Az ügyészség szerint a magánmentős furikázás ügyében nem volt bizonyíték a hűtlen kezelésre – írja az Index.

A Gyermekrák Alapítvány elnökét a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztálya gyanúsította meg tavaly októberben kisebb (félmillió forint alatti) vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vétségével.

Az ügy előzményeként az Index 2013 decemberében tárta fel, hogy az alapítvány "Gyermekmentő" feliratú betegszállító Mercedes kisbuszát Balogh napi rendszerességgel használta arra, hogy a dugót kikerülve jusson el budai otthonából a Gyermekrák belvárosi irodájába.

A gyanúsítás ellen Balogh panasszal élt, mivel szerinte nem volt törvényes alapja az intézkedésnek. A VIII. Kerleti Ügyészség a panasznak helyt adott, az indoklás szerint nem álltak rendelkezésre a szükséges bizonyítékok, így Balogh gyanúsítotti jogállása megszűnt. Az intézkedés október végén történt, az Index azonban csak most értesült róla.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
No most a sok köcsög aki ugatott az ipsére mit érez???
Nem vagyok bosszúálló fajta de egy, két seggberúgást megérdemelnének a ,,mószerarankák,,!!!
tivoli
Az a kép is fotoshop, ahol éppen száll be a mentőbe. Igaz?
Igazi Trebics
Az érdekes, hogy amikor szemet vetettek az alapítványra és letartóztatták, akkor heteken keresztül még a csapból is ez folyt. Ősz óta viszont egy k..va szó sem hangzott el, hogy elnézést, ezt elvaxoltuk! Gondolták, ha nem beszélnek róla, akkor égés sincsen. Broáffff!
bretagne
@papa.49: Én már emelem is a lábam. Milyen emberek ezek? Mindenkit meggyanúsítanak, legszívesebben börtönbe csuknának mindenkit. Örülök, hogy ebből sem lett ügy.
Csizmás Kond
Ennyi idő után ?...már az sem biztos hogy mentővel furikázott...
Senara
Az ügyészség szerint a magánmentős furikázás ügyében nem volt bizonyíték a hűtlen kezelésre... csak ezt vizsgálták !
mariaberta
Jellemző ránk? Először alaposan meghurcolják, és ha kellőképpen megcincálták jó hírnevét megállapítják, hogy nem történt hűtlen kezelés.
Ezt a gyakorlatot miért nem gyakorolják Rogán és társaival szemben?
Remek látvány lenne egy kutyalánccal vezetett Rogán.
tivoli
Kezdem érteni, mitől lett hirtelen ártatlan. A rákos gyerekek meg nem számítanak.
papa.49
@mariaberta: A fővád az volt hogy otthon parkolt a mentőautó, mert nem vett őrzött, védett parkolót az önkoritól, hanem a saját garázsában parkolt a kocsi, reggel meg ugye csak be kellett jönnie a városba a palinak is meg az autónak is, hát kb. ez fájt valakinek kurvára...
Jó magyar szügyész szokás szerint mindent mondtak rá, mondhatni ő lett az ügyeletes ,,utálatos kép,, hát szerencsére nem jött össze a ,,mószerarankáknak,,!!!
Egyébiránt meg igen sok beteg kisgyermek köszönheti a gyógyulását, meg azt is hogy a szülei mellette lehettek az alapítványnak, csak ugye köpködni mennyivel könnyebb!!!
oncogito
@papa.49: - vajon miből van neki vagyona, háza, külföldön is?
Sok beteg gyerekhez bizony nem jutott el az a pénz, amit adakoztak az emberek!
Gyalázat!
Hogy is megy nálunk az ilyesmi kivizsgálás, ha egyáltalán kerül rá sor?
Megkérdezik, hogy van-e gond az elszámolással. Ha a válasz az, hogy nincs, akkor téma lezárva, vizsgálni való tovább nincs. Az eddigi mutyik alapján ezt joggal lehet feltételezni.
Bizony meg kell nézni, hogy milyen alapítványt támogat bárki, mert sokszor célravezetőbb, ha tényleg segíteni akarnak a konkrét személynek eljuttattani az adományt.
Mert a korrupció, a csalás, a pofátlanság átitatta ezt az egész országot.
papa.49
@oncogito: Nem vagyok a védőügyvédje a palinak...
human
Nagyon remélem, hogy a közel 1 milliárd forintot alapítványi tőkét nemes célra fogja felhasználni és mivel már az USA-ban is képviselteti magát ott sem hoz szégyent a magyarokra. Nagyon sok pénzről van szó.
index.hu/belfold/2013/12/21/floridaig_terjeszkedett_a_gyermekrak_alapitvany/
oncogito
@papa.49: - de ahogy látom, fogadatlan prókátora vagy. Ami szíved joga, éppúgy, mint nekem ezt rosszallani. Egyelőre...
papa.49
@oncogito: Akkor most jól figyelj elmondom, bár nem tartozik rád, hogy az egyik unokahúgom, ebben a betegségben szenvedett és az a pali meg az alapítványa segített, innentől kezdve nem kell fogadatlan prókátornak lennem, ennyi dióhéjban...
Miattam lehet nyugodtan más a véleményed, de az enyém ebben az esetben míg az ellenkezőjéről meg nem bizonyosodok biztos nem változik meg!!!
oncogito
@papa.49: - örülök, hogy segítettek a gyereknek, kívánok neki gyógyulást és hosszú életet.
De én látom és hallom azokat is, akiknek nem jutott, vagy pofátlanul kevés.
Szíved joga a csőlátás, de mástól ne várj ilyent!
papa.49
@oncogito: Barátom ez nem csőlátás szerintem,ha te állnál az én helyemen ugyanígy gondolnád...
papa.49
@oncogito: Ezeket én is ismerem nem mondtál újat, na csá!!!
papa.49
@Horizont: Följebb olvashatod miért írtam amit írtam nem állítom hogy gáncs nélküli lovag de a rokon gyermeknek és családjának segített...
Equilibrium
Ez a balog mit dolgozott, hogy milliárdos lett?
Hogyan lehet egy alapítványból milliárdossá válni?
papa.49
@Horizont: őszintén tedd a szívedre a kezed, ha a te családodon segít valaki, még ha tudod is hogy másnak nem segített te elítélnéd, úgy hogy nem, persze ha kiderül hogy igazak a vádak álljon a bíróság elé ítéljék el, NEM TISZTEM VÉDENI A PALIT, meg nincs miért...
papa.49
@Horizont: Akkor maradjunk ennyibe, te se, én se vagyunk hibátlanok, elfogulatlanok, főként amíg feketén, fehéren nem látjuk a tényeket...
KERKA
egyenlőre csak a magánfurikázásra nincs bizonyíték. Azért ha jól emlékszem voltak ott más vádak is.
szaboria1
@papa.49: Olyanok szóknak hozzá akiknek fogalmuk sincs az alapítványról. Arra sem veszik a fáradtságot, hogy a honlapjukról tájékozódnának.
Senara
Alapítványból él , NAGYON JÓL , máshonnan bevétele nincs ! Amellett emberileg nincs a toppon , munkatársnője kisbabát fogadott örökbe , megtudta és kirúgta . Ez nem volt elég felnyomta a gyámhatóságon , hogy nem alkalmas örökbefogadásra , mert nincs munkája . Nem kellenek linkek , ezt vett , azt vett , jó pár milliárdból mutatni is kell valamit .
nezelodo
Ezután legalább pontosan tudni fogja, kiket kell delegálni a cég igazgató tanácsába.
Senara
@Nil: Vajon kinek mossa a pénzét? ...Saját magának "Még 1961-ben lopás bűntettét követte el, majd tiltott határátlépést kísérelt meg, amelyekért a bíróság hat hónapos szabadságvesztésre ítélte. Három évvel később devizabűncselekmények, illetve bűnszövetségben üzérkedés miatt egy év tíz hónapot kapott, 1967-ben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt szintén elítélték.A bűnlajstrom azonban még korántsem teljes, hiszen 1971-ben erőszakos nemi közösülés kísérlete miatt egyéves szabadságvesztést szabtak ki rá. Később, 1973-ben pedig közúti veszélyeztetés miatt mint többszörös visszaesőt két év négy hónap fegyházbüntetésre ítélte a bíróság. Úgy tudjuk, hogy Baloghot a rendőrség számos alkalommal érte ittas vezetésen, amelyek miatt 1986-ban és 1994-ben pénzbüntetésre és a járművezetéstől eltiltásra ítélte a Pesti Központi Kerületi Bíróság.Balogh István a fentebb felsorolt bűncselekmények hátrányos jogkövetkezményei alól időközben mentesül ... drága jó ember akárki megmondja .
szaboria1
@Senara: Ezeket az állításokat mivel tudod igazolni?
Senara
@szaboria1: mno.hu/migr_1834/buncselekmenyek-balogh-multjaban-843209
MNO

2001. február 14., szerda 00:00
Magyar Nemzet lehet elfogult rosszindulatú vele , de azóta sem perelte be őket ! Lassan már 13 éve gondolkodik rajta
Senara
@szaboria1: Én is kérdeznék valamit , tudod mennyi a tisztelet díja nettóba
tivoli
@Senara: ma, 08:25
Hát ez nem semmi.. Lopás, devizabűntett, bűnszövetkezet, üzérkedés. A lajstrom többi része nem "szakmába" vág ugyan, de bizonyítja, hogy semmiképpen sem lelkiismeretes, törvénytisztelő állampolgár.
Senara
@tivoli: pestisracok.hu/penzugyei-es-a-gyermekrak-alapitvany-mellett-a-demokraciaert-is-nagyon-aggodik-balogh-istvan/ ja és nettó 523 ezer tisztelet díj . azt nem tudtam megkeresni havonta vagy évente ,. Gondolom évi tiszteletdíjért nem lenne ennyire lelkes , nem lakna olyan házba .
tivoli
@Senara: ma, 09:45
Ha éves tiszteletdíja lenne, akkor nem futotta volna floridai villára. Igaz, a havi se!
Biztosan párszor meghívta vendégsége azokat az illetékeseket, akik lerendezték neki a mostani "kisebb vagyoni hátrányokozást"..
Megússza a zsivány!
Senara
@tivoli: Ha éves tiszteletdíja lenne, akkor nem futotta volna floridai villára. Igaz, a havi se! ... varázsló ? örökölt , találta , munkával szerezte .index.hu/belfold/2014/03/19/floridaban_is_villaja_van_a_gyermekrakos_baloghnak/
szaboria1
@Senara: Igen!!! De pl. Te tudod e hány évig nem vett fel tiszteletdíjat sem? A lánya él kint Floridába. Az index beszámolt e arról, hogy mennyire büntette meg a bíróság az Indexet valótlan állításért,
tivoli
@Senara: ma, 10:22
Ezt mind a rákos gyerekek nevében harácsolta volna össze? Vagy a FED személyre szólóan nyomtatta neki a dollárt?
szaboria1
@Senara: A mno számomra nem igazi. Bírósági papírokkal bizonyíts.
szaboria1
@Senara: Csak 2014-ben több mint tizennégy médium ellen nyert törvényszéki végzést.
szaboria1
@tivoli: Nem, de volt kolléganőm gyereke több éven át kapta a kiegészítő tápszereket valamint a gyógyszert is. De kérdezd meg a HEIM Pál gyermek kórházat is. Tudod amikor valaki rossz indulatú akar lenni annak hamarabb hisznek mint az igazságnak.
Senara
@szaboria1: Nem tudom mi az igen .---- Nem tudom meddig dolgozott ingyen , kíváncsian várom mi volt a valótlan állítás .
szaboria1
@Senara: Vedd a fáradságot menj a honlapjukra és ott elolvashatod sz összes ítéletet. Nagyon sok mindent meg tudni. Az igen a tiszteletdíjára szól.
tivoli
@szaboria1: ma, 10:45
Akkor már két gyerekről tudunk, akiket az alapítvány támogatott. Emellett futotta még sok minden saját anyagi dologra is.
Senara
@szaboria1: Ne kezd megint a gyógyszert .Betegenként változik a kezelés és a kemoterápia kezelés , amit orvosi konzílium határoz meg ! Balogh honnan venné a gyógyszert ... hasra pacsi ... ezt adassa be ?
szaboria1
@Horizont: Egy dolog az idex sem egy Teréz anya. El is marasztalta a törvényszék 2014-ben.
Senara
@szaboria1: A mno számomra nem igazi. Bírósági papírokkal bizonyíts ... sehol nem találom pedig az össze fiókot átkutattam ...pedig nagyon kerestem , hogy megfeleljek kérésednek ... ja és a részedről nagyon fontosnak tartott Index elmarasztalást sem találtam semmit jaj de igen gyermekrak.hu/new_index.php?lang=hu&tab=0_sajtohelyre&sub=1&id=23&mu=off nagyon komoly :-)))
szaboria1
@Senara: Nem erre gondoltam kutakodjál még. Egy dolog azért érdekes a felügyeleti szervezete azaz ügyészség miért nem tudja akkor megfogni ha szerintetek sáros az alapítvány.
oncogito
@szaboria1: - Vida Ildikót miért nem?
Senara
Komolytalan beszélgetés felesleges időtöltés .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.