A nagy jobboldali médiaátszervezésnek és a közmédia megerősítésének részeként versenytársat kaphat a 444 – írják ők maguk. Kapaszkodjanak: jöhet a 888!

Több beszámoló is született arról az elmúlt napokban, hogy milyen témák kerültek terítékre az Orbán Viktor vs. jobboldali hírportálok vezetői találkozón. A hírek szerint újra felmerült egy "Index- vagy Origo-méretű” állami híportál elindítása, ami nem először vetődik fel ötletként 2010 óta.

A 444 azonban úgy értesült, hogy ennek a tervnek részeként, vagy akár ettől teljesen függetlenül is folyik egy ötletelés jobboldali médiaemberek bevonásával, amely egy kifejezetten a fiatalabb generációknak készülő honlap elindításáról szól. Egy olyan felületet szeretnének összehozni, ahol jó híreket oszthatnak meg ifjú Fidesz-szavazókkal.

Nos, Habony Árpádnak úgy fest, tervei vannak a 888.hu-val, és ez nem vicc. A 888.hu domain 2015 január 9-én került annak a Kosik Kristóf Jánosnak a tulajdonába, aki Habony Árpád jogi képviselőjeként ismert. Kosik a 444-nek annyit mondott, hogy nem kíván semmit mondani a 888.hu-ról.

A 444.hu az üggyel kapcsolatban megkeresett két Fidesz-közeli szereplőt is. Kobza Miklós tanácsadó, aki jó viszonyt ápol Kaminsky Fannival, Orbán Viktor Facebook-szerkesztőjével is, egyszerűen letette a telefont. Csúri Ákos Fidesz-közeli médiamunkás pedig azt mondta, most hall először az ötletről.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levi
A Propeller mellé meg majd az állami "Rotor" ??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
És vajon ki fog odamenni? De semmi vész! A fanoknak meg az egy bítes birkáknak tökéletes lesz! (az oldalát fogja a röhögéstől)
m.macskosz
@Desischado: Egyszer, kétszer én biztosan elmegyek, ha röhögni akarok.
m.macskosz
@Desischado: Tényleg, Des! Láttál már Te, vagy bárki más ilyen sajtóterméket, mint a Krónika? Tudod, a "Kinyílott a pitypang, megírom" nevű Kerényi-féle remekművet?
human
@coyote3: Emlékszem még a magyar terméket népszerűsítő reklámjukra a tévében. Azt meg egy kanadai reklámból lopták gyakorlatilag egy az egyben (Kínai modell :)
addict.blog.hu/2011/02/09/kanadai_reklammal_vedjuk_a_magyar_arukat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.