Többen halálbüntetésért kiáltanak! Orbán Viktor oligarchái elkezdték megsemmisíteni azt a kishantosi búzamezőt, amelyről két hónap múlva már aratni lehetett volna a búzát. Ezért talán kérhetjük, hogy holnaptól ingyenes legyen a kenyér. Hiszen Orbán és bandája számára mintha semmilyen értéket nem képviselne az egyik legszentebb Bibliai jelkép: a búza és a kenyér. Az Élet kenyere.   Cikk: Molnár F. Árpád

Forrás: hirarena.com
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A pár tízezer Ft-os köztartozásért kilakoltatott sok száz vagy sok ezer ember is ott állhatna, hajléktalanként, nyálcsorgatva annál a kishantosi búzamezőnél, amelyet Orbán Viktor oligarchái tegnap hajnalban elkezdtek munkagépekkel megsemmisíteni. A 452 hektáros területen két hónap múlva már aratni lehetett volna a búzát, így azonban az Orbániáda által éhezésre ítélt gyermekek tízezrei, továbbá az utcára dobott családok és hajléktalanná tett idős tömegek csak hűlt helyét nézhetik a 100 milliárdos futballőrült, Orbán Viktor bűnöző haverjainak tömeges élelmiszer-megsemmisítéseire
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A pár tízezer Ft-os köztartozásért kilakoltatott sok száz vagy sok ezer ember is ott állhatna, hajléktalanként, nyálcsorgatva annál a kishantosi búzamezőnél, amelyet Orbán Viktor oligarchái tegnap hajnalban elkezdtek munkagépekkel megsemmisíteni. A 452 hektáros területen két hónap múlva már aratni lehetett volna a búzát, így azonban az Orbániáda által éhezésre ítélt gyermekek tízezrei, továbbá az utcára dobott családok és hajléktalanná tett idős tömegek csak hűlt helyét nézhetik a 100 milliárdos futballőrült, Orbán Viktor bűnöző haverjainak tömeges élelmiszer-megsemmisítéseire
nyanya001
A Fidesz fanok hozzászólását, véleményét várom !
Mert ami Kishantoson történt az embertelen, gyalázatos gazemberség
amit ez a kormány megenged !
Cicamama55
Elképesztő, s mélységesen felháborító tett ez akkor is, ha jólét van egy országban! Ebben a helyzetben azonban egyszerűen vérlázító! A "jobban élünk mint 4 éve", szlogent felváltja a "dögölj éhen"!. Lehet tapsolni!!!
Pisti271
Egy barátod társaságában odalépsz egy nőhöz a buliban:
- Szerintem mi hárman egy izgalmas, vad, közös szexuális kalandba fogunk keveredni.
- Szerintem is — mondja a barátod.
- Szerintem nem! — tiltakozik a lány.
- Sajnálom, a kétharmad, az kétharmad….
Pedig itt valódi kétharmadról van szó, nem 45%-ról, mégis érezzük, hogy nem kéne!
Erődemonstáció, mert MEGTEHETIK!
Ők hozták a törvényeket hozzá.
Kétharmaddal.
Nil
Kedves fideszre szavazók- magyarázzátok meg nekem a csekélyértelműnek, mire volt ez jó? Kinek volt ez jó?
Pisti271
Feltételezni kellene, hogy a szántással megsemmisítettek tizenháromezer-
ötszáztizenhat kishantosi éjjeli hunyorbagolylepke-hernyót, eszmei értéke
tizenháromezer-ötszáztizenhat milliárd, és ennyire megbüntetni őket!
silber13
@nyanya001: Azt várhatod Nyanyuska! A fityisz fanok ilyenkor átmennek kussba!
coyote3
Ahogy szavaztál, úgy bánjanak veled...
nehogymá
azzal most ne is foglakozzunk,mi volt belevetve. az,hogy eddig nagyon szigorúan meghatározott keretek között biogazdálkodtak,az csak emelte a föld értékét. ezt,most akár 2 zsák pétisóval elintézik.ezt akárhonnan nézzük rombolás.van ott vastagbör ahonnan ezek jöttek.
A Tündik bündije
Ezen kormány állam és népellenes cselekedetei gyakorlatilag már kimerítették a halálbüntetés teljesülésének fogalmát, amit ugyan a magyar jogban eltöröltek, de ha valaki radikalizálódni szeretne, szóljon.
JAJMÁR
Következmények nélküli ország. (Volt egy ilyen cikik, és milyen igaz, mindig bebizonyosodik.) Az emberek meg csak vitatkoznak, mert sokan elítélik, de vannak, akik mentegetik, mert azt hiszik úgy kell, de ezt a tettet már nehéz!
Cicamama55
"Búsul, mint kinek búzáját elverte a jég'...S az mit csinál, akinek a honfitársai szántják be gabonáját a földbe...A munkáját, megélhetését veszik el...Erre nincs népszólás, közmondás...Indulhat a temetőbe kiásni a saját sírját, hisz ennél lentebb már nincs semmi, csak az, aki ezt meg meri tenni! Drága 2/3, ez helyes?!
miazavalami
@nyanya001: Van itt egy idő zsidó házaspár. Mióta az eszemet tudom, jó régen , mindig trafikot vezettek. Lehetett náluk újságot, könyvet , cigit, édességet.. sok mindent kapni. Ha csak egy doboz cigiért is ugrottam be, megkérdezték hogy vagyok, mi van a családdal? A városban nincs senki aki ne ismerné őket, és nem volt vásárlójuk.
A trafikot elvették tőlük, megkapta az alpolgármester testvére, sok más trafikkal együtt!
A két öreg nem tud mit tenni , mert az önkormányzattól bérelték a helységet. Csili vili új trafik nyilt a helyén ahova remélem a kutya se néz be.
Csizmás Kond
...valaki még emlékszik arra amikor tonna számra égették el a már megtermelt búzát arra hivatkozva, hogy nem tudják megfelelő áron értékesíteni...???
miazavalami
@Csizmás Kond: Nem a tejet öntötték a csatornába?
nemkati
@miazavalami: Hát tényleg, én nem vagyok halálbüntetés-párti, de amit ezek művelnek, kijár nekik egy olyan büntetés, ami rosszabb a halálnál.

Ha Kishantosra gondolok, elfog egy borzasztó szomorúság. Hogy azok, akik mindent megtehetnek, megcsinálják, hogy a végtelenségig mindent megtehessenek. És amikor megcsinálták, akkor meg is tesznek mindent. De nem miértünk, itt élő pórnépért, hanem néhány tanulatlan, hozzánemértő, de a sárga földig, minden aljasság mellett is lojális pár ezer ember javára, és a többi milliók kárára.

Kis pont vagyok én, ezért arra számítok, hogy azok, akiknek módjában áll, világgá kürtölik azt az embertelenséget, amit a magyar kormány sorozatosan elkövet, most, és minden nap, amíg a világ jóérzésű többsége meg nem bélyegzi ezt az alávaló bandát!
Cicamama55
Mivel ez az eset nagyon felháborít, egy kis emlékeztető a legmagyarabbaknak...

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod,
amint a mennyben, úgy a földön is.
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma;
és bocsásd meg vétkeinket,
miképpen mi is megbocsátunk
az ellenünk vétkezőknek;
és ne vígy minket kísértésbe,
de szabadíts meg a gonosztól!
(Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség
mindörökké.) Ámen.
Hellcat
Most nincs felháborodva a jobbik, hogy szétbarmolják a magyar mezőgazdaságot?
miazavalami
@Csizmás Kond: Hehe. De mi köze annak ehhez?
nyanya001
@miazavalami: Az is volt, a tej alacsony felvásárlási ára miatt !
Egyébként nem volt tonnaszámra búzaégetés, Karsai
az akkori agrárvezetés miatt égetett búzát-
De nem hinném, hogy mindez felmenti ezt a kormányt az ilyen cselekedeteitől !

Egy biogazdaságot beindítani és itt termelni nem fillérekbe került
a munkáról már ne is beszéljek !
Persze a fanoknak semmi sem drága ha a máséról van szó !
miazavalami
@nyanya001: Kiváncsi vagyok hogy mossa össze a kettőt...
nyanya001
@miazavalami: A kettőnek semmi köze egymáshoz !
Ezt az aljasságot csak (félre)magyarázni lehet de megmagyarázni nem !
nyanya001
Ezért kellett nekik még a 4 év, hogy tovább folytathassák
a kisemberek kisemmizését a feudalizmus bebetonozásához
a haveri körök között felosztani az országot !

Orbán egyfolytában az államosításról vartyog
akkor az 12 Állami Gazdaságot miért privatizálta ? És kinek ?
És hol az ára ?
Már akkor elindult ez folyamat, a szabad rablás !
És ezt fogják folytatni még 4 éven át mert a birka nép tűr és tűr !
bundi
@Csizmás Kond: oké...ezzel mit akartál mondani...
egy linket dobnál a búzaégetésről?
hattorihanna
Vörösmartytól idézve:"Ez jó mulatság, férfi munka volt!"
Pedig én is aláírtam a petíciót Kishantos megmentéséért,ami úgy nézett ki működni is fog,csak ugye jött ez a fránya kétharmad.Innentől nincs kegyelem.Csak a fidessss...
Örülök hogy külföldön legalább még működik a sajtó,gondolom itthon nem szerepelt sehol a médiában..
hattorihanna
Remélem a Greenpeace-re még számíthatunk,másra már úgyse nagyon.
Egyébként jól mutatja a fidess csürhe intelligenciáját,hogy 140 millió forintnyi termény lehetett volna az övék,de inkább beszántják mert ők kemény csávók!
A jövőbe látó képességeik pedig egyenesen páratlanok,hisz máskülönben hogy is mernék Kishantost ledózerolni április 25.-e előtt,mikor is következett volna az ügyben a következő bírósági tárgyalás..
Desischado
@Csizmás Kond: Véletlenül nyomtm gombot! Gondoltam, hogy te megvéded ez a gyalázatot is! Pfujj!
Desischado
Az emlék mű, Kishantos, és ez csak egy hét termése! Steinbeck híres művének a címét idézem: Érik a gyümölcs
Érik! Ha az ég megsegít, két évük sem lesz! Adnák meg az égiek! Na, fidesz fanok, hol vagytok??? Mi véleményetek erről az égbekiáltó aljasságról?!
laszlobihari
@Desischado: Na mégis mit gondolsz hol vannak, hát a farpofák között! és mivel az jól rázáródott a füleikre így semmit sem hallanak, szemeik előre merednek így csak a cél nyílást látják, a nyelvük is foglalt így beszélni sem tudnak! Mint a három majom egy testben!
Don Quijote
@bundi: nála ez így megy, ha leszólják a csúti gömböcöt gyorsan nyom valami baromságot!
Csizmás! Volt hogy a teát meg a tengerbe öntötték, és???
human
@Csizmás Kond: Hát ez elég gyatra megvédése a földrabló bandának. Ki mondta, hogy a kishantosiak nem tudják értékesíteni a terményeiket?
silber13
@Csizmás Kond: " Sajátos parasztperformansz volt

ez, hiszen a búzaégetés szentségtörés. Karsai valójában nem búzát, hanem előző évi vizes árpát és ocsút égetett, amely a rálocsolt benzin ellenére is alig akart meggyulladni a kamerák és a villanó vakuk előtt. (Lásd: Az agrárterroristától az új földesúrig, Magyar Narancs, 2006. április 6.) " .
Csizmás Kond
Látom nagy a felháborodás, meg is értelek, nem szabad csak úgy hagyni egy kobor mascskát belenyávogni a más jól betanult kórusművébe. Nem mondtam én semmi rosszat csak megemlítettem egy megtörtént esemény, amit akkor is volt aki elítélt és volt aki pártplt de ma már sokaknak máskét értékelik, pedig éretlen termést kiszántani vagy érett termést elégetni ugynaz .
Nem akartam és senkirt sem igazolni sem pártolni, sőt neveket sem említettem az égetőkkel kapcsolatban de amint látom tudják sokan miről van szó és bocsánatos bűnnek veszik mert most arra húz a szívük..tőlem akát imába is foglalhatjátoknem azért hozakodtam elő ezzel az esettel, hanem csupán kiváncsí voltam a reagálásokra..hát kérem tényleg csodálkozok...ámulok...és még engem neveztek elfogultnak...
human
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy nem értesz a mezőgazdasághoz és ezért látsz ott párhuzamot ahol nincs.
Szüleim szabadföldben neveltek kínai kelt. Szép volt, de eladhatatlan, nem volt ára és kereslet rá. Sajnálták berotálni ezért még hirdetést is adtak fel, hogy hátha INGYEN felpakolja valaki és elviszi. A felét sem vitték el. Be kellett rotálni. Rengeteg munka volt benne a semmiért, de már az újabb növényt kellett ültetni, mert mindennek meg van az ültetési ideje.
A kishantosi terményben is sok munka volt és mivel bionövény, ezért jól eladható is. Köze nem volt egy eladhatatlan búzához vagy tejhez.
Csizmás Kond
@silber13: Minden sajátos, az is amit én írtam és az is amit te írtál.
A különbség az benne, hogy míg én a véleményekre voltam kiváncsi addig te sajátosságból hazugságokat kovácsolsz, olyan mesékkel aláfestve aminek semmi értelme.
Csizmás Kond
@human: ingyenkinaikel megrotálás meg miegymás ez aztán az értelem...
Én nem vagyok ennyire agrárszakértő csupán falun születtem a föld mellett és még most sem esik ki sem a kapa sem a kasza a kezemből.
Amúgy én soha sem voltam bizniszgazda, amit megműveltünk azt magunknak és magunkért tettüt és tesszük.
Az a vállalkozó ekire rárohad a terménye az vessen magára. Az ilyen általában azért veszít rá mert nem az eladhatóságot nézi hanem a jövedelmet.
silber13
@Csizmás Kond: Kapjál már a fejedhez macsek! Nem az én írásomat idéztem, hanem a Magar narancsét! Náluk kéne nyávognod, nem nálam! Vagy nem ismered az idézőjeleket?
Csizmás Kond
@silber13: ...én vágom a körmeimet, lehet azért nem vettem észre...elnézést.
arra viszont kiváncsi volnék egyetéertesz-e a narancsal...
Yoda69
Mocsok bolsevik fidesz es az oligarchai ide juttattak az orszagot.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 16:32 Nagyon látszik, hogy "magas" neked ez a téma, semmit sem értesz a mezőgazdasághoz. A Kishantoson történtek az ország szégyene. Ahhoz, hogy megértsd, szeretned kellene a földet, magát a termőföldet, akkor értenéd. Az kevés, hogy falun nőttél fel.
Innen nézve pedig szerencsétek volt, hogy amit megműveltetek az a Tietek lehetett. Lehet hogy rosszul esett volna, ha valaki kiszántja ?

Eszembe jutott a felcsúti juhász, akitől szintén elvették a földet, még a veteményest is. Mesélte, hogy szóltak neki, egy órájuk van, és jön az eke! Ők pedig sírva szedték a még éretlen terményt, krumplit zöldséget, mentették amit lehetett. A traktor pedig tényleg jött. A 21. században!

Én pedig úgy érzem, Kishantos egy picit az enyém is volt ! :(
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nekem magas de látom nálad alacsonyan szálnak az érzelmek, mindenre képes vagy sírásra fakadni...:)
...és soha senki sajátját nem szántották ki, csak azt amit bérelt és lejárt a bérlete mag hasonló.
A kishantosi eset meg nem tudom mi volt én csak az újságokból informálódtam de meg vagok győződve hogy te is csak onna...szóval hagyjuk a krokodilkönnyeket mertannak semmi értelme.
Ja és hogy kishantos egy kicsit a tiéd is volt...kérleg hazudozás vagy nagyotmondás nélkül mond el hányszor vettél az utóbbi időben kisgazdák által termelt terméket, úgy mint házikenyér, házivaj, kiskerti krumpli, vagy hasonló ?
...és ha azt akarod mondani, hogy te mindig azt veszed inkább ne is írj semmit.
Zsuga
@Csizmás Kond: Itt ráadásul nem is "csak" a kikelt biobúza kiszántása a legfőbb aljasság, hanem ez az egész Kishantos elleni cirkusz, a sok egyéb földmutyiról nem is beszélve. Kishantos szétbarmolása mutatja meg most igazán, hogy mennyire gátlástalanul semmizhettek ki ezen kívül is más, nem a seggnyalókhoz tartozó gazdát. Akár csak a trafik mutyi. Persze aki nem böngészi a netes híreket, vagy csak a szolgatévék és rádiók híreit nézi, hallgatja, fogalmuk sincs arról, hogy milyen mocsok árasztja el ezt az országot.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 17:18 Húsz perccel ezelőtt hoztam át a sonkát a szomszéd "farmertől" :) , meg a fél tábla szalonnát és a tejet is, meg az 1 kg túrót, a sütihez. Csirke, kacsa, liba van. Ja, tojást soha nem veszek, mert én megtermelem, és a zöldséget, gyümölcsöt, szőlőt stb . is. A fűszernövényeket is. A kenyeret én sütöm... stb. :) Tudom, hogy mennyi munka van ebben. Sajnos én vegyszerezek, mert muszáj. Persze nem mindegy, hogy mivel és mikor, és igyekszem a minimálisra csökkenteni, de hidd el, nagy érték veszett ott Kishantoson, van miért szomorkodni.

Csak nem vagy beteg? Nagyon sok hibával írsz...
Csizmás Kond
@Zsuga: Szerintem belőled sem a lelkiismeret beszél hanem a vesztes baloldal.
Mutyi mindig volt és lessz is mindig bárki fog kormányozni csak akár a stadionban egyik ennek drukkol a másik a másiknak.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Sejtettem...gondolom friss júhtúrót kaptál...
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Csak neked. Karsai a búzaégetéssel a gazdák kizsákmányolására akarta felhívni a figyelmet, ugyanis abban az időben 800 forintért vásárolták fel a búzát a parasztoktól. Erre a gyalázatra hívta fel a figyelmet.

Most meg egy hatalmi arroganciával állunk szemben mikor kiszántják a búzát a földből amit mások elvetettek.
Hát ennyi a különbség de ezt se úgysem érted. Neked ez magas.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 17:40 Nem, tehéntúró.
Amúgy gondolkodom birkatartáson. Azért nincs még, mert állítólag mindent felzabál, a fák lelógó ágait is, abban pedig sok munka van, hogy lelógjanak. Direkt lehúzattam lugasszerűen, és felfelé nem engedem nőni, mert sokkal könnyebb a fákat ápolni és szüretelni :)
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Filep, mit érzel amikor rád jön a roham, hogy amit más már ezerszer leírt te is meg kell ismételd ?
Zsuga
@Csizmás Kond: Tisztában vagyok vele, hogy a politikában - pártoktól függetlenül - bőven leledzik tisztességtelenség. Csakhogy én mindig igyekeztem elfogulatlanul legalább az arányokra figyelve ítélkezni. Ezáltal viszont most egyre inkább meggyőződésemmé válik, hogy jó ideje nem találkoztam ennyi becstelenséggel, mint az emút4évben.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Állítólag ???...erre már nem telik az agrártudományból ?
Csizmás Kond
@Zsuga: Kérlek..izlések és pofonok...
Azt viszont gondolom nem várod el, hogy a te haragosod az én haragosom is legyen ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Én mondtam hogy ez neked magas.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 17:53 Ami késik, nem múlik. Birkával még nem volt dolgom ... :)
miazavalami
@Csizmás Kond: Van benne valami! De azért ne keverj!
Itt olyan földeket adtak bérbe másnak amiket már két évtizede művelnek nem is rosszul. Emberek éltek abból a munkából amit ott dolgoztak. Kellet a föld a fideszes haveroknak...
Mikor a tejet kiöntötték , illetve a termést felégették , az egyfajta tüntetés volt, mert a gazdák nem kaptak annyi felvásárlási árat amennyibe került nekik a megtermelés...
Hol itt a párhuzam? Az egyik az MSZP idején , a másik a fidesz idején történik...
Zsuga
@Csizmás Kond: Egyébként pedig az én lelkiismeretemmel nincs semmi baj. Sokkal inkább azok nézzenek mélyebben a magukéba, akik magától értetődőnek veszik egy 21 éve működő, határainkon túl is nevet szerzett magyar biogazdaság szétbarmolását, akik nem képesek felfogni ennek a vérlázító bűnténynek súlyát. Esetleg még tapsolnak is hozzá...
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ..de ha a tehényúrót szereted akkor a bikával igen ?...:)
Zsuga
@Csizmás Kond: Persze, hogy nem várom el. Igazság szerint te csinálod jól, mert pillanatnyilag csak ezzel a hozzáállással lehet boldogulni.
Csizmás Kond
@miazavalami: Nézd akárki a sajátját annak adja bérbe akinek akarja vagy aki többet fizet érte.
A földek ezután sem lesznek önművelőek, ezután is az ember fogja szántani vetni aratni, azok is valakiknek a haverjai voltak és ha majd más gazdája lesz annak a földnek akkor ismét mváltozik a megmunkálók köre is na meg a haverokéis...ez miért csak most lett csodálatos ? vagy mi benne a nemdemokratikus ?...és mit tudsz annyira jobban az ügyben mint amit az újságok megírtak k,
JAJMÁR
@Csizmás Kond: ? Miiiiii??? Bikával? Na, majd később folytatjuk, nem a bika miatt, - bár az is van errefelé - :)
csak most akadt egy kis tennivalóm :)
miazavalami
@Csizmás Kond: Én? Itt például olyanok is nyertek földet akiknek még gépeik sincsenek...
Cicamama55
@Csizmás Kond: Az én édesapám velünk is megtanította a termőföld értékelését, szeretetét... "Ha megadod a földnek, amire szüksége van, s az időjárás is kedvezően alakul, a sok munkának eredménye lesz, meghálálja a törődést!" ezek apukám szavai. Én rendszeresen járok piacra, és szinte minden terméket a megszokott termelőktől vásárolok. Frissebb, olcsóbb mint a boltokban! Nem szoktam alkudni sem, mert tisztában vagyok azzal, mi munka van vele, míg az a piacra kerül! Csak mély tisztelet illeti meg, azokat a paraszt embereket, akik vállalják ezt a munkát! Sokkal finomabb az a húsleves, mely tanyasi csirkéből, s friss zöldségekből készül, házi tésztával...A kétkezi munkának az értéke örök, akármilyen modern világot is teremtünk!
Csizmás Kond
Mivel a véleményem nem változott ezért közösen válaszolok.
Évszázadokig működő rendszerek omoltak meg...mi az a 21 év, meg név meg mittudommi ?
Fogadok, hogy ha egy hónappal ezelőtt valamelyikőtöktől megkérdezik mi az a kishatosi bióizé fogalmatok sem lett volna róla.
A hozzáállás pedig így fórumszintennem ér egy lyukas garast.
Az sem számít ki mit nyert, ugyanis ez az egész csak kibicelés a részünkről ugyanis sem részesei sem haszonélvezüi nej vagyunk tehát drukkolni lehet de a mindentbele már neverséges.
Csizmás Kond
@Cicamama55: Aki értékelni tudja a jót az mindig is szerette a természetes dolgokat, viszont sokan nem tudják megkülönböztetni a természetes az úgynevezett biotól. Bármilyen gazdaságés bármilyen hagyományos vagy elkötelezett vagy bio vagy akármilyen megnevezést akaszt a saját nyakába a termék mennyisége hordozza a megélhetését és gazdagodását, tehát minden egyes gazdaság valami módon igyekeznie kell hogy lépést tudjon tartani a mai tápoztt termékek piacával. Ezt csak az tudja aki termesztett is valamit mert bármilyen odaadással is ápolja mégis minődégileg alulmarad a piacinál persze ízben tápanyagban sokkal jobb de nem annyira mutatós tehát a piacra szánt terméket ahhoz, hogy piacossá tudják tenni sok trükköt alkalmaznak.
Ez a kishantosi eset pedig nem termékminőségről szól hanem üzletről.
abacs62
@Csizmás Kond: Hát,,elolvastam az oldal kommentjeit, de csak Ön miatt. Mivel tele van az Ön kommentjeivel, hát,,,azt hittem, értelmesebb, de csalódtam. A sok kommentelő javaslatait figyelmébe ajánlom, sok igazságot vélhet felfedezni a soraik között.
Csizmás Kond
@abacs62: Mit mondjak erre...többet ne olvassa.
...és gondolom ezt nem kártérítési szándékkal írta ?
human
@Csizmás Kond: Azok alapján amit írsz szerintem még a kapát is fordítva fogod :)
spu00
Ha egy bérlet lejár, akkor a bérlő már nem bérlő, hanem jogtalan igénybe vevő, főleg ha még milliós tartozásai is vannak. Ugye így már más a leányzó fekvése. Az okos multik már 2008-2009-ben meghosszabbították annak a 350.000 ha-nak a bérleti jogait, melyek 2010-11-12-ben jártak volna le.Hiába az akkori kormány törődött a magyar gazdákkal, ugyan már ne dolgozzanak annyit azon a földön, inkább szenvedjen az a 350 bérlő, akár kik is azok. Nem jól tették? hát Önök hazafiak, nem, de bár?
nemjoezigy
Ez is szomorú ebben a fideszkdnp demokráciában, amit a többség diktatúrának él meg!
A károkozást bizonytalan magyarázatokkal el lehet fogadtatni, törvényesíteni.
1. miért nem lehet számszakilag igazságot tenni? Mert nincs igazság? Ezt építette a fideszkdnp!?
2. ha igaz a tartozás, akkor miért nem várták meg a két hónap múlva esedékes aratást és annak a bevételéből egyenlítettek volna.
De egyértelmű, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy megmutassák a "polgárbarát" fideszkdnp, 27%=2/3 bagázs tagjai, hogy ők az urak, ők dirigálnak, mindenki akik nem értenek egyet velük, azoknak kuss a nevük, ők csak másodrendű állampolgárok!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:52 "Fogadok, hogy ha egy hónappal ezelőtt valamelyikőtöktől megkérdezik mi az a kishatosi bióizé fogalmatok sem lett volna róla. "

Jobb lenne, ha most sem tudnánk róla... mert attól még, hogy valamiről nem tudsz, az még van, az még lehet érték nem gondolod ? Ha pedig megtudom, hogy egy értéket tönkretesznek, akkor pedig - ha fórumon ott, ha az utcán ott, ha a szomszédnak ott, - de nem helyeslem. Igen, ez manapság egy lyukas garast sem ér. No nem is a garasért, hanem magamért, én akkor sem helyeslem. A tükörért.
Igazad van, ma minden csupa üzlet lett, semmi és senki más nem számít, csak a pénz.

Persze, mindenkinek lelke rajta :) Egyébként nekem is van ám "pájinkám", bár még azokkal sem volt dolgom. Mondják, hogy jó az mindenféle lelki meg testi nyavajára, de a mértékkel vigyázni kell, tudod a mérték fontos :)))
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Én mindent mértékkel iszok...pájika egy korty, bor három, sör öt...egyszusszra...:)
Desischado
@laszlobihari: Laci, teljesen igazad van, megfogalmaztad a lényeget!
pbalage
@Csizmás Kond: te Kond, kéne a lakásod, holnap megyek, sürgősen dobd ki az összes vacakjaidat, lehetőleg még az éjjel, mert holnap reggel az ablakon dobálom ki az összes cuccodat.
(nem fenyegetés volt, csak egy felvilágosító izé, természetesen nem megyek, ám nyilván nem jut el az elmédig ez az apróság, vagy ha mégis, akkor valamilyen formában jelezd)
Csizmás Kond
@pbalage: Persze hogy nem fogom komolyra de a párbeszéd kedvéért belemegyek.
Szóval gyere...de miért is jönnél ? sem nem kértem kölcsön tőleg , sem nem tőled bérelem a házamat , sem nem voltál soha tulajdonosa annak a háznak, szóval mit mondanál miért akarsz kirakni ?...mert azért ne gondold, hogy csak úgy besétálhatnál és utasítgatnál...oda vastagabb gatya kéne.
laszlobihari
@Csizmás Kond: Tudod az a baj, hogy a kapa-kasza szent páros a kezedből nem, csak a szádból esik ki. Jó megértem a gazdád elött bizonyítani kell, de ezt meglehet tenni normális írásokkal, nem kötelező bunkónak lenni! bár igaz ha valaki fitymaSS tagja ...
Csizmás Kond
@laszlobihari: Nem kell kötelezően bunkó lenni de te miért vagy az ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.