A Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is keresi a képeken látható személyeket, akik 2015. szeptember 4-én 19 óra és 23 óra közötti időben, a Magyarország-Románia labdarúgó mérkőzés idején garázdálkodtak.

Aki a képeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szeptember óta keresik őket!!! Szerintem, ha kimennek egy fradi meccsre, fele azonnal meglenne, a többit meg az edzőtermek környékén kellene keresni! De én nem értek hozzá, csak úgy gondolom! :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Jeee, ezek mindannyian bealltak a lesi-kameranak? Egesz jo kepek keszultek roluk...
lópicigáspár
Szeptember óta keresik őket!!! Szerintem, ha kimennek egy fradi meccsre, fele azonnal meglenne, a többit meg az edzőtermek környékén kellene keresni! De én nem értek hozzá, csak úgy gondolom! :-)))
karma1
@lópicigáspár: Na de akkor csak a macera van veluk, eloallitas, jkv keszites, miegymas,... Es lehet, hogy annyira meg sem akarjak talalni oket... Vagy lehet, hogy visszautaztak oda, ahonnan importaltak oket az esemenyre?
wagabund
ezek már akkor hazamentek...hogy hová? na hová?...
sokanvagyunk
@wagabund: Kórusfesztiválra? - vagy színházba..., koncertre :)
human
Csupa tisztafejű ember. Orbán kedvencei.
Clavigo
Orbán haverjai...miért keresik őket ?? Van "semmiségi törvényünk",,,oszt jó napot.
csa-csa
betépett vandál csűrhe!
amúgy ki a fene tudja ezeket megjegyezni. nem nézegetjük folyton a mocsadék pofájukat .
glorianna
Kubatov elvtársnak mutogassák a fotóalbumot, ő majd mondja a neveket, címeket, telefonszámokat.
human
Egyébként nem értem ezeket a soksejtűeket. Kivel vagy mivel van bajuk? Orbán atyuskájuk került hatalomra másodjára is. Fideszes kézben a főváros. Soha nem látott mennyiségben özönlenek a közpénzek milliárdjai a fociba. Most hallom kötelező lesz a futball oktatás. És ezek után szétverik a várost??? Értelmes választ tud valaki?
human
És arra is adjon már valaki választ, hogy miért emlegetik állandóan a futball közösségformáló fontosságát? Erre gondoltak, amit ezek művelnek? Hány milliós kárt is okoznak, hány milliárddal is kell a jegyüket kipótolnia a költségvetésnek, hogy meccsre járhassanak?
Komolyan kérdem, hol jönnek vissza azok a milliárdok, amit csak erre a sportra költünk? Szeretnék választ kapni valakitől? Az nekem kevés, hogy besörözve együtt ordítozni mennyire jó. Ezt a vízilabdás szurkolók is meg tudják csinálni a nélkül, hogy autókat borigatnának.
kkalman
Ezeket keresik, hogy megbüntessék őket? Ez a hét vicce. Majd a 70 éves Mari nénit megbüntetik, mert eltörött a 12 dioptriás szemüvege, és az utcán felborított egy kukát, mert nem látta, hogy ott van előtte. És igazat adok a rendőrségnek, bírságnak ha Mari nénit megbüntetik. Félvakon mit randalírozik az utcán, és borogatja a kukákat, mikor arra vannak kitenyésztett jó erőben lévő vandálok, akik büntetlenül tehetik ezt?
human
@kkalman: Erről a néni esete jut eszembe, aki 400 ezre fointos hallókészüléket vett és rászállt a NAV, hogy ugyan honnan lett volna erre pénze, mert a nyugdíjából kizárt. Mert orbanisztán bűnözői bottal és bevásárló kocsival járnak. Őket akár Orbán személyes tanácsadója is bármikor megverheti az utcán.
cs.n.
Azért vicc, hogy a 21. század 2. évtizedében még nem használnak arcfelismerő szoftvert. A fényképe mindenkinek megvan az adatbázisukban, csak ki kéne keresni. Vagy úgy túl egyszerű lenne, sokkal jobb "WANTED" plakátokkal keresgélni?
Toby
A fidesznyik székházban kell körülnézni, ott nem feltűnőek !
Freewolf
Az a bűnük, hogy pólójukon ez szerepel: Magyarország!
eszegfu
@Freewolf: 8:33 Ez a nap, de akár a hét vicce cimet is elnyerte nálam!:))))
silber13
@Freewolf: Csak ez volt a "bűnük? Csak ennyi?? Egyre inkább élek a gyanúperrel, hogy te is az ilyen vandálok közé tartozol, sőt hangadójuk is lehetsz, különös tekintettel az alkalmazott, verejtékesen bemagolt brossúra szövegeidre!?:-)))
Freewolf
@silber13: Nem egy oldalon állunk! Minden porcikám tiltakozik azok ellen, akik a nemzetünkre törnek és ezek nem a focihuligánok!
Ezek liberálfasisztáék! Ellenük az ördöggel kötött szövetség is menthető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.