Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint "pofátlan és tűrhetetlen", hogy Andy Vajna kormánybiztos évi 15 milliárdot kaszál budapesti kaszinóival, melyek koncesszióját "a Fidesz-kormánytól kapta ajándékba" – írta a párt az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Az Együtt a Világgazdaságban megjelentekre hivatkozik, miután a lap által megkérdezett iparági szereplők becslése szerint Andy Vajna öt fővárosi kaszinójában mintegy 15 milliárd forint bevétel keletkezhet. Hozzáteszik, hogy a Fidesz tavaly úgy alakította át a szerencsejáték-szervezés törvényi környezetét, hogy azzal Vajna cégei jártak jól.

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a kormány gyakorlatilag a teljes kaszinós szerencsejáték-szervezést a haverok kezére játszotta – jelentik ki

Az Együtt felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az Andy Vajnát megajándékozó pofátlan törvényt, teremtsen átlátható rendszert, és írjon ki új kaszinópályázatokat – szögezik le.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Aki Én: "Ezt vajon ki b@ssza?" (by Hofi) Szerintem senki , csak elegge simlis volt ahhoz, hogy orban szeme megakadjon rajta azzal a megjegyzessel, hogy "o az en emberem!", es valoszinu, ez is tortent... Mivel filmet nem tud csinalni, (sztem dugni se tud, de a bukszaja eleg tomott a fideSS altal ahhoz, hogy timcsike szeme megakadjon a "szepfiun"), szoval biztos meg lett neki mondva, hogy mennyit kell a szerencsejatekokbol befolyt zse'bol visszaadni orbanpapa zsebebe, oszt jonapot... Igy megyen ez maffiozoeknal... Ma nekem, holnap nekem...csak egy kicsit valtoztatva a mondason...:o))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Irigyek vagytok! andy vajna sugar daddy is a sajat laban all (mint mindenki a fideSS-ben), o ezt a 15 milliard forint, hogy vegre megtanuljon filmet csinalni, legalabb kezdoszinten, ha mar a titulusa megvan hozza, (meg egypar alig sikerult kis alkotasocska)...

Sokaig izelgetik ot, meg a vegen megsertodik, osszecsomagol, es visszamegy az USA-ba...:o)) (Ha ugyan nincs az 5 kitiltott kozott...:o))))
karma1
Helyesen: o ezt a 15 milliard forintot arra forditja, hogy vegre megtanuljon filmet csinalni... (A gepem vacakol, idonkent magatol kitorol szavakat, sorokat, egesz bekezdeseket,...:o(((
papa.49
Így már érthető hogy a kis luvnya miért posztol magáról ,,milliárdosfeleség,, címmel híreket!!!
Aki Én
Kinek a szeretője ez az ember? Kinek a kije, hogy így tömik?
eszegfu
@Aki Én: Csak tipp...lehet, hogy Habony cégéhez kell Vajna "tisztára mosott" pénze.
karma1
@Aki Én: "Ezt vajon ki b@ssza?" (by Hofi) Szerintem senki , csak elegge simlis volt ahhoz, hogy orban szeme megakadjon rajta azzal a megjegyzessel, hogy "o az en emberem!", es valoszinu, ez is tortent... Mivel filmet nem tud csinalni, (sztem dugni se tud, de a bukszaja eleg tomott a fideSS altal ahhoz, hogy timcsike szeme megakadjon a "szepfiun"), szoval biztos meg lett neki mondva, hogy mennyit kell a szerencsejatekokbol befolyt zse'bol visszaadni orbanpapa zsebebe, oszt jonapot... Igy megyen ez maffiozoeknal... Ma nekem, holnap nekem...csak egy kicsit valtoztatva a mondason...:o))))
nyanya001
Mindez persze önbevalláson alapul, a NAV ugyanis nem nagyon lát rá a játékgépekre. Egyrészt az automatákba már nem építették be az integrált ellenőrző készüléket, amely a működése során keletkező adatokat gyűjtené és rögzítené, másrészt szerveralapú összekötésről szó sincs.

Így az állam az online pénztárgépek világában a kaszinók esetében sötétben tapogatózik a bevételek tekintetében. Nagyjából az ellenőrzés annyiból állhat, hogy egy meglepetésszerű razzia során a kamerák felvételei alapján vizsgálhatnák a forgalmat. Ilyenről azonban egyelőre nem hallani.
Ez azt jelenti magyarul, hogy ez a seggnyaló annyi adót vall majd be amennyit akar
de ez a tetves nem megélhetési betelepült !
zöldszem
Itt lép életbe egyik olvasótársunk vélemény. Nem muszáj dolgozni, az eszünkkel is lehet pénz csinálni. Mondjuk én ebben az esetben mély meghajlást, melegxarig nyalást tudok elképzelni.
Hallani és tudni, pedig azt, hogy: aki dolgozik, az nem ér rá pénz keresni!!
Korrupció! Magyarországon! Neeemááár! Ki meri ezt feltételezni? Miért is félnek az esetleges Altus vizsgálattól.
eszegfu
@Horizont: Azt sem lehet véletlen, hogy a filmalapnál ő az "atyaisten" a pénzek elosztásánál.
zöldszem
Még egy gondolat. Hol van ilyenkor a "nagymagyarelszámoltatóskorrupciótmegszüntetniakaró"
Jobbik? Hahó!!! Jobbik! Vagy nem is olyan ellenzéki párt az-az ellenzéki párt?!
KERKA
Minden idők legnagyobb/ legkorruptabb pénzmosási akciója folyik át a Vajna kezén.
Mivel Simicska kilépett, még azt is el tudom képzelni, hogy a pénzek leosztása most már Endu kezében van.
KERKA
@zöldszem: 13.33 Ez egy jó kérdés! Kaszinó, szerencsejáték s lám-lám a jobbik hallgat !
vajon miért? Csak nincs érdekeltsége Vona cukinak ezen a téren?
zöldszem
@KERKA: 14:05
Vona? Orbán tanítványa, csak mára, a tanítvány túl nőtt mesterén.
Vona: "Fidesz lopott, lop MSZP lopott, a Jobbik tiszta maradt"...ezt mondjuk nem ma mondta...
Ezért mondom én, mocskos pohárba, nem érdemes tiszta vizet önteni!
Mondjuk az eddigi választások is valahogy olyanok voltak, mint mikor benyitunk egy nyilvános WC-be, és kiválasszuk a kevésbé xarosat. Igaz rájöttünk, hogy még sem a kevésbé xarosat választottuk.
KERKA
@zöldszem: Vonának is jól jön az a pénz, bárhonnan, még akkor is ha juda pénz. Ugye érted,:))
papa.49
@zöldszem: Ez nagy igazság volt gratula...
papa.49
@Horizont: A nagy vízen túl nem folytathat gazdasági tevékenységet, mert volt valami néhány milliárd be nem fizetett valami, állampolgár maradt. de csak az...
Toby
Tegyük hozzá, hogy a vén g**i adómentes pénzt halmoz tornyokba !
Ez persze nem az ő sara, hanem a felcsúti szürkepatkányé !
Toby
Tegyük hozzá, hogy a vén g**i adómentes pénzt halmoz tornyokba !
Ez persze nem az ő sara, hanem a felcsúti szürkepatkányé !
Toby
Tegyük hozzá, hogy a vén g**i adómentes pénzt halmoz tornyokba !
Ez persze nem az ő sara, hanem a felcsúti szürkepatkányé !
papa.49
@zöldszem: A rosszabbik se patyolat tiszta, csak még kicsiben tudják játszani mert a nagy zsírosbödönnél még a fütyisz ül...
Toby
T. Propi ! Vajon milyen okból triplázódott a hsz-.-om ?
Elég lesz 1.db. is - köszönöm !
wagabund
jaj neee... ebből nagyon kevéske, talán ha egy-két milliárdocska marad Vajnának...

...tessék Tocsikra emlékezni...
zöldszem
@papa.49: ma, 19:40
Írtam, mocskos pohárba...
EU gyűlölő, zászló égető, ablakból kidobó nagy magyarok, és képviselői ott ülnek az EU parlamentben. EU választáskor a Jobbik gyűjtötte, adta le az ajánló aláírásokat. Akkor?? Hitelesek?? Mondjuk, nekem enélkül is azok voltak. De azzal is tisztában vagyok, hogy ezek is megélhetési politikusok! Gyűlölködök szervezete! Isten óvja a magyarokat, a Jobbik kormányra kerülésétől!!
csetere
@karma1: Nem tiltják ki, mert kettős állampolgár. Épp emiatt eltűnhetne!
karma1
@csetere: Tudom, Kedves, c sak almodoztam,...:o))) Egyebkent ha "hazamegy" az USA-ba, ott az adozasi (vagy nem-adozasi) szokasai miatt lesz a figyelem elotereben, fokent az FBI elott,...OTT komolyan veszik ezeket a dolgokat, kulonben is, olyan sok van nekik filmproducerbol, hogy egyet elkuldtek nekunk nagykovetnek is...:o)))))
Desischado
Engem is érdekelne, hogy a jobbik ilyenkor hol van?! Máskor bezzeg adják a jófiút! Ami a vénembert illeti, nem véletlen ez az összeborulás a vezírrel. Nem véletlenül csinálták a kaszinómutyit sem. Súlyos pénzekról van itt szó!
csetere
@karma1: Jó lenne, ha visszavinnék, de a kutyának sem kell.
petrol
Nagy a csend a kaszinóbohóc, amerikai adócsalásairól amik miatt meglógott az USA Adóhivatala elől!
nyanya001
De ahol filléres áruk cserélnek gazdát, azt ezer szemmel figyeli
a rohadék korrupt NAV www.napi.hu/ado/andy_vajna_jatekgepeit_a_nav_se_figyeli.596637.html
KERKA
@nyanya001: Nem figyeli a NAV? mert adót sem fizet. nem emlékszem pontosan, de amikor megkapta a jogot, valami óriási összeget engedtek el neki, :))
faiparos
Ez a tetü haza diszidált és lekaszál minket.Amerikába már szarnak se nézik,csak a vén svarci néger meg az olasz csődör utánzat áll szóba vele.Barom jobboldali politikai elit ájult be tőle mikor itt volt.El nem tudom képzelni hogy ezen a simlis alakon mit kajál Viktor.Miért engedi hogy azokat nyúlja le akik itt élték le az életüket jóban ,igy vagy úgy ,de nem menekültek el innen mikor szar volt.Végén még mi leszünk a hibásak hogy nem hagytuk el a hazát még rövid időre sem.Kezdem úgy érezni magam hogy mi vagyunk a lúzerek mert a határon belül éltünk és élünk.Ezt magyarázza meg ez a szemét semjén áhitatos manó.
verőce21
Vajnát nem értem, miért kell leállni üzletelni ezekkel pitiáner seftesekkel?
bohóc
"Aki mindent pénzért tesz, az előbb-utóbb mindent megtesz a pénzért."
KERKA
@verőce21: 18.26 Nehezen értelmezhető a kommented. Sőt, nem is értem:))
1magyar
Tessék hülye magyarok, nem kell nektek megélhetés - ilyesfélét gondolhatnak amikor a magyar vállalkozóknál törvénnyel szüntetik meg a játékgépek működését, adják oda egyetlen külföldről jött embernek- mert ugye az még érthető is volt, hogy az emberek ne szerencsejátékba pazarolják a pénzüket.
verőce21
@KERKA: (20:25) A "pitiáner seftesek" a kormány. Így már beljebb vagy? (De szükségeltetik hozzá még egy jó adag humorérzék is.)
JAJMÁR
@verőce21: 22:44 Nem más ez, csak a "zsák a foltját.." eset, mert ez a "zsák" már annyira feslett, hogy sok-sok folt húzza a testet. Kíméletlenül.
simmering73
@petrol: Eljön még érte a nagy fekete autó.
KERKA
@verőce21: Piszok jó a humorérzékem. Éppen ezért a kormányt nem pitiáner sefteseknek tartom, hanem nagyban játszó bűnözőknek. :))Milliárdokkal humorizálnak:))
mariaberta
Ezért nem megy vissza oda, ahonnan jött, mert ott már nem fial a prjoduccerség!!!
justhpeter
A szerencsejáték az egyik legjobb pénzmosoda. Ha hisszük, ha nem. Ezért nem mindegy, kinek a kezében van. Az állam nem feltétlenül jó gazda, csak álcának alkalmas. A nagy pénzeknek magáncsatorna a legjobb, ha a hatalomból ki is kerülünk egyszer, a pénz ottmarad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.