Az utcán ment egymásnak Rédei Ottó szocialista és Dombay Zsolt fideszes politikus. Az incidens során állítólag fegyverek is előkerültek – írta meg a 24.hu.

Rédei így számolt be Facebook-oldalán a történtekről:

Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.

Rédei telefonon azt mesélte a konfliktusról a lapnak: még augusztusban összeköltözött Dombay volt élettársával, miután Dombay többször is életveszélyesen megfenyegette őket. Tegnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása szerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek. A politikus azt is állítja: miután kést láttak Dombaynál, inkább visszaültek a kocsiba.

Rédei a beszélgetés után később visszahívta a 24-et és azzal is kiegészítette a történetet: nyolc óra óta a rendőrségen van, még nem hallgatták ki, viszont Dombay is megérkezett a kapitányságra, s ő bent ül egy nyomozóval. Rédey ekkor hozzátette: szerinte Dombay is feljelentést tesz, mert két lövés is dörrent a támadás során. Ugyanis Rédeinél volt egy „patronos játékpisztoly”, amit – mikor meglátta Dombaynál a kést – előkapott az autóból. A szocialista politikus a fegyvert azzal magyarázta: péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.

Rédei később ezt is kiírta Facebook-oldalára:

Most, vagyis hajnali 4.00-kor végeztem a rendőrségen. Egyelőre én vagyok a gyanusított, mert a támadás elhárításakor kénytelen voltam egy riasztópisztollyal kétszer a levegőbe lőni. Az hogy csopprtosan, előre kitervelten, részben rasszista/politikai okokból rámtámadtak nem számít. Itt tartunk. :(

Az üggyel kapcsolatban hiába próbáltuk felhívni Dombay Zsoltot, hogy megkérdezzük ő hogyan emlékszik a történtekre, nem tudtuk elérni, ahogyan az korábban a 24-nek sem sikerült.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Proli show!
Egyszer riasztó pisztoly, aztán patronos játék pisztoly...
Suttyó, hazug prolik, akik egymás nőit próbálgatják, majd egymásnak esnek a nyílt utcán. Ezek a mi képviselőink... Szégyen, és nem is egyedi eset.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Az, hogy az asszony miatt balhéztak, az sima kakaskodás. De az hogy "zsidó, kommunista geci" szóba került, mégiscsak az uralkodó keresztény polgári kurzus jelszava bukott ki a fideszes mozgalmár száján. Ja meg a Simicskát is meglopja, na meg a főnökét, mert egy szocira aggatja át a vezérnek juttatott baráti jelzőt! Aztán meg lövöldöznek, a talált stukkerral. Biztos ismerte jól a riválisát, azért készült a kés ellen a mordállyal. Hogy az meg miféle csapatnál szokás, hogy késsel a csizmaszárban flangál?
dr. prédikátor
@nezelodo: Azé vót a csizmaszárba a kés mert arra gondolt hogy meghámozza vele a csábítót!!! Vagy elvágja a csomót !!!
karma1
@nezelodo: Kessel varta az asszonykat... Szegeny asszony, nem eleg, hogy egy hulye ferjet (baratot?) hagyott ott, meg egy sarkany anyossal es egy furia sogornovel is meg kellett volna kuzdenie a sajat ruhaiert?

Draga Redei Ur ! A Propin mindenki errol probalja felvilagositani az ellenzeket, de ott mindenki uldogel a langymeleg vizben a baberjain: Ma.o.-n ma IGY mukodik a rendorseg es a torvenykezes!
Ha vegre vennek a faradsagot, es jol valagbarugnak vegre ezt a bagazst, akkor talan megszabadulhatnanak az ilyen vakkomondoros tipusu kocsogoktol, hiszen a fideszben ugy latszik, ez az etalon.
eugen4402
Szeretem ezeket a kihallgatási jegyzőkönyveket:
- Egyik fél elmondja, hogy csak viccelni akart, azért volt nála az a színházi kellék-kés, aminek becsúszik a pengéje a nyélbe. A "zsidó kommunista geci" megszólításban pedig semmi sértő nincs, ők már évek óta így szólítják egymást, és eddig még egyikük sem kifogásolta ezt, sőt el is várják...
- Másik fél határozottan állítja, hogy a szóban forgó riasztópisztolyt még évekkel ezelőtt vásárolta, amikor kóbor kutyacsordák riogatták a környéken lakókat, és akkor is ugatást hallott, tehát kénytelen volt riasztólövéseket leadni. :-)
Aki Én
Proli show!
Egyszer riasztó pisztoly, aztán patronos játék pisztoly...
Suttyó, hazug prolik, akik egymás nőit próbálgatják, majd egymásnak esnek a nyílt utcán. Ezek a mi képviselőink... Szégyen, és nem is egyedi eset.
coni
Az eset mindhármukat, de elsősorban a választóikat minősíti. A magyar választóknak ez az igényszintje (ezek az emberek játékfegyver nélkül sem mondtak okosabbakat a 2014-es választáskor).
eszegfu
@Aki Én: Én talán nem a "képviselőinkre" szükiteném le ezt az eseményt, hanem inkább ugy általában a "luksógorok" (már bocs.! a kifejezésért) viselkednek igy. Az viszont igaz, hogy szégyen, amikor képviselők teszik ezt!
Eriksson
Ez kérem egy szerelmi háromszög, ahol egyedül az asszony a bűnös. Felelőtlenség tőle különböző pártállású fickók egyikétől a másikához szaladozni.
A nemzeti megbékélés, na meg a kisváros megnyugtatása érdekében nyilvánosan pellengérre kell állítani.
nezelodo
@dr. prédikátor: 09:58. Nem sikerült elvágnia a csomót, főleg nem a gordiuszit. Persze baja nem lesz, mert az elsöprőékhez tartozik, a pártjában meg előírt tulajdonság a gyűlölet, de azt gyanítom az asszonyverés is. Ki lehet ezeknek a példaképük, tudja-e valaki?
lópicigáspár
@dr. prédikátor: Meghámozza!? Ha tudja, hogy zsidó, akkor mit akar még vágni rajta! :-))
bakegya
Na, ezek védik meg a magyar zembereket...meg izélték -de egyik se rendesen...na most majd a SINTÉR SANYA MEGMONDJA HOGYAN KELL EZT-AZT CSINÁLNI???-példa értékű közérdekképviseletet a volt szeretőknek-TÖRVÉNYJAVASLAT LESZ,NYAKAMAT RÁ-elő az Á/4-est.
Aki Én
@eszegfu: Ezek az ,,elöljáróink", minket ,,képviselők", ,,közszereplők", ,,törvényhozók"...
Így azért elég gáz. Persze minden esetben proli show, de így kiemelkedő eset.
Az is vicces, hogy nem szavaznak ellenzéki felvetésre, még ha az közjó is lenne, ugyanakkor egymás exeit rendszeresen tovább hordják.
vonotok
Mind a kettőtől azonnal hatállyal megvonnám a képviselői jogot. Menjenek keressenek maguknak polgári munkát és utána pattogjanak.
dr. prédikátor
@nezelodo: Nem tudom de olyan vak komondoros ez az egész!!! csak mindíg az a szerencsétlen komondor b...szik rá!!!
eszegfu
@Aki Én: 11:32 Most már értem!!! Nem tudtam, hogy mindketten szentendrei önkormányzati képviselők! Igy már világos a hsz-d! Én azt gondoltam, hogy valami fatális véletlen, hogy az egyik fideszes, a másik mszp-s képviselő!:)))
nezelodo
@eszegfu: Kemény küzdelem folyhat azért, hogy a városnak jobb legyen, de mindig a város látja kárát!
eszegfu
@nezelodo: Hát bizony! Egy családi veszekedésnél is a gyerek látja kárát. Ez is hasonló, amig "ölik" egymást, addig biztosan nem mennek előre a város, falu dolgai! Tudod ez olyan: bármit is nézek, mindig a "hétköznapi" emberek a "végfogyasztók"... minden itt csapódik le.:((
Fradigege
Ez óriási. Jó kis cafka lehet az asszony. Rendesen bent van a közösben.
mariaberta
@Aki Én: Így élünk mi! Van akit egy vak komondor támad meg, van akit egy fidesz politikus, bár amint olvastam ő is verte élete párját, és nem tetszik neki, hogy az asszonyka ott hagyta, mindenesetre ő nem egy komondorra hagyta a munkát.
karma1
@Fradigege: Azer megvo't mar a Fodor Gabor felesege is valaki masnak, most nem jut eszembe, de O volt az egyik szenvedo? vagy szerencses? Most nem jut eszembe, reg vo't...:o)))
karma1
@Fradigege: 19.52: Partallasra valo tekintet nelkul...:o)))) Csak a kufricert... Nem tucc Te orulni semminek se?...:o)))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.