A párizsi terrortámadások egyik főszervezője járt a budapesti Keleti pályaudvarnál és ott csapatot toborzott azokból, akik megtagadták a regisztrációt és velük távozott az országból – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Lázár szerint a Keletinél toborzott a párizsi terrorista

 A miniszter tájékoztatása szerint ez az információ a krízis idején nem állt a titkosszolgálatok rendelkezésére, később kaptak hírt a partnerszolgálatoktól.

Lázár János aggályosnak és veszélyesnek ítélte, hogy mintegy 230 ezer ember ment át az országon ellenőrzés nélkül.

A belga RTL televízió internetes oldalán szerdán azt írta, hogy Magyarországon találkozhatott Salah Abdeslam, a múlt havi párizsi terrortámadások egyik szervezője és résztvevője két, Szíriából visszatérő férfival, akik öngyilkos merénylőként később felrobbantották magukat a merényletsorozatban.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Toby: Lézer ezt a storyt belga RTL-ből álmodta meg, amely TALÁLKOZHATOTT-at írt.
De ez a feltételezés napvilágot látott már Görögország, Olaszország esetében is, hogy Salah Abdeslam ott találkozott két társával.
Ott miért nincsenek Lézerhez hasonló meseírók?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kutyahűség
Ó, hogyne. Egyenesen 2015.szeptember 5-én, amidőn is a kormány hülyére szívatta a fél világot és nyomorult emberek ezreinek életével szórakozott. Apropos: ki is felel annak az ötven éves menekültnek az életéért, aki a kormányunk elhíresült bicskei vonatcirkusza miatt halt meg? Neveket, Viktor, neveket!
Papuska1
@kutyahűség: Ki a fene hívta ide, és hatalmazta fel, hogy más ország területére belépjen? Mondjuk azért vannak az országhatárok, hogy megvédjék az embereket! Ezek a vastag pénztárcájú világcsavargók a jobb élet reményében gázolnak át más országokon. Biztos tapsikolva fogsz örülni, hogy lecsökkentik a fizetésed, vagy a nyugdíjad, hogy az ide helyezettek 2300 Eurós havi apanázsát és megfelelő szállását ki tudják fizetni, közben a lányoknak és az asszonyoknak be kell zárkózniuk a településen és csak férfi kísérettel mehetnek az utcára. Sok sikert és örömöt ebben neked, én nem kérek belőle!
Egyébként a hír lényege, hogy a párizsi merényletet valahol itt nálunk szervezték meg, és így lehetett volna, vagy lehetne később Budapesti, Szegedi, vagy Pécsi is éppen a merénylet. Egy csomó embert megöltek, és holnap Te a fiad, lányod, feleséged, férjed, barátod is lehet a célpont, mert ha robbantanak a bomba nem válogat. De ez gondolom magas!
Toby
Nézd már ! Micsoda okosság öntötte el azt a lézer-piszkot most, hogy a terror pista nincs már nálunk !
Amíg itt volt, addig infó, vagy bátorság nem volt ?

Jól nézünk ki, ha a sáros verebekről utólag tudjuk meg a tutit, miután végigpetárdázta az országot !

Ennyit tudtok - lézer !
Rózsika Hatházi
@Papuska1: Olvasd el a címet! LÁZÁR SZERINT. Ez az etalon? :)))))
Captain Blood
@Papuska1: Ennek azért fuss neki még1x! :)
bakegya
Hát meg lettünk védve-...talán enni inni is adhattatok volna nekik és akkor önként fel is adták volna magukat -a VICCTORNAK BIZTOS.
E helyett kicsaptátok őket Bicskére-gyötörtétek az aműgy kiszolgáltatott gyerekeket,nőket és az ártalmatlan menekülő fiatalokat öregeket is... jól felcukkolva az indulatokat!Utólag könnyű okoskának lenni.Amúgy ez önleleplező megszólalás is.
Toby
@Papuska1: Fosás ellen hasznos a széntabletta - tudtad ?

Amúgy ki a bánatos lócici kíváncsi a kurucinfós, barikádos baromságokra ?
Eddig hány nőt molesztáltak a migránsok itt ?
Hányan nem mertek az utcára mennei a migránsoktól való félelmükben ?
Szerinted ?
Maraggyá má' !
F_Viktor
@Toby: Lézer ezt a storyt belga RTL-ből álmodta meg, amely TALÁLKOZHATOTT-at írt.
De ez a feltételezés napvilágot látott már Görögország, Olaszország esetében is, hogy Salah Abdeslam ott találkozott két társával.
Ott miért nincsenek Lézerhez hasonló meseírók?
Toby
@F_Viktor: Ez a közpénzen hízlalt patkány, akkor is hazudik, ha levegőt vesz !
nezelodo
Szerintem az ellenzékiekre állított szimatokat át kellett volna irányítani a menekültek közé, és esetleg fogalma lehetett volna a titkosszolgálatoknak erről az ezidáig nem bizonyított propaganda ízű Lázár agymenésről.
Papuska1
Persze, az egész csak fantázia szüleménye. A belga titkosszolgálat közleményét biztos Orbán fogalmazta és Lázár finanszírozta a Hódmezővásárhelyi tojatóháza jövedelméből! A nyugati lapok ez irányú közleményeit is innen diktálták. Tobynak meg üzenem, hogy, mivel szabadon csámborgó migránsok most nincsenek kis hazánkban, szerencsére nem is erőszakolnak meg senkit, ami meg a Finnországból, meg a svédektől jövő hírek mögött van, az aljas hazugság, hisz soha nem történtek ott sorozatos erőszakolások. Mondjátok, ti olvastok is, vagy csak írtok?
vukkocska
Komolyan nem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Ha tudták, hogy itt vannak terroristák, meg azt is, hogy szervezkedtek, miért nem fogták el őket? A belgák feltételesen írtak erről, ő már kész tényként mondja. S hogy van képe azt mondani, hogy 230 ezer embert ment át az országon regisztráció nélkül. Mégis, kinek kellett volna regisztrálni. Egyébként sem tudom, honnan van ez a szám, amikor számolatlanul toloncolták fel őket vonatokra, buszokra, csakhogy minél hamarabb elhagyják az országot. Akkor ezek szerint ugyancsak benne van a kezük a párizsi merényletben? Ez az, amikor valaki a saját seggét rugdossa. Egy komolytalan, néphülyítő bagázs.
justhpeter
Ez a Jani tud valamit. Kár, hogy amiket tud, az csupa haszontalanság.
nezelodo
@Papuska1: Írhatnál a keleti végeken és a Dél-alföldön tanyázó szavazógépnek vásárolt "migránsok" elhallgatott rendőrségi ügyeiről is, az nagyságrendekkel nagyobb szám, mint a tündérországot választó muszlimok bűncselekményei.
Említesz valami tojatóház jövedelmet. Ez volt az önk. telkeinek felvásárlása, egyesítése és sokszoros áron való eladása a multiknak a Rapcsák érában?
Aki Én
@Papuska1: A helyzet az, hogy pont a magadfajtának játsszák ezt a darabot. Hálás, jó közönség vagy. Gondolom te csodálkozni sem fogsz, mikor jönnek a megszorítások, meghiúsult munkahely teremtések, amiket a bevándorlással fognak magyarázni. A TEK-be máris belelehet tolni újabb milliókat erre hivatkozva.
Azt még megkérdezném, hogy ha a látványműsor kedvéért összegyűjtötték és parkoltatták a tömeget a keletiben (akik egyébként, hogy is kerülhettek oda regisztráció nélkül, a határtól 200km-re?), akkor ezért ki is a felelős?
Papuska1
Gondolom az iróniát talán volt aki kiérezte. Nem tudok tojatóról az is az irónia része. Az emberek pedig a németek leghatározottabb felszólítására jöttek regisztrálatlanul, és mivel nem volt akkor még előttük védhető technikai akadály. A titkosszolgálat nem volt felkészülve, ha jól értettem Lázár szavait, most is elemzik az akkor készült felvételeket, onnan jönnek elő például új információk, és végül vigasztalásul a németeknek fogalmuk sincs, hogy pontosan hány migráns érkezett, hisz ott sem hagyták mind regisztrálni magukat, és a német belügyminiszter nyilatkozata alapján több, mint százezer olyan arab ember van ma Németországban, akiről nem tudják, hogy ki Ő és éppen hol tartózkodik. Ehhez képest mi jobbak vagyunk, hisz nálunk ilyen már tudtunkkal nincs az országban.
bakegya
A dunai árhullám átvonulásakor két lábbal dagonyázott teknőskénk a sintérrel együtt Visegrádnál-a menekülők áradadatára sehol se volt kíváncsi-elő se dugta a pofazacskóját a vackából-SENKI SEM TUDTA HOVA HÚZTA BE A FALKÁVAL EGYÜTT A BELÉT ORSZÁGUNK KURMÁNYZÓ MINISZTERELNÖKE-ja,hogy a TEK már akkor tájékoztatva volt a terrorista veszélyről???-akkor ki is múlsztott???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.