Semjén Zsolt KDNP-elnök gyakran látogat el Gántra, énektanár felesége vadászházához, melyről most kiderült, hogy térfigyelő kamerák őrzik. A Bors riporterei elmentek az említett házhoz, amiben bár nem tartózkodott senki, mégis villámgyorsan ott termett egy vadász a terepjárójával.

A férfi magából kikelve rontott a lap fotósára, majd értesítette a hatóságokat. Kiszállásuk után a rendőrök igazoltatták a sajtó munkatársait.

A lap szerint biztonsági cég védi még a szomszédban lévő elhanyagolt épületet is, ahol elvileg a miniszterelnök-helyettes személyes testőrei kapnak szállást, ha szükség van rájuk. Semjén a húsvéti ünnepeket is felesége házában töltötte. 

A vadász, miután lehiggadt, azt nyilatkozta a riportereknek, hogy a ház Semjén Zsolt fiáé. Korábban maga Semjén mondta, hogy a körülbelül 30-40 milliót érő gánti épület felesége tulajdonában áll. A KDNP elnökének egyébként két fia és egy lánya van, a ház kapuján pedig testvére, felesége és édesanyja neve áll – közölte a Bors.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kétmagyar
Stüszizsoltika egy ransic azaz törvénysértővadász. A neten kering egy fotó amelyen egy lelőtt mezei nyulat tart. Rajta későtavaszi-koraőszi öltözet a dzseki nyitva. Mögötte a növényzet lombozata dús és élénkzöld. Azaz a fotó nem készülhetett a mezei nyúl vadászíati idényében télen!
wagabund
baszki, ez(is) mibe kerül nekünk? gyanítom marhasokba.
zöldszem
Nem ártott volna, ha a rendőrségi autó mellett, a tűzoltó, és a mentő autó is ott lett volna!
Aki Én
,,villámgyorsan ott termett egy vadász a terepjárójával. A férfi magából kikelve rontott a lap fotósára"

Mi van itt? Mi van ebben az országban? Figyelik Gántot, Felcsútot, a MINIszterelnök utcáját... Gondolom nem másztak be a magánterületre. Ha magából kikelve rontott rájuk, akkor rá kellett volna rendőrt hívni és nem fordítva. Tényleg undorító és ijesztő ami ebben a nyomorult országban történik. Nem csoda, ha ilyenek vezetik. Na de miért ilyenek vezetik...?
karma1
Huuu, megint okosodtam "somjenizmus"-bol: Szoval ennek a szenvedelyes (koca)vadasznak nem telik egy sajat vadaszhazra, hanem az ENEKtanar felesegenek a vadaszhazaba jar neha - termeszetesen szigoruan vadaszidenyben - vadaszni...

En hulye meg azt hittem, hogy a Szent Csalad all egy ferjbol+felesegbol, akiknek mindenuk kozos, asztaluk, agyuk, a vadaszhazuk...

(Vagy a holgy olyan hamisan enekel, hogy muszaj volt egy messzi vadaszhazat venniuk gyakorlasra?...:o)))
lampa laz
@zöldszem: nos, vagy a messzelátója kupakkal, vagy a messzehordójának csöve, esetleg lopott még egy nyulat...
zöldszem
@lampa laz: Mindenre gondoltam, csak az általad felsoroltakra nem!:)))
De, a messzelátó két kupakos, "messzehordó" hát, én azért már sok tavaszt megéltem:))))
Nyúlnak meg kicsi.
Más ötleted?
zöldszem
@lampa laz: "Esmeg" megnéztem a képet, jól fel csúszott a heréje. :))) Nem lehet, hogy újabban már a férfiak is csináltatnak olyan izé , hogy is mondják? meg van plasztikai műtét. Mert ugye nők mell nagyobbítást csináltatnak, a fiuk meg khm...:))) Nekem még az is eszembe jutott, hogy nem is zsákmánnyal akart büszkélkedni. Hanem a műtéti eredménnyel. Mert a nők is azt teszik.
Anna Mária
@Aki Én: Hogy miért? Mert sokaknak nagyon is megfelel az, hogy nem kell önállóan gondolkodni, hanem az ilyen Semjén-féle önjelölt nagyurak az élet minden területéről megmondják, mi a helyes.
lampa laz
@zöldszem: nem néztem meg a képet, mert ez a f@xi egy hányás, de így hogy írod lehet, hogy igazad van. A sebészek már ezt is át tudják szabni, hosszabbítani is meg az átmérőn is tudnak segíteni. Ha így van, akkor ezt a remekművet lógassa bele a tábori WC-be.
zöldszem
@lampa laz: 220??? Hatásosabb lenne! Belovagolhatna a mennyekbe: Igaz, hogy csak a lovat engednék be, őt át startoltatnák a pokolba!
Anna Mária
@zöldszem: Vodkásüveg. Eldugta a fotoapparátot meglátva, nehogy lebukjon, hogy piás! :)
lampa laz
@zöldszem: ha rajtunk múlna a dolog, asszem gyorsan végeznénk az ilyen típusú ellenséggel. A lóról jut eszembe, az egy nagyon okos állat biztos nehezen viselte a hátán ezt a majmot és elintézte az ülepét.
lópicigáspár
" ...énektanár felesége vadászházához..." Basszus, mit cseszhettek el pedagógus szüleim, hogy kettőjüknek nem sikerült összehozni nemhogy egy vadászházat, de még egy árva vadászlest sem!!
zöldszem
@lampa laz: ma, 18:59
Megvan, feltörte a nyereg a tö..két!:))) Csak kitaláltad!
Mobil123
Szerencsétlen marha fél hogy valaki bevisz egy vaddisznót neki :-)
lampa laz
@zöldszem: elbizonytalanodtam amióta Anna Mária megemlítette az üveget, piál a pasi, jóféle ágyaspájinka vagy vodka lehetett nála célzóvíz gyanánt.
zöldszem
@lampa laz: ma, 19:21
Na tessék egy fél délután ringattam magam, hogy jé lehet, létezhet...:))))
És jössz, cirka 10 perc alatt lerombolod, hogy létezik ...
micfild
@lópicigáspár Nem tudod? : Tisztességes- becsületes emberek a szüleid.
Ezt cseszték el. Ezért nem lett vadászházuk,

A fideSS meg olyan amilyen- de rájuk szavazni a főleg kdnp miatt volt nagy hiba.
lampa laz
@zöldszem: bocsi, nem rombolok le semmit, amit közösen kitalátunk gatyatartalmat illetően, az az igaz, a nyereg volt a tettes, feltörte, megdagadt a t...ö...ke. Most már nyugodtan alhatunk.
zöldszem
@lampa laz: ma, 19:50
Oké! De azért nem mész még aludni?
aremy
anyu mennyit énekelt vagy skálázott hogy összejött a vadász háza..zsóti hát te is lopsz hát iljen egy kereszt dobáló
Desischado
Vajon miből tellett vadászházra ennek a talpig "becsületes kereszténynek"?
zöldszem
@Desischado: ma, 02:33. Szülők, nagynénik+ Szűz Mária!
lampa laz
@zöldszem: bocs, hogy ma válaszolok, de az unokák miatt tegnap már nem volt időm Veled csacsogni, pedig nagyon élveztem. Hála politikusainknak adnak témát bőven, így lesz alkalmunk még hasonló eszmefuttatásra.
kukac50
Semjént kellene őrizni fegyőröknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.