Gulyás Balázs azt mondja, minden gond nélkül képesek lesznek megtartani a József nádor térre meghirdetett tüntetést. A rendőrségnek bejelentették és a rendelkezésükre áll az a technika is, ami ehhez szükséges.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A Joisten segitse meg a tuntetoket, sikeruljon nekik minden ugy, ahogy elterveztek.
Nekem ebbol az egeszbol az jon meg le, hogy ezek szerint pintersanya megkapta a lilovesi engedelyt a nagyvezirre, mert siman megadta a szukseges rendorsegi engedelyeket. Nem ugyanazok az erok tuntettek el a Facebook oldalt akik most az engedelyt kiadtak, a hatterben tehat neman folyik a hatalmi harc.
Jo lenne, ha az eddig benazo ellenzeki partok tavol tartanak magukat ettol az egesztol, ha az elmult 4 evben egyetlen programjukkal sem tudtak megmozgatni ennyi embert, akkor most nehogy kihasznaljak mar a spontan szervezodest.

Legyenek sikeresek, inditsak el a lavinat, gyorsan, fajdalommentesen valtsanak dempkraciara!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A Joisten segitse meg a tuntetoket, sikeruljon nekik minden ugy, ahogy elterveztek.
Nekem ebbol az egeszbol az jon meg le, hogy ezek szerint pintersanya megkapta a lilovesi engedelyt a nagyvezirre, mert siman megadta a szukseges rendorsegi engedelyeket. Nem ugyanazok az erok tuntettek el a Facebook oldalt akik most az engedelyt kiadtak, a hatterben tehat neman folyik a hatalmi harc.
Jo lenne, ha az eddig benazo ellenzeki partok tavol tartanak magukat ettol az egesztol, ha az elmult 4 evben egyetlen programjukkal sem tudtak megmozgatni ennyi embert, akkor most nehogy kihasznaljak mar a spontan szervezodest.

Legyenek sikeresek, inditsak el a lavinat, gyorsan, fajdalommentesen valtsanak dempkraciara!
meta
Ebből hógolyó se lesz, nem hogy lavina. Lusta disznó mindenki, trianon ellen hamarabb moccan pár száz tarfejű mint az internetadó ellen. Leszarjuk. Majd drága lesz.
bretagne
Én is remélem, hogy mindenki elmegy, aki úgy érzi, hogy méltatlan lenne ez a rendelet.
GeoCravker
@karma1: miért? Mit terveztek? Tul az elutasításon és a marék "csak"-on kivül. Leírva, érvelve.
Zsuga
Sajnos nem lesz jelen az a nagy létszámú tömeg, akik megosztották, vagy éppen tetszésüket fejezték ki a meghirdetett tüntetéssel kapcsolatban. Sokan nem tudnak emiatt vidékről odautazni, sajnos. Abban viszont biztos vagyok, hogy a sok - politikailag eddig semmi érdeklődést nem mutató - internet- és facebook függő fiatalt legalább ezzel sikerült felrázni a bamba kábulatból. Most még azt is el tudom képzelni, hogy a randalírozó bajkeverőkből is keveredik oda jó néhány, akik kisebb-nagyobb balhékat is ki fognak robbantani.
Sziszifusz
@Zsuga: Fizetett provokátorok is igyekezhetnek lejáratni egy békésnek induló tömegdemonstrációt.
soljanka
Sósavas bácsi, köpködő néni, békemenetesek ott lesznek. (:
bencemacska
@soljanka: @Sziszifusz: Sajnos nagyon félő, hogy igazatok lesz. Ezek mindenre képesek.
pbalage
@soljanka: ők szerintem nagyobb számban lesznek a "Csatlakozzunk Vissza a Szovjetúnióhoz" Békemeneten, akkor majd visznek zászlót is, most csak köpködnek, mert azt se tudják mi az az internet.
Rózsika Hatházi
@Zsuga: Tegnap olvastam a neten, hogy valahová a közelbe focisták jelentettek be tüntetést. Nem furi, ez egy kicsit?
pbalage
@Rózsika Hatházi: focisták=fideszesek (kivéve talán a fradidrukkerek keménymagját, azok asszem inkább utálják a vityát.)
MR.Dagadék
Aki az internet adót védi, na az a valódi hazaáruló, de még egy barom, birka is!
Azt meg senki ne gondolja, hogy a kis törpe Viktor nem tudja az USA-korrupciós ügyben a neveket!
-mivel kormánytagok IS szerepelnek benne, tudnia KELL a neveket és rég tudja IS!
-csakhogy...mivel nemhogy felelősségre nem vonja őket, az ÍGY BŰNPÁRTOLÁS!
Akkor mit is kéne tenni ebben a helyzetben???
pbalage
@MR.Dagadék: szerintem a Nemzeti Vargánknak már megsúgta a Viktor, hogy ne legyen internetadó, hanem a Windows Lomtár ürítésekor kelljen szemétszállítási díjat fizetni.
(Utána majd előugrik a Németh Szilárd, hogy "De lesz ám rajta rezsicsökkentés!"
Az ujjongó ököráradat pedig megint megindul, Békemenetnek álcázva.)
meta
Ne változtatgassátok már a cikk URL-jét folyton, kétszer jelenik meg a hírolvasómban.
meta
(Jövőre így kétszer annyit kell fizetnem ugyanazért a hírért, ne már!)
bencemacska
@MR.Dagadék: Válasz: a főbűnöst letartóztatni! A többi jönne magától!
keresztapa
@pbalage: Igazi zsidó futam győztese vagy. Kiérdemelted, hogy Igazi izraeli állampolgár legyél! Az ujjongó ököráradat örömére már Izraelbe gyakorolhatod,messiási életviteledet. A zsidó közösséget nevezheted ökröknek, gyilkosoknak de itt ebben az országban ahol csak lakásod van,
a nép megnevezése magyar, nem pedig ökör. Izrael minden városában és falvában bibliai alapokon álló gyülekezeteket hozhatsz létre az internet segítségével!
nena
A Netadó semmi más mint terelés.
Minden épeszű emberke tudja.
Ha most Lenne Ellenzék aki tízezreket tud megmozdítani... Kormányt dönthetne. Csak így ponttal a végén, mert senkik vagytok. Ezt ti is tudjátok, itt is csak a szátok jár. Pont a végén, nem felkiáltójel.
Csak a Jobbik, rendet tennének !
nena
Jogos, de én bennetek nem hiszek, ugyanaz jönne ami most van, csak bennük ..de f@szt sem csinálnak...
szandokan
Bezzeg amikor a pedagógusok 80 ezres fizetés emelést kaptak, akkor nem reklamáltak, ahogyan a rendőrök, tűzoltók sem fognak majd miatta. Most meg 700 forint miatt mennek üvöltözni, amit egyébként is a szolgáltatókra terhelnek majd rá. Tudomásul kellene venni, hogy valamiből fedezni kell a béremeléseket. Persze jó az idő, nem esik az eső, vasárnap van, el kell ütni valamivel az időt...
human
@szandokan: A fidesz meg 300 forint miatt tartott népszavazást hány milliárdból is?
GeoCravker
@Horizont: Azért az, ha valaki pártsemlegesnek mondja magát, akkor nem baj, ha az is.
De valóban érdekesebbek lennének a válaszok pár kérdésre.
Amik azóta sincsenek.
GeoCravker
@Horizont: Amúgy az sm zavar, ha párt-tag.
nyilván véletlen névazonosság (kép nincs)
mszp.hu/parttag/gulyas_balazs
meta
Drog a net: ha apu azzal fenyegetőzik kihúzza a dugót, rögtön tüntetnek. Hol a hiba?
Miklós Julianna
@MR.Dagadék: Szerintem azt kéne tenni, hogy várni, hogy egyáltalán mi is történt már 2009-óta, mert már akkor is volt valami baj!?És az nem a mostani kormány sara!Ugy írták a hírek,hogy 2011 év elején már jelezték,hogy valami nincs rendbe! Gondolom,hogy nem 2010 -ben kezdődött, hanem évekkel ezelőtt!34És nem a FIDESZ volt!
karma1
@bencemacska: 14.30-ra: Pontositanek: ha a fobunost letartoztatnak, a tobbi elszaladna, mint patkanyok a sullyedo hajorol...
Gondolod, hogy vida ildiko a helyettesevel TENYLEG nyaralni ment? Ha en, vagy a csaladom, barataim nyaralni egyunk (mennek), akkor a ferjunkkel, felesegunkkel, gyerekeinkkel megyunk, nem a helyettesunkkel.

En meg azt is megkockaztatom, hogy ez a hirtelen szabadsagolas nem is a sajat otlete volt, hanem egyenesen orbanek fizetik nekik, es azert mentek ketten, hogyha lebuknak, legalabb kozel legyenek egymashoz. Elfelejtik, hogy a nem korrupt rendorok sem teljesen hulyek, az az elso dolguk ilyen esetben ( ha elkapjak oket) hogy azonnal izolaljak oket egymastol, hogy ne tudjanak semmirol sem beszelni egymassal.
Vizual
Ha ezt megint igy fogják csinálni ebből sem lesz semmi. A FIDESZ lekicsinyli, a tüntetést, mások kitiltanának másokat. Igy el fog az egész laposodni.
bencemacska
@karma1: Állítólag a férjeik is ott voltak (lehet, hogy csak a reptérig vitték őket? nem lehet tudni?!)
Sőt olyan információ is terjed, hogy a harmadik (valamilyen különleges ügyek főosztályvezetője) is velük tartott Angliába.
bencemacska
@Miklós Julianna: Adócsalás mindig volt és lesz! Az nem mindegy, hogy kormány segédlettel vagy anélkül!
hattorihanna
@karma1: Simán elküldték őket minél messzebbre és minél gyorsabban.Hogy miért,pontosan azért,hogy még véletlenül se tudjanak semmilyen információt kikotyogni.
Sokan mondogatják hogy az internet adó is figyelem elterelés miatt jött létre.Ha így volt akkor ez igazi öngól a fideszes csürhének,mert ebbe még könnyen bele is bukhatnak.
A két szépség is előbb-utóbb majd visszajön,elvégre életük végéig nem "nyaralhatnak".
Bár amennyit el korrumpáltak ezek,még azt is megtehetnék sajnos.
Miklós Julianna
@szandokan: Végre van normális ember aki nem a FIDESZ lejáratásával van elfoglalva! Mi kéne még ennek a Népnek? Ingyen minden!Viz,gáz,villany stb, minden ingyen!Ezt a tisztelt mszp szervezte, azért,hogy lejárassa a kormányt! Még az sem tudják,hogy mi lesz, de már szétverjük a FIDESZ székházat!Mondjuk azt,hogy ez az mszp-s csőcselék!
karma1
@Miklós Julianna: Tessek mondani kedves Juliannacska, az apolok meg nem hianyoljak ont a kortermebol?
hattorihanna
@karma1: Hagyd el,ez csak egy fizetős bér troll..nem érdemes vele foglalkozni... :-)
karma1
@hattorihanna: Mar azt hittem, lenhardtibolyacska reinkarnacioja,...:o))))
Tudod, o mar honapok ota eltunt a blogolok kozul...
micfild
@hattorihanna: Nekem van egy javaslatom. A kecske is lakjon jól és maradjon meg a káposzta is.
A fideSS tegye megint közzé az "inzultációsszámla" számlaszámát. És fizessen be rá minden fidióta -- javaslatom szerint a havi jövedelmét. Bár legjobb lenne ha kifejezetten orbán számlájára utalnának.
Igy is úgy is ellop mindent a FideSS. minek annyi kerülőút?? holmi NET-Adó meg mosópor adó és társai? Menjen az egész egyben a számlájukra, de csak azok fizessenek akik amugy támogatják őket.
Miklós Julianna
@karma1: És Titeket a Pokol kapujában még nem várnak? Buta, elmebeteg csőcselék, akik még a nevüket sem merik ide írni! Jellemtelenek vagytok mint a volt nagy hadvezéretek!!!Menjetek dolgozni, és akkor nem lesz idötők ilyen sok baromságra!Az ilyen buta,primitív társaságokat kéne már megszüntetni!Már csak ez az örömük az életben,más baján ,kárán csámcsogni!Normális életet már nem tudnak élni,mert nem volt otthon példa! Az irigység és a rossz indulat vezérli Őket!Isten mentsd meg a Barmoktól az országot! Ezeknek semmi soha nem jó! írtam már Nektek, lehet követni a nagy vezéretek szavát ! "el lehet menni" úgy sem jó Nektek itt, minek rontsátok a levegőt?Hátha nem jó itt, akkor minek vagytok még ebben az országban?Menjetek oda, ahol nem kell semmiért adót fizetni!Kánaán földjére!
coyote3
@Miklós Julianna: Anyám ez egy igazi fideSS-es megnyilatkozás volt! Tovább a lenini úton...:)
m.macskosz
@karma1: tegnap, 22:03 Lenhardt Ibolya jobb helyesírással rendelkezett,
kőkeményen magázódott és jobbikos volt. Juliannácska ezzel szemben
pusztán Orbán csókosa.
Hellcat
@Miklós Julianna: 05:49? Órabérben tetszik itt nyomatni a pártpropagandát, hogy már ilyen korán nekiállt?
csetere
@karma1: Nem hiszem, hogy maguktól mentek. Valószínű most tüntetik el a kinti sáros számlákat további adóparadicsomokba, ha menni kell jól ki legyen bélelve a fészek.
csetere
@bencemacska: Onnan meg tovább melegebb helyre, valamelyik adóparadicsomba.
karma1
@Miklós Julianna: 05.49- re: Na kedves Miklos Julianna! Az, hogy ide be tetszett robbanni a teljes nevevel - az egy szep dolog, bar ezert nem kell mellett verni, ugyanis ez az oldal lehetoseget ad az anonimitasra - onnek valoszinu nem volt annyi fantaziaja, hogy talaljon maganak egyet.
A poklot es a mennyet mindenki maganak epiti altalaban a demokraciakban. Sajnos, a mi kicsiny orszagunkban ez az embertprobalo feladat egyetlen hos harcos kezeben osszpontosul: az on kedvenceeben, orban viktoreban. Jelenleg o epiti maganak es a s@ggnyaloinak a mennyorszagot, 6 millio magyarnak pedig a foldi poklot. Ez az o illiberalis demokraciaja, ami csak az o agyaban letezik bar sokat tanul kimzsong un, kadhafi, ceausescu, szaddam politikai palyafutasabol. Remeljuk, ugyanugy fogja vegezni, mint ok, csak elobb nem fog artani, ha kipakolja a zsebeit es a bankleteteit.

Koszonom az otletet, amennyiben kulfoldre tetszett kuldeni; ott vagyok 14 eve, es onnan segitem a csaladomat es a barataimat, mint az a kb. 1 millio kitantorgott magyar, akinek otthon elfogyott a levego.

Ahol elek, megbecsulnek, mert annyit es ugyvdolgozom, mint az egyebkent legendasan jo magyar munkasok tettek anno. A gyermekem is itt el, sokszor napi 14-16 orat is, mert szukseg van a specialis munkajara. A Mamam- Papam 64 evet eltek boldog hazassagban, 3 gyereket nevelve, nem parttagkent. Volt kitol jo peldat latnom, a tanaraim is mind csodalatos emberek voltak, az osztalyunk 55 ev elteltevel is tartja a kapcsolatot, meg a felsos osztalyfonoknonket is elviszik a talalkozokra, amin en a Skype- on keresztul veszek reszt.
Ha ezek utan megtetszik latni a nevem a hozzaszolok kozott, tessek egyszeruen ignoralni a bejegyzesemet, mert en a tobbi balos hozzaszolonak irom meg a sajat velemenyemet, nem pedig mast akarok " agymosni" . Tisztelettel karma1 o)):
m.macskosz
@Miklós Julianna: Tényleg ez a neved?
Szerintem meg NEM!
Bizonyítsd be, hogy tévedek!
karma1
A gyermekem is itt el, nsokszor napi 14-16 orat dolgozik,...
karma1
@m.macskosz: Kezdem csipni Kabirbedit: annyira egyetert ujsutetu fideSS troll baratnonkkel, hogy egyszer sem lajkolta meg...: o)) Elkezdodott volna mar itt is a fideSS- esek repedese?
m.macskosz
@karma1: Épp most védte a védhetetlent, ne örülj előre. Szandokan még nagyon messze van attól, hogy a fidesz minden népnyúzó húzásától elhatárolódjék.
bencemacska
@csetere: Én is arra tippelek, hogy pénz elhelyezési dolgok állnak az utazás hátterében, mint OV és LJ svájci utazásánál.
bencemacska
@karma1: Kösz. helyettem is helyretetted!
Don Quijote
@Miklós Julianna: Mintha azt olvasnám ki a szavaidból hogy el lehet innen menni!
Szerintem mikor először hallottad hányingered volt, most meg ...
bencemacska
@Horizont: "Liba :) "

No ez nagyon finom jelző erre a...nem tűr nyomdafestéket egy szó sem, ami eszembe jut!!!:-))))
Miklós Julianna
éS MAGA ÓRABÉRBE USZITJA A HÜLYESÉGEIVEL AZ EMBEREKET? mSZP-S BÉRENC?
karma1
@Miklós Julianna: kedves Julianna! Mielott irasban teccik kiabalni velunk, tessek a capslockot atvaltani...

Ezen az oldalon a baloldali erzelmu emberek vannak tobbsegben, ha nem teccett volna eszrevenni, ugy teccet ebbe az egeszbe belepottyanni, mint doglegy a levesbe.
Az egeszseges legy megprobal kievickelni a levesestanyer szelere, de onnek nincs ennyi termeszetes eletosztone.

Mi nem vagyunk sem MSZP-s berencek, sem zsido-berencek ( valoszinuleg innen ered az on " berencezese" is ) azzal a nehany felvallaltan jobbikossal, fideszesel pedig mar jol kijovunk eleg regota.
Tessek szivesnlenni leugrani rolunk, ha csak a szemelyunket tudja kritizalni, de erdemben nem tud hozzaszolni semmihez sem, mert nincs egy onallo epkezlab gondolata sem.

Ujfent tisztelettel, de mar nem sokaig: karma1
karma1
@hattorihanna: Na ez gyors volt...:o))))
miazavalami
@karma1: :-))Még entero sem válaszolt neki, Pedig ma itt volt. Most ment altatni...:-)
karma1
@miazavalami: Igen, nem is lajkolta, ezt jegyeztem meg en is...:o)))
Mindegy, hagyni kell, hadd irjon barmi suletlenseget, o is majd eltunik, ha sullyed a fideSS hajo...
Mindegyikuk igy tesz, kit erdekel?
Majd a pokol kapujaban ora fogok emlekezni, de egyenlore itt vagyok a mennyorszagban, ahova o a budos eletbe meg csak latogatoba se johetne...
Lehet, hogy pont ezert irigykedik? ...:o))))
miazavalami
@karma1: Nekem tavaszi hiányzik...:-)
Hogy az milyen buta volt!
Mennyország? Az itt is lehet!
karma1
@miazavalami: Tudom, Dragam, lorincbarat mar ott van, ha a penz jelentheti a mennyorszagot neki...:o)))
miazavalami
@karma1: Valahogy én Lőricbarátról lemaradtam...:-)
Miklós Julianna
@karma1:sZERINTEM EL KÉNE GONDOLKOZNI AZON,HOGY 10 MILLIÓ EMBERBŐL MÁSKÉP LÁTJA AZ ORSZÁGOT 6 MILLIÓ! vAjON NEM ÖNNEL VAN BAJ? bETEG AZ AGYA MAGÁNAK IS ÉS A TÖBBI GYÁVÁNAK IS AKIK NEVÜK NÉLKÜL íRoGATNAK, ÉS HA MÉGIS VALAKIVEL Spropeller.hu/itthon/3010004-internetado-elindult-tomeg-clark-adamsZEMTÜL SZEMBE ÁLLNÁNAK, MINDENT MÁSKÉPP mondanának, MONDANÁNAK, MERT GYÁVÁK!!!Mit tudsz Te az itteni dolgokrol, ha egyszer külföldön dolgozól? Képzeld én is normális családban nőttem fel,és engem arra neveltek,hogy csak akkor tegyek bárkire rossz megjegyzést ha bizonyiték is van a kezembe! Azonkívűl nem több kilométerről néztem a dolgokat, hanem egész közelről, ha közöttük vóltam,csak akkor tudtam meg, hogy mi is az igaz, Honnan tudod Te és a többi írógató, hogy mi miért történik, ott vagy Te és a többi, itt mindenki ki van állandóan csalónak, korruptnak, nevezve! Te olyan becsületes vagy mindigÍ?Nem veszitek észre,hogy mire megy ki a játék? Arra, hogy az Amcsik majd ide jönnek nagy kegyesen rendet tenni! Ez jó lesz?Itt nem lesz soha "Amerika+Itt nem volt és nem is lesz soha arra érett az ország!És még ha valaki épiten i is szeretné,tenni valamit az országért, azt azonnal el kel taposni, még hatalomra se került a FIDESZ, de már rablóknak,tolvajoknak voltak kikiáltva! Te vajon külömb lennél,jobban csinálnád? Én is dolgozom napi 12-14 órát is ha kel, de én itt a saját országomba! És nem mentem el egy mások országba, ahol éppen csak megtűrnének,meg megaláznának, mert bevándorló vagyok!Nekem is van sok barátom akik elmentek, de mind egy pár év múlva már azon töri a fejét,hogy csak idény szerűen szeretnének kimenni,mert nem bírják, a kiszolgáltatott helyzetet!
miazavalami
@Miklós Julianna: Nem lesz soha amerika..., nem bizony lesz helyette putyinisztán.
Csk mellesleg jegyzem meg, itt magával senki nem kiabál. Mit üvöltözik? Nem kell megértjük amit mond, ha nem kiabál akkor is. De az alpáriságot azt nem.
Hogy ki hol dolgozik szerintem mellékes, mert attól láthatja az itthoni helyzetet , úgy mint aki itthon tengődik mert arra sincs pénze hogy valamerre elmozduljon ebből a fene jó országból.
karma1
@Miklós Julianna: HUHA! Ezt most aztan jol megkaptam! kedves Julianna! A " megalaztatasokrol" annyit, hogy a polgarmester ELORE koszon nekem is, es a gyermekemnek is, mert olyan a munkam, hogy kapcsolatban lehetek veluk. A tisztesseges munka sehol a vilagban nem megalazo, igaz, itt nem kozmunka van, hanem ERTELMES munka, amit jol megfizetnek.
Otthon is magyar voltam, az orszagomat szolgaltam a tudasommal, 3 nagy kukfoldi kiallitason vettem reszt magyar szinekben, okleveles elismereseket szerezve. Belsoepitesz vagyok, mar megvan az itteni diplomam is, es eszem agaban sincs hazakoltozni, ahol nem tudhatom, hogy vajon holnap milyen buntetoadot talal ki az allam a szamomra, termeszetesen visszamenoleges hatallyal...
Ujzeland legdelebbi reszen, ahol elek, CSAK megbecsulesben es tiszte,etben van reszem, igaz, meg is dolgoztam erte kemenyen.
Jopar embert segitettem hozza, hogy itt dolgozhassanak, mert - ellentetben onnel - nekik tele lett a tokuk az otthoni rezsimmel. ( Ez lehetoseg sajnos mar megszunt, szigorodtak a bevandorlasi torvenyek, illetve nagypn szoros megkotesekkel lehet csak idejonni).
Mivel nekem a csaladom nagyobb resze es az osszes baratom otthon el, tudom es latom, hogy mi folyik otthon napi szinten.
Bar 28 ev adozott munkaviszonyom volt otthon, a frissen csurt- csavart rendelkezesek alapjan par ezer forintot kaphatnek csupan, ami siman elolvadna a tobbszori valutaatvaltas miatt, mire ideerne, igy csak EN tartottam be az allammal szembeni allampolgarsagi kotelezettsegemet, de most, hogy 60- at tulleptem,a magyar allam sz@ rik ram, mint magyar allampolgarra.
Nekem is csak egy eletem van, amit szorgalmas munkaval, gyereknevelessel toltottem,
igy a hatralevo eletemet nem ohajtom egy megalomanias diktator napi szekletminosege szerinti diktaturaban eltolteni, van meg mas teendom is az eletben. Remelem, onnek is, otthon, aki talan meg Alsobazakerettyenel tul sosem jart, halvany fogalma sincsa kulfoldrol, engem mar elitelt, pedig nem is ismer.
Miklós Julianna
@karma1: Miért az hová van írva, hogy egy jobbos ember nem írhatja meg a véleményét?@miazavalami:
karma1
@Miklós Julianna: Egyebkent pedig sajatmagaval is ellentmondasba kerul, amikor ezen az oldalon rolam es masokrol is pejorativan velekedik. Van Facebook oldalam, ahol teljes evvel, elerhetoseggel szerepelek,de csak a barataimnak.

Felolem ont hivhatjak akar Lutz Gizinek is, a neve semmit sem mond sem nekem, sem mas blogolonak itt, de amit es ahogy mond, azzal egy ember korvonalazodik elottem, akinek a habitusat nem szeretem, nem erdekel, es nem is fogadom el, tehat ha ugy erzi, hogy velem szemelyes problemaja van, akkor irjon nekem priviben, ott megtudhatja a teljes nevemet, cimemet, - HA EN UGY AKAROM ...
De addig a szemelyem es a tobbi hozzam hasonszoru blogtarsamhoz szolni COKI...
Miklós Julianna
@Horizont: Rajtad röhögök,mert ugy felhúztalak,hogy már semmi jobbat nem tudsz arra írni amit írtam, és azért mert tudod,hogy igazam van!@karma1: @karma1: @karma1: @karma1: @karma1:
karma1
@Miklós Julianna: Ahhoz, hogy engem felhuzzanak, egyenlo partner kell, ahogy Rozsa Sandor mondana: Ember koll ahhoz, vallas, nem egy ilyen nyalas!

Egyebkent on nem ellenfel nekem, es egyenlore en szorakozom az on erolkodesen, amog on olyan temaban ir, amit sosem probalt. ( lehet, nem volt sem batorsaga, sem lehetosege megtenni a nagy ugrast. En megtettem, es nem bantam meg.)

Ja, es most megyek a mocskos demokratikus, liberalis, am nacionalista kormanyzasu kapitalizmust epiteni, mert a munkarol szol az eletem...:o)))))
Miklós Julianna
@Horizont: És ha Te sejtenéd,hogy én miket gondoltam rólad?
Miklós Julianna
@karma1:Hát én is ebben a " szemét" országban tengetem az életem, és nem fogom máshol! És képzeld hogy több évig banki ügyeket intéztem saját vállalkozásom vólt, most ingatlan ügyekkel foglalkozom, és bejártam a világot én is ! És nem kelet azért elmennem egy másik országba, hogy ehhez pénzt tudjak csinálni magamnak! Én ugy gondolom, hogy az aki nem él itt az ne szarja a Tisztelt szülő földjét, főleg akkor ne ha azt sem tudja,hogy itt igazából mi is van!És voltam már Amerikába is, mivel ott élnek a rokonaim akik a hatvanas években mentek ki!Nincs itt olyan szegénység mint ahogy Te gondolod! Napi szintem látom,hogy milyen pénzek forognak az ingatlanok körül! Hidd el van pénz, csak nem kiabálják el az emberek,hogy van pénzünk!Aki akar az talál munkát, napi szinten adok ki nagyobb értékű ingatlanokat albérletbe, és nem 30-40 ezer forint !Hóért, hanem 50-200000 ft/hó plussz rezsiért,és a kéthavi kauciót is letudják tenni az emberek, ami ugye 100000 ft egy olcsóbb lakás esetén!Azon kívül a kormány azt aki a lakásától 90 km-nél távolabb talál munkát, annak 1,5 évig fizeti az albérletét rezsivel együtt, ha családostul megy egy másik városba, akkor megy 150 ezer ft/hóig rezsistül! Hát igen! Ilyen szemét ez a kormány!Meg még sok más lehetőség is van, sokan tudnak is róla!És azon kívül, autóval járnak dolgozni ebben az országban is az emberek, és ilyen szemét módon nem nyilatkoznak az országról mint Te! Inkább maradj is ott örökre!
tivoli
@Horizont: Nem tetszik! Attól nem vagy jó fej, hogy preferálod az alpári stílust.
miazavalami
@Miklós Julianna: Tegnap22.11-re.
Sehová, de ön, maga , kegyed, kend, nem a véleményét írogatja, hanem alaptalanul vádaskodik , mocskolódik. Ja! Ha ez a véleménye akkor önnek, magának, kegyednek, kendnek , igen sajátos elképzelése van egy ellenzéki emberről. Ami finoman szólva kicsit olyan emberre enged következtetni , aki mível máshogy nem tudja kifejezni önelégült, beképzeltségét, ily módon teszi meg.
hattorihanna
@Miklós Julianna: Idejönnek az Amcsik...Aham,ja,pont erre vágynak.
Az aktuális politikai helyzet miatt,amit a kedves narancsos diktátorod és bandája teremtett,inkább úgy néz ki hogy még az országukba sem engednek be már lassan...
Ugyan minek a jó büdös francnak akarnának idejönni?Te Deutch Tompika rokona lehetsz,ő gondolta úgy hogy majd jönnek bombázni... :-D
hattorihanna
@Horizont: Így van,teljesen ketté van szakadva az ország.
Például Győrben az audi miatt,kb. 5perc alatt ki lehet adni bármilyen albérletet,és egy
jól felszerelt,kertes családi házat akár 150-200 száz e.ft-ért is,felsőbb vezetőknek.
Csak az a baj hogy ez Győrön kívűl,sehol máshol nem működik Magyarországon.
Keletre kell elmenni ahhoz.hogy szembesüljünk micsoda mélyszegénység uralkodik az ország másik felében.
bencemacska
@tivoli: "a kormány azt aki a lakásától 90 km-nél távolabb talál munkát, annak 1,5 évig fizeti az albérletét rezsivel együtt, ha családostul megy egy másik városba, akkor megy 150 ezer ft/hóig rezsistül! Hát igen! Ilyen szemét ez a kormány!Meg még sok más lehetőség is van, sokan tudnak is róla!És azon kívül, autóval járnak dolgozni ebben az országban is "

Hallottál te erről? Magyarázd már meg nekem. Olyan elmaradott (kirekesztett?) vagyok!
tivoli
@Horizont: ma, 16:08
Nem segítek senkinek haragudni. Ha van hozzá mondanivalód, mondjad. Ha nekem lesz, én is mondani fogom.
tivoli
@bencemacska: ma, 21:02
??? Nem értelek. Ezt mire fel?
bencemacska
@tivoli: Gondoltam, te tudod mit írt a Juliska, mert nekem nagyon új ez a rendelet(?), törvény, akármi!
Csak felvilágosítást kértem! Gondoltam, csak én vagyok ilyen ismeret hiányos.
tivoli
@bencemacska: ma, 21:31
Sajnálom, nem olvastam Juliskát. Ő ki?
tivoli
@bencemacska: Ja, és miért engem kérdezel? Valamiből kimaradtam?
bencemacska
@tivoli: Jó, én meg kérdezni nem akarom őt, de te az előbb megvédted, ezért arra gondoltam, tudod mit kiabál!

Tekintsük tárgytalannak! Majd valahol utánanézek, mert ez olyan rendelet lehet, amely csak a csókosokra érvényes! És kíváncsi vagyok!
tivoli
@bencemacska: ma, 21:49
Megvédtem volna? Mikor? Hol?
bencemacska
@tivoli: Miklós Julianna ma, 00:16 és tivoli ma, 16:05

Ha jól raktam össze, de lehet, hogy nem.
Nekem már késő van, és egyébként is nehéz napom van!
tivoli
@bencemacska: ma, 22:30
Félreértés, Nem is olvastam a 00:16-ost.
Horizont ma, 15:51-höz akartam szólni és véletlenül tetszikeltem. Szóval őt savaztam, amiért idézte és dicsérte karma idétlen beszólását.
Jó pihenést kívánok. :-))
Miklós Julianna
@hattorihanna:@hattorihanna: Ha valaki nem él keleten, az ne írjon már hülyeségeket!Nem csak vezetők jönnek ide dolgozni, hanem egyszerű embertől a jó módú emberig, és sok diák, és fiatal! Aki akar az talál munkát!25 ezertől 200 ezerig is vannak lakások kiadva albérletbe! Miért kell állandóan a félelmet kelte ni az országban?Sőt napi szinten 50 ezer forinttól felfele keresik a lakásokat! Nem is a lególcsobb kategória megy igazán!
Miklós Julianna
@bencemacska: Munkavállalok albérleti támogatása! Nézd meg ! És utána beszéljen!
Miklós Julianna
@bencemacska: Már két éve működik! Szét kéne nézni mielőtt írogatunk bár mit!
Miklós Julianna
@tivoli: De szerencsére más elolvassa, no lehet hogy nem ír Nektek a sok süketelésetekre, de ha eddig nem tudta, akkor most legalább utána jár!
Miklós Julianna
cemacska: Azt írod hogy a "csókosokra érvényes" ebből is az látszik hogy milyen elfogult vagy dolgokba, azt sem tudod hogy mi igaz, de már mindjárt a rossz indulat vezérel, és sajnos már előre mindjárt így nyilatkozol mindennel kapcsolatban!Mert ez esik jól a lelkednek!Mindenki megigényelheti, aki vissza tudja igazolni a munkáltatójával, hogy ott dolgozik és úgy közvetítették ki, ill egy albérleti szerződést kötött!
Miklós Julianna
@bencemacska: Vissza nem térítendő Albérleti támogatás a neve! A gyöngébbek kedvérét írtam ezt meg! Ha nem tudnád hogy ,hogy kell beütni a számító gépen szívesen segítek!!!Lotyokám!Üdv!
Miklós Julianna
@tivoli: KIMUTATTA A HAVEROD HOGY, MILYEN BUTA ÉS TANULATLAN?hIBA VAN A GÉPEZETETEKBEN?mÁSIKAT KÉNE KERESNI!?
tivoli
@Miklós Julianna: Ne kóstolgass édes, nem vagyok vevő a provokációra. Ha olvastál, és tudom, hogy olvastál, akkor észrevehetted, hogy nem szoktam agitálni egyik politikai párt mellett sem, viszont semelyik ellen sem!
Szépen kérlek, hogy ezt vedd figyelembe, mielőtt haverozol.
karma1
@tivoli: Nyuszika!Miert kotyogsz bele Horizont baratnommel valo velemenyvaltasunkba? En sem pontyogok bele a Te es mas blogtars kozott folytatott enyelgesedbe, mert NEM NEKEM SZOL!

Egyebkent mondd meg nekem , miben es hogy voltam alpari? En ugyanis tartom magam ahhoz, hogy a szekletminoseg NEM alpari, nem vulgaris, nem szleng es nem argo, ellenben az orvosi meghatarozasok kozott szerepel.
Ertelme az en szpvegkornyezetemben a kovetkezo: nem ohajtok olyan ormany uralma alatt elni, ahol a napi dontesek attol fuggenek, hogy a Kedves Vezeto rendesen kiszarta- e magat, vagy sem, dugott- e elotte valo este egy jot, vagy nem.
En finomabban ejeztem ezt ki, de Te mar ettol is felkaptad a vizet.
Ha meg emlekszel arra, hogy amikor az uj Mercedes buszokat adtak at, es o a sleppjevel az atadason volt, valakinek a kornyezeteben hatraszolt, hogy " Mondj egy otletet, es en kitalalok,ra egy torvenyt!"
Ha ez nem otletszeru kormanyzas, amatorokkel, sarlatanpkkal korbeveve, akkor micsoda? Elore megfontolt program?

A fentiekben vulgaris voltam, de jolesett, es a lenyeget teljesen lefedi.
karma1
@bencemacska: 21949-re: Csillagom, nem kell messze menned, csak kb. 2-3 hetre visszamenni a Propin, mert Mindenkit Kioszto Juliskank valoszinuleg kozeli ismerose lehet annak a debreceni Kosa urnak, akinekmlakasa volt ugyan Pesten, csak nem a sajat, hanem a neje neven, es csak 11 even at vette fel az autozasi meg az alberleti hozzajarulast, ennek a fidesznyikes torvenynek a jovoltabol.
Kivancsi vagyok, hogy Nagy Jozsi bacsi kozmunkasnak jarnak-e ugyanezek a juttasok, ha O is 90 km- en tul lakik a melohelyetol?
Nem Neked kell vigyazzba allni, nem Te vagy a hunyo...:o)))))
tivoli
@karma1: Enyelegnék én veletek is gyöngyömbogaram, de taszít a stílusotok.
Egy magára valamit adó nő gondolhat amit akar, még el is szólhatja magát nagyon indokolt esetben, de, hogy még le is írja?
karma1
@tivoli: espediglen mitol estel konkretan hanyatt?
bencemacska
@karma1: Ez csak a kormány ill. a közvetlen minisztériumi dolgozók egy részére vonatkozik, nem a dolgozókra.

Ha találkoznék ezzel a banyával,szereznék munkát a fogorvosának!!!
tivoli
@Horizont: Lehet, hogy nem tudok értelmesen szólni, de emlékszem amikor azt mondtad nekem, hogy végre van olyan ember akivel lehet normálisan, kulturáltan megvitatni dolgokat. Úgy tűnik már elfelejtetted. Igaz változnak az idők is, s a szög is előbb-utóbb kibújik zsákból.
fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10356689_1098731986878863_5251046299406167701_n.jpg?oh=9ad3d59058ec127f65a88a2f5d4dea6a&oe=54ECD6B5&__gda__=1424395266_d3caae89982019b41606fb190837d503
Miklós Julianna
@bencem Mielőtt bárkibe bele marsz el kéne olvasni azt a rendeletet! Vagy talán nem tudsz olvasni?Akkor kérj meg valakit, hogy olvassa el Neked! Ha felolvasták Neked, utána talán rá jössz, hogy órák óta mennyi baromságot hordtál itt össze.
bencemacska
@Miklós Julianna: Beszélgess a hozzád hasonlókkal!!!
És "LOTYÓKÁM" a jó édesanyád, aki megszült!

Egyetlen egyszer szóltam hozzád:

"@Miklós Julianna: Adócsalás mindig volt és lesz! Az nem mindegy, hogy kormány segédlettel vagy anélkül!
Tetszik3 Válasz erre Jelentem október 27., 12:43"

Nagyon megkérlek legközelebb akkor szólj hozzám, amikor én tehozzád!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.