A migránsok között elfogtak egy azonosított terroristát Röszkén – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről szerda kora este, hangsúlyozva, hogy ezt az információt hivatalosan senki nem erősítette meg. (Kérdés, hogy akkor ki azonosította és mi alapján a "terroristát"?)

A tudósító beszámolója szerint az elfogott személyt minden bizonnyal a magyar rendőröket dobáló tömegben azonosították, és onnan emelték ki. A kihallgatása megkezdődött – tette hozzá.

Szerda délután a migránsok áttörték a kaput a magyar-szerb határ szerbiai részén, Röszke 2-nél, és magyar területre áramlottak, más információk szerint a rendőrök tudatos taktikai lépése volt az akció.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"A tudósító beszámolója szerint az elfogott személyt minden bizonnyal a magyar rendőröket dobáló tömegben azonosították, és onnan emelték ki. A kihallgatása megkezdődött – tette hozzá"
Ne már, ki az aki ezt elhiszi? Abban a lázongó tömegben, füstbe, észrevették azt az egy terroristát. Hogy??? Miért pont egy??? Ne túlozzatok már miért kell ekkora ökörséget mondani? Nincs elég borzalom amit közvetíteni tudtok?
Pont csak egyet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
nem szívlelem a bevándorlókat de ennek nagyon kamu szaga van...csak a rettegőket ilyesztgetik még jobban.
nevemnick
Szerintem elírták: tenoristát fogtak...
justhpeter
Jött a terrorista és a határon meglátta a TEK-et. Bekiabált, hogy jó lesz ha vigyáztok, mert én terrorista vagyok. A TEK meg behívta megbeszélésre. Ennyi.
F_Viktor
@namihami: Írod:
"Tessék mondani, ki az a hülye néző, aki elhiszi, hogy egy terrorista, akinek létfeltétele a bújás és lapítás, na az beáll a tömegbe rendőröket dobálni?"

Én is hasonlót akartam kommentelni.
Mert a terroristák kézikönyvében nem a rendőrök dobálása szerepel, hanem az, pl. üzletemberként, gyorsan változtasson helyüket, repülőgéppel utazzanak, de az sem árt, ha magyar letelepedési kötvénnyel a zsebében az egész EU-n belül szabadon mozogjanak.
Cicamama55
Eddig nem, de az elmúlt napokban többször próbáltam nézni az M1 csatornát. NÉZHETETLEN! Valakivel beszélgetnek, s közben az előző napi képsorokat mutogatják...Aki nem figyel oda azt hiszi, hogy minden nap összeütköznek a rendőrök a bevándorlókkal! Tömény hazugsághalmaz az, amit közpénzen nyújtanak! S hát van 2 férfi riporter, akikre úgy ahogy vannak ki lehetne írni, hogy alkalmatlanok!
Yoda69
A terroristak nem fognak tobbezer km-t gyalogolni, hogy bejussanak egy celteruletre, valoszinubb hogy business class-on erkeznenek Ferihegyre, ha jonnenek.
De ha meg igy is lenne, akkor se lenne annyire hulye hogy kovetket kezdjen el dobalni a rend oreire, es igy felhivja magara a figyelmet, Foleg ha meg korozve is van.

hablaty es geci!
Tudtok ti ennel jobban is hazudni. Nosza, rajta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.