Deutsch Tamás megdöbbentő módon érvelt a kormány által erőltetett halálbüntetésről szóló vita kapcsán. Tegnap este ugyanis az ATV Egyenes beszéd című műsorában párhuzamot vont a homoszexuálisok házasodása és a halálbüntetés kapcsán.

Deutsch arról beszélt, hogy például az Alaptörvényben is az áll, hogy csak férfi és nő házasodhatnak egymással, mégis ettől még vannak érvek ennek megváltoztatására, amiket meg lehet hallgatni. Szerinte hasonló a helyzet a halálbüntetéssel kapcsolatban is. Egyébként úgy véli, az Uniónak érdemes lenne végiggondolnia, hogy nem helyezteti-e nemzetállami hatáskörbe ennek bevezetési jogát.

Deutschnak sikerült összehozni a melegek házasodását a halálbüntetéssel

A miniszterelnök azt mondta, hogy ő életpárti, ebben is egyetértek vele, én a halálbüntetésre nemmel válaszolok

- tette hozzá a fideszes EP-képviselő. Azt is elmondta, hogy Orbán Viktor olyan ember, aki mindig azt mondja, amit gondol.

Deutschot egyébként eredetileg az internetes konzultáció kapcsán hívták be a műsorba. Erről többek közt azt mondta,  csodálkozott, hogy a kormány tevékenységét kritizáló újságírók az ellen ágáltak, hogy egy ilyen komoly témában, mint az internet, miért konzultál a kabinet.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Közmondás ,,az okos hülyéskedik, a hülye okoskodik,, a tompika az utóbbi kategória!!!
Gyermek mondóka vége ,,eszed tompa,, na ez a tompika!!!
silber13
Tompika! Azt mondod: " Orbán Viktor olyan ember, aki mindig azt mondja, amit gondol." Figyelj, te Pannonia Genitáliája! Ha az idézet így igaz, akkor a vezírednek a beszédei, egyszersmint a gondolkozása is nagyfokú összevisszaságról tanúskodik, ami hovatovább már beteges képet mutat
Freewolf
Nem kedvelem a fickót, de logikus az érvelése! Teljesen igaza van!
Senara
Juhász Péter igazat mondott ," tisztán "a halálbüntetéstől melegek házasságáig eljutni képtelenség .
human
@silber13: Dehát maga Orbán Írta, hogy ne foglalkozzanak azzal, hogy miket hadovált, csak amit csinál, arra figyeljenek.
sokanvagyunk
Én azért látok némi összefüggést... - egy életfogytiglanos simán meleggé válhat bent. :))
nyanya001
Tompika neked lóg egy szál deszkád, de lehet, hogy kettő !
verum
Ha a miniszterelnök mond valamit, annak elvileg nagyobb súlya van. Igy a halálbüntetés kérdése nagyobb súllyal esik latba, mint a melegek házassága, amiről Orbán gazdád még beszélni sem akar.
Sőt, ami neki nem tetszik, arról hallani sem akar, nehogy beszélni.
A népszavazást is ellehetetleníti.
Úgyhogy a hazugságaitok már nem jönnek be. Picit erőltessétek meg magatokat, ha félre akarjátok vezetni az országot. Legalább ennyire tiszteljétek az alattvalókat!
Anna Mária
@verum: Gyakorlatilag pedig, amit ez a miniszterelnök mond, még értelme sincs, nemhogy súlya. A régi haverja, ez a Deutsch pedig baromi jó fizetésért kavarja tovább a nagy semmit gőgös pofával. Katasztrófa.
verum
@Anna Mária: - igen, ebben igazad van, de azért hivatalosan mégis figyelembe kell venni, főleg nemzetközileg.
verum
@Anna Mária: - nem is Orbánnak van súlya, hanem a rangjának.
Anna Mária
@verum: Figyelembe is veszik, pontosan tudják, hogy kicsoda. Egy veszélyes őrült.
eszegfu
@Anna Mária: Tökéletesen ezt gondolom én is. Hallom, hogy magyarul beszél, még van a beszédben alany, állitmány és jelző is, de egyszerüen nem értem! Mintha uj szavakat, vagy szóösszetételeket találna ki... nincs türelmem "kimazsolázni" az értelmét, ha egyáltalán van!
verum
@eszegfu: Tudod, én már egy jó ideje nem bírom hallgatni sem és nem bírom olvasni sem, amit közölni akar. Bizonyára ez már elég magas fokú ellenszenv részemről, elismerem és röstellem is.
eugen4402
Tagadhatatlan tény, hogy nem csak O. V. változott, hanem a "befogadó közeg", a közvélemény is más szemmel nézi, más füllel hallgatja (ha egyáltalán hallgatja) a Főnök szavait. Jelenleg kb. ott tartunk, ha véletlenül valami nagyon pozitív lépést jelentene be, azt is pfújjolással díjaznánk. Ám ilyen veszély nem fenyeget...
eszegfu
@verum: 14:21 "Szintén zenész"... vagyis én is hasonlóképpen vagyok vele, meg aztán én sem vagyok erre büszke. Legtöbbször a klf. elemzők, ujságirók által idézett mondatait még meghallgatom, sőt a magyarázatot is...mit érthetett ez alatt O.V.
verum
@eugen4402: - no, én teljesen őszintén mondom, ha valami tényleg pozitívum jönne tőle, azt örömmel fogadnám.
eugen4402
@verum: Sok évvel ezelőtt még volt némi halvány remény a pozitív bejelentésre, de ma nulla a valószínűsége... Bár tévednék. Illetve egy rövidke egymondatos bejelentéssel meg tudna győzni.
eszegfu
@eugen4402: 14:37 Valóban mi is változtunk... azt viszont nem tudom eldönteni, mi volt
előbb: a tyúk vagy a tojás, vagyis O.V. változott meg először, majd mi, esetleg forditva.
Valahogy nem emlékszem arra, hogy ennyire utáltam volna mondjuk Antall Józsefet, vagy O.V-t az első kormányzása idején.
eugen4402
@eszegfu: Ez ám a telepátia! 14:37-kor én is a tyúk- vagy tojásra akartam utalni, de egy hajszállal a tojásfej elsőségét láttam igazolódni, mivel O.V. szemlátomást minket nézett tojóstyúknak. Tehát Ő változott először, és azzal váltotta ki az egyre erősödő elutasítást.
papa.49
A helyzet a következő, mikor a hazugovics elkezd beszélni a tévé némítva, oszt. jónapot, a lényeget úgyis a bőrünkön érezzük nap, mint nap!!!
bakegya
A MINISZTERELNÖKÖDnek meg se kell gondolni amit mond,mert olyan kiváló bűnözőkkel védte be magát hogy az már...halálbiztos...egyet értek.
Anna Mária
Ennek a sunyi embernek, aki most a miniszterelnök, egy esetben tudnám elviselni a hangját: amikor éppen lemond.
Captain Blood
Láttam az adást. Sztem Tompika nem volt teljesen "tiszta".:)))
libellle
Igen, én is ugy gondolom, hogy feltétlenül el kellene gondolkodni a halálbüntetésen, veletek kezdeni és pont itt be is fejezni!. az hogy orbán olyan ember aki kimondja amit gondol. Hát...tomika hatalmas zür lehet a fejében ezt már sokszor és sokan megállapitották de te sem vagy egy habostorta!!!
kkalman
Tompika! Csak ne szólalnál meg! Néhány tíz év hallgatás után még szimpatikus vénember is lehetnél a szememben.
Desischado
Én meg sem nézem, mert a vérnyomásom és a cukrom nem állja a sokkot! Viszont szerintem orbán nem változott meg, ő eleve ilyen volt mindig! Semmi más nem érdekelte csak a hatalom megszerzése! tompika meg, ha a hülyeség fájna, ordítana egyfolytában! Jellemtelen, gerinctelen, és egy normális mondata nincs! orbánra visszatérve meg engedjétek meg, hogy idézzek egy mondatot James Clavell Sógun c. regényéből, ami rá tökéletesen illik:
"Ezért harcoltam, ezért fondorkodtam egész életemben..."
A hatalomért, és a meggazdagodásért!
nezelodo
Na ha ilyen nagyszerű ez a fazon, és ilyen fontos a véleménye, hamarosan azt is megérhetjük, hogy a most még eldugott Selmeczi nagyasszony osztja megint nekünk az észt, és a tarsolyos, meg a mediátormarcsi helyett vigyáz majd a pénzünkre, kéretlenül. Nagy baj lehet ott a narancsvidéken, ha már csak őbenne bíznak, más makulátlan nincs kéznél.
eszegfu
@eugen4402: 16:01 Valóban igazad lehet... számomra szinte "bizonyiték", hogy láttam az ATV-n a 25 évvel ezelőtti első országgyülésről egy beszélgetést: Ungár Klára, Kónya és Király Zoltán voltak a studióban. Közös véleményük volt, hogy a képviselők udvariasabbak,
kulturáltabbak voltak egymáshoz, mint mostanság.
eugen4402
@eszegfu: Ők is emlékeznek még arra, mekkora botrányt váltott ki, amikor Antall arcába ordította a "jólnevelt" fideszes, hogy miniszterelnök úr, Ön hazudik! Akkortól kezdtek parlagi szelek fújdogálni az Ország Házában. Mellesleg a napokban a rádióban hallottam Gálszécsi visszaemlékezéseit is a 25 évvel ezelőtti időkre, szenzációs volt, pedig a titoktartási esküje még köti...
mate03
@Anna Mária: A minap azt mondta (tompika)Haragszom a Kokóra!Javasoltam neki,térjen át a heroinra,az talán hamarabb elviszi!
herczeg0210
Láttam az adást és éreztem milyen büdös ez a pasi. Vagyis a "kijafaszomezaatompika".
Cicamama55
Nem tudom, ha rákérdeznének úgy váratlanul egy riport során, hogy mi lett a stadion beléptetőinek a sorsa, illetve a rájuk feleslegesen kidobott pénzzel számoljon el, mit válaszolna. Gondolom ő is Kósa "fémkupakos" érveléséhez hasonlóval küszködne. Látszik rajta, hogy légből kapott válaszokkal próbál okosnak látszani, tartalmatlan, logikátlan, üres a beszéde. Szégyen, hogy országunkat ilyen emberek képviselik külföldön. S ő a kormánypártunk üdvöskéje. Magunkat járatjuk le vele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.