Súlyos baleset történt Újszászon december 24-én: egy gépkocsi elgázolt egy kerékpárost, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető nem volt más, mint a város polgármestere – írja szoljon.hu.

Csütörtökön délelőtt egy személygépkocsi haladt Újszász belterületén, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között elgázolt egy kerékpárost. A gépjármű vezetőjénél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

- mondta a szoljon.hu-nak Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A gépkocsit a lap értesülései szerint Molnár Péter, Újszász szocialista polgármestere vezette.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az alkoholszonda pozitív értéke - normáliséknál -. még nem jelent részegséget.
Mi lenne, ha közölnék az ezrelékes értéket is? Akkor egy normális ember meg tudná állapítani, hogy részeg volt, vagy evett egy konyakmeggyet?!
Tudom, hogy nulla tolerancia van, de akkor sem mindegy!!! Egy rendőrségi szóvivőnek illene korrektnek lenni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Na végre egy kis ok a gyucsányozásra! :-) A biciklisnek jobbulást!
prime777
Megesik az ilyen mindenhol.
Mi ebben a hír?
Ő majd ezért biztosan megy is a böribe,hiszen szoci.
zöldszem
"december 24-én: egy képkocsi"
képkocsi?? az milyen az? képen van egy kocsi?
Vaj a kerékpáros józan volt? Igaz a csuhások szerint, törvényesen lehet részegen biciklizni!
kerekkocka
Ha fidess patkány csinálja bizonyára nem lesz belőle hír
lampa laz
...az egész eset 1 puzzle kirakós "képjármű" kép csupán..és akár fideszes is kehetne...
pbalage
@zöldszem: látom te is kiszúrtad a képkocsit... mindössze csak nem működött jól az ember a műanyagvázon. (terminákor)
pbalage
Na, egy libsibolsi gázolás. Mindjárt be is kapcsolom az orbánviktortévét, mert tuti, hogy ezt fogja harsogni.
bencemacska
Az alkoholszonda pozitív értéke - normáliséknál -. még nem jelent részegséget.
Mi lenne, ha közölnék az ezrelékes értéket is? Akkor egy normális ember meg tudná állapítani, hogy részeg volt, vagy evett egy konyakmeggyet?!
Tudom, hogy nulla tolerancia van, de akkor sem mindegy!!! Egy rendőrségi szóvivőnek illene korrektnek lenni!!!
Eriksson
Sajnos az ilyesmi előfordul jobb családokban is.
eugen4402
Könnyű utólag okosnak látszani, de ha már nincs kéznél egy jó barát, aki hazafuvarozza, miért nem hívott taxit herr Bürgermeister. :-(
Sziszifusz
Eltudom tudom képzelni, illetve valószínűnek tartom, hogy máshol lehet Fideszes polgármester aki ittasan autózik, de őt a rendőr, tiszteletben tartva az íratlan elvárásokat, szemet huny és szalutálva tovább engedi.
Ellenzéki polgármestert tetten érni ittas vezetés közben, előírt kötelesség.

Az ittas vezetés, függetlenül az elkövető kilététől, közösség ellenes magatartás, ezért büntetést érdemel. Nem lehet előny, vagy hátrány a politikai beállítottság.
lópicigáspár
@Horizont: Alapjában véve egyet értek veled, soha nem ülök autóba, ha csak egy kortyot is iszok. Viszont az ezrelék kérdését már nem osztom. Azokban az országokban, ahol van némi közlekedési és italozási kultúra 1-2 üveg sör még megengedett, viszont nálunk, ha ezt bevezetnék, azonnal nem tudnák az erre vetemedők, hogy mennyi az egy! Szóval jól van így ez a törvény! Tudomásul kell venni, mi magyarok ebben is jobban teljesítünk! :-(
lópicigáspár
@Horizont: Túl szigorú vagy! A profi kerékpárosok és a figyelmetlen, ész nélküli gyalogosok sokkal kártékonyabbak!
justhpeter
Fiatal koromban mindent kipróbáltam. Azóta azt mondom, a vezetés és bármiféle nulla százalékot meghaladó alkohol nem összeegyeztethető.
vonotok
Javaslom a Fityiszes propagandagépezetnek, hogy vizsgálják ki alaposan az ügyet, mert lehet, hogy ezért is a Gyurcsány - Bajnai kormány a felelős.
justhpeter
@Horizont: Igen. Jó volt, szép volt, elmúlt.
lópicigáspár
@Horizont: Nem vagyunk egy lovas család, nem ülünk zebrára se! Szóval 90 az egyhez, hogy hamarabb üt el bennünket egy józan, mint egy részeg, hisz százalékosan sokkal több van belőlük az úton. Nem jó példát hoztál. Olyan ez mint a cigány bűnöző elvágja az ember nyakát, de mi van, ha a magyar bűnöző teszi? Mennyivel jobb az? Ugyan olyan felelősséggel bír mindkettő, sőt, ki merem jelenteni, hogy ha valaki netán egy sör után ül autóba, sokkal óvatosabban vezet, mert ugye fél attól, hogy valami őrült józan nekimegy és akkor ő a hibás. Hatalmas a különbség az egy sör és a részeg között.
kkalman
Miért lényeges, hogy melyik párt tagja a gázoló?
Ja, egy ok a libsibolsizásra, gyurcsányozásra! Gratulálok hozzá!
bencemacska
@Horizont: ma, 19:42
Én nem az ittasan vezetőt védtem, hanem a szóvivő, vagy az újságíró szóhasználatát kifogásoltam! Nem mindegy ugyanis, hogy valaki részeg, vagy elszíneződött a szonda.
És ezt a szóvivő is tudja, de vannak egyenlőbbek!
Miért nem írnak arról, mi a vérvétel eredménye? Szonda elszíneződés esetén kötelező vérvételre vinni!
karma1
@pbalage: Ne haragudjatok, Picinyeim, de hol olvastatok a "kepkocsit"? Ha felgorgettek erre a cikkre, akkor 3x van benne leirva HELYESEN a gepkocsi szo...;o(((( Vagy en vakultam meg?...:o(( Egyik se jo omen...:o(((
kkalman
@karma1: Lehet, hogy képkocsi volt eredetileg, csak azóta javította az újságíró. Én is már csak a gépkocsival találkoztam, de máshol, máskor én is szóvá tettem már ilyen hibát, amit aztán a szerző később kijavított. Az én bejegyzésem meg maradt mások nagy ámulatára, hogy miket irkálok össze-vissza.
karma1
@lópicigáspár: Nalunk lehetett inni kb masfel evvel ezelottig kb. 1-2 uveg sort (4 %-os, 0.33-as kis palackban, vagy 0.44-es dobozosban), vagy 1-1.5 pohar bort (6-12 %-ost), ha ennek a mennyiseget mutatta ki a rendor es nem csinaltal balesetet, akkor semmi baj nem volt, viszont ha akarcsak ennyicske is volt benned, es balesetbe keveredtel, akkor a biztosito egy fityinget sem fizetett neked, tehat megerte NEM inni mar akkor se, mikor megengedett volt. Itt rengetegen halnak meg - foleg fiatalok, mert 15 eves kortol lehet jogositvanyod - ittas vezetes kozben, mert viszont az ivasra az eletkor nem volt meghatarozva, bar 18 eves korig NEM fogyaszthatsz, nem vasarolhatsz piat.
Szoval inkabb bevezettek a zero tolerancia torvenyt, ami mar akkor sem fogadja el a legkisebb szintu alkoholfogyasztast sem, ha NEM csinalsz balhet, de elkapnak a rutinellenoresnel.
Szerintem is igy a helyes: valassz, vagy iszol, vagy vezetsz, a kettot soha ne keverd! Nem tudhatod, mikor leszel Te vagy a csaladod valamelyik tagja egy ilyen "alacsony ezrelekes" pias aldozata...
karma1
@kkalman: Ja, vagy ugy,... Igy ertheto...:o))))
lópicigáspár
@karma1: Jaaaaj, már Te is ezzel az elüt a részeggel jössz!? Nem ismétlem önmagam, böngészd végig még egyszer az előzőimet. Rá fogsz jönni, hogy egy és ugyanarról beszélünk! :D
lampa laz
@karma1: nyugodj meg nincs semmi bajod, azóta, hogy mi rácuppantunk, kijavították már. A cikk első mondatában volt elírva .
karma1
@lampa laz: Akko' jo, mar aszittem hogy a tiszteletemet koll tenni a szemesznel...:o))) KOSZIIIII !!!
karma1
@lópicigáspár: Dragam, elolvastalak, paras szemekkel mar az elobb is, mint a klasszikusokat szokas, de en is hadd irjam le ugyanazt!!!...:o))))) Ezt egyebkent nem lehet elegszer elpampogni, igaz, ugyse a piasok olvassak...:o))
zöldszem
@karma1: Első mondat:"december 24-én: egy képkocsi" a cikk megjelenésekor!
Később javítva:december 24-én: egy gépkocsi elgázolt...
zöldszem
@human: igen, plakátra, szórakozóhelyek közelébe való!
dr. prédikátor
Én meg azt mondom hogy nuku tolerancia!!!Ha valaki iszik Nem vezessen járművet!!! Ez vonatkozik minden négy és kétkereküre!!! Létezik taxi,barát,aki hazafuvaroz.Ja és lehet gyalogolni is.Hamarabb józanodik.Higgyétek el nekem ,van benne tapasztalatom, nagyon sok balesetet láttam az országutakon,25 év alatt.Nagyon sok fiatalt és időset láttam meghalni!!!A legszörnyűbb az volt amikor nekem kellett a családot értesíteni!!! Nincs tolerancia!!!
simmering73
Tipikus mocskos fideszes tálalás. Egy gépkocsivezető piásan elütött egy embert. Punktum. Mi közünk van a pártállásához?
Apatszerek
@simmering73: Az ideológiák harca, soha nem lesz egységes! Az oldalak biztosítják a kibékülhetetlenséget. Az ellentétek harca örök és folytatólagos!
jancsik68
@simmering73: A lényeg,kihangsúlyozni,.hogy szocialista.A fideszes lehet tökdrogos is,azt nem szabad leirni!!Az nem bűn,hogy az egész országot kábultan vezetik, emberek milliót teszik tönkre,lelkileg gázolják őket el.Ja.A keresztények bűnözését a karácsonyi jézuska megbocsájtja.
enslaved
@lópicigáspár: Mivel én nem iszom, már egy üveg erősebb sör is fejbe vágna:-)
Lepényleső
Előző napról maradt úgy,vagy előre volt az aznapival? Egyik sem nagy dicsőség,de akkor
közlekedés kettő,vagy négy lábon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.