól igazat, de ez most igaz. A minden emberbe én is beletartozom. Igen, én is számítok.

Arra számítok, hogy Magyarországot az egyik - ha nem a legnagyobb - tönkretevő miniszterelnöke végre elhúz a politikából, de előtte megkapja méltó büntetését.

Szívesen meghallgatom (elovasom), hogy a többi "minden ember" mire számít.
soper
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
QQCSI
@nemkati: Sajnos, nem vagyok optimista.
Egy: ha Orbán el is húz a bánatba,--bár nem valószínű--,
attól még az ország szarban marad.
Kettő: ha marad a trónon, bár nem akkora ...hopp, most hallom, hogy
Szevasztopolban nem kicsit sérült a választás tisztasága.
(ATV Kálmán OlgaTállai A ndrássl beszélget.)
QQCSI
@QQCSI: ...Orbán megnyeri a választást...:(
nemkati
@QQCSI: Úgy kell nekünk, ha nekünk ez kell, ez az 0rbán. Nekem ugyan nem kell, de egyedül kevés vagyok. :(
QQCSI
@nemkati: Fogalmam nincs, hogy irányítja-e valaki Orbánt, vagy tényleg magától ilyen despota,
de az tény, hogy rengeteg embert megvett, az egész apparátust megvette, elképzelni nem tudom, mi lenne, ha más ülne a trónon. Újabb milliárdok, hogy ki.@ßßák a seggnyalókat...
...inkább nem gondolom tovább!
nemkati
@QQCSI: Szerinted mi lenne a Fidesszel, ha kivonnánk belőle 0rbánt? Szerintem totálisan összeomlana. Attól függetlenül, hogy az 0rbánbábnak lehet, hogy Simicska a mozgatója, meg hogy vannak a pártban olyan potentátok, akik ugrásra készen várják, hogy a helyére pattanjanak (Lázár, Rogán, Kósa, és ki tudja, még ki mindenki).
QQCSI
@nemkati: Mindig is az volt a véleményem, hogy a fideszesek vagy megvett vagy megvezetett emberek. A dúcse bukását nem az ellenzék idézi elő, hanem a saját garnitúrája: "Te is, fiam, Brutus?" Az viszont tény, hogy a trónra ácsingózók egyike sem rendelkezik olyan karizmával,
mint Orbán.
nemkati
@QQCSI: Az biztos, hogy 0rbánnak jóval erősebb a karizmája (gondolatban felmérem a hájas bicepszét), mint a többi említettnek. Ugyanezzel az erővel hatalmas dolgokat vihetett volna végbe, olyanokat, amiknek mindenki örül, amiknek mindenki a haszonélvezője.

Ehelyett kiépített egy új milliárdos réteget, akik vagyonnal és hatalommal rendelkeznek hosszú időre, és tette ezt milliók vérén. Hogy miért? Ennek egyik fő mozgatója volt 0rbán elvakult gyűlölete a baloldal iránt, aminek nincs is igazán megfogható oka, de amit a tömegekben felszítva sikeresen megosztotta az országot, és amivel igazolta magának és az övéinek, hogy neki, nekik joguk van ehhez. A nagy eszme legbuzgóbb hirdetője az ő egyik legnagyobb se@@nyalója Kerényi Imre, aki nem győzi eleget hajtogatni: „eddig voltatok ti, most mi jövünk”.

0rbán csak azért az egyért már megérdemelné a lehető legnagyobb büntetést, hogy szétszakította az országot, családtagokat, barátokat fordított szembe egymással, elültette a saját gyűlölködő gondolatait másokban. És még van képe azt hazudni, hogy mi vagyunk Európában a legegységesebb ország. Undorító!
QQCSI
@nemkati: Orbán Viktort sokan imádják, sokan gyűlölik, sokan megvetik.
Én azok közé tartozom, akik megvetik őt. Az, hogy másodszor is az ország
miniszterelnöke lehetett, nem az ő érdeme, hanem a mi szégyenünk.
Az egészen elképesztő, hogy milyen pofátlanul rabol, a felelősségre vonás
legcsekélyebb esélye nélkül. Azt az életben meg nem bocsájtom neki, hogy
több mint tíz éve nem hordok kokárdát és nem tűzöm ki a zászlót.
Az viszont szintén igaz, hogy az ellenzék egy kalap szart ér...
...és mindjárt szavaznunk kell. :(
nemkati
@QQCSI: Az a szörnyű, hogy mindenben igazad van. Most annyira lelombozódtam, hogy el is megyek aludni. Rémálmaim lesznek. Ezt most olvastam el, és az élettől is elment a kedvem: index.hu/velemeny/2014/03/17/wiedermann/

Jóccaka!
QQCSI
@nemkati: Aludj jól és ne álmodj! Sokkal klasszabb lesz, hidd el! 'Caka! :)
songoku
Csak fújjatok egy bohóc orrot neki, és ENNYI... Valójában ennyi ez az emberszabású.
Marhára mókás, de ami a döbbenet, hogy igaz. Nézd csak meg...
Ami a szomorú, hogy egészséges emberek garmadája kiszolgál egy szellemileg sérült gazembert...
nezelodo
"QQCSI

Az egészen elképesztő, hogy milyen pofátlanul rabol, a felelősségre vonás
legcsekélyebb esélye nélkül. Azt az életben meg nem bocsájtom neki, hogy
több mint tíz éve nem hordok kokárdát és nem tűzöm ki a zászlót."

Megértelek, én is így voltam vele! Amikor ezek április végéig, és a fidesz bikucija maradt meg bennem legélénkebben, tökig érő kokárdát hordtak, elment a kedvem a megcsúfolt, addig felemelő érzést nyújtó kokárdától. Ezek akkora pusztítást végeztek a nemzeti összetartozásban, hogy az eltakarításuk után is évtizedek kellenek a társadalmi együttműködés helyreállítására.

Ami meg az ellenzéket illeti, kicsit másként látom őket, ahol lehet, a háttérben sok a közös érdek, amit a talajmenti választó nem is sejt.
modera
@QQCSI: Nagyon tévedsz, a Fideszesek nem megvezetett, vagy megvett emberek, csak tudnak józanul gondolkozni, és tisztában vannak a múlttal, a jelennel, és tudják, mi várható a jövőben. Tudom, ez számodra felfoghatatlan, de a legtöbb kisember számára az, mert ők csak annyit látnak már több mint 20 éve, hogy nekik szar. Vajon ők nem tehetnek róla ennyi év távlatából? Nem, ugye...
Desischado
Világos mint a nap, lehet pro és kontra ellenérveket mondani, de az biztos, hogy ilyen rabló, aljas, embertelen, hazug, és gyáva miniszterelnöke még nem volt az országnak! orbán, a bandáddal együtt, takarodj!
laszlobihari
@nemkati: "Ennek egyik fő mozgatója volt 0rbán elvakult gyűlölete a baloldal iránt" Ne haragudj de nem értek veled eggyet! Ez a csuti ... (mindenki azt ír vagy gondol ide amit akar, az én véleményem nyomda festéket nem tűrő már 1989 óta) nem gyűlöli a baloldalt, ez csak megjátszás részéről, pontosan tudja ugyanis, hogy ez kell a "népnek" (mint Hitler!) ez a ... (mint fennt) elvakultan szereti a hatalmat és ezért mindent megtesz(tenne) még azt is beválalja, hogy bábuként szolgáljon, lehet erről már nem tud, képtelen felfogni, ugyanis nagy valószinüséggel mentálisan zavart(beteg).
laszlobihari
Elnézést a helyesírási hibáért "beválalja" helyett bevállalja!
laszlobihari
@modera: "Nagyon tévedsz, a Fideszesek nem megvezetett, vagy megvett emberek". DE!
tavaszi
emberbaráti tiszteletből sem mondok le arról, hogy mire elérkezik április 6-ka ,minél több elvakult ballibben gondolkodó komentelőt "meggyőzzek arról" : azzal hogy a baloldal nem Botka Lászlót ...nem adok több ötletet ...tette a miniszterelnökjelöltnek ...és Kovács Lacibátyó szavait nem fogadták meg ,az öszödi zakkant hazudozóval kapcsolatban ...nos ezek után tessenek elfogadni : Nincs esély a kormányváltásra . Tessék elfogadni,hogy a fidesznek olyan beágyazottsága van a lakosságban, amilyen a cociknak volt amikor hornék elindítottak a szineikben egy macskát ..és az is nyerni tudott . ezt a beágyazottságot a baloldal teljesen eljátszotta , szinte pár százalékra leamortizálta . mindaddig a fidesz lesz kormányon ,ameddig nem "képtődik " teljesen új arcokból valamilyen szociáldemokrata szinezetű párt )(na nem régi komcsikból..meg besugókból).Ma már ott tart a fidesz , hogy számára elég a baloldal hibáit embereit "bemutatni" viselt dolgaikról ...és annyit mondani hogy a megkezdett utat ohajtja folytatni..és nem sorolom ...ez 2014-ben bőségesen elég a kampányra .
tavaszi
...lehet itt szegénységről papolni ---ellenpontként ott vannak a kereskedelem számai, lehet itt mutyikat emlegetni -----ellenpontként az nyit trafikot aki akar (városomban 4 üresen áll)
lehet itt diktatúrát és megfélemlitést emlegetni---ellenpontként amiota a fidesz kormányoz még pofon sem csattant ...a vigadó bejáratánál a megnyitón lehetett üvöltözni "az MMA kirekesztő--a kultúra szabad"...tovább megyek minden fajta nemű tüntetés engedélyt kap..és kapott, ...lehet itt félelmet sugalni--de politikai hovatartozásáért még senkit nem vertek-és löttek a szemébe. lehet papolni a választásról hogy nem lesz tiszta ---itt vannak a megfigyelők, és a nemzetközi "nagyokosok" is elfogadták az egyfordulós szvazást.
QQCSI
@modera: tegnap, 23:49 "Vajon ők nem tehetnek róla ennyi év távlatából?"

Tettek is, --akik megtehették--, alsó hangon is legalább fél millió gazdasági menekült dolgozik külföldön. Közülük vajon hányan lesznek, akik valaha is visszajönnek, hogy a magyar gazdaságot fejlesszék, adózzanak és a nyugdíjalapot fizessék azok számára, akik itthon maradtak, mert bármilyen oknál fogva maradniuk kellett?
nemkati
@tavaszi: Nem tudom, milyen pofonra gondolsz, az a Jobbiknak beígér két pofon valóban nem csattant el, de az EU már jópárszor felpofozta a köpcös focistát, nem tűnt fel? Viszont az igazi nagy pofonokat a kisemberek kapták, meg a kultúra, a szociális ellátórendszerek, a független média, az egészségügy, az oktatás, a kiebrudalt trafikosok, a földnélkülivé tett gazdák, az ellehetetlenített vállalkozók... hosszú a lista, még ha te ezt nem is akarod látni.
világlátó
@tavaszi: A hazai közönség belevész a napi történések, kampány szlogenek, a tudatos nyolcévezés hibái és a jelen rezsiőrülete, meg az állandó adok - kapok csattogásaiba.
Ez a párbaj óhatatlanul még elkötelezettebbé teszi a két oldal szimpatizánsait, ugyanakkor le is szakít ezreket innen is, onnan is. Egyáltalán nem meggyőző a kormányváltó pártok közössége jelene és főleg a jövője. Gondoljon csak arra a kíméletlen harcra amit az ellenzékbe szorult fidesz művelne majd. Ugyanakkor ez a jelenlegi kormányzás is tele van tisztázatlanságokkal, / és tisztátalanságokkal /, kockázatokkal, bármennyire is próbálja ezt leplezni a kormány és a fidesz. Most nem véletlenül használja mindkét fél a korszakváltás kifejezést a kampány szólamaikban.
Mindenki érzi, súlyos teherrel számolhatunk, akár melyik fél nyer a választásokon.
Ha azonos lesz a szavazatok száma, még az sem hozhat feloldozást, mert a kétharmados törvények, az elmúlt négy év alatt lóhalálában hozott ezernyi törvény gúzsba köti a kormányt. Veszekedés, egymásra mutogatás, miniszterváltások, parlamenti kivonulások, szavazás-döntésképtelenség lesz jellemző.Így nem lehet egy országot vezetni, a mérhetetlen adósságot fizetni, a gazdaságot feljavítani, az államháztartás kiadási oldalát biztosítani, fedezetet találni azokra.Csak újabb hitelekkel??? Azt sem lehet, mert államcsőd a vége. Maradjon a kormány és mutassa meg mit kezd az országgal? Amit főzött egye meg? Csakhogy ez egy ország, nem pedig egy csődbe jutott házasság. A mutyik és ellenmutyik, a naphosszat mutogatott Zuschlag és Simon? Felcsut és Paks, ezek a figyelem lekötésére való hétköznapi események.
Lássuk mindezt felülről. Onnan még riasztóbb a kép, de dönteni kell!
modera
@laszlobihari: Tévedsz. Az emberek nagy része képes a gondolkodásra (na jó, itt a propin sok a kivétel), és a saját bőrén érzi, hogy vannak e változások, vagy sem. Aki jónak látja a Fidesz politikáját, és saját magán is érzi a pozitív hatását, az odaszavaz, akinek meg szokás szerint most sem jó, az az ellenzékre. Nagyon sok olyan ember van, akiknek egy kormány sem volt jó soha, és nem is lesz, ők az átlagemberek, akiknek mindig az adott kormány a hibás. A munka nem kormányfüggő barátom, hanem az agyé.
tavaszi
@Desischado: nem olvassa viktor a z ötletedet nem gond???
modera
@Desischado: Miért, téged kiraboltak? Ha tudsz bármilyen rablásról, akkor menj, tegyél feljelentést, de ha nem tudsz, akkor kár szajkózni a ballib médiát.
modera
@tavaszi: Nemes dolog, hogy megakarod értetni az emberekkel, hogy miért kell a Fideszre szavazni, de szélmalomharcot folytatsz. Tudod te is, én is.
Sziszifusz
@világlátó: A felsejlő jövő szomorú képet mutat. Mindenképpen szigorítások jönnek. Az a kérdés, hogy a szigorítások egy ésszerű gazdaságpolitikával elért fellendülés érdekében, vagy pedig egy despota és klientúrája hatalmának megőrzése érdekében válnak szükségessé.
A választás egyértelműnek látszik, ennek ellenére bizonytalan a kimenetele, hála a sok agymosott fantasztának.
tavaszi
@nemkati: demagóg...sülettlenség ...nem vagyok elehetettlenitett válalkozó...??kultúra?? nem kapsz jegyet egy j darabra ...telt házasak az előadások..micsoda nívós előadok jönnek a tavaszi fesztiválra...független média ...ATV , RTL club ...nem elég annak a maroknyi csapatnak ?...kiebrudalt trafikosok??? jöjjenek itt van 4 üres trafik basszus ...miről beszélsz???...menj már végig egy faluban..és nézz be az udvarokba 1000 szögöl számra veri fel a gaz ...de az egyház igenis kapott földet és az egyházi iskolának megtermelik amit csak lehet ...sétálj el a hülyeségeiddel ...
modera
@Sziszifusz: "agymosott fantaszta" Nem semmi kifejezés, magadtól találtad ki? Ezen kívül még mást is fel tudsz mutatni kis hazánkban?
tavaszi
@modera: ...persze hogy tudom...de döbbenet komolyan amiket itt összehordanak egyesek...(egyébként lehet hogy ezekre a szavazókra nincs is szüksége a kormányzóknak...ugyan is ezeknek semmilyen kormány semmikor nem volt jó...) hajrá...hajrá...
Sziszifusz
@modera: Ne sértődj meg, nem rád gondoltam az idézett kifejezés használatakor. Arról pedig, hogy magadra gondoltál, nem tehetek.
furfang
@laszlobihari: Honnan tudod fideszes vagy?
laszlobihari
@furfang: Nem és soha nem is voltam fideSSes. Egyébként ha gyűlölné a baloldalt akkor nem venné körül oly sok volt MSzMP-és, soroljam őket vagy Te is ismered őket, legalább is névről. Egyébként egész politikai pályafutása a csuti ... egy nagy hazugság, lásd a kezdeteket majd a folytatást, Saul csókoltatja és büszkén tekint le rá, a csuti ...-nek hány "damaszkusi útja" lessz még?
furfang
@laszlobihari: Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha valaki megváltoztatja az álláspontját. Volt idő, amikor Horn Gyulára szavaztam magam is, de amit műveltek
( közművek eladása, Bokros, Magyar Bálint stb.) beláttam, hogy nekem semmi keresnivalóm a szoclibek szimpatizánsai között. A 2002-2010-ig tartó időszak csak megerősített ebben, sőt ma már azt mondom, hogy aki a legcsekélyebb felelősséget érzi önmaga és az ország iránt, az nem szavazza őket vissza, mert tökéletesen alkalmatlanok egy ország normális vezetésére. Olyannyira, hogy utánuk nincs az az új kormány, amelyik rendbe tudná szedni még egyszer. Isten óvja Magyarországot tőlük!
dzurinda
Gondolom ebből nem lesz a köztévében hír, mint amikor az Összefogás megszületett...

www.youtube.com/watch?v=vMnSo2yKDJA
világlátó
@modera: Számomra értelmezhetetlen a véleményed. Segíts , kérlek, mit is szeretnél velünk megértetni?
világlátó
@modera: Bocsánat, visszalapoztam korábbi hozzászólásodhoz, már jobban látom mit is szeretnél mondani.Ha jól érzékelem, Te úgy gondolod, vannak akiknek semmi sem jó. Korábban a szoclib., később a fidesz kormányzás sem. Sajnos sok ilyen is van. Nekik semmi sem jó. Azt ismételgetem gyakran, ők azok a panel lakók, akik könyökölnek a konyhaablakban, szívják a cigarettájukat, néha lenyúlnak a sörösüvegért, belekortyolnak és így telnek a napjaik.Valaha lumpenproletároknak neveztük őket. A világért sem szeretném őket ma ugyanígy nevezni,hiszen ma nagyon sok derék család is a panelek lakója, magam is sokáig így éltem, csak kérdezem, ők mit szeretnének?
Nekik nem tetszett eddig egyetlen kormányzás sem. A 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás egyedei ők? Az Erdélyt vissza tömegdemonstrációk állandó résztvevői ők? A CÖF állandó résztvevői ők? Az orvosi rendelők sorbanállást nem elviselő elégedetlenek ők? A munkahelyi vezetők ellen úszító " melós " amit ma megtehetsz, megteheted holnap is elvet vallók közé tartozók ők? A fidesz a menő mert a rezsicsökkentés az a nyerő , támogatói ők? Kik ők, hová tartoznak?
Összefoglalva mindegy hogy merre tart a kormányzat, csak osszon nekem kenyeret, no meg sört és cigarettát, a többi meg nem érdekel - emberek véleménye és természetesen szavazata a fontos? Ha nem jól értelmezem ezt , kérlek segíts megértenem. Szerintem, nem jól van ez így. Igaz, sok ezer, tízezer ilyenféle embert cipeltünk eddig is, ezután is vinnünk kell a hátunkon, de a többségnek mégiscsak tudnia kell merre is vezet az utunk, merre is akar vinni minket VÁLASZTOTT kormányunkl.
A VÁLASZTOTT szóval van a bajom. Sőt kifejezetten a választókkal. Ha nem azok döntik el a választások eredményét, akik tudatos, aktív, önmagukról és családjukról gondoskodni képes, a tudásukat, felkészültségüket folyamatosan fejlesztő az életben nyitott szemmel és a helyeset a helytelentől megkülönböztetni képesek, az igazságtalanságokat el nem tűrők, az elesettek iránt szolidárisok, a...
Desischado
@modera: Képzeld, igen! Elvették a munkahelyemet, a megélhetésemet, és aztán a leszállították a közmunkások bérét, és mindennek a tetőzéseképpen, a segélyből is elvett a drágajó vezíred! És tennék én feljelentést, de az ügyészség, és a rendőrség is a zsebükben van! De neked ez nyilván mind rendben van, ugye?
világlátó
@modera: Elnézést , túlszaladtam a kereteken. A lényeg az, hogy már nem elég hogy ha nem jó az egyik, szavazok a másikra, aztán négy év múlva fordítva. Ezzel lealázzuk a népünket, kiszolgáltatott, buta tömeggé degradáljuk őket. Egy fejlett demokráciában, ahol a GDP egy főre eső átlaga a miénk többszöröse, ott ez így megy. De itt ahol a szocializmusból a kapitalista piacgazdaságba való átmenet ilyen botrányos és brutális, itt nem mondhatjuk, hogy most akkor adjunk lehetőséget ismét a másik pártnak. Ezt már többször eljátszottuk, sikertelenül. 24 éve toporog az élen Orbán Viktor. Köpcösödik és gazdagodik, önállóan dönt előre évtizedekre, mert erre kapott felhatalmazást. Ez a szemtelenség csúcsa. Mi a francra kapott ő felhatalmazást? Az ország szavazói felének , egyharmada szavazott arra hogy legyen most négy évig a fidesz kormányon. Mindössze ennyi a felhatalmazás. Az előbb taglalt szavazók adtak erre lehetőséget. A négy éves regnálás következményeit itt nem lehet felsorolni, pedig kell hogy mindenki lássa úgy egyben. Itt ezeken az oldalakon néhány mondatos hol okos, hol ostoba , sokszor sértő kommentek olvashatók, pedig itt is láttatni kellene a pontos tényeket. most a fidesz kormánytól, holnap a másiktól, hogy azok is tovább lássanak, akik bár van módjuk itt hozzászólni, de ez a közéleti , politikai aktivitásuk egyetlen színtere. Sajnálnám ha bárki is megsértődne és durva válaszra méltatna. Mindössze az a szándékom, hogy lépjünk ki a tegnapi , mai apró adok - kapok játékból és tovább lássunk , mielőtt automatikusan odabiggyesszük azt a rohadt X -et valahová. Tisztelettel.
bukfenc
@tavaszi: március 17., 11:09

"osztán" téged meg ki a picsa kérdezett ???

Egy tavaszi nevű picsa! :))

Rosszul konspirálsz te buta pita! Vagy pite? Esetleg pete? :)

kiugrott belőled az esti iskola .. tudod, - faiskola, vasvilla tagozat, coca osztály! :))
bukfenc
@modera: tegnap, 12:49

Ja ja, mi is tudjuk..

A zsák a foltját megtalálja még ha világtalanok is! (szagról) :))

Monnyuk te vagy a zsák (a feneketlen bendőjű), barátnőd meg a folt (a tarka barka tapasz)..

A lelki orgazmusotok meg van, azaz, - már csak az van! :))

Ne csüggedj.. (voltál prosztata vizsgálaton?)

Biztos meglepődnének az urológián, ha kiderülne: már belülről is be van tetoválva: -hajrá fide-ss!, - hajrá én!
kukac50
4,5 millió ember nélkülöz akkor nem kellenének óriás plakátokra költeni.
herczeg0210
Azért Jimi Hendrixet sem kéne bántani mert klasszikus zenész volt!!! Ez a fickó politikusként/?/ sehol nincs a maga műfajában!
modera
@bukfenc: Nagyon remélem, hogy a hozzád hasonló tahóknak nem lesz itt jövője a választások után...
modera
@Desischado: Na és hogyan vették el a munkahelyedet? Kirúgtak? Annak oka is szokott lenni. Egyébként meg munkahelyek vannak, csak keresni kell, vagy belefogni egy vállalkozásba, feltéve ha van valamilyen eladható ötleted. A segélyezésre nem lehet alapozni, ezt láthattuk, hová vezetett anno.
tavaszi
@bukfenc: ...április 8-án délelött 9 órától fogadom a gratulációkat , mivel több mint egy éve papolom,hogy amennyiben a szarházi gyurcsányt a baloldal beengedi akkor hatalmasat fognak bukni...te pedig bukfenc saját érdekedben jó ha tágítod a beszűkült világnézeted ...mert magadat fogod falhoz állitani-kormányozni.
bukfenc
@modera: ma, 13:28

Ezen a héten nappalos műszakban véded a fidesst??

Reggel 7 körül kommenteltelek, és igen hamar reagáltál, te aki roppan elfoglalt üzletember...vagy (?)

A tavaszi-nevű fannal majd egy időben reagálsz, -minő véletlenek...
Szerintem ti egy helyre jártok a szociális ebédért ahol egyeztetitek a stratégiátokat.. :))

Nekem egy választás után sem volt jövőm!!

Nem lógok úgy a politikai "csecseken" mint te...

Lehet hogy "tahó" vagyok, de nem vagyok olyan gerinctelen csúszómászó elvtelen -
-minek nevezzelek - fidesses
-látszólag higgadt qurva okos üzletember (ha egyáltalán az vagy. )

- max. üzletbe járó ember vagy (aki megveszi a kifli végét a parizer végekkel), ha így nézzük, én is üzletember vagyok.. :))

A rám vizionált jövőképtől összeszorult a szívem, rettegés kapott el, szorongani fogok, felriadok álmomból..

Figyelj ide te vizesnyolcas! Én megjártam a poklot, láttam elég halált, nyomort, háborút..
Ehhez képest a te vízióid, amolyan másnapos szájíz..
bukfenc
@tavaszi: ma, 13:36

Ja...
Nem reagálok, mert sajnálom rád az időt...
modera
@bukfenc: Mobil internet, hallottál már róla? Ha éppen úton is vagyok, néha megállok, például ebédelni egy olyan étteremnél, ahová te sosem jutnál el, és megnézem kedvenc fórumomat, hátha nevetgélhetek megint egy kicsit valakin, mert hozzám szólt. A politika engem soha nem befolyásolt a munka terén, azaz jól élek amióta csak dolgozom, a munkámból, mert tudod vannak emberek, akik többre képesek. Sajnálom, ha neked ez nem adatott meg, de fogadd el, hogy az országban okos emberek is élnek...Hiába gyűlölöd azokat, akik sokra vitték, attól neked még nem lesz jobb, inkább tegyél érte valamit. Gerinctelen ember pedig soha nem voltam, de erről az embereim tudnának sokat mesélni neked, akikkel tulajdonképpen együtt dolgozom már több, mint 20 éve. Ne idegeskedj, ne sértegess, mert feleslegesen teszed, csak magadnak ártasz vele, rólam lepörög, inkább látogass el egyszer hozzánk, ha erre visz az utad.
Desischado
@modera: Megszűnt! Nem én vagyok az oka! És ha olyan rengeteg eszed van, akkor megmondanád, miből nyissak vállalkozást, és mit? Én nem tudom, te azt hiszed, hogy itt mindenkin hülye, illetve, hogy csak vállalkozni kell, és már megy is! Mert neked szerencséd volt, és fel tudsz találni dolgokat, akkor nyilván azt hiszed, hogy másnak is ilyen egyszerű. Bár ha az amerikai partner nem lép be, akkor honnan lett volna tőkéd? Na meg a vissza nem térítendő támogatást se felejtsük el! És a legklasszabb! Nyilván a nagy eszeddel azt hiszed, hogy munkakerülő vagyok, és szándékosan nem akarok dolgozni! Az biztos, hogy te nem itt élsz, illetve fogalmad sincs a valós helyzetről! Nyilván szerinted, aki munkanélküli, az nem akar dolgozni azért nem talál munkát! Tele van a hócipőm, a hozzád hasonló "okosokkal"!
modera
@Desischado: Ez már tényleg kezd bohócosdi lenni. Még mindig nem érted, hogy nekem nem kellett keresnem az üzleti partnereket, mert előbb volt a munka, minden más csak utána. Hidd el, ha csinálsz valami olyat, amit a világon senki más nem tud, akkor nem a szerencse fog dominálni, és ilyen esetekben mindegy, hogy milyen évet írunk, és éppen ki van kormányon, meg fognak keresni. A vissza nem térítendő bagatell összege meg egy egészen más valami, nem is érdekes, de legalább lehet felhozni folyamatosan, pedig a több mint 20 év alatt egyszer fordult csak elő, és ebben nem is az én kezem volt benne elsősorban, de mindegy. Azonkívül meg természetes, hogy a pénzt oda adják szívesen, ahol érdemi termelés is folyik, egy bank sem szeret adni olyan helyre, ahonnan tudja, hogy sosem látja vissza a pénzét ( tudom, most a vissza nem térítendőről van szó, de azt is arra kell fordítani, amire meg lett pályázva). Én nem azt mondom, hogy minden munkanélküli munkakerülő, ezt csak ti magyarázzátok be magatoknak. Sajnos, nagyon sok álláskereső még az érettségiig sem jutott el, ma viszont már nem lehet mondjuk informatikus az, akinek nincs meg a 8 általánosa sem. A z emberek egy része szakma nélkül keresi a munkát, és bizony a legtöbb hirdetésben ez nem elég, mert az angol felsőfokú, jó menedzseri képesítés, stb. elengedhetetlenek, vagyis nem munka nincs, hanem képzetlenek az emberek főleg.
bukfenc
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
soljanka
@modera: Voltak már csörtéink, és jó ellenfél voltál.
De ez most túlment minden határon.

Szánalmas, embertelen, undorító...
csikknorisz
"Az emberek az egyszerű üzeneteket szeretik
De ennyire?"
Ez még jobb, mint a mémek. :)
laszlobihari
@bukfenc: Hagyd, ezek (tavaszi-modera-stb) csak azt teszik amiért pénzt kapnak, tavaszi is úgy ír mintha kopírozná. Mond, nem találkoztunk véletlenül pl. (Niger, urán bánya)?
modera
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
modera
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
modera
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva. Nem szükséges új néven visszaregisztrálnod, az is törölve lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.