Tiborcz István szerint Juhász Péter valótlan tényeket közöl, továbbá azokból valótlan tartalmú következtetéseket von le, amikor azt állítja, hogy egy olyan szlovákiai cég nyert egy tavalyi magyar közbeszerzésen, amelynek több áttételen keresztül ő is tulajdonosa. Erről Tiborcz István a Green Investments & Solutions Kft. tulajdonosaként küldött közleményt az MTI-hez.

A miniszterelnök veje az Együtt-alelnök azon kijelentésére reagált, miszerint 2014 novemberében az Országos Egészségbiztosítási Pénztár informatikai fejlesztésre kiírt pályázatát a Tiborcz István érdekeltségébe is tartozó szlovákiai Asseco Central Europe nyerte el 500 millió forintos ajánlattal. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis a cégnek a többségi tulajdonosa a magyar Asseco Hungary Zrt., amely viszont 49 százalékban a TSDM Holding tulajdonában van. A TSDM Holding egyik tulajdonosa Martonyi János volt külügyminiszter fia, Martonyi Zoltán, a másik pedig a Green Investment Kft., "amelyikkel a különböző közvilágítási tendereken indult Tiborcz István".

Tiborcz az MTI-hez eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy az ASSECO Central Europe s.a. nevű társaságban tulajdonrésszel sem közvetett, sem közvetlen módon nem rendelkezik és nem is rendelkezett.

"Figyelemmel arra, hogy a társaságban tulajdonosi, illetőleg egyéb tárgyú érdekeltséggel nem rendelkezem, így annak esetleges nyereségéből sem részesedem, így azt is határozottan visszautasítom, hogy bárminemű adóelkerüléssel összefüggésbe hoznak" – fogalmaz a dokumentumban Tiborcz István.

Egyben felhívja a figyelmet arra, hogy az általa részben birtokolt TSDM Kft. kisebbségi tulajdonos az ASSECO Hungary Zrt.-ben, amelynek többségi tulajdonosa az ASSECO Central Europe s.a. Az ASSECO Hungary Zrt. azonban semminemű közbeszerzési eljáráson nem vett részt, így a közleményben megjelölt eljárásban sem.

Végül sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy Juhász Péter több személy személyiségi jogát is megsértette és rossz hírnevét keltette valótlan információk közlésével. Ezért ebben a körben a szükséges jogi eljárásokat még szerdán elindítja.

Ugyanakkor "tisztelettel kéri" Juhász Pétert, hogy "az ilyen politikai haszonszerzési célú közleményektől szíveskedjen tartózkodni, továbbá, mint az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért mozgalom tagja felelősséggel, valós és hiteles tények alapján tájékoztassa a nyilvánosságot" – fogalmaz közleményében Tiborcz István.

Az Együtt egy közleményt is eljuttatott szerdán az MTI-hez, amelyben tudatta: hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, mert a Népszabadság információi szerint Keszthely önkormányzata szándéknyilatkozatban kötelezte magát a helyi kikötő eladására egy olyan cégnek, amely Tiborcz István érdekeltségébe tartozik.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
asszem jobb lett volna ha megmarad a falopásnál.ahhoz ért legalább.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
"...azonban semminemű közbeszerzési eljáráson nem vett részt,..." na, az egész magyarázkodásból csak ez lehet igaz, ahogy szokta a gengszterfamily !
coyote3
Ahogy a "labanc" partnereink mondják : Deine Mutter du Arschlock
volvós
Elöre le lett " papirozva " a kimondhatatlan nevü és eredetü
" cége " Csak az a baj, hogy belegabalyodott a részletekbe
Hiába, a szellemi szinvonalat nem vitte apóshoz...
human
Elég ha azt nézzük meg hány százalékban származik Orbán vejének bevétele állami pályázatból és hány az életszerű piaci versenyből és könnyen eldönthető, hogy saját lábon állnak-e Orbán pereputtyai.
kakaósbögre
asszem jobb lett volna ha megmarad a falopásnál.ahhoz ért legalább.
volvós
@Horizont: 20:08
Miböl feltételezed, hogy ilyen feszitett " munkatempóban "még be tudja
rakni...??? Egyébként is anyuci Svájcban ropja a szendvicstáncot.
Mint tudjuk, az apóssal sem ment el meglátogatni az asszonyt
Tehát nem is hiányzik neki
ilos
Tudom, hogy itt csak szidni lehet a Fideszt, Orbánt és a családját, de azért álljon már meg a fáklyásmenet! Ti mit szólnátok hozzá, ha egy ilyen drogos állat kiállna ordas hazugságokkal Benneteket vádolni és olyan képtelen következtetéseket levonni, aminek az ellenkezője sem igaz? Azért a fair play-t itt is be kellene tartani és ha olyan történik, amit magunknak nem kívánnánk, akkor ne hejehujázzatok Ti szerencsétlenek!
Dr. Felipe
@ilos: Elvtárs!

Akkor talán bővebben is kifejthetnéd hogy miért is hazugság amit Juhász mondott?
kkalman
Az legalább tisztán látszik, ez a Tiborcz nem az a Tiborc, kit Katona "szült" a Bánk bán egyik szereplőjeként. Ez az egész ember mióta a vezír a hóna alá nyúlt hazugságból áll.
wagabund
hááát nem tudom... picinykét aggódom ezért a Juhász Péterért...

...itt a kocsmában egy, még kevésbé kapatos ember szerint Juhászra nemsokára ráfogják, hogy izgága, kötözködő, összeférhetetlen, és valamilyen mániája is van.. még azt is mondta a versenyző, hogy a neje pont ezt terjesztette róla, és el is hitték neki...

na, erre kiváncsi vagyok..mert ennek fele sem tréfa. Remélem Juhász is figyel az ilyeen finomságokra.
Knapp75
@ilos: A fair play ott kezdődne, hogy nem "drogos állatként" emlegeted Juhászt.
alterego56
@ilos: Neked a szemedet is kilophatják annak is tapsikolsz.
dr. prédikátor
Ebből a kis g.tiborcból nem nézem ki hogy egy ilyen nyilatkozatot össze tud állítani! vajon ki fogalmazta meg neki???Talán a nagy g. viktor szopkin tanácsadója a nyugdijasverő guccsis habony ájpika???Mindenesetre hamar kitanulta a lopás szakmát.Nem semmi a falopástól idáig eljutni!!!
Törölt felhasználó
Ne szólaljon meg és Ráhelke se szólaljon meg. Örüljenek a ha csöndben megússzák. Apu elsikálja az eddigi elrontott dolgait és itt a vége legyen elég az eddigi ellopott milliárdok..
eszegfu
Az én személyiségi jogaimat is megsértették: ugyanis azt állitja a kormány "jobban élünk". ... És egyébként, ha tényleg "badarság", amit Juhász állit (és feljelentést is tesz), akkor majd kiderül a biróságon (?) és ott bizonyitsa: Juhász rágalmazta őt, továbbá félrevezette a közvéleményt. Feltételezem, hogy Juhász nem a hasára ütve állit bármit is.
laszlobihari
Miért van az az érzésem, hogy tiborcz is csak egy a stróman.
human
@ilos: De ha egyszer igaz. Ez a gyerek csak állami megbízásokból gazdagodik. Tudod a világon létezik olyan, hogy piaci verseny.
Hellcat
@ilos: Fair play? FAIR PLAY? :D Na ne vicceljünk már...hol van itt fair play? Ezt nagyon remélem te sem gondoltad komolyan...
human
@ilos: Azt mivel magyarázod, hogy 2010-ben még csak 0,7 milliárd , de 2011-ben már 3 milliárdos bevétele volt a cégnek?
Aki Én
@ilos: Bizony, hogy álljon meg a fáklyás menet! Egy állítás, egy tagadás. Semmi nem derült ki.
Na meg aztán nem a kedvencem ez a Juhász, habár amit tesz egyszemélyi ellenzékként, az becsülendő. De, hogy ,,drogos állat" az, aki füves cigit szív, miközben fideszesek sorra dőltek meg kokainnal, aminek birtoklása is súlyos években mérhető, na hát ez az igazi elterelő csúsztatás.
Meg hát azt az apró, cáfolhatatlan tényt sem kellene figyelmen kívül hagyni, hogy ez az alak kizárólag állami megbízásokból, közpénzekből gazdagszik fene mód. Gondolom ebben semmi kivetnivalót nem találsz. A fair play-t itt kéne igazán betartani, ahol közvagyonról, felső vezetésről, a mi képviselőinkről van szó. Így hát aztán nemcsoda, ha első blikkre kikerekedik az emberek szeme, és nem sok kétségük marad. Persze senki sem tévedhetetlen, na de az előzmények tükrében nem csoda a reakció. Tudod, ettől ellenzéki valaki, ez a dolga. És hát, hogy ki a szerencsétlen? Akit szopatnak, de nem jut el a tudatáig.
egyeneskifli
@ilos: Hány trafikot kaptál?
Vagy te szántattad be a biogazdaság földjeit?
Te vagy a műkörmös vagy a cukrász?
Vedd már ki az Orbánék seggéből a fejed s nézz körül!
ilos
@egyeneskifli: Képzeld se trafikom, se traktorom, csak eszem van és használom, ellentétben veletek. Daráljátok ugyanazt a hülyeségeket minden nap. Annyi erőt már nem vesztek, hogy pl. a műkörmösről elolvassátok az igazságot, mindig is gazdálkodó volt, de egy ideje nem volt munkája, azért végezte el a műkörmös tanfolyamot. Most kapott bérbe földet és dolgozhat, Ti miért nem pályáztatok? Trafik is van még, pályáztatok? Tipikus nagypofájú, irigy proletárok vagytok, munka helyett sorba álltok segélyért. Nem az agyatok miatt szeretnek benneteket, az biztos.
ilos
@Dr. Felipe: Nem biztos, hogy azonosak az elveink, így az elvtárs hagyhatod. Azért hazugság, mert semmi alapja nincs, olvasd el Tiborcz nyilatkozatát. Nincs és nem is volt szlovák érdekeltségű üzletrésze, ez a szemét Juhász szemrebbenés nélkül hazudozik, remélem a bíróság elítéli.
ilos
@human: Tudom, hogy nektek hiába mondom, de az állami megbízásokat közbeszerzési pályázaton lehet elnyerni. Próbáld meg, bárki pályázhat.
ilos
@alterego56: Mire alapozod ezt a véleményt? Én már a szocikkal is úgy voltam, hogy amíg senki nem jelenti fel őket és a bíróság nem ítéli el, addig létezik az ártatlanság vélelme. Ezt kéretik a fideszeseknek (és családtagjainak) is megadni. Amúgy ha egy cég elnyer egy milliárdos megbízást, amiben egy kormány közeli embernek van 5 % részesedése, akkor azt már úgy kürtölik, hogy ő "kaszálta" az egész összeget, pedig biztosan lesznek ott költségek is és a nyereségnek az 5 %-a lesz az övé. De egyszerűbb ilyen hangzatos szalagcímekkel lázítani az irigy magyarokat.
Dr. Felipe
@ilos: Azt honnét tudod hogy nincs alapja? Mert a tiborcz mondta? Hahahaha. Ezek hazudnak reggel, délelőtt, délben, délután, este meg éjjel. Essetunni?
ilos
@Dr. Felipe: Te már azt se tudod kit idézel. Ezt Fletó mondta Őszödön és milyen igaza volt!
mariaberta
Ha tények, akkor tények és nem valótlanságok. Vagy én tanultam annak idején rosszul???
Hofipisti
Ez alkalommal nem a hír tartalmával, hanem az újságírás minőségével vagyok kénytelen kicsit foglalkozni, miután nem csak itt olvasom, de máshol is, és több rádióban is hallom, hogy "... valótlan tényeket közöl."
Nos ideje lenne a fiatalabb generációnak is megtanulnia magyarul. Ha tényekről beszélünk, akkor a tények azok tények, s a tények nem lehetnek valótlanok. Ha viszont valótlan dolgokról beszél valaki, akkor valótlan állításokról kell tudósítani, illetve a tényként közölt állítások (s nem a tények!!!) valótlannak bizonyultak.
Ajánlom tisztelettel akár a ma már nehezen olvasható Jókaitól indulva akár Rejtő Jenőn és Német Lászlón át a ma élő - hála Istennek számtalan - kiváló írónkat!
Dr. Felipe
@ilos: Ezt én mondtam nem a Feri. Persze tudom hogy számodra elképzelhetetlen hogy egy tiborcz hazudik. Saját lábon állnak, hahaha, jaja a milliárdos állami megrendelésekből amit az a maffiózó "geci" apósa intéz neki.
ilos
@Dr. Felipe: Ha Tiborcz hazudik, az ki fog derülni. De ha Ti hazudtok, az hogy derül ki? Megmondom. Sehogy. Mert még ha a bíróság is neki adna igazat, Ti akkor is csak ezt a nótát fújnátok. Elég szar lehet ennyi gyűlölettel élni.
Dr. Felipe
@ilos: Hát nem is tudom hogy Bajnainak hányszor adott igazat a bíróság és ti mégis fújtátok tovább a libás nótát.
Elég szar lehet ennyi gyűlölettel élni.
kukac50
Ő és Martonyi János fiának a tulajdonában van az a cég amelyik elvégzi azt a munkát amit a Szlovák cég elnyert,mert az Magyarországon nem dolgozik.
Azért hozták létre a leány vállalatot,hogy Tiborc és a Martonyi fia tulajdonában levő cégnek adják át a munkát!
Aki Én
@ilos: 20:37 Hagyjuk már ezt az őszödi butaságot. Annak meg lett a büntetése, le lettek váltva. Meg hát aztán ne álszenteskedjünk már. Amíg nem mondja ki valaki magáról, addig nem hazudik? Ugyan... Meg hát a magukra írt pályázatokkal nehéz versenyezni, különösen ha titkosak az elbírálás szempontjai. Mert az úgy tökre nem szabályos, hogy az nyer, akinek a személyi száma: ... A mi pályáztatásainkról már ódákat zengenek világszerte. Persze tudom, hazudnak...
Aki Én
@ilos: 21:24 ,,Elég szar lehet ennyi gyűlölettel élni."
Tényleg szar lehet. Csak ebben az egy posztban annyit utálkozol és gyűlölködsz önmagadat is meghazudtoló stílusban, hogy az már néha ijesztő. Most meg megspékeled ezzel a mondattal... fura
Pedig te is csak a véleményedet és megérzéseidet mondod el, nem a független bíróság határozatát.
Yoda69
Akkor perelni kell tiborc paraszt, aztan a fuggetlen birosagon (ha van meg ilyen nalunk) minden kiderul.
ilos
@Aki Én: Azért, mert próbálom a fejetekből kiverni a liberós nótákat, mi abban a gyűlölet? Vagy már vitatkozni sem szabad? A közbeszerzési eljárásokat egyébként a vesztesek szinte mindig megtámadják, a KDB pedig a legkisebb hiba miatt is megsemmisíti az eljárást. Hidd már el, hogy el kell indulni egy pályázaton, jó és olcsó ajánlatot adni és akkor Te fogod megnyerni. A többi városi legenda.
Aki Én
@ilos: 08:43 Hát a szóhasználat, a stílus, az arrogancia! Ha lesz időm, összeszedem ezeket ha már nem tudod mit írsz le. Már megint liberó. Mondjuk ettől tényleg beszarok, tehát még jól is jöhet. Amíg azt az egyszerű dolgot nem vagy képes felfogni és elfogadni, hogy nem minden kritikus liberó, addig esélytelen a tisztánlátásod. Szerintetek mindenki liberó, aki nem nyalja a fideszt. Viszont mondtam már, ha ez így lenne, akkor most ők lennének valódi kétharmadban. Én is próbálom kiverni a fejetekből az áljobbos-álkeresztény nótákat, de hiába. Csak úgy mellékesen, hasonlítsd össze a kormány ténykedéseit a bibliával. Felebarát, lopás, gyűlölet, elfogadás, harácsolás meg ilyenek, tudod. És még annyit, hogy a föld és trafik mutyik elbírálási szempontjait is titkolják. Több per volt és van most is. Azt végképp abnormálisnak tartom, hogy emberek úgy reagálnak a kormánykritikákra, mintha a családjukat fenyegetné valaki. Úgy tudtok politikusokat és kétes ügyeiket védeni, mint ahogy azt normális ember a családjával teszi. Persze normál esetben ott is van egy pont, amikor már megnézem a támadások alapját. Ha másért nem, csak úgy megnyugtatás végett.
ilos
@Aki Én: Mi sok mindenben egyetértünk, abban is igazad van, hogy a liberális jelző nem fedi a valóságot. de segíts, mi lenne a legalkalmasabb annak a "demokratikus ellenzéki" brigádnak a megnevezésére, akiket az RTL Klub, a Népszava, a Népszabadság, a Propeller, a 444.hu, a stop.hu, az fn24 és hadd ne soroljam tovább, hogy kik és mik látnak el naponta munícióval. Csak példának egy mai Népszabó szalagcím: "Két új pálya Orbánnak". Mintha egyedül neki készülne. Tudom, ezekkel a stadionokkal könnyű felbőszíteni a fotelből Való Világot néző bumburnyákokat, de ha körbenézünk a világban, akkor bizony azok a csapatok, amelyekkel a különböző kupákban összekerülünk, ilyen vagy még sokkal jobb és szebb stadionokkal rendelkeznek. Lehet, hogy rossz a sorrend, előbb jó foci kellene utána szép stadion, de olyan ez, mint a tyúk meg a tojás. Na, ennyit a mai napról. A hasonlatod is jó, valóban úgy védjük a kormányt, mintha a családtagjainkat érné valami hasonló igazságtalanság. Ennek is egyszerű az oka, nem narancs-szemüveg, meg seggnyalás, meg egyebek, amiket kapunk itt rendszeresen, hanem biztosan ismered azt az érzést, hogy ha például a munkahelyen valakit állandóan szívatnak, akkor önkéntelenül mellé áll az ember, mert nem tudja szó nélkül tűrni a méltatlan támadásokat. Sok hibát vét ez a kormány is, de azért annyit nem, mint amit próbálnak naponta a nyakába varrni. Szerintem rosszul politizálnak a túloldalon, egy darabig bejött nekik ez a negatív kampány, de hosszú távon biztosan nem vezet eredményre. A kormányváltáshoz nem elég a jelenlegit folyamatosan kritizálni, fel kellene mutatni valami hihetően jobbat. Na ez az, ami nincs és már csak ezért is a jelenlegi mellé állunk, nehogy visszajöjjenek a hétpróbás elvtársak. Ja és még egy: neked nem furcsa, hogy az előző 4 évben, amíg rosszul állt az ország szénája, addig viszonylag csöndben voltak ezek a - na hogy nevezzem őket? - most viszont még egy évvel sem a három méretes zakó után, látva a javuló gazdasági eredményeket teljes gőzzel...
human
@ilos: És mi a véleményed arról, hogy Tiborcz kivágatta a szomszéd erdejének fáit. A traktorját, munkásait a helyszínen megtalálták. Fényképek készültek, kihallgatás történt. A munkások Tiborcz megbízásából dolgoztak. A független nyomozóhatóság a nyomozást mégis felfüggesztette.
Bercifiu
A falopós iskolában nem tanítják a magyart, így értelmetlen dolgok halmazát tud nyilatkozni. Talán ha megkérdezte volna Récsölt, lehet, hogy nem ég be.
De ki nem szarja le az ilyen apróságokat, a lényeg, hogy dőljön a lé, amíg lehetőség van rá, utána meg irány Délafrika, ott úgysem tudnak magyarul.
Aki Én
@ilos: 22:54 Azt azért meg kéne érteni, hogy az ország 40 %-a még csak el sem megy szavazni. Ők valószínűleg se nem liberók, se nem fideszesek igazán. Ők azok, akiknek annyira tele a hócipőjük az egymást váltogató megélhetési politikusokkal, hogy nyilvánvalóan egyikből sem kérnek. Ők már rájöttek, hogy nincs érdemi különbség. Aki ezek közül bármelyiket imádja az nem komplett. Itt alapvetően arról van szó, hogy ezt a kormányt az ország nagyobbik része nem tartja kívánatosnak. Hogy ki lenne helyettük, az más kérdés, de azért mert jelenleg nincs alternatíva, nem jelenti, hogy ez jó. Mondhatsz bármit, az RTL tényeket közöl, és a baj azzal van, aki nem képes ezeket a híreket összerakni. Amit elmondtál, az a te véleményed, semmi több. A valósághoz nem sok köze van.
A focipályákat az égvilágon senki nem kérte, de főleg nem közpénzekből. Még orbán is elmondta, hogy pálya van, a stadionok a nézőknek épülnek. Ahol vannak szép stadionok, ott talán jobban érzik a prioritást. De ha sport, akkor ezekből a pénzekből miért nem iskolákat, iskolai tornatermeket, vidéki pályákat újítanak fel? Na és miért pont Felcsút? Csak, hogy érezd. Képzeld el ha ezt gyurcsány tette volna így, ebben a formában. Most őszintén, ugyan így védenéd és találnál rá mentséget? Nem hiszem. Én a magam részéről se nem védem, se nem sírom vissza az előző kormányokat, én egészen mást képzelek el. Azt nem értem, hogy ha valaki látja az előzők bűneit, az miért nem látja a mai harácsolást, hazudozást, félreinformálást, korrupciót? Ostobaság ennyi hírre azt mondani, hogy mind hazugság. A többség nem kér ebből, ez tisztán látszik, márpedig annak oka van. Ha valaki az M1 híradóját nézi és egyébként csukott szemmel jár, az hiheti, hogy minden rendben, de azt azért ne várjuk, hogy a kormány magáról fog kompromittálót elmondani. Olyan a világon nincs. Vagy addig nincs korrupció, amíg a kormány azt nem mondja magáról? Őszintén hiszem, hogy ha valaki ezt ma nem látja, az nem is kíváncsi az igazságra, az eldöntötte, hogy bármi...
ilos
@Aki Én: Ott az alapvető különbség köztünk, hogy Te - bizonyára jogosan - mindent kritizálsz, ami most történik, de csak a korrupciót, a harácsolást, a hazudozást veszed észre. Ez még szerintem nem baj, de az igen, hogy semmi olyat nem vagytok hajlandók elismerni, de még csak észre sem venni, ami ezt kormányt dicsérné. Sőt, egyenesen dührohamot kaptok, ha a királyi tv beszámol a sikerekről, rögtön megmagyarázzátok, hogy a GDP növekedés az lényegében csökkenés, az államadósság nem csökken, de ha igen akkor abban valami trükk van (amúgy ha szinten sikerülk tartani, már az is komoly eredmény az eddigiekhez képest), a munkanélküliség azért csökken, mert a közmunkát is beleszámolják (pedig szerintem az is hasznos tevékenység) és így folytathatnám sokáig. De azt Te is beismered, hogy nincs a mostani helyett egyelőre jobb, de ezek akkor is menjenek a fenébe! Szóval ez a félig üres, félig tele pohár, tudod. Azt ne is gondold, hogy vakok vagyunk és nem látjuk a mostani hibákat, de már sokszor leírtam, hogy amíg nincs jobb alternatíva, csak a régiek próbálkoznak mindig újabb sapkában, akiket már jól ismerünk és a hátunk közepére nem kívánjuk, addig inkább maradjanak ezek.
Aki Én
Ha egy kormány ennyire korrupt, hazug, azt ennyi ,,jótettel" nem lehet semlegesíteni. A helyzet pedig az, hogy a köztévés hírek messze vannak a valóságtól. Csak egy érzékletes példa a félreinformálásra. két hete a fidesz egy választást megnyert, egyet elvesztett. A köztévé a vesztést egyszerűen elfelejtette leadni. Az államadósságról, a munkanélküliségről rengeteg jó írás van a neten, a kormány állításait kevés kivétellel megcáfolják, és ha az ember nem vak, akkor nem marad kétsége mit higgyen el. Gyakorlatilag a kormány médián kívül mindenki mást mond. Ha fidesz kormányozna úgy, ahogy azt elvárja a nagy átlag, hidd el rájuk szavaznánk. Nem zsigerből, hanem tetteik alapján nem kér belőlük a valódi nagy többség. Amíg ezek vannak hatalmon, addig normális ember nem megy a politika közelébe. Ha ezek kezdenek (márpedig kezdenek) meginogni, akkor előlép az alternatíva, ez a világ rendje. Hogy jobb lesz-e, az hamar kiderül. Egy biztos: Ez így tovább nem mehet, mert hatalmas dráma lesz.
Senara
HA . Tényleg nincs köze ehhez az ügyhöz , akkor beetették Juhász Pétert aki annyira biztos volt az információba , hogy nem ellenőrizte . Elveszti a pert akkor lehet hivatkozni rá .
egyeneskifli
@ilos: Ha lenne eszed akkor körül néznél.
De te fújód a fidesznyik propagandát.
Ahogy tőletek az elvárható.
A slepnek mindent aki pedig eddig bérelték a földeket azok dögöljenek meg,ugye?
Ez a fityisz.
Ahogy látom ezt a gondolkodás módot sajnos sokan átvették.
Ja és te dicsekszel azzal,hogy van eszed és használod is?
Ha használnád nem így beszélnél.
Egyébként ez a sokadik nicked tavaszi.
ilos
@egyeneskifli: Több fenntartással fogadd a balos médiák híreit! Én is ezt teszem, ezért dicsérem az eszemet. :)
egyeneskifli
@ilos: Aha és a jobbosok tiszta igazságot közölnek?
Akkor tényleg dicsérni való az eszed.
Tényleg csak gratulálni tudok ehhez az intellektushoz és felfogáshoz.
Hajrá!!!
Csak így tovább!!!
ilos
@egyeneskifli: Kösz. Amúgy egyetlen szóval nem mondtam, hogy a jobbos jobb. :)
De ami jó, azt ismerjük el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.