Példátlan megszorítás: az Orbán-kabinet történetében először a kormány nem ad a sportnak, hanem elvesz az ágazattól – írja a Népszabadság.

A Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által a múlt héten bejelentett 110 milliárd forintos költségvetési zárolás részeként az esztendő második fél évében összességében hozzávetőleg 2,7 milliárd forintos támogatáshoz nem jut hozzá tizenhat kiemelt sportág szövetsége.

A tizenhat érintett sportági szervezet – (asztalitenisz, atlétika, birkózás, evezés, cselgáncs, kajak-kenu, kerékpár, korcsolya, ökölvívás, öttusa, röplabda, lövészet, tenisz, torna, úszás, vívás – közül a Magyar Kerékpársportok Szövetsége a leginkább kárvallottja a tegnapi bejelentésnek. A lap érdeklődésére Katona Kálmán elnök elmondta, a decemberig eredetileg beígért összegnek csupán a 22 százalékát kapják meg.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Ne legyetek már ilyenek! Ott van a cikk címében hogy a "Sikersportágaktól" vonnak el . Hát a magyar foci hol sikeres??? :-DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Szemtelen hazugság,mit milliók cáfolhatnának meg,de nem teszik,mert behódoltak az orbánkormány átvágásainak és azoknak akik önmagukért szabadságharcolnak lehetőleg jól szórakozva,és kiélve a dilijeiket amiről a magyar nemzet nagyobbik fele még csakkk nem is álmodhat,de még ha akarna dolgozni érte azt sincs hol-és mit termelni.
human
Tehát a stadionok tovább épülhetnek, a valódi sportolók meg majd megveszik maguknak mondjuk az evezőt. Nem diszkriminatív ez egy kicsit?
Senara
Nincs pénz ! A szemét EU nem utal , nem véletlen Orbán sehol nem szerepel ,már vagy egy hete.
Jankó123
Most lett világos számomra, hogy a foci nem is sport, csak egy "mániás elmeroggyant" gumibabája!
:-(((
Sziszifusz
A foci és a stadion építések költségeit nem bántja. Ha ezt tenné azzal nyilvánvalóvá tenni gazdaságpolitikája sikertelenségét. A látszatot fenn kell tartani. Nekünk olyan jól megy, hogy még stadionokra is telik.
Mobil123
Ne legyetek már ilyenek! Ott van a cikk címében hogy a "Sikersportágaktól" vonnak el . Hát a magyar foci hol sikeres??? :-DDD
Dr plágium
A fontos, hogy a focit továbbra is támogatják! A teljesítményt hozó sportágakat pedig belökik a süllyesztőbe... Mo. jobban teljesít!
Dr plágium
@Mobil123: Jó hogy a humorod még meg maradt :)
Az én logikám szerint onnan venném el a pénzt ahol nincs teljesítmény :)
Mobil123
@Dr plágium: Szerintem minden normális gondolkodású ember a Te logikádat követi . DE a kormányban hol van normális ember???
Azok a sportok vannak felsorolva amelyek komoly eredményeket érnek el és büszkék lehetünk rájuk. Erre azoktól vesznek és ráadásul ha összenézzük a pénzmagot amit kaptak igen csak elmarad összeségében attól amit a "foci" kapott eddig . Arról ne is beszéljünk hogy mennyit fog még kapni eztán a nagy semmiért.:-(((
Mobil123
@Jankó123: :-)) Igen nekem a reggeli MorningShow-ban amit kaptak a Portugáloktól való "szép" eredményért tetszett.
Nem is értem már ezt az egészet. vagy is értem hogy pénz lenyúlás van és a stadionok építésével rendesen telik a zseb de a sok fan ezt még mindig nem látja?? NEM!!

De különben is engem inkább a vízilabdások érdekelnek most mert Ők a nagy ászok! :-D és remélem dobogós helyük lesz !! Lányoknak és fiúknak egyaránt!!
Jankó123
Sajna nem láttam a Show-t, de gondolom, hogy valamelyik "szakértő" elmondta: "EZ A VERESÉG FELÉR EGY GYŐZELEMMEL"!

HAJRÁ PÓLOSOK!!!
Jankó123
@Mobil123: Bocsi! nem nyomtam választ!
Mobil123
@Jankó123: Te ez a Balázsék voltak a rádióban. :-)) nagyon jót röhögtem mert adtak a focinak szépen:-)))) Meg Mészölynek is.:-))) (állítólag az osztrákok a leggyengébbek és azoktól is kikapott a magyar . Akkor ki a leggyengébb láncszem?? :-D)
Jankó123
@Mobil123: A Tv-ről nagyon régen leszoktam, és errefelé a rádión Luxemburg jön be zizegésmentesen!
Mobil123
@Jankó123: Jesszus ! Hát hol laksz Te?? A Mosel folyó végén??:-D
Mobil123
@Jankó123: Akkor olyan sokat nem is tévedtem?
Mobil123
@Jankó123: Basszus még kiderül hogy Te vagy az EU vezére inkognitóba :-))))
nyanya001
4 milliárd veszteséget termeltek az NB I-es csapatok 2013-ban !
Újpest a legtöbbet !

És ez az elroggyant ezeket támogatja ?
Jankó123
@Mobil123: Sajnos nem Én vagyok az EU vezér! :-)))
Mobil123
@Jankó123: Pedig már reménykedtem :-)))) (némi ráhatásodban a setét vezírre:-D)
Jankó123
@Mobil123: Adnék Én neki szabadságharcot a pénzemen!
:-))))
Desischado
@nyanya001: Nyanya drágám, ezért (is többek között) elmeroggyant! Tudod, hogy milyen fociőrült! Nem baj, ha falábúak gyülekezete, csak "focizzanak, király pénzért! Hogy milliók nyomorognak, az kérem semmiség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.