Annak ellenére, hogy a Facebook a felhasználók feljelentései nyomán törölte a Fidelitas Provokátorfigyelő oldalát és az adatvédelemi hatóság is egyértelműen azt mondta, törvénytelen a kezdeményezés, mégis folytatódik a "provokátornak" titulált ellenzékiek listázása – számolt be a Kettős Mérce.

A Provokátorfigyelő a korábbi, Dr. Tény nevű kormánypárti propagandaoldalra költözött. A blog szerint a lapot egy év után aktivizálták és sok pénzért reklámozzák Facebookon. A "Dr. Tény" a Fidesz válasza volt a tavalyi választási kampányban a kormánykritikus Ténytár blogra. Hogy pontosan kik a szerzői, nem tudni, mert nincsen impresszum az oldalon.

A megújult Provokátorfigyelő rögtön hat általuk "álcivilnek" titulál emberrel indít. A Kettős Mérce kiemelte, hogy március 15-én azok közül az ellenzékiek közül, akik a kormánypárt rendezvényén voltak senki nem állította magáról, hogy civil lenne, így szerintük a Fidesz össze akarja mosni a valódi civileket a pártok aktivistáival. A blog arra is felhívja a figyelmet, hogy az oldalra feltett hat ember közül kettő egyáltalán nem is volt jelen az idei március 15-ei ünnepségen.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A kis seggnyaló taknyok mindenáron be akarnak nyalni barnáig.
Pedig már eléggé ég a fidesz házatája, a nyikhajok mégis szítják a tüzet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat persze, nagy csinnadrattaval megszuntettek az elso probalkozast, aztan szep suttyomban felallitjak a mukodo (??) megoldast!

Igy megyen ez Abszurdisztanban, mig az internetado esetleges bevezetesevel jol tokon nem lovik sajatmagukat,... (Joszerevel majd csak a fidelitaSS es az o s@ggnyaloik tudjak megfizetni a magas internethasznalati dijakat - meg megvarom dejcstompika otleteleset ezugyben...:o)))
Macskaszem
A kis seggnyaló taknyok mindenáron be akarnak nyalni barnáig.
Pedig már eléggé ég a fidesz házatája, a nyikhajok mégis szítják a tüzet.
silber13
Ennek az ortopéd agyú kis hülyének, meg a csajszinak is néhány kemény agya-bugya kellene, akkor leszoknának az ilyesmiről, ha meg nem használt, akkor a zsanakolást kéretik akár többször is megismételni!
pbalage
na épp belebüfiztem amikor a Fidelitas megint telefosta a netet, már megint mi a pálya ezeknél a tapsifüleseknél?
karma1
@Macskaszem: A vezir is igy kezdte 25 eve, ne feledd!...:o)))
Dr. Felipe
A fideSS bohóc provokátorát is feltették?
Aki Én
Először is mi az, hogy ,,civil"? Az aktivistáknak is van magán életük, így érezhetik akár azon is a bajokat. Mint ahogy a nagyon civil cöf is érzi, hogy mennyire jó minden. Ha cöf a ,,civil" megfelelője, akkor én a büdös életben nem voltam és nem is leszek civil.
Ha két nyugdíjas néni kimegy tüntetni, mert elegük van a rendszerből, akkor ők már nem is civilek többé?
Ha kell civil vagyok, provokátor, református, zsidó, protestáns, katolikus, balos, jobbos, libsi, szoci, szegény, gazdag, ellenség, barát, iszlamista vagy bármi, csak fideszes ne legyek soha. Az az a hazug, keveredett vallás, amit nem vesz be a gyomrom. Hazug, spion kis g...k ezek már most.
lampa laz
@Pálinkafőző Rézüst: ezeknek nincs, ezek turul tojásból keltek ki, piros pöttyel a valagukon, kissé ferde szemmel, agyatlanul.
nena
Most kell ezerrel rámenni , és mindenkit feljelentgetni, csak kamuból...
Yoda69
Rovidesen ujra nyitjak orbanek a recski gulagot, es oda deportaljak a nekik nem tetszo "provokatorokat".
Senara
Terelés semmi más kell a táp a birkáknak !
Vizual
Igen. Ez a náci tempó. Mindegy kit csak "agyon lőhessenek" egy feljelentés alapján. Már csak a rendkivűli állapot hiányzik. De gyanítom nem sokáig.
eszegfu
@nena: dr Tény, ahogy a cikkben is benne van. Én megnéztem, de ugy látom, mintha nem lehetne hozzászólni.
nena
@eszegfu: Engem engedtek hozzászólni, a magyar épitőiparról meg is volt a véleményem..
De vajon miért a Questor botrányra időzítették magukat...
A Jobbik kötélen lógatná őket ! :)
eszegfu
@nena: Már értem! Én nem fb-on kerestem. Kösz, megyek megnézem!
Fradigege
Engem is ráraknak, kiütöm őket egytől egyig a g...cibe.
Toby
@Fradigege: Megküldöm mellé a ",kullancsaim" pofaképeit és a rendszámaikat, melyeket cserélnek szorgalmasan, most az osztrák és a német rendszám a divat a "nermzetbizonytalansági sunnyogóknál "!
Az egyik makákó vénaszonynak álcázta magát ( kan volt a lelkem amúgy ) de nem számolt azzal, hogy már van róla korábbi közeli fotóm így részleteiben is összehasonlíthattam a pofázmányt !
Nem lepődtem meg !
Röhögtem egy jót !
A szőke luvnya meg a szemüvegeit cserélgeti, hol lóg haja, hol meg beköti, de mert a járásán, mozgásán változtatni nem tud, ezért rajta is röhögtem egy jót !

Azon meg nem is csodálkozom, hogy a "titkosszolgák" pénze is bentragadt a pénzintézeti sunyatásban, elvégre rájuk van bízva a pénzintézetek titkos felügyelete is !
Ennyit tudnak !
kikelet
@nena: Így találod meg:Felmész a Facebookra,beírod,hogy Dr.Tény,és már be is jön a mocsokság.Tudom,ha ott elengedem magam,engem elvisznek.
Toby
Túl sokat kapott a pofájára a "civil(?)" cöf s ezt a módszert sajátította most ki a "Dr. Tény" !
Amúgy tudja valaki, hogy vajon miért kell a "Dr" megjelölés, vagy ez a "doktor" is amolyan tömjénes -schmittes ?
levarosbukta
@nena: Ezek honnan szedik ezeket a f@szságokat???
kkalman
Nagyon kinyílt a kis fidesznyikhajoknak a szemük. Ez még nem lenne baj, de pofátlanok, és aljasok, épp úgy, mint a nagyok. A DrTény meg egyenesen provokáció a becsületes emberekkel szemben.
mariaberta
Ez most a III/III kezdőcsapata? Tanulják a szakmát?
Desischado
Épp most néztem meg, röviden, egy hányinger! Hiába, a fiatalság igyekszik "felnőni" a "nagyokhoz"! Gusztustalan, és tényleg tetvekből áll! (Elnézést kérek a tetvektől, amiért hozzájuk hasonlítottam ezeket a parazitákat!)
ferii
Kinyalhatják a hátsómat,akkor amikor legbarnább!
világlátó
Ahogy ez már ismert, most fog igazán erősödni a fasizálódó erőszakszervezet. Mindig így van ez, amikor a hatalom szarban van. Most hívják elő a kutyákat, a titkosrendőrséget, a besúgó hálózatot, no és a Békemenetet.Az Andrássy útat teljesen betöltő elbutított tömeg lesz a felhatalmazás az erőszakra, mindenre.
Lám még mindig tűri a társadalom hogy szembeköpjék és seggberugdossák ócska, hitvány alakok.Bocsánatot kérek a szar és a segg miatt, nem szoktam ilyeneket, de most nagyon mérges vagyok. A fiataljainknak pedig fel kell nyitni a szemét, hogy majd később ne szégyenkezzenek amiatt, hogy alantas szolgálatba álltak.
aremy
@Dr. Felipe: az a mi kölkünk mondanák a nyálasok.
kukac50
A Fiatalok nem lehetnek ennyire hitványak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.