A Blikk névtelen, bennfentes forrása szerint Tarsoly Csaba személyi titkárának, Mikuska Zoltánnak az élettársa nem más, mint Polt Péter legfőbb ügyész nagyobbik lánya. Ezt Mikuska Facebook-oldaláról is le lehetett szűrni, hiszen közös fotók is fellelhetőek voltak többek közt a pár másfél évvel ezelőtti nyaralásáról.

A titkár a Quaestorhoz még a Miniszterelnökségről igazolt át körülbelül három évvel ezelőtt. Régi munkahelyén közel egy évig munkálkodott osztályvezetőként, majd a Hivatalos Értesítő alapján 2012-ben távozott közös megegyezéssel. Azóta Tarsoly jobb kezeként van jelen a Quaestornál, sőt a Győri ETO – a cégcsoport focicsapata – tanácsadójaként többször is képviselte a klubot.

A lap néhány nappal ezelőtt próbálta keresni Mikuska Zoltánt a Quaestornál, de hiába kérték el a telefonszámukat, visszahívást már nem kaptak. Ezek után Polt Péter lánya eltávolította a közös fotójukat, a személyi titkár pedig felfüggesztette közösségi oldalát, valamint a LinkedInről – szakmai közösségi portál – is törölte magát.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@nezelodo: Mint a középkorban. A nagyurak lányukat annak adják, akinek családjával szövetségre akarnak lépni a nagyobb hatalomért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azzannyát, hogy meglepődtem!! Épül, terjeszkedik a szervezet, meg a család!
human
@nezelodo: Mint a középkorban. A nagyurak lányukat annak adják, akinek családjával szövetségre akarnak lépni a nagyobb hatalomért.
Senara
Milyen kicsi a világ . Ügyészségi vizsgálat titkár urat vajon érinti ?
micfild
@human: Hát igen.. és mondja valaki , hogy nem épit" királyságot" a fideSS
Levendula
...ízlésbeli különbségeim vannak a hölggyel, már ami a Mikuskát illeti...
De hát az a mondás járja, hogy "Ha csak egy fokkal szebb az ördögnél: a férfi gyönyörű már..."
lópicigáspár
@micfild: Királyságot!? Már ne is haragudj, de ez kőkeményen maffia!! :-(
micfild
@lópicigáspár: Ezért volt a királyság- idézőjelben. . :-)
már csak az érdekelne, ki valójában a "keresztapa"
Aki Én
Mondtam már, mint egy nagy család. Az országot is pont úgy kezelik, mint egy családi vállalkozást, a közvagyont meg úgy, mint egy családi kasszát.
Nem ez az utolsó érdekes kapcsolat az biztos. A maffia állam kiépült.
perfekt
Nekem az lenne a hír igazán-ha a Polttal élne együtt.Persze-nincs nagy különbség--a kör bezárult.
dr. prédikátor
Ez egy igazi nagy M A F F I A család!!! keresztapákkal, keresztanyákkal,saját hadsereggel!!!Al Capone is megirigyelhetné!!!
human
Gyurcsány ennél kevesebbért már az ügyészség kihallgató szobájában volt. Viktor is megúszhatná ennyivel, de ő emeli a tétet viszont úgy nagyobb a bukás is.
coni
@Aki Én: Pontos diagnózis. Ez az egész magyar nép szégyene, sőt hibája. (Leszámítva a lakosság tizedét, akinek jó része az áprilisi választások után távozott).
Kongo
"Tarsoly Csaba titkára a legfőbb ügyész lányával jár"
A beltenyészet káros.
világlátó
Hogy ezen miért nem lepődöm meg?
Felfoghatatlan, hogy ennyi botrány, súlyos korrupciós cirkusz, sok ezer meglopott ember, a jogállam teljes csődje , valóságos maffia állam nyilvánvaló bizonyítéka ellenére még mindig Orbán a miniszterelnök, a helyén van a kormány, az alkotmányvédő hivatal, a nyomozó hatóságok, az államelnök, a főügyész.
Mintha senki nem tudná most mit is kell tenni. Talán ha megmondanánk nekik!
tivoli
Oszt akkor mi van? karma azt írja: " A csaladunkban van kb. 8 orvos, nem is akarmilyen szinten, az egyik pl. a SOTE masodik embere volt evtizedekig, vilaghiru rakkutato." Mit segített az rajta, hogy valakinek a valakije?
wagabund
akinek Isten a barátja, annak könnyű az üdvüzölés...

mint tudjuk ugye...
dr lópicigáspár
@wagabund: akkor én nem fogok sem üdvözölni, sem üdvözülni. hehehe.
Strong
...teljesen érthető így már, hogy mért telt el 17-nap, az "öncsőd" óta úgy, hogy kutya nem szolt hozzájuk.
Ennyi idő alatt lényegében minden bizonyíték eltüntethető, minden vallomás leegyeztethető egymás között...
Főleg, ha még tanácsokat is kaptak...
wagabund
@dr lópicigáspár: nem vagy egyedül... brühühü..
karma1
@human: 07.54-re: Valamint a maffianal... Ahol ezek a nagyon jol bevalt kozepkori hazasodasi/vagyonosodasi/ vagyonmegtartasi szokasok szepen tovabbfejlodtek,... Lasd meg Rasika-Tiborcz konzorcium, ...
perfekt
A dzsentri világ ,autentikus tudósító mint Mikszáth pl--igen csak lehajtaná fejét,hogy ostorozta azokat-a korabeli lopkovicsokat-mert a mostaniakhoz képest ,pitináer tyúktolvajoknak látszanak.Néhány cím,aktuálitása napjainkhoz."Adósok-jótállók-hitelezők.Nem igaz a korrupció! Urak,és cigányok.Hogy buktam én meg a kerületemben?A mi oligarcháink "! und so,weiter-- i tag daljeje!
Vizual
No ugye. Rodolfó mondta, hogy: " ne azt nézzék amit mondok hanem a kezem, mert azzal csalok "! Ha van valami balhé, össze fonodás,keressétek a múltban, vagy a kapcsolatokban. Összenő ami összetartozik.
eugen4402
@Strong: Pontosan jól írtad. Ez a lényeg: a takarítók minden bizonyítékot eltüntettek. Tarsoly gyakorlatilag vagyontalan, Polt meg legyintett egyet, és kijelentette, hogy bulvárhírekre nem reagál.
Dr. Felipe
Akkor le van itt már zsírozva minden. Na de mi lesz a keményen dolgozó kisemberekkel?
karma1
@tivoli: 10.40-re: Mondd, Nyuszika, egy kicsit se szegyelled magad? Miert is hoztad fel ezt az egyaltalan nem idetartozo kommentemet? Azert kerlek, ennyire hulyenek ne nezz, ehhez azert meg Te is keves vagy, mint ciklonban a sohajtas,,,,

Ha megengeded, legkozelebb en hulyezlek le, hasonlo finomsaggal, ...

Szoval, fiatalur, ha lehet, a TEMAHOZ... ha szabadna kernem, es valami ertelmesebbet suss el, jo?
tivoli
@karma1: ma, 12:46
Már elnézésedet kérem, a te beírásodat másoltam szó szerint. Ha az hülyeség, az csakis tőled ered.
papa.49
@karma1: Hagyd nem érti, mert nem akarja érteni, csak a többi hozzászóló piszkálásában tudja magát kiélni, szerencsétlen fazon...
tivoli
@papa.49: ma, 12:58
Te nagytudású, te okoskodsz aki azt se tudja hogy kell leírni a 3,14-et? :-))

Egyébként is karmával foglalkozni kell, hogy ne érezze magát elhanyagoltnak. S ha saját beírását nem vállalja, azért valaki mást hülyéz, az azért már jelent valamit. Nem?
JAJMÁR
@F_Viktor: "A titkár a Quaestorhoz még a Miniszterelnökségről igazolt át körülbelül három évvel ezelőtt" "Azóta Tarsoly jobb kezeként van jelen a Quaestornál," - hát igen, és
a megérzés is segíti a kormány munkáját :)

(ez az ember miért nincs a Tarsoly mellett? A bal kéz mellett ott a helye a jobb kéznek is.)
csa-csa
@human: "foltos a foltossal, csíkos a csíkossal.."
tivoli
@papa.49: ma, 13:11
Pont ezt teszem én is.
Toby
Emberek ! Megérkezett állomására a vonat !
- Ugye, hogy semmi furcsaság és ellentmondásosság nincs abban, ha egy ügyészségi polturalom alatt alig vannak gennyes ügyek, illetve ezek vizsgálatai ?
- Ugye, hogy hiteles az a kimutatás, mely szerint a polturalom alatt indult a legkevesebb vizsgálat korrupciós ügyekben ?
- Polt még nincs kitiltva az USA-ból és a tisztességesek közül ?
- Mikor indul vizsgálat a legfőbb ügyész hivatali visszaélései miatt ?
Cicamama55
@Hellcat: 09:01 Ők ezt család barát kormánynak nevezik, mert biztosan a maffia szót is kitörölték a szegénység szóval együtt a szótárukból és nem használhatják. @micfild: Azért az ugye nem kérdéses, hogy ki a kereszt apa! Aki mindenre áment mond!
Fradigege
Milyen helyes pár. Ők is a saját lábukon állnak? Szép a köcsög fedő totyikán. Volt miből nyaralni a cunci mókusnak. Polt Peti majd vigyáz Totyikára, nehogy sáros legyen. A lánya igényli, hogy rendesen megkapja az ágyban azt, ami neki jár. Totyika a kis mártogatos. Tud az ifjú csődör helyeszkedni. Ő belőle is egy tenyészbika lehet, mint Tompikából.
karma1
@tivoli: En vallallom a beirasomat, Te LO, de ennek itt az egvilagon semmi ertelme, mert NEM EHHEZ A CIKKHEZ IRTAM, viszont az utolso mondatod azt jelenti, hogy milyen sok orvos van a csaladjaban, megis hulye, nem segitettek rajta.

Szoval a beirasod NEM a temahoz szol, az utolso mondatos megjegyzesed SEM, viszont szepen lesajnaloan odabiggyesztettel egy mondatot.
Tudok szoveget ertelmezni is, meg magyarul is.

Szoval ezentul ne erezz kesztetest foglalkozni velem, mert - plane az ilyen "foglalkozasra" - nem vagyok kivancsi. Tartsd meg a velem kapcsolatos szemelyes megjegyzeseidet, es Isten Veled. Ezentul en is atugrom a kommentjeidet, Te is tedd ugyanezt az enyemekkel.
karma1
@tivoli: Ja, es papa.49-et se piszkald, mert velem - foleg Neked - egyaltalan nem kell foglalkozni! Qrva jol elvagyunk nelkuled is!
tivoli
Annyi humorérzék van benned mint egy papucscipőben.
karma1
@papa.49: Szivesen, pedig akarmilyen harcban alltunk tivolival, azert jokat "pengevaltottunk". Most sem ertem, mi baja velem, de mar nem akarok Vele konfrontalodni, van eppen eleg mas dolgom is...:o)) Legyen szep hetveged, mara kocsimosast terveztem be, ugy latszik, ketten csinaljuk majd, en adom a shampont, a Joisten meg a vizet,...:o((( (Pont ugyanez tortenne, ha ma ablakot akarnek mosni... Murphy's law...:O))))
tivoli
..és igen, megérdemlitek egymást. Két decens egy pár.
karma1
@papa.49: Na, mi aztan jol ossze lettunk boronalva...:o)) Nyugi, nem elek vissza a helyzetemmel, hihi,...:o)))))
kkalman
Zsák a foltját. Már el van sikálva az ügy. Kisebb pénzügyi szabálytalanságokat fognak találni, és a "folytatjuk" program megy tovább.
papa.49
@karma1: Nekem némi melóm lesz, a hétvégén amit meg kell csinálnom, feltéve hogy nem lesz eső, mert a masina ,,csillaggarázsban,, áll...Kívánok neked is kellemes hétvégét, és némi készülődést a Húsvétra, hozzánk jönnek az unokák, megyek az egyikkel horgászni, meg kirándulunk a jövő héten, a srácok a ,,Hadi parkba,, akarnak menni hát elvisszük őket, mindenáron tankokat akarnak nézni, Kecelen hát legyen...
papa.49
@karma1: Én se élek vissza soha nem az én stílusom... Már csak az néhány ezer km. a probléma, de mi így is jókat tudunk beszélgetni...Ha most belegondolok a pali rágja a kefét mérgében de nem baj , minek okoskodik mindig...Figyeld meg mindjárt belebeszél a dologba, mert úgyse tudja megállni, hogy ne reagáljon, ha meg igen akkor is mi jártunk jobban...
karma1
@papa.49: Azt mar latom, hogy egyikunknek se cimezi a frocsogeseit, persze, mi igy is tudjuk, hogy rank gondolt,...:o)))

Azt hiszem, mi nem veszitettunk az ugyon, ugy van, ahogy Te latod...:o))))

Mindenesetre, ha velem, velunk foglalkozik, legalabb jo emberekkel van korbeveve, legalabb igy tudunk Neki egy kis pozitivumot adni. (Meg mindig jobban jar, mintha Mariner1 vagy spu00 vagy veroce21 lenne a gondolatai kozpontjaban, hihi,...:o)))
karma1
@papa.49: Kedves, mi ez a Hadi Park? Juniusban megyunk haza a ferjemmel, es mivel O ert a fegyverekhez, bar nem volt katona, azert a tankok, repulok , minden katonai kutyu erdekli Ot is. Egyszeru megtalalni Kecelen? (Na ja, sejtem, hogy nem nagyon lehet eldugni egy ilyet, O.K...:o)))
karma1
@papa.49: Neked is legyen szep hetveged, kivanok minel kevesebb csalodast, amikor esetleg meglatsz egy-ket rozsdapottyot az autodon...:o))
papa.49
@karma1: A Hadi park Kecelen a Pintér Művek területén van. Kecelre Kecskemétről az 54 főúton tudtok eljutni, kb. 5-60 km Kecskeméttől. Van ott minden 1 nap se elég hogy végig járd, mindenféle fegyver a géppuskától, a rakétáig ki van állítva. Repülőt meg Szolnokon a 442 főúton Szandaszőlősön a volt honvédségi reptéren láthatok, repülők, helikopterek, minden ami valaha repült, van kiállítva. Ha akarod elküldöm a szükséges telefonszámokat, email címeket, hogy előre tudjatok érdeklődni.
karma1
@papa.49: Juj, Kedves papa.49, nagyon szepen koszonom ezt az infot! Itt nekunk is van egy hasonlo, nagyon nagy muzeum (kb. 3 ora autojarasnyira van tolunk, Wanakaban), itt repulogepektol kezdve kozuti jarmuvekig , meg minden mas mechanikus , technikai erdekessegig megtalalhato. Meg 126-os kis Polskit is lattunk itt, Skoda MB 1000-t es Skoda 100-ast, oreg Wartburgot is, DE TRABANTOT NEM!!! Erdemes lenne egyet - egy osoreg 501-est - valahogy ide kihozni, vagy akar a modernebb "budoske" valtozatot is - a negyutemu mar nem olyan erdekes, mert az mar "tul modern"...:o)))

Meg egyszer koszonom, elni fogok az alkalommal. (Ha van meg esetleg mas otleted is, ami az elmult 15 evben jott letre, es szerinted is erdemes megnezni, akkor kerlek szepen, add meg legalabb a telepulest, en vegulis mindenhova eltalalok, autom meg lesz otthon. 2012-ben voltunk a Latvany Demjenfurdoben, hat az nagyon klassz volt, nagyon elveztuk...:o)))
papa.49
@karma1: A ,,tökházat,, mert én így hívom az ,,útitársat,, nem igen találsz ha igen horror áron, ha belegondolok volt mikor utána hajították az embernek szinte semmiért, nekem is volt 601. es egy időben, meg csináltam is jó sokat, de mára már kikoptak a használatból szerencsére...
Majd körülnézek valami biztos lesz amit még nem láttál itthon, csak azért arra készülj fel lelkileg rengeteg olyat is fogsz látni amivel nem lehet dicsekedni, szegénységet, és főként gonoszságot, tudod haragudtam a Gyurcsányra nagyon mikor mondta a ,,kurva országot,, de mára még inkább igaz az állítás...
Jó pihenést neked jó éjszakát...
karma1
@papa.49: Elore is koszi, mivel Pest kozepen, az uj Peter Falk szobor melletti hazban laktam a Koruton 2012-ben (es most is ott fogunk megszallni), TUDOM, mire szamithatok, sajat szemunkkel lattuk a szerencsetlen hajlektanokat, amint az UTTESTEN, ket auto KOZOTT aludtak napkozben a Falk Miksa utcaban. Hat eleg nehez volt megmagyarazni a ferjemnek, hogy ezek az emberek nem jokedvukben vannak ott, hanem mert nincs munkajuk, es igy erthetoen lakasuk sem. Ezzel az allitasommal jo vitaalapot nyujtottam tivolinak meg verocenek, szandokannak, hogy en azt nem jol lattam. 54 eve van ott lakasunk, tudom, hogy regen ilyen helyzet nem volt. Azert sokmindenre kivancsi vagyok. Szoval koszike...Legyen szep napod...:o)))
papa.49
@karma1: Látod én meg a Belvárosban a Molnár utcában nőttem fel, milyen kicsi a világ...Egy idézet a Generáltól ,,én még emlékszem hol a Tejbüfé,,...
karma1
@papa.49: En meg ettem is a fincsi kaszinotojast meg a sajtrollot ott,... Huuu, de reg volt...:o)))
papa.49
@karma1: Kissé ,,felnőttünk,, sajna...
Julius62
Polt Péternek nem volna ezen a poszton helye egy demokratikus államban, de mi nem vagyunk azokhoz az államokhoz sorolhatók. Sajnos Észak- Korea és Fehéroroszország hasonlít leginkább hozzánk valamint az Argentin válság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.