A háromgyermekes édesanya a Blikknek nyilatkozott a szabadulása után.

Most semmi más nem számít, mint hogy a gyermekeimmel lehessek, hogy megbeszéljünk mindent, és hogy mindenben támogassam a férjemet, akit meggyőződésem szerint ártatlanul gyanúsítanak

- mondta meghatódva, könnyes szemmel az asszony, aki megköszönte a sok-sok támogatást mindazoknak, akik szorítanak értük ezekben a nehéz pillanatokban.

Megszólalt Lagzi Lajcsi szabadon engedett felesége

Az üggyel kapcsolatban a védőügyvéd is nyilatkozott a lapnak:

Ügyfelem orvosi dokumentációját már az első előzetes tárgyalásnál becsatoltuk, de akkor a bíróság úgy ítélte meg, hogy mindez nem elegendő ahhoz, hogy ne helyezzék előzetes letartóztatásba. Tovább folytatom a munkámat, hiszen meggyőződésem, hogy mindaz, amivel vádolják Galambos Boglárkát, az nem megalapozott, nem követett el semmilyen bűncselekményt

– nyilatkozta a védőügyvéd.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Én érdekesnek találom,amíg "megy a szekér" senkinek semmi baja,Egészsége "rendben" stb.
Jön a média ," jaj a gyerekek". Akár szlovák csajnál. Mert akkor már nem is "bűncselekmény" a bűncselekmény. Miért kell mindjárt a gyerekekkel "takarózni"? Több mint tíz évig tartott az"üzlet".Akkor nem gondolták,hogy egyszer úgy is lebuknak,és akkor " jaj a gyerekek" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
@Horizont: Pedig van ilyen... mármint, hogy nincs "rálátása a családi kasszára". Van egy orvos házaspár ismerősöm, ahol a feleségnek fogalma sincs mit kell tenni egy csekkel?! Személyesen voltam ott, amikor ez kiderült! A többivel egyetértek!
eszegfu
@Horizont: Naná, hogy én is!:) De az is érdekes, hogy ebben az esetben a férjek nem tudnak mit kezdeni a "pénzügyekkel"... legalábbis nálunk ez volt... Azért egy csekket képes volt feladni, ha adtam hozzá pénzt is.
soljanka
Tegyük fel, hogy nem tudott róla. Akkor meg milyen kapcsolat ez? Évekig hazudott a feleségének Lajcsi? Az nem mentség, hogy kímélni akarta. Becsapta őt is, és a gyerekeit is. Ráadásul a gyerekeit is kitette a szégyenpadra.
Mindig gyanús nekem, ha valaki túlhangsúlyozza a szeretetet, vagy az őszinteséget: aki sokat emlegeti az épp kompenzálja a hiányát. Lajcsi az állandó " szeressük egymást gyerekek" dumájával tipikusan ez az eset.
Túlvállalta magát, a szekér nem ment úgy, ahogy korábban, a nívón nem akart változtatni, és hát egyszerűbb volt így megspórolni a hatalmas birtok fenntartási költségét.
Istenem, van ilyen. de az gyomorforgató, hogy bevetik a szánalom faktort.
Bizonyítsák be, hogy ártatlanok, és rettenetesen fogom őket sajnálni a meghurcoltatásért.
Most inkább azokat sajnálom, akik fagyoskodni fognak a lakásaikban - miattuk. Mert gondolom Lajcsiék birtokán nem kapcsolták ki a gázt. Vagy tudnak fűteni. De azokban a lakásokban, amiket ők adtak bérbe, lehet, hogy hónapokig nem lesz gáz. Így októbar elején szép kilátás...
Csizmás Kond
Az tudott dolog volt, hogy csaltak. Emlékszik mindenki a dáridós kupira ahol minden fahangú felfedezettből sztárt gyártottak és amiért akkora pénzeket vettek fel amekkorát nem szégyellettek, viszont hogy ennyi pénz mellett ilyen víz meg gáz csalásokba keveredjenek, hát az valahol túlhalad minden elnézést.
eugen4402
A Nemzeti Rezsicsökkentési Bajnokság első helyezettje a Galambos-csapat.
A siker értékét némileg lerontja az a kis mellékkörülmény, hogy az eredményt a mérőórák megkerülésével sikerült elérni. Sebaj, mindig voltak irigy emberek, akik a kákán is csomót keresve próbálták mások sikerét megkérdőjelezni. :-)
christike
Mit is mondott volna ?! Örülök, hogy kiengedték az anyukát ! Itt ebben az ügyben azért csak van valami -valaki , aki miatt a helyi biróság elfogultságot jelentett be , ezért került az ügy oda ahová ! Nyilván lakodalmas l. is bennevan , no de a lakópark tulajdonosai is egyértelmüen .
picike
@eszegfu: a törvény nem a rálátásra müködik ,hanem kinek a nevén van a birtok !!!
komment
@Horizont: Cinikus hozzászólás. Van ilyen. Pl. személyesen én magam, habár a Lajcsi ögy nem érdekel. Ettől nekem nem lesz jobb. Tehát van ilyen. Így lettem duplán kezes, életem végéig. Nem fogom elolvasni a kárörvendő választ, ...mely szerint, aki hülye, az megérdemli a sorsát. Ez nem így működik...Egyszerűen, alapvető bizalom a családfő iránt, pl.
Feraj49
Én érdekesnek találom,amíg "megy a szekér" senkinek semmi baja,Egészsége "rendben" stb.
Jön a média ," jaj a gyerekek". Akár szlovák csajnál. Mert akkor már nem is "bűncselekmény" a bűncselekmény. Miért kell mindjárt a gyerekekkel "takarózni"? Több mint tíz évig tartott az"üzlet".Akkor nem gondolták,hogy egyszer úgy is lebuknak,és akkor " jaj a gyerekek" !
wagabund
ezt már szeretem..igazi, összetartó család...nem tagadja meg a férjét, mert bennt maradt...
soljanka
@Horizont: Pontosan! Ha szülő vagyok, akkor felelek a gyerekeimért. Igyekszem felelősségteljesen, szeretetben, becsületesen nevelni őket. Ha a jólétükért csalok, akkor a gyerekeimet is becsapom, ráadásul kiteszem őket a meghurcoltatásnak. Véleményem szerint attól, hogy szült valaki, még nem kell hasra esni előtte.
Mint felelős, gyermeikért élő, őket példásan - példával- nevelő szülő, joggal lehet bárki büszke magára.
Ezek a szerencsétlen gyerekek most azzal szembesülnek, hogy a szüleik nem igazán becsületesek. Őket sajnálom. Anyjukat, apjukat majd akkor, ha bebizonyosodik, hogy jogtalanul hurcolták meg őket.
TASzSz
Hopté-abádé-uccsi-uccsi. Hopté-abádé-áláva-uccsi!
wagabund
@Horizont: 12.17... én tudom.. ötven éve nehezítem a nejem mindennapjait...:-)
justhpeter
Nem tudom elhessegetni magamtól azt az érzést, hogy itt is bűzlik valami. Olvasom, hogy egyiket tíz évig lopta másikat öt évig lopta, harmadikat fene tudja mennyi ideig lopta. A szolgáltatók mit csináltak ezalatt ?
komment
@Horizont: "Nehéz elhinni, hogy ennyire ne lett volna rálátása a családi kasszára!
Persze vannak nők akik nem néznek semmi mögé ha vastag az a családi buksza!" Nekünk, csak élhető volt a családi buksza, és a volt férj, nem is avatott bele a dolgaiba, mondván, én nem értek ehhez. Így maradtam kezes, 50%-kal. Tehát, ahogy írtam, van olyan, hogy a nő nem tud az ügyletekről.
komment
@Horizont: "Nehéz elhinni, hogy ennyire ne lett volna rálátása a családi kasszára!
Persze vannak nők akik nem néznek semmi mögé ha vastag az a családi buksza!" Nekünk, csak élhető volt a családi buksza, és a volt férj, nem is avatott bele a dolgaiba, mondván, én nem értek ehhez. Így maradtam kezes, 50%-kal. Tehát, ahogy írtam, van olyan, hogy a nő nem tud az ügyletekről.
wagabund
@Horizont: kedves vagy, de ne nekem, neki.. átadom, ha szabad..
:-)
kkalman
Az ujjongás, hogy szabadon engedték, elég korai. Most csak a vizsgálati fogságot engedték el. A pezsgőt majd a bírósági tárgyalás után kell pukkantani, ha ott, akkor ártatlannak mondják. Örülni addig csak lábujjhegyen.
Desischado
@wagabund: Még további 50 évet nektek, és én is gratulálok, jólesik a lelkemnek, mikor ilyesmiről olvasok!

Amúgy meg várjuk már ki a végét, nekem fura ez az egész ügy. Azért a nyakamat nem merném tenni a bűnösségükre, igaz, az ellenkezőjére sem. De akkor is különös ez az egész ügy!
Szeparepa-
Szerintem a Lajcsit valaki nagyon durván behúzta a csőbe... jó embernek tartom... nem szerettem pedig a "művészetét" soha... nem rajongó vagyok, viszont elég jó emberismerő szoktam lenni, és nem nézem ki belőle, hogy ilyen bűnöket követne el, főleg hogy rá sem szorult,a hiszen dúsgazdag ember...
eszegfu
@picike: 10:22 Miket nem mondasz?! Nem hiszem, hogy én állitottam volna, hogy a törvény "rálátásra müködik"... csupán azt "tárgyalgattuk": hihető, hogy a feleség semmiről sem tudott vagy sem. De kösz. az információt!
eszegfu
@Szeparepa-: 2:38 Én egyszerüen nem tudom elképzelni, hogy "csőbe huzták"... nem ellenkezésből, hanem nekem nem "életszerü". Ahogy olvassuk, a felesége nem lehetett... a szerelők, vagy az óraleolvasók...de ők -- ha jól tudom -- pénzt kaptak a hallgatásukért. Őszintén kiváncsi vagyok: Te kire, kikre tippelsz?
mate03
@eszegfu: ! Na ne csináld már!Ennyire butának tartod a fiúkat!? Halálra sértődtem! Csak itt merek ám pofázni! Otthon befogom!
micfild
@Horizont: Mert neked szerény a kasszád...
Lajcsiék szintjén százmilliók forognak a különféle bankszámlákon és befektetésekben. Szerintem még lajcsi sem tudja mennyije is van pontosan.. és mennyi forog itt-meg ott.
Ne feledkezzünk meg a különféle lakásnövelőkről, meg szüleimspóroltákössze, cégelfelejtőkről.. a közpénzenluxushotelekről, stb...
elhiheted.. ők sem tudják mennyi pénzük van.
és ezeknek az izéknek is van neje... szerintem ők sem tudják.. fogalmuk sincs, a feleségeknek hol és mennyit lop a férjük. lajcsinénak sem volt.
micfild
@Horizont: Ahogy mondod.. van annyi pénz, amennyiért azok a feleségek nem kérdezősködnek.
Lajcsi szerintem meg csak a belelegyezését adta a "rezsicsökkentéshez" a lakóparkban. Persze biztosan tudta, hogy ez az egész teljesen illegális. De nem hinném, hogy ő értett ezekhez a műszaki megoldásokhoz...
Egy épületgépész ismerősünk el is magyarázta, hogyan csinálják. Na.. én akik egy öntartó kapcsolást is két hét alatt fogott fel- tudod mennyit értettem belőle.. kb semmit. (pedig műszaki szakközépbe jártam.. 30 éve) Akkor vajon lajcsi mennyit értett az egészből? szerintem csak azt, hogy van egy jó megoldás az ingyenközműre.
Viszont az ismerős azt mondta, hogy bizony bizonyos elit lakóparkokban alkalmazzák ezt a fajta "rezsicsökkentést"
micfild
@Horizont: Ha a megfelelő papirokon ott a neve, akkor jogilag biztosan nem.
De én azt szeretném, hogy a hasonló tevékenységet végzőket is elkapják.
Ebben az ügyben azért benne van a kivitelező, az üzemeltető.. és a szolgáltatók bizonyos emberi is... és még lehet maguk a lakók is.
azt olvastam valahol, hogy cetlit kaptak a havi befizetésekért a bérlők. szerintem a XXI. században egy elit lakóparkban nem kicsit nonszensz a cetlizés...
Ha mindenki tisztességesnek akart volna látszani, akkor biztos, hogy átulalással, - banki befizetéssel, vagy sárga csekken lett volna fizetés... ja.. és minden lakáshoz külön mérőórával. mert ugye az sem volt.. és a lakók ebbe belementek
picike
@eszegfu: te mindig mindent jobban tudsz mindenkinél mindenki más huje ugye ?
fütyi
Mindjárt sírva fakadok szegény trombitásokért!
eszegfu
@picike: 11:10 Kérlek, olvasd el ismét mit irtam 7:52 hsz-ben... nem állitottam akkor sem semmit és most sem a cikkel kapcsolatban! És ha nézem a tegnapi 10:22 hsz-det Te oktattál ki, holott én semmit sem állitottam. Ennek ellenére szived joga azt gondolni rólam, amit akarsz!
papa.49
Egy biztos az egész a Lajcsi tudtával kellett hogy történjen, hiszen ő volt az építtető is, tehát neki kellett mindenről döntenie, azt eltudom képzelni, hogy nem ő találta ki, volt a kivitelezők között aki szólt neki ,,megcsináljuk ,,okosba,, nem kell olyan sokat fizetned a szolgáltatóknak,, de ez a Lajcsit kicsit se menti, amit nem értek hol van a kivitelező aki végrehajtotta a szereléseket, az legalább annyira bűnös mint a tulaj!!! Vagy most pont az történt hogy az borította a bilit aki csinálta???Nem egyszerű eset, de most is csak a régi igazság érvényes, a hazug ember, meg a sánta kutya!!!
eszegfu
@mate03: 9:46 Bocsánatot kérek minden férfitől, köztük Tőled is! Hsz-m félreérthető volt... én csak a mi családunkban tapasztaltakat irtam.
eszegfu
@Horizont: 9:38 Ez nyilvánvaló, mert azért csak "ugy" nem tesznek senkit sem előzetesbe! Nekem azért furcsa, hogy az egyik háznál 10, a másiknál pedig 5 éve -- persze, ha ez igaz -- tudták csinálni... 4-5 évenként minden közüzemi mérőórát cserélnek...most derült ki a lopás? Kiváncsi vagyok a "végeredményre".
wagabund
nem akarok szerecsent mosdatni, sem sárdobálásba kezdeni.. de..

szerintem az ország felnőtt lakosságának az a része, aki fizet valamilyen közművet, az már biztosan halotta, hogy az "engedély nélküli vételezés"-t a törvény bünteti..

egyáltalán...a lopást büntetik...aki (vagy akik) ezeket a közműveket átalakította "okos üzemre", az pénzt kapott a munkájáért, és a hallgatásért...attól akinek érdekében állt az okosüzem...aki nagyon jól tudta, hogy nem illő dolgot tesz(nek)...amit a bíróság(is) sérelmez..
akárki is volt (voltak) ez(ek)...ebben az esetben, és bárhol az országban...
Január
Lehet, hogy Lajcsi és sokan mások nem ismerik József Attilát?
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis." - legvégül mindenki odakerül a terítékre.
Január
@Január: ..., de addig nyugodtan alszunk-e vagy sem rajtunk múlik.
Szeparepa-
@eszegfu: Kósza hírek, pletykák sokat nem érnek. Persze a tippek sem többet... a nyilvánvalóra tippelek, hogy korábbi üzlettársból lett ellenség illetve rivális húzta be...
prime777
@eszegfu: Olyan édes nő vagy.Komolyan.A hozzászólásaid olyan szimpatikusak.Alig látlak a képen de külsőre meg még egy jól szituált nő is lehetsz.
Remélem nem bántottalak meg most ezzel a hozzászólásommal!!!
Inkább ez bók volt.
kamazuka
Tetszik a cím.
Mintha azt sugallná,hogy egyik feleségét még bent tartják ennek ellenére.
mate03
@eszegfu:! Állítólag központi mérés volt.A lakok 20 ezer ft-átalánydíjat fizettek a gázért a villanyért és a vízért! Nem tűnt fel a lakóknak,hogy ennyiből a három fogyasztás nem jöhet ki!? Csak azt még most sem értem hogy Lajcsinak mien haszna volt ebből!?
eszegfu
@Szeparepa-: 15:44 Kösz.! Hiába "nyilvánvaló" ez számodra, ha nekem eszembe sem jutott!
Elgondolkodtató...
eszegfu
@mate03: 19:43 Érdekes a felvetésed... mármint, hogy a lakók az összes közmüért 20 eFt-ot fizettek havonta és ez nekik nem tünt fel. Ha igaz ez az összeg -- most nem arra gondolok, hogy Te nem mondasz igazat -- akkor tényleg nem lehetett "haszna" ennek a jóembernek?!
papa.49
@mate03: Barátom azért a szolgáltató se teljesen hülye lehet hogy a Lajcsinál központi mérő volt, de azért egy nagyobb terület össz fogyasztását is mérik, hisz pont ebből lehet rájönni a lopásra, összeadják az ügyfeleknél leolvasott számokat, és a gerincvezeték mérőjével meg kell egyeznie, ha nem egyezik akkor ,,lyukas a vezeték,, most gondolom pont ez jött be...
szaboria1
@Szeparepa-: Lajcsinak egy baja van ezt személyes tapasztalatból tudom könnyen meg tudják etetni mert jó szívű és elhisz elég sok mindent. Szerintem ügyvezető verte át de nagyon.
Főlökött
@papa.49: Mesélek egy érdekeset, a csoda szolgáltatókról. Tán lehet, hogy másokat is megfog ezen téma, mely igen érdekes és jogsértő is.
Áram esetén, ha szolgáltatást szeretnél, meg kell csináltatnod egy hálózatot - tervvel, engedélyeztetéssel. Azaz megvenni az óra tartó dobozt, a vezetékeket, egészen az oszlopig elvezetve-kiviteleztetve. Mivel áfás számlád neked van az egészről, a szolgáltató nagy vonalúan ráköt, ha számára megfelelő a kivitelezés :)
Gáz esetén dettó, csonkot - bekötést kifizetve az is a tiéd, +a befelé menő teljes hálózat. Itt a nyomáscsökkentő és az óra az, ami nem a tulajdonod összességében, a többi minden a tiéd.
Áram esetén pedig csak az óra nem, ami a szolgáltatóé, az oszlopig tiéd az egész rendszer.
Bekötéskor pedig egyik rendszer tulajdonjogáról sem mondtál le !!! Számlával Te rendelkezel, bizonyíthatóan a tiéd a fent felsorolt rendszerek tulajdonjoga. Igaz annak üzemeltetéséért, fenntartásáért és javításáért is Te vagy a felelős !!!-és ez a lényeg az egészben !!!
Na ezek voltak a tulajdon viszonyok :)

Nézzük a Polgári Törvénykönyv releváns részét : miszerint, ha a tiéd a hálózat, annak üzemeltetéséért, fenntartásáért és javításáért is Te vagy a felelős, akkor használati díj kérhető attól, aki ezen rendszert használja, rajtad kívül :)!!!
Hát lássunk csodát, a szolgáltató használja, hogy szolgáltatni tudjon ! Mindezt ingyen szeretné :).
Így 'csak' az egyik szolgáltató 'lógása' felém 190eFt+kamatok :) Jelenleg.

Érdekes mód a fogyasztóvédelem szikrát nem kapott tőlem - nem tudnak mit kezdeni :), a szolgáltató felé pedig megy a harmadok felszólításom :) Majd jön a behajtás :)

Ehhez persze kell, egy pihent nyugdíjas, aki veszi a fáradságot és késztetést arra, hogy utána nézzen, ne akarják átverni.
Főlökött
Folyt. köv.: Jogi háttér, csak azért, hogy ne légbőlkapott legyen az egész :

- 2013. évi V. törvény :
VI. Fejezet
A használat és a hasznok szedésének joga
1. Általános szabályok
5:22. § [Használat, hasznok szedése, terhek viselése és veszélyviselés]
A tulajdonos jogosult a dolgot használni és a dolog hasznait szedni; viseli a dologgal járó terheket és a dologban beállott azt a kárt, amelynek megtérítésére senkit sem lehet kötelezni.

- Régi Ptk. Szerint, 1959. évi IV. törvény :

A használat és a hasznok szedésének joga
99. § A tulajdonos jogosult a dolgot használni és a dologból folyó hasznokat szedni, viseli a dologgal járó terheket és a dologban beállott azt a kárt, amelynek megtérítésére senkit sem lehet kötelezni.

Mivel 5 évre visszamenőleg is kérhető :) és volt közben egy törvényváltozás :)
papa.49
@Főlökött: Érdekes amit írtál a gáz esetében nem tudom mi a jogállás, viszont a villany esetében, tudom (mivel évekig szereltem új házakat) hogy pl. az Émásznál az általad megvett vezeték ami az oszlopig megy átkerül a szolgáltató tulajdonába, kisbetűs rész a bekötési papír alján, sőt régebben ez úgy volt hogy az Émász adta a betáp vezetéket is, nekem a fővezetékbe bele kellett húzni drótot, vagy behúzószalagot, és ők húzták be a vezetéket a rákapcsoláskor, csak az un. culejtungot (a mérő, és a biztosító tábla közti vezetéket adtuk)...
Főlökött
@papa.49: 1 éves levelezésem volt a csoda szolgáltatókkal, ezen ügyben :).

Nem kerül át semmi hozzájuk ! Mivel a terveket Te fizetted, kivitelezést Te fizetted, számomra pedig nem tudtak prezentálni olyan okiratot, melyben lemondtam a tulajdonjogomról, igen érdekes helyzetbe került a szolgáltató. Mivel az egészről nekem van számlám, így a tulajdonjog is nálam maradt. Ennyire egyszerű.
Az, hogy a szolgáltató mit szeretne, az egy tizedrangú dolog, mondhatni vicces gondolat a részükről !
Mondok rá azért egy példát : kb. egy éve, a nagy vihar miatt elszakadt a ház-oszlop közötti vezeték. Nekem kellett kicseréltetnem, mivel az én tulajdonom. Majd amikor minden rendben volt, a szolgáltató visszakötötte a hálózatra. Tehát azon vezetékszakasz is az enyém, a tulajdonom bizonyíthatóan :)
Így már remélem érthetővé vált :)
szaboria1
@Főlökött: De azért amit te csináltatsz meg még fizethetsz is a szolgáltatónak úgy nevezett készenléti díjat. Amit már egyszer még az áfa bevezetése előtt be tették a a kvatt díjba.
mate03
@eszegfu:Nem tudom hogy igaz e! De olvastam.A Lakbér 90-ezer forint volt a közüzemi díjak 20-ezer forint ! Nekem már a 90-ezer is gyanús volt,mikor Szolnokon a főiskolások, nálunk a házban bérelnek ketten egy 40 négyzetméteres lakást, havi 140-ezerért! Plusz közös költség ,és közüzemi díjak!
mate03
@papa.49: ! Et idáig rendben is volna! De mi volt neki ebből a haszna!?
eszegfu
@mate03: Őszintén szólva nem vagyok tisztában az albérleti dijakkal, meg a közüzemi dijak mintegy "közös költségként" való fizetésében. Elhiszem, amit irsz! Majd meglátjuk mit "talál" a biróság... gondolom kellő körültekintéssel lesz.
Főlökött
@szaboria1: Ahogy tetszik mondani !

Az igazság az, hogy jónéhány ingatlanom van és 'gondoltam' egy kivételével mindegyik után, mint jogot tisztelő állampolgár fizettem a 'rendelkezésre állási díjat', igaz minek is tettem, de fizetem.
Erre a csoda szolgáltató, visszamenőlegesen kiszámlázott egyik év decemberben egy 45e Ft-os elmaradást, arra az egyre, mint csupán rendelkezésre állási díj tartozás. Mindezt természetesen visszamenőlegesen !!!
Olyan édesek voltak, hogy vettem a fáradságot befizetés után és utánanéztem ennek az egésznek én is ! Megköszönve a ténykedésüket, a hatályos torvények alapján én is visszamenőlegesen - törvény által biztosított 5 évre - visszamenőleg - én is kértem akkor jogszerű járandóságomat, stán így több mint 3/4-ed millióval +1,5 éves kamatokkal tartoznak összességében jelenleg számomra, mivel ajánlott levélven felszólítva, nem többet kértem, a rendelkezésre állási díjukat kértem én is tőlük, a törvény általi 5 évre visszamenőlegesen :) Nem voltam pofátlan !:)
Mivel többszöri felszólításomra sem rendezték, 1,5 éve kamataival terhelten van mindez nyílvántartva ! Így már izgisebb lett az egész :)
A legaranyosabb a fogyasztóvédelem volt, mely szikrát nem kapva törvénytelenséget, törvénytelenségre halmozva ki akar lépni ebből a csodából, mondván nem illetékesek. Hát egy túrót nem azok, csak a vonatkozó törvényeket nem tudják, vagy nem sajátították el, nem ismerik. Már a vezető és az ügygazda elleni fegyelmi eljárás kezdeményezését is megtettem, hanyag munkavégzés tárgyában, továbbá kivizsgálás elmaradása - jogosulatlan szolgáltatói ténykedés tárgyában - melyhez hozzájárultak inaktív tevékenységükkel - ténykedésükkel, kártérítési felelősségüket is firtatva tettem mindezt, hát igencsak érdekes levél ment feléjük :). Mindezek mellett egy közpénzből dotált felügyeletről beszélünk, melynek az alapfeladata, a törvény - jog betartása - betartatása lenne :) - melyet nem tesznek, mindezt hanyagolják.
Főlökött
folyt.köv.:

...Én már úgy vagyok, feltettem, amit lehetett, mindenki azt kezd vele, amit akar. Összességében 4-5 évnyi ténykedésem az ami olvasható, amit az előzőekben leírtam, jogászkodás / háttér / - eljárás / várható lépések/ terén.
Mindamellett jól elvagyok köszönöm :) Lefoglalom magam, nem unatkozom :)
papa.49
@mate03: Gondolhatod hogy jóval kevesebbet fizetett ő a szolgáltatóknak, mint a lakók neki, nem beszélve a nyári időszakról mikor nagyságrenddel kevesebb gáz fogy, ők meg évi általányba egyforma összeget kaszíroztak, gondolom én, persze lehet nem jól gondolom)))))
mate03
@papa.49:! Szerintem az ő mértékével számolva,nem akkora pénz az ami így megérte volna neki!
papa.49
@mate03: Délután gondolkoztam ezen az egészen, és odajutottam nagyon sántít ez a mese, mert ez amit megtudtunk eddig nem állja meg a helyét, ez így hazugság, vélhetően a Lajcsi valakinek nagyon útjában lehet... Ha viszont tényleg lopott akkor sokkal több kell hogy legyen az érték!!!
micfild
@mate03: Ne mááár.. az nagyon nagyon sok. Győrben 90ért simán kapsz egy másfél szobás panelt + rezsi. És ez a nyugati határszél.. ráadásul az Audi felverte az árakat... elég sok házat bérelnek.
mate03
@micfild:Nem ismerem a Győri árakat! Neked elhiszem! De te is hidd el hogy nincs miért hazudnom! Abban a házban lakom ahol a 2 főiskolás gyerek.Ők mondták hogy mennyit fizetnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.