Kósa Lajos vasárnap még egyetértett azzal az ellenzéki törvénytervezettel, amely államosítaná a letelepedési kötvények értékesítés. Mára viszont már meg is gondolta magát – értesült az RTL Klub híradója. A Fidesz sajtóirodája szerint ennek az az oka, hogy azóta Kósa jobban tájékozódott az ügyben, így "nincs vita a frakcióban".

Eközben a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a letelepedési kötvényt értékesítő cégekkel kapcsolatban elmondta: megérné megvizsgálni, hogyan juthatna ebből több haszonhoz az állam, de "nem mindig fontos, ha egy cég offshore hátterű". Ezt annak ellenére mondta, hogy személyesen Orbán Viktor hirdetett háborút az offshore cégek ellen még 2012-ben.

A jelenleg 6 értékesítési engedéllyel rendelkező cég közül 5 egzotikus külföldi helyeken van bejegyezve. Az egyik cég csak tavaly 18 milliárdos hasznot húzott a letelepedési kötvények értékesítéséből – holott ez az összeg akár költségvetésébe is befolyhatott volna.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strassnoff Ignác
Velem született szerénységem okán nem kezdek el dicsekedni, hogy én ezt megmondtam, de a bizony itt írtam erről... :)))))
Ezek közt nem lesz háború, míg el nem fogy a lopni-való. Na majd akkor...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Kósa nem tudja meggondolni magát, mivel nem gondolkodik.
Ahogyan annak idején sem magától találta ki, hogy a görögökhöz hasonló csődhelyzet van nálunk amikor gyengíteni kellett a Forintot.
dr. prédikátor
A mr.20% meggondolta magát!!! Üzent neki az arrogáns tonyó:Lajos! meggondoltad magad? Meg gondoltam tonyó!!!20% az enyém!!!
Desischado
Nyilván a körmére koppintottak kóser alajos, aliAS 200 %-nak, hogy, - "mit hadoválsz te itt, nesze még 20 5, csak "világosodj" már meg vazze!" - És lőn, megvilágosodott!
mate03
@pbalage: Hozzátenném a helyedben, hogy először fertőtlenítse a száját!Mert könnyen elkaphatsz tőle egy kórságot!Tudod a hülyeség orálisan is fertőz!
mate03
@Senara: Ahányszor ez a féreg megszólal,be dől a forint! Ez a szemét sem fog,ágyban párnák között elmenni!
Bercifiu
@human: Hát Lacsi erre rá ba@ott, mert a piacot már tonyó lenyúlta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.