Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek. Az énekes nemrég az Echo TV-ben beszélt arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással.

Bréking: Szerződést bontott Ákossal a Telekom

Az énekes ma és a holnap is nagykoncertre készül a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

„A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk.

Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét Csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot.

Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását."

- írta az Index megkeresésére a Magyar Telekom sajtóosztálya.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Gratulálok !
Ez egy tökös társaság !
sentinel216
Úgy legyen! Népiesen mondva: Kovács, ha nem pofáztál volna, akkor sem maradtál volna bölcs, csak egy politikai lakáj. A Magyar Telekom Csoport amilyen gyorsan lapátra tette ezt a se**nyalót, talán alig várta, hogy ürügyet találjon a kirúgásra.
szaboria1
@nyanya001: Nézd meg kik a vezetői. Nem Kövér meg Ákos félék.
nyanya001
@szaboria1: Nyalizni akart a patkány a kormánynak, ráadásul
elképesztő primitív módon nyilvánult meg.
Több ilyen Telekomos tökös társaság / és emberek / kellene ebbe az uram - bátyám országba.
simmering73
Az egyetlen helyes lépés a Telekom-tól. Elismerésem a gyors és korrekt döntésért.
coni
Szépített a Telekom (amit az Origó cenzurálásánál nem mondhatott el). De Lázárnak nagyobb a hatásköre mint Ákosnak. Szerencsére a (volt) rajongói is rendesen megbüntették és ezután talán kicsit visszavesz az irritáló, okoskodó stílusából.
Fradigege
Asszonypajtás tele van iskolákkal(teológia főiskola, idegenvezető, könyvelő, SAP). Angolul és svédül beszél, le is rúgná a veséjét, ha megnyírbálnák a fizetését. Valami kis buta libát tart el, akinek otthon kuss van. Nem lehet valami talpraesett az asszony. Kíváncsi lennék hányszor kúrt félre. Leszakadna rendesen a mennyezet. Oculáré csávó, Depeche Mode imitátorként dobbant be a köztudatba. Másoló művész.
soljanka
Szar ügy. No támogatás, no lé. Két koncert veszteséges.
Most aztán boldog lenne Ákos, ha az asszony ugyanannyit keresne, mint ő. :)
Toby
Az irány jó, most akkor következhetnek a narancspárttag-könyvesek, az ifjú nyilasok, a keresdmégdemokratáék.
cs.n.
Majd pótolja a kiesést valamelyik állami cég.
JAJMÁR
Remélem ragadós lesz a jó példa! Grat. Telekom, ez a helyes irány :)
prime777
Most hallottam.
El sem hiszem.
Kicsit vissza kellene venni abból a hatalmas arcból ami ezeknek a nyakán van.
Teljesen elhitték már,hogy ők istenek,és most már majd meg is mondhatják mit hogyan csináljanak az emberek.
1magyar
Pedig igaza van! A nő főbb feladata a család egybentartása legyen.Munkaidőt kellene nekik megfelezni, mert az lenne valóban a férfias ha nem a nő tartaná el a családot.
De aki az ellenkezőjét vallja, vállalja - az se gond.
petike
Aztán majd fizethetjük az új TELEKOM adót :)
wagabund
(most) úgy néz ki, hogy ez a távközlési cég igencsak élharcosa az egyenjogúságnak...

mindenesetre szeretnék légy lenni jónéhány iroda mennyezetén, hogy biztosan így van-e?
illetve meghallgatnám némelyik kidobott/lecserélt íróasztalt , mi is történt a hátán?

:-)
A Tündik bündije
Na, akkor jövőre máris jön egy 50%-os különadó, véletlenül pont a Telekomra szabva, amiért ilyen kis csúnyák az udvari zeneszerzővel.
Nagyné Kata
Kedves hozzászólók, a ti édesanyátok nem az anyaságot tekintette elsődleges feladatának?
Vagy mindenki véletlen balesetként született?
verum
@Nagyné Kata: - kedves az anyaság azt is jelenti, hogy a születendő gyerek jövőjéért felelősséggel tartozik. Egy ilyen országban, ahol a teljes bizonytalanság van, ahol a becstelenség a törvény, ahol lehetőség csak annak van, aki valakinek a valakije - bizony felelőtlenség szülni gyereket.
Innen menekülnek az emberek.
Az anyaság fogalmát nem Orbánék találták ki és nem csak ők büszkék gyerekeikre. Bizony sok anyára nem lehetünk büszkék, akik olyan gyerekeket neveltek, akik szélhámosságból, csalásból gazdagodnak meg. Nekik több szégyellni valójuk van, mint akinek sosem volt és sosem lesz gyereke.
micfild
@Nagyné Kata: Bízd rá a nőkre mit tekintenek elsődleges feladatuknak. Amúgy.. meg.. szövegértés.. egyrészt karó!! másrészt... még ha 3-4 gyereket is szül az ember- az anya.. ők is felnőnek... egyszer. És utána mi lesz??? mert utána is van élet.. sőt ha nem 18 évesen szül akkor előtte is!! Tehát egy nő kénytelen dolgozni úgy nagyjából 30 évet... mert ha 3 gyereke is van-- nekem annyi... a gyes -gyed lejár... egy keresetből csak a politikusok tudnak megélni. Gondolom politikusfeleség lehetsz azért eme okos kiforgató komment.
Toby
Ezt a fuvolát jól megszívtad öcsi ! Nem mondták, hogy fújni kéne ?
köhögő bolha
Ne légy szomorú Ákoska,majd a legközelebbi eligazításon ,ott Vitya alsónadrágjában kitaláltok magatoknak valami kis támogatást a mi pénzünkből. Amúgy mi a faxért is adtak neked Kossuth díjat?
vonotok
Bravó Telekom ! Ákos bátyó, az Ön nyelve sosem érdes???
Nagyné Kata
@micfild: én nem tudom Te ki vagy,politikusfeleség vagy bárki felesége! 39 évi munkaviszonyom van, középvezetőként dolgozom a közférában és felneveltünk 2 becsületes gyereket! Az anyaság mellett is lehet dolgozni, a kettő nem zárja ki egymást. Meg olyan férj is kell,aki társ a gyereknevelésben ,a családi életben.( Ez meg a Te felelősséged, hogy olyat választottál-e magadnak) Igaz sohasem volt időm eljárkálni barátnőkkel, vagy pletykálással tölteni az időt. Sajnos olyan helyen dolgozok, ahol látom, hogy az emberek nagy része csak sír, panaszkodik és várja a sültgalambot. Szövegértés! nem arról volt szó, hogy ugyanolyan munkakörben normális, ha egy nő kevesebbet keres, mint egy férfi, mert ez tényleg felháborító, hanem arról, hogy ne akarjanak a nők többet keresni, ha ez az anyaság rovására megy, vagy azért ne vállaljanak gyereket, mert a ranglétrán nem tudnak továbblépni a kiesett idő miatt. Változtassunk ezen! Szüljenek a férfiak, mert valakinek szülni kell,mert ha mi kiöregszünk, nem lesz aki megsüsse a mindennapi kenyerünket, gyógyítson, ha betegek vagyunk és sorolhatnám napestig!
mekkelek
Ez így helyes! Viszont attól tartok ez nekünk fog pénzbe kerülni, mert ezek a sajátjaikat nem hegyják az út szélén. Megtalálják a módját, hogy adófizetôi forintokat cstornázzanak a zsebükbe - persze teljesen legálisan.
karma1
@mekkelek: Nem hiszem, hogy igy lenne,...Azert a kapcsolo Nemetorszagban van a Telekomnal, es nekik azert nagyobb a hatalmuk, mint pl. az RTL-nek,... De veluk is elegge megszivta a kormany, nehez diok ok...:o))) Csak igy tovabb, Telekom!
karma1
@Nagyné Kata: Kedves Kata! A hsz-ed szovegebol nekem az jon le , hogy Te egy ferfi vagy, mert ugy latszik, meg Neked se volt annyira fontos a gyermekszules, hogy ne akartal volna foallasu anya lenni, akinek a sorozatban torteno gyermekszules a vilag non plus ultraja, az onmegvalositas csucsa... Nem tudom, miert erdemesebb egy nonek iparszeruen ovulalni es foganni, ha kozben s@gghulye marad, es amikor a 12 purdebol az elso elmegy az iskolaba, anyuka meg a 2x2-ben sem fog tudni neki segiteni, mert olyan muveletlen lesz, mint a fatusko.

orulok, hogy eleted parja felelosseggel tartja el az amugy sem nelkulozo csaladjat, hiszen Te kozepvezeto vagy, talan tanar, talan az oroshazi felkeramiavezeto uzem menedzserenek az ovono felesege, aki 5 gyermeket nevel szinten felelosseggel, es amikor a munkadert annyi penzt akarnak felajanlani, mint amennyit ugyanezert egy ferfi kapna, Te remulten elharitod ezt, es elmondod, hogy Te egy NO vagy, aki eppen onmegvalostja magat, igy szinte alig akar penzt kapni, hiszen nem akarsz Te karriert, eleg az 5 gyerek otthon...

Ha nem a mai magyar valosagban elsz, akkor ne irogass hulyesegeket ide, akarmilyen beosztasban is dolgozol, akarhany gyereket is szultel! Ha pedig akoska es koverlaca a peldakeped, valtsatok egymassal telefonszamot, es szulj nekik sok kis bajszos unokat,,,

Szoval, asszem, ez NEM a Te oldalad, ha megis sokat akarnal errefele megnyilvanulni...:o((
pagoda
Na, asszony, mi lesz, ha elfogy a zsozsó?
nyanya001
@Nagyné Kata: Lehet, hogy Te az lettél kedves ?
Tudod, a mai szülőképes nők legtöbbje megtervezi az életét
és nem szül nyakra főre !
Nagyné Kata
karma1. biztosan igaz amit írtál, de nem olvasok ékezetmentes szövegeket nemtelen emberektől!
mekkelek
@karma1: Ezt úgy gondoltam hogy a kiesô telekomos pénz miatt pártunk és kormányunk majd az ürge segítségére siet és a mi pénzünkbôl kompenzál, amit eddig is úgy és arra szórtak ahogy és amire akartak, mintha a saját zsebpénzük lenne.
1magyar
Az anyai törődés, anyai szeretet minden gyermeknek a legfontosabb, kiegészítve az apai szeretettel és iránymutatással.
De egy gyerek csak úgy tud szeretni és kötődni ha ezt közvetlenül az anyától tanulja. Ezért lenne fontosabb ha az anyák nem reggel munkába menet bedobnák a kölköt az oviba,iskolába este meg rohannának érte de már az esti vacsorán, feladatokon gondolkodva.
Majd utolsóként saját magát rendbe hozva beesne az ágyba, leginkább aludni.
karma1
@Nagyné Kata: Akkor meg mi a gyasznak valaszolsz? Te kis reinkarnacio! Ugy vagy te Kata, ahogy en Jozsi...

Mindegy, akkor ugorjal, amikor meglatod a nevemet, nem fogz hianyozni, a nemem pedig NO", bar erre az utobbi idoben nem erdemes buszkenek lenni...:o)))
redneck2
Férfi vagyok, de szerintem is jól tette!!!

Ez a kis köcsög tényleg azt hiszi, hogy ha egy vastag keretes szemüveggel az arcán mond valami hülyeséget,, attól az jobb lesz/jobban fog hangzani?
ákos, te nem vagy Andy Warhol, és sosem leszel..
Te kis pöcs!!!
redneck2
Húzz a picsába, a zenéddel, meg az idoma zeneszövegeddel.
Szarok az az érzelemre.
De főleg szarok a te érzelmedre - idesznyik náci kutya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.