Kósa Lajos vasárnap még egyetértett azzal az ellenzéki törvénytervezettel, amely államosítaná a letelepedési kötvények értékesítés. Mára viszont már meg is gondolta magát – értesült az RTL Klub híradója. A Fidesz sajtóirodája szerint ennek az az oka, hogy azóta Kósa jobban tájékozódott az ügyben, így "nincs vita a frakcióban".

Eközben a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a letelepedési kötvényt értékesítő cégekkel kapcsolatban elmondta: megérné megvizsgálni, hogyan juthatna ebből több haszonhoz az állam, de "nem mindig fontos, ha egy cég offshore hátterű". Ezt annak ellenére mondta, hogy személyesen Orbán Viktor hirdetett háborút az offshore cégek ellen még 2012-ben.

A jelenleg 6 értékesítési engedéllyel rendelkező cég közül 5 egzotikus külföldi helyeken van bejegyezve. Az egyik cég csak tavaly 18 milliárdos hasznot húzott a letelepedési kötvények értékesítéséből – holott ez az összeg akár költségvetésébe is befolyhatott volna.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Strassnoff Ignác
Velem született szerénységem okán nem kezdek el dicsekedni, hogy én ezt megmondtam, de a bizony itt írtam erről... :)))))
Ezek közt nem lesz háború, míg el nem fogy a lopni-való. Na majd akkor...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Nem megmondtam már tegnap, hogy ez a hír csak vihar a biliben? Nem is vettük komolyan.
abacs62
Mint minden "rendes fitymás", azonnal visszakozik, mihelyt leb@@a a dakota. Ebből is látszik, hogy nem a gerincesek osztályába tartozik.
Strassnoff Ignác
Velem született szerénységem okán nem kezdek el dicsekedni, hogy én ezt megmondtam, de a bizony itt írtam erről... :)))))
Ezek közt nem lesz háború, míg el nem fogy a lopni-való. Na majd akkor...
pbalage
én is megkérdezem, hogy mi legyen a véleményem:
1: kapja-e be Kósa?
2: nyalja-e ki Kósa?
lampa laz
Ennek az urgenek jogikat megszegyenito gerince van.
Pálinkafőző Rézüst
2 görnyedmény színjátéka, hátha becummantja néhány fan, fanné...
nyanya001
Kósának megint a kupakon járt az esze ?
Csodálkozom, hogy ezt a hülyét még mikrofon közelbe engedik !
papa.49
Haza jött a hazugovics (de minek) mindjárt, ,,tisztán lát a Mr. 20%, milyen érdekes, volt valamiről véleménye de nem egyezett a górééval, rögtön korrigált a pali, bár ezzel a kifejezéssel nagyon felértékeltem a Laját...
1magyar
Ha egyszer jó a offshore akkor jó, ezt addig honnan tudta volna Kósa, hiszen Orbán 2010 előtt azt ígérte vége az offshore lovagok korának, azóta meg nem szóltak neki, hogy most már nem az a szél fúj?
papa.49
A huszárló főalkatrészt én mindig suttyónak tartottam, a hazugovicsnak csak azért kell, hogy a keleti országszélen legyen aki egyben tartja a szavazóit...
Erre talán jó, de másra nem...
Hofipisti
Most jöttek rá, hogy Kósát kihagyták a risztelésből,. Azért állt a mikrofon elé, mert hát ilyen alávalóságot nem képzelt el kedves elvtársairól. A "becsületlovag" Rogán gyorsan számolt, növelte eggyel az osztót, s mivel elég vaskos az osztandó, hát marad elég még akkor is, ha Kósa is kap. A véleményalkotás (módosítás) magas iskolája!
73
Engem meg gyíkká változtatott!De hát nem vagy az.Már elmúlt(gyalog galopp).Nekem ez jutott eszembe,erről az idióta kósáról.
KERKA
Ja, kérem, Rogánnak a habony a tanácsadója. Két gazember pedig több, mint egy:))
soljanka
Valószínű felajánlottak neki 20%-ot. :)
kakaósbögre
fordítom fideszről magyarra:20%...na,így már tetszik.
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Hat, ha sokaig kene nezegetnem-hallgathatnom ezt a sejthalmazt otthon, felesegkent, en BIZTOS, hogy atmennek leszbibe, igy a felesege megtalalta a kitores lehetoseget - nem hibaztatom erte, megertem ot...:o))))
Pálinkafőző Rézüst
@karma1: viszont így a 20%.os lajjos a riporterek előtt kupakol...:)))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Ha mar az agyban elvesztette a partneret?...:o)))))
Pálinkafőző Rézüst
Szegény riportereknek vegyvédelmi ruha kötelező ...:))))
Dr. Felipe
Az állampolgárság bizniszben érdekelt offshore lovagok kicsit rákoppintottak kupak lali orrára.
papa.49
@Dr. Felipe: Van mire koppintani, a fagyis sírva tolná bele a fagyiskocsit...
papa.49
@karma1: Kérdés kijárt jobban a Lali, vagy az asszony???
Szerintem az utóbbi...
kkalman
@lampa laz: A jógiknak van gerincük, ennek a féregnek meg nincs. A meztelen csiga egy Korinthoszi oszlop hozzá képest.
human
Gondolom lecseszte a főnöke. - Lajos, hülye vagy? Azok a mi offshore cégeink.
nezelodo
Mi van Lali, kimaradtál belőle? Aztán most szóltak, hogy mégsem! Megértelek, országos és Európa jövője miatti nyomasztó gondjai mellett a Szíjártó sem vette észre majd egy évig, hogy sokkal több a fizuja, mint kellene...
Juhász István
Nincsitt szó semmilyen 20 %.-ról, hiveim! Egyszerűen a vitya felhivta a lány megkerült telefonján, és mondta neki : Te lajos gyerek...miket hablatyolsz itt össze??? miért is vagy te a fityisz alálnoka? Légyszi azt a nótát fújni, aminek a kottáját beraktam a kottatartóba. Értve vagyok???...és a lajos fiú, hirtelen megvilágosodott, miután JOBBAN TÁJÉKOZÓDOTT. Igy lett tisztább a kép.
Senara
Tájékozódott , de attól még lopták a rohadék aljas hazaáruló banda haszonélvezői .
human
@nezelodo: Most komolyan. Lehet, hogy Lalit tényleg kihagyták belőle. Ő meg azt hitte, hogy felfedezett egy újabb területet, amit haveri körnek át tudnak játszani. Csak hát utólag tudatták vele, hogy az már fidesz biznisz csak nem látszik.
Sziszifusz
Nem tudom eldönteni. hogy ez az ember ennyire buta vagy pedig ilyen gerinctelen.
Rá vonatkozóan lehet, hogy mindkét változat igaz.
Ő egy olyan Fidesz potentát akiben megtalálhatóak azok a tulajdonságok, melyek az pár kivételtől eltekintve mindegyikükre jellemző.
Yoda69
Gondolom orban/rogan maffia vezerek helyre tettek az idiota a kosat, aki neha ugy viselkedik mint egy elszabadult hajoagyu.
magyarbakancs
Ovsor cégen keresztül azért kel árulni az állampapírt mert a cég vissza oszt a Fidesznek?
Mert más indok van?
coni
Kósa nem tudja meggondolni magát, mivel nem gondolkodik.
Ahogyan annak idején sem magától találta ki, hogy a görögökhöz hasonló csődhelyzet van nálunk amikor gyengíteni kellett a Forintot.
dr. prédikátor
A mr.20% meggondolta magát!!! Üzent neki az arrogáns tonyó:Lajos! meggondoltad magad? Meg gondoltam tonyó!!!20% az enyém!!!
Desischado
Nyilván a körmére koppintottak kóser alajos, aliAS 200 %-nak, hogy, - "mit hadoválsz te itt, nesze még 20 5, csak "világosodj" már meg vazze!" - És lőn, megvilágosodott!
mate03
@pbalage: Hozzátenném a helyedben, hogy először fertőtlenítse a száját!Mert könnyen elkaphatsz tőle egy kórságot!Tudod a hülyeség orálisan is fertőz!
mate03
@Senara: Ahányszor ez a féreg megszólal,be dől a forint! Ez a szemét sem fog,ágyban párnák között elmenni!
Bercifiu
@human: Hát Lacsi erre rá ba@ott, mert a piacot már tonyó lenyúlta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.