Deutsch Tamás, a Fidesz internetes pitbullja ismét virtuális támadást intézett a "liberálisok" ellen. Ezúttal azért, hogy megvédje Orbán Viktor azon állítását, miszerint Magyarország sosem volt "multikulti".

Deutsch Facebook-oldalán fejtette ki gondolatait:

Különböző rendű és rangú "liberálisok" napok óta lelkesülten hadoválnak arról, hogy Magyarország "történelmileg multikulti ország volt". Drágáim, a multikulturalizmusnak (a "liberálisoknak" mondom segítségül, a multikulti ennek a köznyelvi rövidítése) pontosan annyi köze van az európai és így a magyar történelmen is végighúzódó kulturális különbségekhez (ami a viselkedésben, a nyelvben, a szokásokban, az öltözködésben, a hitvilágban, a szociális struktúrában, a nemzeti- és etnikai hovatartozásban nyilvánult meg), mint Gizikének a gőzekéhez. Évezredes történelme során sem Európa, sem Magyarország nem volt multikulti. A multikulturalizmus ideológiája egy alig néhány évtizedes találmány, és éppen manapság bukik meg látványosan.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Tomi, vazze! Akkor neked nem mindegy hogy párbajban vérezni, vagy vérbajban pározni, ugye?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
Ha Deutsch mondja, akkor bizonyára úgy is van. :)))
Egy Deutsch pozícióban - istenkém, micsoda állapotok!
pistapapa
Ennél a befogadottnál kevesebb haszontalant tart el a magyar.
Senara
Közöld Azeri "Jóskával" is aki nem tetszését fejezte ki főnököd kijelentése után
Lendkerék
Ez az ember tényleg ennyire ostoba? Hiszen a Kárpát-medence "évezredes történelme" semmi másról nem szól, mint a különböző nyelvű, szokású, kultúrájú népek ide-oda mozgásáról, keveredéséről (mondjuk "magyar" szempontból kezdve a honfoglalással). Természetes, hogy kialakultak homogén közösségek is, de nem nem mond annak ellent, hogy a hányféle nációból kotyvasztódott ki a jelenlegi "magyar"-nak nevezett népcsoport. Az pedig tökmindegy, mikor született a ma használatos kifejezés erre az évezredes jelenségre (amelyet a szerző egyébként a buta tudálékosokra jellemző megjegyzéssel ajánl a "liberálisok" figyelmébe).
Sikítani van kedve az embernek, ha meglátja/-hallja, olvassa ezt a felkapaszkodott középszerű senkiházit.
tarhonya
ezért kár volt megtanitani anyádnak beszélni !
TASzSz
Tomi, vazze! Akkor neked nem mindegy hogy párbajban vérezni, vagy vérbajban pározni, ugye?
eugen4402
Bumm! Megint egy fideszes, aki azonosítja magát Magyarországgal. Vajon ez az ország csak ilyen "sorszámozott" tagkönyvesekből áll? Csak a fideszben vannak magyar emberek? Mert akkor állítsuk szembe a nullakultit a multikultival!!!
fideszmiattmigraltam
Te idióta! A magyar ősök is egy kulturális találkozóhelyre jöttek hont foglalni (ha úgy tetszik migrálni)!
Mindamellett foglalkozzunk egy kicsit a Deutsch név eredetével:
Jelentése:német
Eredete: Germán törzsekből leszármazott családnév, feltehetőleg a 18. században érkezett sváb kereskedőkön keresztül jutott el a Kárpát medencébe.
AKKOR TAKARODJÁL LÉGYSZÍVES TE IS INNEN, MEGLÁTJUK BEFOGADNAK-E A NÉMETEK!
Inkább tartom magam liberálisnak, mint sem jobb-, vagy szélsőjobboldalinak! Miért nem azzal foglalkoztok amivel kellene? Meglévő kórházak segítése és talpra állítása például!
magyarbakancs
Ez a nemzeti hím vesző megint megszólal?.
Oviban biztos a f*sz volt a jele?
justhpeter
Nem szabad bántani szerencsétlent. Halvány fogalma sincs, miről beszél. Szimplán visszaöklendezi a vezér aktuális baromságait. Számtanból megbukott, nem tudja összeszámolni hány nemzetiség él Magyarországon. Abban a hitben él, hogy ebben az országban egy nemzetiség lakik, a fideSS nemzetiség, ezért azonosítják rendszeresen önmagukat az országgal és a nemzettel. Vigyázni kellene vele, a cihopaták szerint ezt nem lehet kinőni, mint a gatyát.
Anna Mária
@justhpeter: Ezzel nem vigyázni kellene, hanem a helyére lökdösni végre: első körben szépen megkérni, hogy ugyan, legalább magát tartsa már el. Munkaruhát kaphat.
verum
Drágám, mi is van a paralimpikonok ellopott millióival?
Lackó50
" Drágáim" - akkor ez nem is nekünk szól. Legalább is én nem vagyok a DRÁGÁJA.
A családjával meg otthon beszélje meg a problémáit és ne a Facebook-on. Vagy velük is már csak ott beszélget?
JAJMÁR
Ott a fő baj, hogy nincs tisztában a liberalizmus, a multikulturalizmus (de a tompika kedvéért nevezzük multikultinak) jelentésével, és aggályos a kultúra, no meg a történelem megfelelő ismerete is.
"Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna" - csak hát mindig megszólal :)))
nagypapa
Soha nem lehettek volna államfők vagy miniszterelnökö,mert "gazdaság bevándorlók" leszármazottai: Fujimori,Peru (japán), Roussief, Brazília (bolgár), Kirchner,Argentina (német), Pinochet, Bachelet,Chíle (francia), Sarkozy,Franciaország (magyar), Vasmosy,Paraguay (magyar), Stroessner,Paraguay (német), Obama, USA (kenyai), Kennedy-fiúk,USA (Írország), Johannis,Románia (szász), stb., Szerencsére,nem kellett nekik Orbán beleegyezése...!
nusika
Orbán viktor az Európai Parlamentben azt mondta, hogy "magyar" országot akar. Akkor miért állitja, hogy szükséges Budapesten az óriás mecset, Kőbányán? Tehát, mégis multikulturális ország vagyunk? Engem nem zavar a sokszinűség, gondolom másokat sem!
solidedge
Minden embernek joga van bődületes baromságokat mondani. Tomika mióta ezt megtudta, minden nap él vele.
eugen4402
@JAJMÁR: Rátapintottál a lényegre, a srác tényleg nem ismeri a szavak jelentését. Különben hogyan írhatta le azt, hogy ezeréves története során sem Európa, sem Magyarország nem volt multikulturális...? Én pl. elhiszem Adynak, hogy Dunának, Oltnak egy a hangja, sőt Batsányinak is szót fogadtam, és vigyázó szememet Párizsra vetettem. Ja, és a vasfüggönyből elegem lett még az átkosban.
kakaósbögre
na,épp a nagytudású magyarázza a történelmet,ja.
Toby
Ugye., most már tudjuk, hogy ez a megélhetés,i keményen félre pofázó suttyó gyökér, miért csak sok-sok év után volt képes álamvizsgázni és akkor is csak Mádl segítségével !
Toby
Bocsi a shmittes "álamvizsga" nem véletlen és nem is takarékosság a kettős mássalhangzókkal !
Ez dajcs kiaf@szom tamás színvonala !
Alcsuti
"A multikulturális kifejezés kulturális vagy nemzeti sokszínűséget jelent, míg a multikulturalizmus olyan ideológia, mely támogatja a kulturális és a nemzeti sokszínűséget és elismeri az etnikai kisebbségiségeket. A politikában: a kulturális pluralizmus támogatása atársadalomban, a különböző kultúrák békés egymás mellett élésének segítése, a kultúrák, nemzetiségek közötti problémákra való megoldás nyújtása."

Deutsch Fürjecske Tompika ez szép mutatvány tőled. Gratula.

i.giphy.com/BbA2xn4phKE9O.gif
papa.49
Ehhez már NINCS MIT HOZZÁFŰZNI, a pali egy méretes gyökér,oszt. jónapot!!!
evacica
Tomika ezt Gizike gőz eke dolgot már Torgyán papa elsütötte a parlamentbe, valami magadtól nem jut eszedbe?
JAJMÁR
@eugen4402: 15:48 Ha még csak ő mondta volna, de nagyobb a baj, a mini.elnök is mondta :(
paolo006
Nocsak! Igazmondó nem tolvaj és nem is nagyképű dajcsfűrbasztamás megint megvillantotta szellemi képtelenségeit. Hogy szakadt volna azannyába a feje!
Desischado
Én azt kérdezném, egyáltalán hogyan tudott ez államvizsgázni?! Ekkora emeletes blőd hülyeségeket mondani! Jól van, tompi ülj le, egyes! És nem csak történelemből!
eugen4402
@JAJMÁR: Tudom, hogy nem Deutsch kezdte, ő csak amolyan partizángesztust gyakorol, amikor az utolsó csepp véréig kitart a féleszű bajtársa mellett...
mindenes46
@evacica: Eszébe, jaj ne nevettess már !
mate03
@JAJMÁR: Tompika! Leülni! Történelemből elégtelen!
papa.49
@mate03: A többi tárgyból szintén, a gyerekcsináláson kívül semmihez nem ért!!!
prielle
Ha Magyarországon nem élnek különböző nemzetiségek, akkor miért létezik 13 kisebbségi önkormányzat???
Kérdezi ezt egy kecsesen ringó fecske, a recsegve f.ngó kecskétől, vagyis magától D. Tamás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.