A jászberényi polgármester, volt fideszes országgyűlési képviselő Szabó Tamás nyerte meg az általa kiírt lakásbérleti pályázatot – írta a Népszabadság. A város önkormányzati kabinetirodája az MTI-hez eljuttatott reagálásában közölte, hogy a polgármester válását követően, lakóingatlan hiányában, mint közfeladatot ellátó személy törvényesen pályázta meg a lakás bérleti jogát.

A lap megkeresésére, amelyben azt tudakolták, hogy miért volt szüksége a polgármesternek az ingatlanra, és nem tartja-e etikátlannak, hogy polgármesterként ő nyerte el a bérleti jogot, illetve tervezi-e, hogy él elővásárlási jogával, a polgármester mindössze annyit közölt: a lakás a vagyonleltár szerint nincs értékesítésre kijelölt státuszban.

A jászberényi önkormányzat kabinetirodája péntek délután közölte, hogy Szabó Tamás polgármester a válását követően, lakóingatlan hiányában a helyi rendeletnek megfelelően, mint önkormányzati közfeladatot ellátó személy – polgármester és a város önkéntes orvosa – pályázta meg egy 84 négyzetméter alapterületű tetőtéri önkormányzati lakás bérleti jogát, a döntéshozatalban nem vett részt.

A kabinetiroda szerint ez törvényes és szabályszerű, az ország számos más településén is törvényesen pályázhat lakásbérletre képviselő-testület tagja. A polgármester a lakást havi 54 ezer forintért, határozott időre bérli, azt soha nem fogja megvenni, mert az értékesítésből az ingatlant kizárták – írták a közleményben.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A polgármester a fizetéséből tudott volna valóban törvényesen piaci alapon is lakást bérelni. De nem! Ő inkább a három gyerekes egészségügyi dolgozót rúgta félre. Visszaélt a vagyoni helyzetével, nem mellesleg bizonyította a Fidesz családbarát politikáját.
Ja, ő is csak egy büdös fideszes g..i!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Te meg csupán "emberszerű" vagy büdös patkány!
kkalman
A polgármester a fizetéséből tudott volna valóban törvényesen piaci alapon is lakást bérelni. De nem! Ő inkább a három gyerekes egészségügyi dolgozót rúgta félre. Visszaélt a vagyoni helyzetével, nem mellesleg bizonyította a Fidesz családbarát politikáját.
Ja, ő is csak egy büdös fideszes g..i!
levi
Anyád is minek szart a világra te paraszt?
1szomjas
@kkalman: Fideszes, ezért fideszes módra oldotta meg a problémáját...
volvós
Kiváncsi lennék, ha mégis egy ellenzéki politikus nyert volna...
Bár ahogy a fideszt ismerem, érvénytelenítettek volna mindent ...
Egyszóval nagy g...i társulat, olyan vakkomondororbalog feeling (!)
pbalage
Ez az eset is pontosan rámutat a fidesz működésére.
Minden törvényes és jogszerű,
ám erkölcstelen és maffiaszerű működésmód.
Senara
A város önkéntes orvosa , aha a hülyék ott laknak a másik oldalon :-) Azt mondja törvényes , lehet de gusztustalan .
Clavigo
A minden napi hányingert biztosítja az Orbán-konda.
bakegya
Így működnek ezek az egész országban.Önkiszolgálják magukat,de csakkk a javakból,mint annó a párttitkárok.
Az egész választási rendszert is így szabta magára G...vicctor is.
dr. prédikátor
Fütyi-sz csőcselék= gerinctelen geci banda!!!
eszegfu
Csókoljátok meg egymást Gömörivel! Ő is "jogszerüen" csinált mindent, csak éppen erkölcstelen! Törvényeinket a Fidesz jólétéhez igazitottátok, persze, hogy jogszerü minden!
eugen4402
Ha egy szikrányi erkölcsi érzék szorult volna a doktor úrba, messzire elkerülte volna a Fideszt, mert erkölcs és Fidesz-tagság egymást kizáró fogalmak. Az önkéntes orvosból így lesz önkényes lakásfoglaló.
eugen4402
@Horizont: Attól tartok, már késő. A fidesz-ség államvallássá vált, a boldoguláshoz ŐK szolgáltatják a MINTÁT. A mai fiatalok előtt két lehetőség maradt: vagy messzire elkerülik a Kárpát-medencét, vagy elfelednek mindent, amit "jó nevelés" címén magukba szívtak, és beállnak a gátlástalan hordába jól fizetett zsoldosnak. :-(
eugen4402
@Horizont: Őszintén fellélegeztem, amikor meggyőztél, hogy van harmadik lehetőség is, és mégsem kell kirakni a határon a Magyar Köztársaság - táblák alá a "Fidesz-sújtotta terület, belépni tilos"-feliratú kiegészítő táblákat. Az "átkos"-ról csak annyit, hogy akkoriban még létezett fütyörésző munkásember...
csergolec
"Törvényes és szabályszerű" – itt a reagálás a saját pályázatát megnyerő polgármesterre"

Pár éve beszélgettem egy jó nevű ügyvéddel egy peres esett végett,és mikor én azt mondtam: na de ügyvéd úr ez így nem igazságos,jót nevetett azt mondta,a jog és az igazság sokszor járnak külön utakon.Ennyit a jogszerűségről
volvós
Nagy tisztelettel és kiváncsian várjuk szandokán, ilos, Csizmás, freewolf, és a többi narancssárga véleményét...
Tibor43
Amit nem tudnak másokra fogni,az vagy törvényes vagy gyorsan törvényesítik...
solidedge
Azt hiszem a polgármester út soha nem fogja megérteni, hogy miért cselekedett rosszul. Ahhoz erkölcsi tartásnak kellene benne lenni, de akkor meg nem lenne Fideszes.
craven
minden napra jut egy törvényes lopás...
eugen4402
@Horizont: Köszönöm, hogy felfigyeltél rá. Már régebben feltűnt nekem, hogy annakidején mi még dúdolgattunk, fütyörésztünk munka közben, és nem az óránkat néztük, mikor mehetünk már zuhanyozni. Mostanában el se tudnám képzelni...
nyanya001
Törvényes, szabályszerű, viszont roppant etikátlan és gusztustalan
remélem veszed az adást te tetves !
justhpeter
Azt hiszem összekevertek valamit. Semmi törvény, semmi erkölcs nem kell ide, a fideSS-esnek jár. Pont ezért tartunk itt.
Toby
A pofátlanság - törvényes !
A lopás és lenyúlás Gecisztánban - törvényes !
Tiborcz-LED "nyerései" - törvényesek !
Szabsértésért nem lehet felelősségre vonni egy orbáncot és kis "saját lábon állóját" - törvényes !
Hetente a "négyek bandája " osztja el a pályázatok nyerteseit - törvényes !
A cimbiknek nem kell közterheket viselni - törvényes !
Bercifiu
Az ilyen geci ember adja vissza a diplomáját, s szégyenében menjen Azerba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.