A Simicska-ügyről kérdezte az Index Orbán Viktort, és végre válaszolt is.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Kérdés válasz nélkül is ütős !!! Válaszával nem tudta bagatellizálni . Két bank embernek mindent fordítottak ! Külföldi sajtó is jelen van ! Holnap már mindenki a szivárogtatásról beszél !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Nemsokára annyi gyógyszer kell majd Viktornak, hogy lógni fog a szája, mint egy bulldognak...:)
lópicigáspár
Ez olyan nesze semmi fogd meg jól válasz volt.
Senara
Kérdés válasz nélkül is ütős !!! Válaszával nem tudta bagatellizálni . Két bank embernek mindent fordítottak ! Külföldi sajtó is jelen van ! Holnap már mindenki a szivárogtatásról beszél !
papa.49
Miért most kezdene változtatni a stílusán???
ipan54
Húhh! Ez tetszett !)))) mégcsak diplomatikusnak sem mondható a válasza , inkább olyan ,m aki nemkicsit zavarban van !)))DDD
volvós
A töle megszokott nyegle, hazug gerinctelen válasz !!!
Viktorka !! A java még hátra van, lehet a szád nyalogatni,
és a zsebedben hokizni !!!
Senara
Rettenetesen dühösen ment el , egyhamar nem fog újságíró kérdésére válaszolni
qxy
Mást is ért már baleset ami meg volt rendelve.
Yoda69
- Ha en eccer kinyitom a szamat, ha en eccer elkezdek beszelni... - Simicska.
mekkelek
Csak kezdene már szivárogtatni a Simicska... a maffia belháborúban ha egymást nyírják az csak jó!
fütyi
Fogadom, hogy hamarosan adóellenőrzés és elszámoltatás lesz a cégbirodalomban. Biztos megmorzsolja Vida Ildikó a Lajos tökeit és utána majd egy kis prosztata masszázst fog alkalmazni, miközben eljárja a hét fátyol táncot.
Nálunk ez a "szólj igazat bebasz...ák a fejed" módi..!
petrol
@Senara: orban már hamarabb elkezdte a szivárogtatáast!! A gatyájába.
lampa laz
Lehet, hogy Orbán úgy jár el Simicskával szemben, mint Putyin Hodorovszkival?
A látogatás alatt, majd kioktatja a mi kis vezérünket arról, hogy az ellenséget hogyan kell elnémítani.
Hát így soha nem fogjuk megtudni az igazságot.
Pestilence
Lehet, hogy Simicska nem síel, hanem a dossziéi társaságában már külföldi luxusbunkerében ül, ahol plasztikai sebész csapata már átszabta. Távozása előtt pedig több tucat "halálom/eltűnésem esetében felbontadó" feliratú borítékokat osztott szét különféle ügyvédi irodáknál és antifideszes sajtóorgánumoknál. Távirányítva robbantja majd a tele bilit. :)
lampa laz
@fütyi: navasszony Simicska embere, bár lehet, hogy az ő lelkiismerete is megszólal és átpártol zorbánhoz 1 diplomata vízumért cserébe.
vonotok
Lajosom ki boríthatná a billit. És amikor folyik a billiből, akkor már nem kell " félni".
Nagy " vezírünk" nem érzed, hogy a ház körülötted, hogy demokratikus országokban ilyenkor már leköszönnek. Loptál, hazudtál, csaltál éppen eleget. biztos lehetsz benne, nem sok papírzsebkendó fog elfogy a hír hallatán. De vidd a talpnyalóidat is.
Dr. Felipe
Na de hol van ilyenkor a havasi "geci" pöcsberci? Láttam hogy a sunyi lézer próbálta leállítani a kérdezőt de nem járt sikerrel, későn kapcsolt a marha. :)
hetöndöe
Amennyiben Simli Lajosnak tényleg fontos a demokrácia és az ország sorsa,abban az esetben neki kellene kezdeményezni a vádalkut..Ha neki ez nem fontos,akkor le lehet szarni az egész ügyet.
Ebben az esetben csak Orbán nyerhet,nem is kicsit.
Desischado
Valamit hadoválnia kellett, mert két külföldi ott volt mellette! De nagyon imádom, hogy ők is hallották! De sajnos, ne örüljünk, nem fog talicska lajos szivárogtatni semmit, mert ő is nyakig sáros! Bár ne legyen igazam!
eugen4402
Orbánnak sem a létező szocializmussal volt problémája, csak a vezető szerepre áhitozott. Simicskának sincs baja az ILLIBI-NER-rel, de nem szereti, ha a zsákmányból ráeső részt mások teszik zsebre.
Vizual
Aki időt nyer életet nyer. Mindenhol ezt csinálja a FIDESZ. Simicska pedig ezt fogja megszívni.
Senara
@Dr. Felipe: Havasi nem akadályozta meg , mert kedves vezető riporterre mutatva engedélyezte a kérdést . Erre a kérdésre nem számított senki . Bank "mutyival" kapcsolatban várta a kérdéseket .
mate03
@fütyi: Tévedsz! Vida Ildikó Simicska embere!
jancsik68
Orbán és Simicska ellentéte:kutyák marakodása az össze harácsolt koncon.Amikor Röhm kapitány terhére vált Hitlernek,megcsinálta az un röhmpuccsot.Ez a diktaturák koreográfiája.Nem kell csodálkozni!!Simicska megjegyzésein nem kell csodálkozni.Ez az igazi szép magyar beszéd,szép keresztényi kifejezések.Mit várunk tőlük
kukac50
Simicska embere volt Vida Ildikó, aki tudhatja milyen szívességet kértek Tőle politikusok.Varga Mihály kérte az RTL vizsgálatát,kérhettek Tőle adó elengedést is pl Orbán vejének.
Tiborc testvére is az adóhatóság embere Ő is simíthatott a rokonságának az adó elkerülésbe.
aremy
nem félek mert tennát használok énekeli a felcsúti bíró.
Yoda69
Szerintem, - de ne legyen igazam - cicaharc az egesz. Olyan mint lezer vs. sarlos vagy lezer vs. kosa vagy lezer vs. pokorni cicaharcok sorozata volt. A fideSSben gumigerincu hanyadekok ulnek, akik a napi politikai szeljarasnak megfeleloen kommunikalnak.
Nos ez a mostani is ilyesmi. simicska most kiborult, de ra fog jonni hamar egy ilyen haboru veget vetne luxus eletmodjanak, igy bele fog torodni hogy nehany milliardjan kell ezentul tengodnie.
bakegya
@Yoda69: -csakkk ,folytatom..."néhány milliárdján kell ezentul tengődnie"-mert a többi magyar államkassza milliárdot-amit mellesleg az EU-összes polgára dobott össze a magyar zemberek javára...a mi geci vezírünk már jó ideje és irdatlan mennnyiségben SIMICSKA ÁLTAL KIKÉPZETT "JOGVÉGZETT IPARITANULÓINAK" MAMUT CÉGEIBE ÉS HÁT A MÉSZÁTOS ÚTTÖRŐ DISZNÓSÁGAIBA TÖLTÖGETI---csakkk elképzeltem az eddig kiszivárogtatott információk összerakásával.
(Vida ildi,laci néni is SIMLICSKA TANÍTVÁNY)
Yoda69
@bakegya: Igen, ez a botrany csak a jeghegy csucsa. Mi lehet a melyben?
De elobb utobb ulni, vagy logni fognak.
bakegya
@Yoda69: szerintem egymást fogják kinyírni ,így vagy úgy-vitya már csakkk sintér sanya kezét fogva mer a szadadlevegőre menni-de az a gyanúm nem is véletlenül és ne gondoljátok azt, hogy felcsuti kirándulásra is lehet már önként dalolva kiruccanni-minden bokor alól figyel egy bezöldült terepjáró.A Cinege u is le van zárva halló és látótávolságba.
Azt nem merték lehozni ,hogy lőtávolságba.
nyanya001
Orbán úgy tesz a Simicska megjegyzésére, mint ősszel molnár...

süket a füle, úgy tesz, mintha nem történt volna semmi !
Persze, a háttérben és a legnagyobb csendben fogja kinyírni a Simicskát !
mariaberta
@papa.49: Igen de rajta kívül vannak még elborult agyúak is.
papa.49
@mariaberta: De azok már csak a krampuszok lehetnek...
mariaberta
@mariaberta: Igaz, sőt még kezet is csókolnak neki, amit ő alázatosan ELTŰR.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.