A zsömlét ugyan még meg tudjuk venni, de a Pick szalámit már csak nagyon kevesen. Ilyen kajákkal dobálják szét az ingyenes busz-taxit az illegális bevándorlók! Joggal háborodik fel az internet népe, amikor ilyen Facebookon terjedő képeket lát. Egy menekülteket szállító ingyenes buszon a menekültek, menekülők így tisztelték meg a befogadó országot és a tömegközlekedés legális…

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Idióta aki egy moszlimot disznóhúsból készült kajákkal etet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
Idióta aki egy moszlimot disznóhúsból készült kajákkal etet.
zöldszem
Nekem túl rendezettnek tűnik a fényképen a szemét!
Biztos, hogy szemetelhetnek! De nem így, ahogy a mellékelt képen látható.
eszegfu
@zöldszem: Ne vacakolj már! Egy helyre söpörték és a fellapátolás előtt "sztárfotó". Viccen kivül nem is olyan régen egy nyugati légitársaság repülőinek utasteréről hasonló fényképeket láttam...pedig ezek a repülők nem bevándorlókat szállitottak.
dr. prédikátor
Nagyon rendezettnek tűnik a kép! Szerintem direkt összerakták, ki tudja milyen célból???!!! De érdekes, a busz többi része és az ülések is milyen tiszták???Ezek a képek arra jók hogy ellenük hangolják az embereket!!!
zöldszem
@eszegfu: Én is láttam a repülőgépes képeket, lehet, hogy nem egyről beszélünk.
Egy jó pár járaton már utaztam, de olyan mocskot, soha nem láttam.
Kisebb fajta szemetet az esőosztályon már láttam:)))
A turistán szinte soha.
A leszállás előtt a stewardess-ek, végig jönnek és össze szedik a szemetet.
Minden étel-ital felszolgálás után, szintén szemét szedés van.
Ha egyről beszélünk, kizártnak tartom, hogy repülés közben nem veszik észre a szemét hegyet.!:)))
eszegfu
@zöldszem: Valóban elgondolkodtató... mert ugye csak az enni-innivaló csomagoló anyagainak eldobásából lesz szemét...az ember nem visz repülőre elemózsiát, mert ott adnak...tényleg nem tudom hogyan jöhetett létre az a szemét. Szerintem egyről beszélünk!
Box Hill
@micfild: Igazad van. Borjúhússal, báránnyal és marhabélszínnel kell őket etetni, mert az "halal".
Persze a levágási módot is igazolni kell számukra.
micfild
@Box Hill: pont nem erre gondoltam.. nem feltétlenül kell kiforgatni amit irtam.
Január
A muszlimok nem fogják megenni a Pick szalámit legyen az akármilyen elit kaja. Anno a munkahelyemre látogatott az egyik egyetem diákcsoportja. A csoportvezető tanár muszlim volt. Az egyetemisták ették a cég termékeit -ők magyarok voltak - a muszlim egyetemi tanárnak külön sütöttek birkamájat, még a marha hús sem volt jó. Még szerencse, hogy akkor vágtak a cégnél birkát, mert szaladhattak volna a boltba... :)))
Január
@Január: Ezért aztán gond is a menekültek ellátása, mert vallási okokból akármit meg sem esznek/ ehetnek. Ugyanakkor nálunk ezek az élelmiszerek bizony drágák.
iskolakerülő
Bizonyára kint lesz az óriásplakátokon, mert a fikusz jobban teljesít...
levi
Legalább hálásak, oda is szarhattak volna. Már az érdekel, hogy ha kajak annyira szegények hogy jut nekik kajára? Meg amúgy is, honnan van annyi pénzük hogy 5-6 fős családdal együtt nekivágjanak egy nem ritkán 6-7 000 kmes útnak? Közben gondolni kell a szállításra, kajára innivalóra stb...
micfild
@Január: éppen ezért felesleges ez a fajta néphergelés.
aki meg felelős az élelmezésükért az nem épelméjű.
több okból sem az.
De lehet pontosan tudja, hogy egy moszlim ha éhenhal sem eszi meg a disznóhúst...- pontosan tudja, hogy inkább eladja vagy eldobja a szendvicset a konzervet.
Január
@micfild: Pontosan a muszlim vallási és helyi szokások ismerethiánya miatt nem exportált a cégünk az arab világba húskészitményeket - amelyek összetételével esetleg mellé lehetett volna fogni - csak vagy birka húst, vagy élő birkát.
verőce21
Reméltem, a libsi jogvédők hűtött itallal és a vallásunknak megfelelő étellel várják őket...
Toby
Fú a zannyát !

Na akkor nézzük az ungarische pénzes kultúrát !

A minap egyik nagyvárosunk szép parkolójában egy városi terepjárós családka pakolt ki a padra, voltak vagy öten, felnőttek, gyerekek vegyesen, a terepjáró kb. 10 milla körüli, ránézésre elég fullos. Nem az a közmunkás típus volt ! A rendszám mellett Nagy-Magyarország matrica !
Szóval az echte magyarok kipakoltak a padokra, merthogy összehordat oda hármat is és nekiálltak falatozni, inni. Az egyik legkisebbet bevitte anyuka a bokor mellé pisilni, bár kb. 40 lépésre volt ott egy presszó is, valszeg tiszta wc-vel. Miután jól befalatoztak és ásványvizeztek, a mintegy 3 kg. hulladékot ott hagyták a padokon, az ásványvizes palackokkal meg a szél játszott ! Zörgött a sonkakrémes konzervdoboz ( ez a fajta sem 200 Ft. ! ) a csomagolóanyag egy rlszét betömködték a pad lkéceztetei közé és komótüósan beültek az IFA méretű terepbe és elhajtottak !

Nem kerll ehhez menekültnek lenni, csak öntudatos nemzethy magyarkának !
36
Hogy jár a bünti a volán buszokon, az esetleg felvitt élelmiszerért?! Hát még a felvitt kis házi állatokért. Pár napja, egy idős hölgy két kiskutyával akart felszállni a buszra. Mindjárt szólt is a sofőr: "Csak egy kutyával lehet utazni, egy személynek, pót díj ellenében." Rövid csönd. A hölgy mögött álló fiatal ember, átvette az egyik kutyát és azt mondta:"Az egyik kutya az enyém". A sofőr feje majd szétdurrant a méregtől, hogy nem jött be a szívatás.:))) Később a hölgy kifizette a srácnak a pót díjat, megköszönte és el volt rendezve a dolog.
36
@Mézike: Nos, igen. Ingyen busz. Ez ügyben az a véleményem, hogy jól meg kellene fizettetni a menekülteket. Vagy választható a lábbusz.
Mézike
@36: Nem célállomás magyarország.
Ezeknek az embereknek abban kellene segíteni hogy abba az országba jussanak ahova szeretnének menni. Na de. Ez büdös az uniónak. Nekik az a jó ha itt maradnak , inkább küldik rájuk a pénzt.
Mézike
@iskolakerülő: Akkor nekik ingyen van nem?
iskolakerülő
@Mézike: De, azért hívják ingyenbusznak:)
Mézike
@iskolakerülő: Aha.:-)
Szia. Megyek Mollyt sétáltatni.
Gyakrabban is benézhetnél...:-)
iskolakerülő
@Mézike: Térképed van? :)))) Igyekezem majd:)
Anna Mária
@36: A busz költségét megfizetik az unió adófizetői, Magyarország éppen elég pénzt kap ilyesmire. A menekülteknek nem kell fizetniük, sajnálatos módon a magyarok ezen nem tudnak duplán keresni.
36
@Anna Mária: Ugyebár, van magyar és magyarabb. A magyar, sajnos nem keres rajtuk. Kár. Gondolkodtam már azon, hogy mit dolgozhatnának nálunk. Talán művelhetnék a földet. Bányászhatnának szenet, uránt. Újra aszfaltozhatnák az utakat. Felújjíthatnák a vasútállomásokat. Kapnának fizetést is, hisz az EU inkább küld pénzt, minthogy tovább engedjük őket. Lehet, sokan elindulnának vissza, mert megkapnák a magyar minimált és elszörnyednének. Csakhogy, ott vannak a mi közmunkásaink is, akik ugye, elég rövid ideig és nagyon pici pénzért dolgoznak. Szóval, feszkó lenne. Így is az lesz, sajnos, mert csak jönnek és jönnek. Azután egyszer csak elégedetlenkedni kezdenek és mit ad az ég, fegyverhez jutnak. Ekkor ugrik az USA, hogy jól megvédi a demokráciát és lám, lesz egy magyarországnak nevezett terület, ahol a magyar be lesz rezelve és jól kihal és itt lesznek az ami. katonák és a menekültek, fegyverrel. Szerintem ez a menetrend.
Anna Mária
@36: Felőlem retteghetsz. Annyit azért elárulok: egyidejűleg Magyarországon néhány ezer menekülőnél soha nem tartózkodik több.
Menedékjogot évente néhány százan kapnak, ők azok, akik letelepedésre és munkavállalásra jogosultak.
Persze, mint mondtam, a tényeket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod és fújhatod Orbán szövegét.
36
@Anna Mária: Csak egyszer mutatna már a média olyan képeket, ahol innen nyugatra viszik őket, ahová tartanak. Én még ilyet nem láttam. Te igen?
És igen. Féltem a családomat és magamat.
Anna Mária
@36: Mégis mitől?
Emlékszel a délszláv polgárháborúra két és fél évtizeddel ezelőtt?
Akkor olyan 70-80 ezer menekülőt fogadott be Magyarország, mindenféle hisztéria nélkül. (Közülük sokan visszatértek, sokan Magyarországon maradtak.) Akkor az ország vezetésének nem volt ugyanis afféle belpolitikai érdeke, hogy a menekülők ellen uszítson és félelmet keltsen a lakosságban. Nem volt plakátolás, ostoba tusványosi beszédek.
Ausztria szintén befogadott akkoriban 80 ezer ember, 95 százalékuk iszlám hitű. Volt hisztéria? Nem volt. Élnek-dolgoznak-gyereket nevelnek ezek az emberek? Igen.
Szerintem te sem vetted volna észre a menekültproblémát, ha a tisztelt kormány nem kezd uszító kampányba ellenük azért, hogy a magyar lakosság figyelmét elterelje az ország óriási problémáiról, a hatalmas korrupcióról stb.
36
@Anna Mária: Azokban az években privatizálták el a nemzeti vagyont. A 2000-es években az állami és privát eladósítás. Mi jön, a 2010-es években? A félelmem alapja, a bizonytalanság. Hogy nekünk, ebben az évtizedben mit kell elveszíteni...így sem ér a pénzünk semmit. Az életünk, egészségünk, munkánk sem. És mennyi kormány, reform, megszorítás, csomag, terv volt már?! És mindíg csak lentebb és lentebb.
Anna Mária
@36: Nem a menekülő emberek tehetnek arról, hogy Magyarországon óriási a bizonytalanság és az embereknek még mindig nagyon sok veszíteni valójuk van.

A magyarok problémáin nem segít, ha a menekülőktől még az EU által fizetett buszutat is elirigylik, még egyszer megfizettetnék velük, vagy azt szeretnék látni, hogy gyalogolnak.
izo
@Anna Mária: A menekültkérdésben a tényeket te hagyod figyelmen kívül! E külföldi, mert te onnan tájékpzodsz, ezt szeretnéd hogy itt is ez legyen?: www.youtube.com/watch?v=tLbCplXceGk
Anna Mária
@izo: Ne fáradj. Sokkal többet tudok arról, mi történt és történik Traiskirchenben, mint hogy szükségem legyen a tájékozódáshoz egy idióta videóra.
Nem tudunk miről beszélni, mert te csak a kormánypropagandát nyomod, saját gondolattal még nem jöttél elő.
csetere
@36: Kapunk a menekültekre az EU-tól súlyos milliárdokat, de a kormány kussol. Kíváncsi lennék, mire költik el!
verőce21
Érthető már, miért csak a disznóhús ÁFA-ja 5%. A rubintgyűrűs, fizetőképes "menekültek" nem eszik, a magyarok meg úgysem veszik.
Anna Mária
@csetere: Idegenellenes kampányra, plakátokra, ilyesmire.
csetere
@Anna Mária: Remélem az EU elszámoltatja őket! Nézd meg a neten mennyit vettek fel az utolsó években! megdöbbentőek az adatok.
agnes200
A kerítés a fidesz egyetlenegy ötlete az eddigi 5 éve alatt, amivel egyet értek (jobb megoldás hijján.) Minél több menekltet fogad be Európa, annál többet küldenek az emberkereskedők, mert annál jobb a reklám, hogy lám, megéri szerencsét próbálni. Nyilván vannak akik tényleg életveszély elől menekülnek, de hát nem Európában kéne őket letelepíteni, hanem olyan helyen, ahova a kultúrájukkal kicsit hasonlóbbak, és könnyebben beilleszkednek. Nem értem, miért nem arra költ Európa, hogy Törökország fogadja be az arról érkező menekülteket. Onnan még talán haza is tudnak egyszer költözni, ha véget érnek a háborúk.
Anna Mária
@agnes200: Csak tájékoztatásul: Törökországban kétmillió szíriai menekült él.
kkalman
Pick szalámis szendvics egy igazhitű muszlimnak? Az az igazán hülye, aki ezt kitalálta.
izo
@Anna Mária: OK! Feladom, reménytelen eset vagy, csak a ballib dumát nyomod, más véleménye nem érdekel!
Anna Mária
@izo: A "ballib" szónak nincs értelme.
Annak sincs, ha egy videót nézegetsz a traiskircheni zavargásokról, aminek címe félrevezető, ugyanis zavargások nem Ázsia és Afrika között folytak. Ha részleteket akarsz tudni, olvasd el komoly osztrák lapok tudósításait.
Gondolom, emlékszel, néhány éve mit műveltek a magyarok Budapesten: gyújtogattak, törtek-zúztak. Egyetlen osztráknak nem jutott volna eszébe, hogy azokról az eseményekről videót osszon meg azzal, hogy a magyarok milyen félelmetes népség.
Nem kell aggódnod egyébként, az osztrák rendőrség tudja a dolgát és rendet csinál, bármi is történik. Szerintem téged nem érint, hogy Ausztriában mi van, megnyugodhatsz, hogy az osztrákok maguk is megoldják a gondjaikat.
human
@kkalman: Erről az jut eszembe, mikor az éhség menetet télen teával kínálták egy fideszes városban. Majd lapátot nyomtak a kezükben, ha annyira nem találnak munkát, akkor tessék lapátolni a havat. Rajtuk nem fogott ki a fideszes képmutatás és nekiálltak volna dolgozni, de a munkafelvételt a fideszes vezetés szondáztatáshoz kötötte. Na ekkor derült ki, hogy a tea amit kaptak alkoholt is tartalmazott. Sok aljasságra képesek a fideszesek.
agnes200
@Anna Mária: nem ezt, de olvastam cikket a törökországi menekülthelyzetről. Fenntartom a véleményem.
Mézike
@36: tegnap 19.05.
De szépen megfogalmaztad.
Mézike
@iskolakerülő: Van biza ! Itten a fejemben :-)
:-)
36
@Mézike: Ezt gondolom. Ezt érzem.
Omarion Nebula
honnan tudta, hogy disznóhús?
Amúgy pesten több piacon láttam, hogy a kapott konzerveket árulják már a menekültek.
Január
@Omarion Nebula:. Szervezett út lehet ez, nem hiszem, hogy csak úgy elindulnak a vak világba. Ennek megfelelően tájékoztathatták őket és tájékoztatják egymást.
izo
@human: Te ezt a mesét el is hiszed?
human
@izo: Ez sajnos így történt. Egy ismerősöm végig gyalogolta télen az utat velük. Voltak még direkt megalázó performanszok a kormánypárt képviselőitől út közben.
izo
@human: Mért ne vágtak volna be egy felest , mielőtt elindultak a nagy hidegbe?! Gyalogolni még lehet úgy! Annál megalázóbb perfomansz nincs hogy a simon az 500 milliójával és a nyakó a sok miilliós költségtérítésével éhségmenetelt!Én megtörtént esetet mondok a rendőrők szocik alatt a szőlőhegy aljába álltak és az idős nyugdíjasokat szondáztatták mikor hazamentek biciglivel.10000FT-ra büntették őket.Most már a kresz szerint ezt nem tehetik!
human
@izo: Ez a rendőrös példa pont annyira találóló volt, mintha én azt válaszoltam volna rá, hogy biztos fideszes rendőr volt :)
izo
@human: Nem a lényegre válaszoltál,de ez várható volt!
human
@izo: Te nem érted a lényget:
"A szabolcsi éhségmenet tagjai Sonkád, Győrtelek, Nyírbátor, Ököritófölpös, Levelek, Demecser, Nyírmeggyes, Szamossályi és Nyíregyháza közmunkából élő lakói. Az egyikük, a nyíregyházi Farkas Mihály elmondta: több, mint tíz éve nem talál munkát, hat hónapig volt közfoglalkoztatott, havi 47 ezer forintért, most pedig 22 800 forintot kap.

A tiltakozók petíciót adtak át a nyíregyházi munkaügyi kirendeltségen, amiben magasabb közmunkabért, a gazdagokat jobban terhelő adókat, a Munka törvénykönyve és a szociális tárgyú jogszabályok felülvizsgálatát, megváltoztatását követelték."
izo
@human: Én szerintem meg ez volt a lényeg:Mért ne vágtak volna be egy felest , mielőtt elindultak a nagy hidegbe?! Gyalogolni még lehet úgy! Annál megalázóbb perfomansz nincs hogy a simon az 500 milliójával és a nyakó a sok milliós költségtérítésével éhségmenetelt
human
@izo: Veled szemben én első kézből hallottam a történetet, úgyhogy hidd el. Tele van a fidesz aljas, mindenre képes politikussal. Mit gondolsz Orbánnak miért egy Habony a tanácsadója? Aki idősebbeket képes az utcán megverni, csak mert az autója útjában voltak, az aljas tanácsokat is ad a jelenlegi miniszterelnöknek, az meg örömmel meg is fogadja azokat.
izo
@human: Látom nem érdekel téged amit írtam, legalább látszatból háborodtál volna fel..De nem a tieid bármit csinálnak az jó!
izo
@human: Igen pont én mondom, mert én nem így gondolom!
mtsl
Ez egy hazug kép.
Ez egy elrendezett beállított kép.
Ez túl szabályos, és nem hányaveti-szanaszét szemetelés.
Nincs ember a földön, aki eldobná a magyar téliszalámit - mert az annyira finom.
A bevándorló végig utaztatja a buszon a téliszalámit, aztán leszállás előtt ledobja a földre...
Ezt még egy gazdag ember sem tenné meg, húgyagyú!!!
Másik
Szerintem van benne annyi elrendezés, hogy miután összesöpörtek a buszon, úgy helyezték el, hogy látsszon a lényeg.

Egy muszlim soha nem fogja megenni a disznóhúst, illetve azt, amit nem az előírásaik szerint vágtak le.
Kb annyira nem, mint én a kígyót, békát rovarokat, kukacokat, miközben más kultúrák képviselői a legfinomabb csemegeként fogyasztják.

Talán nem lenne eső után köpönyeg az itt tanuló muszlim egyetemistákkal felvenni a kapcsolatot, és bevonni őket tanácsadóként, mit esznek meg a hazai élelmiszerek közül.
Akkor nem menne kárba az élelmiszer, és ennének azok, akiknek szánták.
mtsl
A muszlim meg sem venné a disznóhúst!

Ül-üldögél a muszlim a buszon, majszolgatja a téliszalámis zsömlét - ami nem mellesleg nagyon ízlik neki -, amikor is leszállás előtt egyszer csak valaki elmondja nekik (természetesen magyarul, tagolva, hangosan, hogy a külföldi is megértse), hogy a téliszalámiban disznóhús is van.
Erre az összes muszlim egy akarattal a földre dobja a téliszalámit, utána meg a zsömlét is, mert közben kiderült, hogy egy éppen buszon utazik a Táplálkozástudományi Intézet néhány kutatója, akik ránézésre megállapították, hogy a bevándorlók lisztérzékenyek.
Erre a bevándorlók nagyon megijedtek - vagy nem..
Aztán a bevándorlók úgy gondolták, hogy ha aznap jól bekajáltak, utána három napig nem is kell enniük semmit, tehát csak úgy eldobálták a maradékot.

Azért, mert Magyarország miniszterelnöke egy buta, gonosz, tolvaj, csaló, hazug, hatalom és pénzéhes, tahó paraszt, a kétmillió, neki csontig benyaló zombi követőjével együtt, azért ugye nekünk nem kell hasonlítani rájuk, és nem kell úgy gondolkodnunk, mint nekik?

Igazából sugárba le tudnám hányni ezt a csőcselék, gyülevész bandát.
De igazából Ő hányja le őket sugárba, mert azzal egy szempillantás alatt megoldódna a problémánk:

www.fanboy.com/wp-content/uploads/2014/11/alien-iso-main.jpg
Anna Mária
@mtsl: Ugyan, ne izgasd magad. Minden távolsági busz így néz ki, miközben takarítják. Lehet, hogy ez egy gyerekeket szállító kirándulóbusz volt.
Manapság bármit felhasználnak a menekültek elleni uszításra, gondolnak egyet, hopp, egy kép egy szeméthalomról - máris írják hozzá a szöveget, hogy a menekültek hagyták ott.
Másik
@Anna Mária: Ezt azé' nem így tapasztalom. Nálunk egyik sem ilyen. Annyira, hogy már nem szállok át a helyire, mert az a koszos, összefirkált, tele mindenféle neveletlenül viselkedő egyénnel.

Lehet egy nagy távolságot járó buszban előfordul, de a kistelepülésekre járókon nem.
Ott ismerős a sofőr, az utastársak, emiatt vagy más miatt, de ilyen nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.