Háromszor százezer forintra büntette a Fidesz-frakció Bencsik Jánost a hétfő-keddi kiszavazásokért, értesült a VS.hu.

A lap azt írja, a fideszes képviselő az e heti parlamenti ülésnapokon háromszor nyomott szándékosan nemet, vagy tartózkodott fontos szavazásokon. Nemmel szavazott a központi dohányellátóról szóló törvényre, tartózkodott a segélyezési rendszer átalakításáról szóló törvénynél és úgy tűnik eléggé meggondolatlanul tartózkodott a vasárnapi nyitva tartásról szóló törvény szavazásakor is.

A képviselő előre jelezte a frakciónak a szándékát, de ezt az értesülést Bencsik nem kommentálta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stancika
Úgy tudom Orbán úr sem szavazott. Neki mennyi büntetést kell fizetni? Elég gyakran elköveti ezt a hibát, különösen a nagyon fontos törvényeknél
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Milyen jogon Őt az emberek választották, tehát Őket kell, hogy képviselje és nem a fidesz frakciót.
Stancika
Úgy tudom Orbán úr sem szavazott. Neki mennyi büntetést kell fizetni? Elég gyakran elköveti ezt a hibát, különösen a nagyon fontos törvényeknél
Hellcat
Így jár az aki nem a fidesz érdeke szerint szavaz hanem a saját belátása szerint.
JAJMÁR
Neki talán kinyílott a szeme :)

"Bábu vagy, nem te lépsz,
valaki irányít.
Jól vigyázz, mi lesz majd,
ha megun és leállít?
Elszakad, elszakad
a zsinór, és leülsz.
Jól teszed, ha talpra állsz,
és mielőbb menekülsz.

Azt hiszem, nem hiszed,
nincs erőd, hogy észre vedd.
Nyisd ki a szemed!"
Senara
Magyarországon demokrácia van !!! a csávó egyenlőre pénzbírságot kapott .
levi
Egyrészt (egy kevés) tisztelet a fickónak.
Másrészt megvan a válság megoldásának terve: Minden fideszes nem-mel szavaz mindenre és annyiszor 100 000-et fizetnek...az elég szép pénz.
mariaberta
Az egyszerű gyalogkakuk büntetést kap, mert felébredt csipkerózsika álmából és nem volt hajlandó arra szavazni, amit az emberek nem akarnak. A főkakuk meg természetesen elfogyaszthatja következmény nélkül a csokit, mert Kövér Úr fél, hogy kiesik a pixisből.
DR Eric CARTMEN
Kellett neked gondolkodni ! Nem azért vagy ott !! A te neved: gombnyomogató droid ! osztjónapot
tivoli
Megsértette a pártfegyelmet. Ha mindenki össze-vissza szavazgatna, az maga az anarchia lenne!
világlátó
Az erózió már megállíthatatlan. A Lázár féle bunkó a " veterán " Pokorninak még inkább megerősíti ezt. Bencsik András a NEM gombot nyomta, de nem lesz ő sokáig egyedül. a kis stílü , kevesebbet markoló fideszesek előbb mint utóbb sorra kifarolnak a " családból ".
Pokorni Zoltán a saját döntése szerint választotta a polgármesteri funkciót, nem pedig kirúgták a fidesz vezérkarból. Népszerű, megfontolt, művelt oktatáspolitikus, akit bármikor szívesen látnék az oktatásügy irányítójaként. Neki koncepciója és nem rögeszméje van. Nem tartom elképzelhetőnek sem, hogy a Parragh nevű ajánlásai szerint cselekedjen, ahogy a Semjén és Harrach útmutatásait kövesse. Sokkal inkább tudom elképzelni, hogy Magyar Bálint és a volt szocialista oktatási miniszterrel gondolják ki a lehető legjobbat fiataljaink számára. Ami a Lázár féle ledorongolást illeti, ez csak javít Pokorni úr tekintélyén és tovább taszítja Lázár János eddigi népszerűségét a távoli sarki fény irányába. Ha lenne benne tisztesség, már felkereshette volna Pokorni Zoltánt és baráti beszélgetésről olvashatnánk most.
Ehelyett " nekiment ". Pokorni válaszolt. Válasza , mint mindig, emberi, udvarias és nem meghunyászkodó.
Fradigege
Ilyet. Van egy saját véleményed. Kiállsz mellette és ledöfnek. Elég undorító. Egy légtérben a zsírmoréval. fúj... Elhánynám magamat, ha egy ilyen senki zsírmore digtálna nekem. Ilyen, ha egy cigánynak dolgozol. Ezt vállalták. Elég ciki.
nyanya001
Orbán, a fajsúlyos ügyekben nem vesz részt a szavazáson !
Őrá miért nem érvényes a büntetőszankció ?
Földmutyik és egyebeknél ...
Toby
Patkányisztánban a tisztesség legkisebb megnyilvánulása súlyos megtorlást von maga után, továbbá az érintett és elmarasztalt személy családtagjai, 2015. január 2.-ától kötelesek közmunkára jelentkezni, szavazati jogukat automatice elvesztik és folyamatos vagyongyarapodási vizsgálatnak vetik alá a család minden tagját, a rokonságot is, végül minden vasár - és ünnepnap előtti munkanapon, 08.00 órakor kötelesek jelentkezni a teületleg illetékes rendőrhatóságon és közölni aznapra tervezett mozgásukat, minden mobil távközlési készülék vásárlásakor azonnal kötelesek kérni - egyben beleegyeznek - a készüléken folyó beszélgetés és más adatáramlás ellenőzését, lakóhelyüket kizárólag a helyi polgármester, alpolgármesterek, valamint a körzeti megbízott illetőleg a rendőrkapitányság írásos engedélyével hagyhatják el - a már jelzett jelentkezési kötelezettség megtartása mellett ! - továbbá a megye határát csak un "kis útlevéllel" léphetik át !
Hofipisti
Így jár az, akiben valami kis tisztesség még maradt!
Persze Pokorninak nehezen felejtem azt a hírhedt TV-ben elhangzó mondatát a 2002-ben elszenvedett vereségtől való első felindulásában valami ilyesmit mondott a nyerteseknek címezve: Forró leheletünket érezni fogják tarkójukon folyamatosan.
Ő akkor még nem tudta valójában, hogy ezt valóságában karaktergyilkosságként éltük meg.
Desischado
Érzik a vesztüket, vagy mi? A renitenseket megbüntetni, a nemjóját! hogy képzelik ezt, a csuti "géniusz" utasításait figyelmen kívül hagyni! A többiekben Toby már leírta, mit kell csinálni! (majd behaltam rajta)
Aljas férgek, remélem, ez volt az első fecske! Közel már a bukás, mert a süllyedő hajót sorban hagyják el! A bencsik "ellenállása" intő jele ennek!
mate03
@világlátó: Ennyire nem lehetsz naiv!?Lázár meg a normális párbeszéd? Ezek csak az erőből politikához értenek,Pokorni Zoltánt valahol tisztelem,nem csupán a mostani intelmei miatt,hanem mint oktatás politikusi múltja miatt! Ő volt az aki végig ellenezte Hofmann Rózsa ámokfutását!
világlátó
@mate03: Sajnos én még mindig nem nőttem fel, a naivitásom viszont nem azonos a hülyeséggel. Még mindig azt hiszem, hogy a normális párbeszéd az egyetlen esélye az olyanoknak, akik nem rendelkeznek erővel. Az erő és az agresszív hangoskodó sértegetés között nagy a különbség. Sokan , jól látják ezt a belső incidenst. Nincs mit hozzá tenni, talán csak azt, hogy ezzel egyidejüleg kell a váltó csapatot is összeállítani, nehogy a jobbik ölébe pottyanjon az ország. Oktatáspolitikusunk már van - ahogy te is látod.
Bercifiu
Hol van a képviselői függetlenség. Talán az Alaptörvényben? Mert csak az első változatot kaptuk meg.
mariaberta
@nyanya001: Várj csak türelmesen, Kövér majd kiró rá egy kis büntetést, csak most éppen vajúdik, nem tudja mit tegyen, és ebben az esetben nincs kitől tanácsot kérni.

És ő csak azokkal szigorú. akik nem brancsbeliek, a nagyfőnőköt pedig még sem na nem,, de igazán, milyen tanácstalan, szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.