A szülők is állást foglaltak a Budai Nagy Antal Gimnázium körüli botrányban. Közleményben írták meg: egyöntetűen a korábbi igazgatót, Kissné Prim Beátát kívánják az intézmény élén látni Manolovitsné Erdőközi Orsolya helyett – írta a NOL.

Budafok-Tétény életében ilyenre példa még nem volt. A kerület értékrendjéhez tartozik, hogy az intézményvezetéssel megbízott személyek a véleményező többség támogatását bírják. Olyanra még nem volt precedens, hogy egybehangzó támogatottság ellenére közel 1500 főt kitevő tanár, diák és szülő akaratával ellentétes döntés szülessen

- fejtették ki a szülők, akik nyílt levélben a 22. kerület polgármesteréhez, a fideszes Karsay Ferenchez fordultak, hogy térítse jobb belátásra az Emmit. Az érintettek amiatt is aggódnak, hogy ha nem a régi igazgató marad az intézmény élén, akkor többen felállnak a tanári karból, ami elindíthat egy fluktuációt az iskolában, ami a minőség rovására mehet. Ha a polgármester nem lesz hajlandó segíteni, akkor további lépéseket tesznek.

Mint ismert, a sokak által elutasított igazgató-jelölt, Manolovitsné a jelenlegi köznevelési államtitkárral, Czunyiné dr. Bertalan Judittal járt egy egyetemre és igen jó viszonyt ápolnak azóta is.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Még a felvetés is egy nagyon szép és hamisítatlan diktatórikus elem.
Csak így tovább, és nyitok egy kötél nagykert...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
és?...a tanárok dolgozni szeretnének...kell a munka...ha eddig befogták, eztán is csendben maradnak...elvégre benne van az új törvényben, hogy ha felmondanak...bukják a munkanélkülit ( de ha nincs benne, majd benne lesz...)...a szülők meg?...csókolom tetszettek volna másra szavazni...ennyi...csókolom...
Aki Én
Még a felvetés is egy nagyon szép és hamisítatlan diktatórikus elem.
Csak így tovább, és nyitok egy kötél nagykert...
soljanka
Azért van bőr a képén ennek a nőnek. Már nem is dolgozik az iskolában. Otthagyva évközben az osztályát felmondott.
Aztán mehetett panaszkodni Csunyanének. Eleve kis bosszú szaga van a dolognak.
kakaósbögre
így mennek a dolgok kis hazánkban,Orbanisztánban.
wagabund
Egy próbát megér...egy félévet legalább várjanak..a diákokat úgysem ő fogja tabítani, aztán ha nem kavarnak, hagyják a dirit dolgozni, lehet, hogy még jobb is lesz a légkör(is)

vagy nem...akkor lapát...
Fradigege
Ez elég erős. Én egy országban születtem a felcsúti zsírmoréval. Ha ő felmegy a várba, akkor beköltözhetek a Nándorfehérvári terembe végre? Vagy a nevemre írhatnák a mészáros sertéstelepet és a bevétel elrakom zsebre. Vagy színház igazgató is lehetnék, nem értek hozzá, de nem mindegy?
justhpeter
Kitartást a szülőknek és a diákoknak.
Desischado
Kiváncsian várom, mi lesz az ügy vége. Sok sikert a szülőknek és kitartást! Ne hagyják magukat! czunyiné meg menjen a pokolba a bandájával meg a barátnőjével együtt!
human
Láttam már ilyet. Csak véleményezési joguk van. Tehát ez kevés. De ha kitartóan küzdenek és demonstrációra is hajlandóak, akkor sikerrel járhatnak.
mate03
@human:! Tavaly is volt ilyen ,valamelyik városban ! Ott végül is a diákok, és a szülők nyertek!Remélem, most sem lesz változás!
Lackó50
Próbálják magukhoz ragadni minden szinten a hatalmat. Ha a kormány bukik, akkor is minden jelentősebb intézmény az ő kezükben van. Így aztán úgy tartanak be az új kormánynak ahogy akarnak.
Remélem a szülők győznek. Bár az optimizmusomat kezdem elveszíteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.