Kósa Lajostól kérdezett volna az ATV, de Kósa nem készült a kérdésre. Van ilyen, végülis a kormánypárt ügyvezető alelnökének sem kell feltétlenül tudnia, hogy a kormány adóváltoztatásai hogyan érintik az emberek mindennapjait. Viszont a fémkupakok! Azoknak az ügyében a fellépés!

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ennyi tömör baromságot, mint a Kósa mondott,
komolyan mondom ezt tanítani kellene a Metolcsy új egyetemén !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
scandináv
"„Hát ez jó kérdés, erre nem készültünk”, mondta meglepetten Kósa Lajos, amikor a frissen megszavazott adóváltozásokkal kapcsolatban munkatársunk azt kérdezte, mindez hogyan érinti majd az emberek mindennapjait"...jellemző.
nyanya001
Ennyi tömör baromságot, mint a Kósa mondott,
komolyan mondom ezt tanítani kellene a Metolcsy új egyetemén !
Dr. Felipe
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember hogy mekkora ostoba fajankók irányítják az országot.
Agyára mentek lalának a százalékok.
pbalage
az ipsét remélhetőleg már kikormolták dubajban.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Miért nem csinálnak ezek saját maguknak testvért?
Toby
Egyre inkább az a gyanúm, Kósát küldik ki a mikrofonok elé, hogy játssza el a hülye-gyerek szerepet !
Amúgy a válaszában minden benne van, amit a Fidesz az adófizető és már nem adófizető magyarokról gondol !

Lásd újabb milliárdok stadionokra, kontra nyögdíjak 1.8 %-os emelése.
silber13
Húú4 A szencségijét nekije ! Te Lala! Tán szopornyicás lettél-é, avagy kólika gyötör, mint azt a bizonyos versbéli mopszli kutyácskát, hogy esmég dilisségeket mondasz???:-)))))
nyanya001
Most gyorsan a Arab Emirátusba ment 3 napra, szabadságra !
Csak nem jegelte őt Orbán ?
nyanya001
@Toby: Nem kell neki a hülye gyereket játszani gyárilag ilyen !
volvós
"...Kósa Lajos hihetetlen dolgokat mondott..."

Mondott ??? dadogott, deliriumban volt, Ùristen,
ez a fidesz alelnöke...lehet, hogy
még fájdalmai vannak ott hátul...Ja, Lala szokni kell !!!
Az asszonyodnak biztos sokkal jobb volt - nélküled !
palika
Ez egy fideszes megmondó ember, emlékezzünk amikor a szijjártóval közösen megszólaltak, felment az az euró árfolyam 250-ről 280-ra! Ez egy köztörvényes bünöző!
Vasárnapiiskolás
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Szerintem így is sokan vannak már...:)
coyote3
Ez a véglény csúcsvezető a fideSSben :)))))))))))
Rózsika Hatházi
IQ Lala megszólalt. A forint nincs még zuhanórepülésben?
VTamas
Előbb-utóbb kiküldik Brüsszelbe vagy valami olyan helyre, ahonnan csak twittelni tud, 160 karakterbe kevesebb hülyeség fér...
lópicigáspár
Egy világ omlott bennem össze! Eddig úgy titkon hittem abban, hogy a fidesz valahogy úgy működik, hogy van ugye a csúcson egy megkérdőjelezhető szellemi képességekkel bíró egyed, aki megmondja, hogy mit, hol, kinek mondania! Ugye a nyilatkozatokból zömében kiderült, hogy ez bizony EGY beteg ember agyszüleményei. Még a napenergia Magyarországi hasznosításának kizáró okáról (este sötét van) való nyilatkozatot is ebbe a kategóriába vettem. Most viszont egyértelművé vált, hogy felkészülés hiányában egyedül, önállóan is képesek marhaságot prezentálni. Szóval ebből kiindulva lassan le kell vonnom a konzekvenciákat! Ezek közül egy sem kerek!
mekkelek
@scandináv: Ja, végüis minek hatástanulmány bármihez is, 2/3 van oszt jónapot, meg egyébként is csak.
Grafix69
Ez teljesen jó , hát ilyenek kellenek. Alapvetően nem érintik az embereket ... Mondta na megint : Alapvetően nem érintik az embereket , hát a retekbe mé nem érinti az ár emelés az embereket alapvetően vagy egy bazi nagy surmóóóóóóóóóóó
Fradigege
Kíváncsi lennék ezt az újabb bőr lenyúzással mennyire támogatják a környezetvédelmet. Elszámolást nem látunk róla soha. Megy majd a lenyúlásba, Mészáros sertésbányába, újabb sarc, amit közvetve mi fogunk fizetni.
nemzeti_nyugdíjas
Ez a lali király azt sem tudta mit kérdeznek. Ezek döntik el a sorsunkat.
nezelodo
Milyen lehet a többi akiket nem mutogatnak, nem beszéltetnek? Tudjátok fijjuk, van elképzelésem, nem kell mutogatni őket. Ők vigyáznak a javainkra, tehát lenyúlják, hogy "őrizni" tudják.
kkalman
@Horizont: Ezt a baromságot még ők se tudnák megvédeni. 20% Lala egyébként is csodagyerek. Két éves korában már annyi esze volt, mint most. Ezért nem is lehet tőle többet várni.
Desischado
Mr 20 % kóser alajos hoza a formáját, mint mindig. ezek azt sem tudják, mennyi az amenyi. lalának 8 szerintem ilyen hülyén fog meghalni. Csak a rabláshoz, hazudozáshoz értenek, de ahhoz aztán nagyon! Szerintem doktorálhatnának belőle! lala meg annyira hülye, hogy egy normális kérdésre nem tud válaszolni! Dilettáns hülye!
Clavigo
Ha van itt egy ""telivér békemenetes"",,igazán elmesélhetné-lefordíthatná ( tolmácsot kérek ),,,hogy miről beszél a debreceni Pulykakas?? Vazzzze..és ez a vágóm@rh@ is ott ül a parlamentben...:) :) :) :) Vagy inkább sírnom kellene ??
Senara
Mit szedhet ,hogy nem Ginkgo Bilobát az tuti .
Clavigo
Lala...vazzzze..Kemény lehetett a hétvége,,,Halász Jankóval,Dubaiban.:) :) Még mindig félre beszélsz,...:) :) :) :)
mate03
@Desischado: Ne bántsd szegény Kósát! Hiszen Ő maga mondta hogy (erre a kérdésre,nem vagyok felkészülve) Mi a lófaszért tesznek fel olyan kérdést,amit előre nem beszéltek meg!? A Fidesznél az a módi,hogy csak olyat kérdezhetnek amire a válasz ,előre megvan írva!
eszegfu
Tényleg sirni tudnék... a kormány "első soraiban" lévőnek fogalma sincs, hogy az adó-
változás hogyan érinti az embereket?! Akármilyen hihetetlen is, de az emberek fizetik az adót!!! Nem tudja hogyan érint? Akkor miért szavazta meg?! Tippelek: vagy annyira átnéznek(lenéznek) mindenkin, hogy semmi sem számit, csak a bevétel, vagy talán ők nem is "emberek", ők nem tartoznak ebbe a kategóriába! Számukra ez csak egy "jó kérdés"! Igazán szomoru, hogy Magyarország 2015. évi költségvetéséből
csak a fémkupak jutott eszébe!
dömdödöm
Sok férfi embert érint ez a fontos ügy mert fémkupakkal zárják a sörösüveget és
a sörnyitó gyártó kisiparosokat is érinti .
dömdödöm
a fémkupak kiszorítása kb 20 millió fém és műanyag sörnyitó feleslegessé válását eredményezi . Dobhatom ki . :-( Nekem van itthon csak 6 db :-(
adrenalink
@Clavigo: 06:30-ra Ha a hétvégi kupakolása is ilyen siralmasra sikeredett, mint ez az értelmetlen nyekergés, akkor felesleges pénzkidobás volt a dubaji út...!:-)
eszegfu
@dömdödöm: A fémkupakok "sorsával" valahogy csak-csak kiegyeznék... de viccen
kivül: szeretnék már látni egy igazi, vérbeli Fideszes szurkolót, aki nekem elmagyarázza Kósa remekbe sikeredett megszólalását, de akár a devizahitelesek megmentéséről (ami szerintem nem mentés, hanem a viz alá nyomás!) szóló törvény "indoklását" is szivesen fogadnám! Nem kérem viszont: "ballibsi", valamint
az ehhez kapcsolódó remek jelzőket!
simmering73
Hé gringó. Nekem is adjál abból a rinofluimucilból!
F_Viktor
Engem Lala megnyugtatott, műanyag kupakos borotva gélem ára nem fog változni :-P
mate03
Hová tűntek a Fidesz imádók? Erre nincs magyarázatuk?
Zsuga
Éppen ma este láttam tv-ben ezzel az emberrel három riport részletet. Vígjátékba illő volt. Szétröhögtem magam, olyan vicces az ürge, helye lenne a Showder Klubban, ha egyszer végleg leáldoz neki a politikában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.