Orbán titokzatos tanácsadója a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában szerezte meg a bizonyítványt – írja az mno.hu. Az intézmény titkársága telefonos érdeklődésre rövid idő alatt átfésülte az érettségi adatbázist, és megtalálták Habony Árpád nevét, aki valóban 1983 és 1987 között járt oda.

Az is kiderült, a férfi díszítő szobrász szakon végzett. Az MNO ugyanakkor hangsúlyozza: nincs birtokában a hivatkozott dokumentumnak. Így sem a lap hitelességét, sem azt nem tudja ellenőrizni, hogy csupán névazonosságról van-e szó. A titkárságon a neve elhallgatását kérő illetékes arról tájékoztatotta portált, hogy nem adhatják ki az anyakönyvi lapot, és másolatot sem lehet készíteni róla.

Érettségije ügyében Habony Árpád nem nyilatkozott – igaz máskor sem szokott reagálni a megkeresésekre. Azzal, hogy Habonynak milyen végzettsége van, az RTL Klub híradója foglalkozott nemrégiben.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na, akkor most én is elkezdem keresni a diplomámat, remélem megtalálják!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ágimami
Na, akkor most én is elkezdem keresni a diplomámat, remélem megtalálják!!!:DDD
Designer
Olyan mint 1 görög szobor,
Pöcse kicsi, arca komor...
Senara
Ki ne tesz magasról ,hogy milyen végzettsége van . Gumicsont , nesztek ezen rágódjatok .? Azt keressétek mennyit az ö része a mutyikból és mennyit kell visszafizetni !
KERKA
tessék mondani, most, hogy ennyire jóban vagyunk Putyinnal, a Marxista Leninista Esti Egyetem (3 éves) diplomáját nem-e lehetne elismert diplomává tenni?
Milyen sok előkerülne a fiókok mélyéről:))
bencemacska
@Senara: Igazad van arra kell bizonyítékot keresni ki, mikor, hol, mennyit lopott!
jancsipapa
Ide illik : - Két öreg komcsi az átkosban : - Maga is partizán volt ? -Nem ,de már dolgoznak rajta ...
amaramaistanna
Ha és amennyiben tiszta lenne ez a dolog,akkor Habony bemutatná a hiteles másolatokat a bizonyítványairól,vagy bizonyítványáról és elülne ez az egész ,nem lenne téma.
wagabund
mennyi becsületesen megszerzett nyócáltalános, gimnáziumi, és könyvtárszakos diploma szunnyahat a fiókok rejtekében...

pár évig kell csak kibírni a fiókok mélyén, és egészen régi színe lesz...már csak az osztálytalálkozókat kell megszervezni...az meg könnyű...sok pénz, sok osztálytárs...
KERKA
Ezen kiakadtam, hogy előkerült... Minden iskolai oklevél, bizonyítvány olyan fontos, mint a személyi igazolvány. Legalábbis mindenhol ezt kérik legelőször. Ezek szerint Habonytól 15 év óta a kutya sem kérte...
coni
Ahhoz amit ezek csinálnak nem kell érettségi. Simicska túlképzett volt a "péntárnoksághoz".
soljanka
@KERKA: Nem arról van szó, hogy Habonynál nincs meg. Biztos megvan, de nincs rá szüksége.
Nincs munkahelye, vállalkozáshoz meg nem kell más, mint lé, meg ismeretség. Így tényleg nem kellett neki sehol bemutatnia.
Egyébként meg tök lexarom, hogy kinek m i a végzettsége. Valaki vagy tisztességes vagy sem. Habony egy gennyes seb ezen az országon. Akkor is ha professzori címet szerzett Oxforban, meg akkor is, ha nyolc általánosa van.
Nem a papírjaival kellene foglalkozni, hanem jól tökön kéne már rúgni.
nezelodo
Mi tartott ilyen sokáig, teljesen felszámolták a bizonyítvány bizniszt, vagy zárva volt az Ecseri?
nezelodo
Ja esti tagozaton végezte. A tánciskolát meg levelezőn...
KERKA
@soljanka: Fidesz körökben jellemző, hogy a papírok nincsenek rendben. Tudod, ahol a fejben nincs rend, ott maga körül is rendetlenség van.
Egyre-másra előtérbe kerülnek ezek a kétes elemek, hazug ,tolvaj, tisztázatlan körülmények. Bűnöző ez mind! Ez a Habony meg tényleg egy gennyes seb, egy genyó, aki képes megélni, sőt meggazdagodni, mert maga a társadalom is egy gennyes seb ebben az országban. Na de ki fogja tökön rúgni? Asszem, senki, mert szükségük van egy ilyen alakra. A szar a párját mindenhol megtalálja
soljanka
Amúgy az iskola honlapján nem szerepel..Pedig 1944-től fenn vannak az odajárt diákok.
Ha valakinek kedve van böngészgetheti. Én nem találom.

www.kiskepzo.hu/a_kiskepzoben_vegzett_tanulok_nevsora.html#1987

Persze lehet, hogy pár óra múlva már ott fog virítani :)
dr. prédikátor
Elég sokáig tartott mire elkészült!!!Én kapásból két perc alatt elő tudom venni az enyémet!!!
Dr. Felipe
Azért az elég érdekes hogy állandó belépője van a parlamentben és azt se tudjuk hogy kicsoda. Lehet akár egy KGB ügynök is, vagy hogy a nyilasoknak is kedvezzek, egy Moszad ügynök.
perfekt
Manapság, a számító gépekkel olyan garantáltan hamis biziket gyártanak,hogy jobb mint a valódi!
ilos
Le lehet nyugodni a p.ba, jöhet a következő gumicsont.
Főlökött
@dr. prédikátor: van aki megszenvedett érte, van aki az Ecserin veszi...A kettő közötti eltérés, hogy aki szenvedett érte, abba egy kis jómodort, alázatot, stb.-t is próbáltak a fejecskéjébe beleverni...
Illetve Ő becsüli annyira a megszenvedett okmányt, hogy olyan helyen tartja, bármikor hozzáférhető, bemutatható legyen.

@Dr. Felipe: Az az érdekes, hogy egy olyan személynek kértek állandó belépőt a parlamentbe, aki bármi lehet, Mosad ügynöktől, al-Káida szervezet tagjáig, bármi lehet, ki tudja mi. Nem jelent Nemzetbiztonságunk számára kockázatot ? Dehogynem az ! Érdekes mód van olyan miniszter, aki felvállalja a felelősséget, mely egy vicc kategória, az állandó belépője terén! Ugyanúgy mint Fazekas S. miniszterünk általi, láttam a diplomáját típusú előadásról.
Kiderült a 8 általánosa talán megvan egy olyan-általa kinevezett főigazgatónak, akiről azt állította diplomás és érdekes mód, jó kis vastag végkielégítéssel távozhatott, úgy hogy se diploma, se nyelvvizsga, se érettségi, se semmi sem volt, de a pótlékokat nagy nehezen fel tudta venni... Kiderült, egy piaci kofa volt :). Szóval ennyit erről a díszes csipet - csapatról és állításaikról, szavahihetőségükről! Szavahihetetlenek, károkozók, illegitimek és élősködők is.
Nem fokozom tovább...azért is állítom, egy banánköztársaságban élünk...egy következmények nélküli országban, ahol van akire vonatkoznak a törvények, van akire pedig nem. Kiszámíthatatlan, jogilag, gazdaságilag az ország és csodálkozunk a kitíltásokon és a befektetők menekülésén ? Nem kellene...
Rózsika Hatházi
Az lenne a kérdésem, hogy egy díszítő szobrász végzettségű emberszerű, mennyit ért a tanácsadáshoz? És egyébként is, milyen szobrász? Faszobrász?
lampa laz
@KERKA: zorbán a tanácsaira kíváncsi, nem az érettségi bizonyítványára.
Knapp75
Estin szerezte...
Már csak az a kérdés, hogy a tegnapestin vagy a tegnapelőtt estin...
lampa laz
Amit a magyar nemzet nevü kiadvány talál meg, az meg elég büdös.
Ttitkosított iratokat is nyilvánosságra hozott, ha az ellenzéket kellett lejáratni, akkor erről miért nem mutatott be egy másolatot. A rossz jegyeket kitakarhatták volna.
Toby
Hála istennek, legalább érettségije van ( illetve erről, van papírja ) de csak óvatosan fogdossuk, mert még friss a nyomtatás, nehogy elmázolódjon...a Tangón is mondták, hogy nem tapogatni a friss nyomtatást...
zöldszem
@soljanka: Vagy 1944 előtt végzett:)))
Vagy, Habony is úgy járt, mint Orbán Oxfordban.
miazavalami
Csak nem a ládafiában őrizte az egérrágta nemeslevele mellett?
KERKA
@Rózsika Hatházi: 17.50 az épület szobrász végzi el a restaurációt egy felújított házon-kastélyon. Ő az, aki a külső homlokzati díszeket visszaépíti Stukkókat rak, angyalkákat, timpanont, vagy más ornamentikát. De lehet akár sírkőfaragó is. Amelyik tetszik:))
mate03
@Rózsika Hatházi: Ez egy nagyon értékes szakma!Régi épületek stukkó díszítéseit restaurálják!De ezt a Habonyt látva ,nem hinném hogy volt az életében a kezében gipsz kés,vagy vakoló kanál!A Tanácsadói képességét, meg magunkon érezzük!
bakegya
@ilos: téged most löktek ide a FIDESS-KÁPÓ-KIKÉPZŐBŐL-a szöveged mint a matyóhímzés olyan cifra és még személyekre szabott is.
A MODINAK IS ÜZENHETNÉL VALAMI CIFRÁT!
bakegya
Még kiderülhet,Árpika vizibolhatenyésztőként végzett,így aztán vígan osztogathat tanácsokat a fidessmocsárban!
evacica
Orbán tanácsadóinak minősége egyre lejjebb süllyed, hiába csak az okos emberek gyűjtik maguk köré a náluknál okosabb embereket.
Bercifiu
@Rózsika Hatházi: Talán a seggnyaláshoz tud tanácsot adni, vagy, hogy a szarból hogyan csináljuk szobrot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.