Gyurcsány Ferenc egy ideje menekülteket fogad az otthonába – derült ki tegnap. Igaz, elég valószínű, hogy ezt már nem sokáig teheti meg anélkül, hogy a rendőrök ne törnék rá az ajtót, amennyiben elfogadják a Fidesz legújabb törvényjavaslatait. Mindenesetre a DK szóvivője, Gréczy Zsolt igazán cuki képeket töltött fel az exminiszterelnök otthonából, amiken Gyurcsány kedveskedik az aznap estére elszállásolt gyerekeknek.

Gréczy Zsolt/ Facebook
Gréczy Zsolt/ Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@EcsiAntal: Talán összetéveszted Orbánnal, aki csak a mi pénzünkből bőkezű! Hogy ki a képmutató arról lehetne beszélni! Gyurcsány soha nem felejtette el hogy honnét jött és mint tehetős ember tudja, hogy mi a kötelessége, hogy segíteni kell a rászorultokat! Minden tisztelet a Gyurcsány házaspáré akik segíteni akarnak a szerencsétlen embereken! További jó mocskolódást és Gyurcsányozást az együttérzés és tenni akarás helyett!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varirmag
Ha kapok egy olyan villát+ cselédeket (bocs,háztartási alkalmazottakat ) úgymint, takarítónőket,kertészt,szakácsot,sofőrt,jaj a testőrt el ne feledjem, akkor én is megyek és hozok egy nagy létszámú migrans családot.
És én is elszínészkedek néhány napot.

De amig naponta legalább kétszer kell átküzdenem magam a szeméttel terített ,fekvő,üldögélő,csoportokban áldogáló,üvöltöző,lökdösődő migránsok között,addig
a pokolba kívánom az ilyen színészkedő baromarcú idiótát.

NEKI KÖSZÖNHETI A FIDESZ A 2/3-ot !
lópicigáspár
Nem látom a család férfi tagjait! Vagy épp a kertet ásták?
nyanya001
Orbán is nyomott egy szelfit ( propeller.hu/itthon/3149218-foto-mindekozben-orban-viktor#v1415893 :) az ország tele van migránsokkal,
ő a fotelban pöffeszkedve olvassa a seggnyaló újságot,de majd Kötcsén
a pikniken megoldja egész Európa gondját !
silber13
@varirmag: Majd ha belőled is miniszterelnök leesz, akkor járhat a lemondásod után is valami ilyesmi!
EcsiAntal
Könnyű más lakásában vendégeket fogadni ahol ŐŐŐ maga is csak vendég --mások pénzéből eteti őket ---ekkora aljas képmutatást még nem láttam --de mit vájunk egy komcsi ősök leszármazottjától !!!
lópicigáspár
@EcsiAntal: A fideszre szavaztál ugye!? Ott ugyanis nincsenek komcsi ősök! :-)))))
nyanya001
Ecsi ne is tagadd te titokban legelni jársz !
evacica
@EcsiAntal: Talán összetéveszted Orbánnal, aki csak a mi pénzünkből bőkezű! Hogy ki a képmutató arról lehetne beszélni! Gyurcsány soha nem felejtette el hogy honnét jött és mint tehetős ember tudja, hogy mi a kötelessége, hogy segíteni kell a rászorultokat! Minden tisztelet a Gyurcsány házaspáré akik segíteni akarnak a szerencsétlen embereken! További jó mocskolódást és Gyurcsányozást az együttérzés és tenni akarás helyett!!!
nyanya001
Abban az időben az állami vezetők elhelyezéséről az állam gondoskodott, a hierarchiában elfoglalt helyük és szerepük szerint, de az épületek soha nem kerültek a tulajdonukba, míg csak a kapitalizmus győzelme meg nem oldotta vagyonosodásuk addig elhanyagolt kérdését.
Mire Gyurcsány odaért, addigra a villa felső szintje már Dobrev Klára tulajdonában volt, aki ugyanolyan feltételekkel vette meg, mint bárki más azt a lakást, melyben lakott, hogy aztán eladja Gyurcsány egyik cégének, mely megvette az alsó szintet is, majd beletolt a felújításba vagy ötvenmilliót, ami az akkori viszonyok között horribilis pénz volt.

ellenszelben.nolblog.hu/archives/2015/01/28/Orban_gyarapodasa/
Ennek a degenerált Ecsinek egy kis olvasni való!
Kofoka
@EcsiAntal: Már miért lenne vendég? Családtag... A menekültek azok vendégek. Szóval a butaságnak is van ám határa
Kofoka
@nyanya001: Csak hát tudod a szélsőjobbos, oroszok által finanszírozott portálok ezzel etetik az erre fogékony (és van fogékony rendesen) nagypofájúakat. Döbbenetes milyen agymosás zajlik az országban :(
nyanya001
@lópicigáspár: Ennyi ésszel kire szavazott volna ? :))
Azért ment el szavazni, mert oda elég ha keresztet tesz írástudás
nem fontos :))
szaboria1
@EcsiAntal: Orbán és Gyurcsány között az a különbség, hogy Orbán elvenni szeret magának. Gyurcsány még most is a képviselő díját alapítványnak adja.
silber13
@EcsiAntal: Oh, te mindentitkok tudúja! Motyorákold már el nekem, hogy Fletó miért vendég ott ahol lakik! És te bizonyára jobban tudod, : egészen biztos vagy benne, hogy más pénzéből eteti a vendégeit? Meg hát mitől " aljas képmutatás", ha saját kégliben saját pénzén fogad vendégeket? És segíts még annyiban: áruld már el, voltaképppen mi a francot kököd itt a dikisnél dikisebb szövegeidet?Vagy tán kiakolbólitoak előző szövegeid gelyszinéről?:-)))
Jozefina
Kár, hogy csak korlátozott számban teheti meg: Orbánnak van stadionja ott megtehetné nagyobb létszámmal is!!! Miért nem teszi??? Hát igaza van Smicskának, aki azt mondta róla, hogy g...ci!!!
Toby
Emberek és bégetők !
Gy.F. legalább megtette azt, amit egy orbánc a büdös életben nem tenne, amúgy sem mehetnének a csubakkához menekültek, mert az utcaőrző tiknó tekesek keresztbe feküdtek az utcában !
verum
Azért ne essünk túlzásokba. A másik cikknél is írtam, ide is bemásolom.
Gyurcsány akkor tenne jót, ha rábírná a családokat a regisztrációra. Mert tényleg nem lehet minden törvényt szegve átzúdulni határokon át tömegnek.
Ha meg nem tudja rávenni regisztrációra a családokat, akkor bizony bűnözőket védenek és bujtatnak, akiket vissza kellene toloncolni.
Nem értem az ódzkodást a regisztrációtól, nem halállista, hanem olyan engedmény, amig egyébként nem kapna meg bárki normális körülmények között.
glorianna
@verum: Ha ilyesmi lenne Röszkénél, és ott lenne a regisztráció és az ellenőrzés, akkor valószínűleg jóval kevesebb ellenvetésük lenne: img.444.hu/11937976_10153651147309529_1206691591_n-760x570.jpg
paolo006
@EcsiAntal: húgyagyú barom. Nyilas ivadék. Vagy ÁVÓS voltál? Nem csodálkoznék rajta.
Cicamama55
Rossz a fogalmazás...Ez nem "cukiskodás", hanem segítség nyújtása. Még Lázár János is köszönetet mondott érte mindenkinek, aki ezt önzetlenül megteszi. Pedig Gyurcsányt akarták égetni...
Desischado
Gyurcsány példát mutatott emberségből. Rajta, fideszesek, nyaloncok, csináljátok utána! Persze egy fidesznyiknek ez lehetetlen feladat, mert fogalmuk sincs arról, hogy a humanizmust eszik e, vagy isszák!
mate03
@EcsiAntal:! Amit itt leírtál,nagyon jól hangzik! Egyetlen dolog hibádzik!Ez Orbán Viktorra érvényes! No nem az emberiesség,hanem a többi!
varirmag
Ja, hány napig is voltak ott a migránsok ? 1 vagy 2 ???
Elkészültek a felvételek ,aztán mehettek.
1magyar
Na azért ez furcsa, hogy a néger ennyire kedves neki, de az erdélyi magyar nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.