Bár először úgy volt, hogy tüntethet ismét Orbán Viktor háza előtt, a rendőrség ezt később mégis megtiltotta Juhász Péternek, az Együtt politikusának. Arra hivatkoztak, hogy ez zavarná a miniszterelnök méltóságát és a szomszédjai nyugalmát. Ezért Juhász kipróbálta, hogy a saját háza elé – ami sokkal sűrűbben lakott környék, mint Orbánéké – szervezhet-e demonstrációt és kiderült, hogy a válasz, igen.

A politikus ezt írta Facebook-oldalán:

Remek hír, tüntethetek a saját házam előtt!

Meg a te házad előtt is. Áder háza előtt is.

Orbán háza előtt éppen nem.

Képzeljétek el, Orbán híve a szólásszabadságnak és támogatja a gyülekezési jog szabad gyakorlását, de ez nem lehetetlenítheti el mások életét, márpedig az ő és a szomszédai esetében ez a helyzet – mondja ő.

És mi a helyzet az én szomszédaimmal? És mi a helyzet veled és a te szomszédaiddal? Az ő életüket ellehetetleníthetik Orbán szerint?

És valóban ellehetetlenítené Orbán életét, ha levelet dobnék a postaládájába?

Azt képzeli magáról, hogy kiváltságokat élvezhet.

Pedig ő a szolgánk. A köz szolgája. Több alázatot követelünk, ha azt vállalta, hogy minket szolgál, és a pénzünkön él!

Juhász azt is ígérte, hogy nem fogja annyiban hagyni és újabb demonstrációt jelent be Orbán  háza elé.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Éljen a demokrácia. Azt hittem nem fogják megengedni, hogy a kivételezés gyanúja ne merülhessen fel...már a látszatra sem ügyelnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Éljen a demokrácia. Azt hittem nem fogják megengedni, hogy a kivételezés gyanúja ne merülhessen fel...már a látszatra sem ügyelnek.
volvós
Csak a DIKTÀTOR háza elött TILOS !!!
nemkati
"Ma Magyarországon a gyülekezési jog a politikai szabadság egyik utolsó bástyája. A szabadságpárti gyülekezési törvényt nem forgatta fel a kétharmados kormányzat, a rendőrség 2006 óta ügyel arra, hogy kényszerítő eszközöket ne kelljen bevetnie. Ám a szabadság e bástyája is ostrom alatt áll: a törvény megkerülésével alkalmazott korlátozások már nem kivételesnek, hanem mindennaposnak tekinthetők – Ilyen az, amikor közvetlenül a miniszterelnök utasít rendezvények megtiltására [itt és itt], vagy amikor TEK-területlezárás miatt nem lehet tüntetni az adott helyen. Az adminisztratív korlátozások egyik legújabb és legrafináltabb módja az, amikor mások jogainak és szabadságának feltételezett sérelmével előzetes tiltást igazolnak, korlátozzák a tüntetésekre igénybe vehető közterületek körét." TASZ

ataszjelenti.blog.hu/2015/04/27/gyulekezesi_jog_ostrom_alatt
verum
@Hellcat: - eddig sem ügyeltek egy pillanatig sem a látszatra.
Ugyan miért tennék?
dr. prédikátor
Aztakurva!!! Szóval a házam előtt tüntethetek, a viktor szopkin geci háza előtt nem , mert sérti az méltóságát!!! Hát én nem is tudtam hogy van neki !!!
Hellcat
@verum: Már egy jó ideje leszarják hiszen a beton már rég megkötött...
papa.49
Ebből látszik a ,,magyar demokrácia,, kétszínűsége ugye mindenki egyenlő jogokkal bír de van akinek sokkalta több joga van, mint a köznépnek, csakhogy ez közel se demokrácia ez DIKTATÚRA!!!
verőce21
Mint megmondottam előre, tüntethet majd a saját háza előtt.
(Apropó, a dohányboltosok is leszedhetik az üvegportáljaikról a fóliát.) :)
zolibatya
Peti...már megint valami szar anyagot vettél...
JAJMÁR
Remélem, nem lesz a Juhász egyedül, hanem elég sokan felsorakoznak mögötte. Ha valaki azt hinné, hogy ez nem zavarja a kormányt, akkor itt a bizonyíték, hogy nagyon is. dehogynem, idegesíti őket rendesen.
EcsiAntal
Peti --Peti valami nem stimmel nálad --hirtelen több ingatlanod is lett pedig a vagyonnyilatkozatodban még földön futónak állítottad be magadat a tv-ben mindenki láthatta Te titkolsz valamit ami talán a droggal is összefüggésben lehet mert hirtelen így meggazdagodni csak abból lehet amivel mindenki összefüggésbe hozott--talán így próbáld leplezni --vagy elterelni saját sötét ügyeidről elterelni a figyelmet --Péter--Péter--lehet hogy Te Fekete Péter vagy ne ködösíts mert úgy is kiderül és akkor hol fogsz tüntetni a fehér háznál ha egyáltalán kapnál TE vízumot ezzel a múltaddal ???
Gonoszgólya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
perfekt
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Toby
Tökös csávó ez a Juhász, csak támogatást érdemel, az meg hab a tortán, hogy megfogta hazugságon a gengszterhivatalt !
varrólány
Addig mérgesítik még majd tényleg a saját háza előtt fog toporzékolva tüntetni!
verőce21
A világ lámpása, a mindenség kohója ez a Juhász. Fényt ad a libbantaknak, kölcsön, kamat nélkül. Lángelméje kiapadhatatlan, van miből tékozolnia. :)
bence
Még ilyent ! Bezzeg a gyurcsány háza előtt tüntethetett a tökfejű fidesz csorda !
kkalman
Még szerencse, hogy nálunk nincs kettős mérce. Csak itt-ott nyomokban.
profon
@kkalman: Tudod a kettős mércét is kettős mércével mérik !
EcsiAntal
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@verőce21:A Hibbantaknak,meg szeretett vezéred!
cuna_mi
... sőt Putyin háza előtt is tüntethet!
vukkocska
@EcsiAntal: Önnek még negro sem kell hozzá. Ez prosztó stílus igazán nem jellemző erre az oldalra, főleg a személyeskedés.
Freewolf
Ismét lesz egy nagy ívű, húsz fős demonstráció! :-) Előre izgulok! Magán házak előtt tüntetni paraszt dolog, bár melyik fél is tegye! A közszereplő otthon magánember, békén kell hagyni! (Gyurcsányt is!)
mate03
@EcsiAntal: Komolyan gondolod,amit leírtál?Mert tudod ezt bizonyítani is kell! Vagdalkozol,de buta vagy mint a segg!
Vizual
@verőce21: Érdekes, hogy a "Kis Herceget " választottad magadnak. Csak elfelejted TE nagyivű, hogy a Kis Herceget kioktatta a róka, hogy ha már megszelidítette, gondját kell viselnie. Te hogy hozod össze ezt? Mert a baromságok dőlnek belőled.
Vizual
Juhász Pétert nem szeretem. De látom, hogy az egyetlen aki a placcon elveihez hű és azt csinálja amit kell egy ellenzékben. Egyre szimpatikusabb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.