A Magyar Úszó Szövetség megadja Hosszú Katinkának a versenyengedélyt a hétvégi austini Arena Pro Gálára – tudatta szerdán a MÚSZ az MTI-vel.

Azzal együtt jár el így, hogy a sportoló "a szabályoktól eltérően előzetesen nem egyeztette szándékát a szövetségi kapitánnyal, majd nem élt azzal a felkínált lehetőséggel sem, hogy legalább Austinból telefonon forduljon hozzá, ezzel is elősegítve a mielőbbi megbékélést" – áll a közleményben.

A dokumentum szerint a MÚSZ tisztában van azzal, hogy a kiemelkedően eredményes versenyzők egyedi elbírálást érdemelnek, "ennek ellenére sajnálja, hogy Hosszú Katinka az austini verseny miatt csütörtökön nem vesz részt az 58. Év sportolója díjátadáson, a magyar sport nagy ünnepén".

A szövetség keddi közleményében azt írta: Kiss László szövetségi kapitány Hosszú Katinka Facebook-oldaláról hétfőn értesült arról, hogy a versenyző és edzője már Austinban tartózkodik. A Magyar Úszó Szövetség és a kapitány arról sem kapott tájékoztatást, hogy meddig lesznek távol, hazautaznak-e a versenyről, vagy a továbbiakban külföldön készülnek. A MÚSZ jelezte továbbá, hogy Hosszú már vasárnap elutazott, de versenyengedélyezési kérelme – a menedzsmentje révén – csak hétfőn érkezett meg a szövetségbe.

"A szövetség kényszerhelyzetbe került: ha megadja a versenyengedélyt, akkor igazolja, hogy Magyarországon egy kiemelkedően sikeres sportoló bármit megtehet. Ha nem adja meg – és amennyiben az Arena versenysorozat rendezői megkövetelik a startengedélyt –, akkor a MÚSZ a legjobb szándéka ellenére is kárt okozhat a legeredményesebb magyar versenyzőnek, mint ahogy a verseny rendezőinek is" – írta kedden a Magyar Úszó Szövetség.

Kiss László egyébként már vasárnap arról beszélt az M4-nek, hogy Hosszú Amerikába ment versenyezni, így érthetetlen, miért írta a szövetség, hogy csak hétfőn, Facebookon értesült erről.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A MUSZ és vele az egész magyar sport- és államvezetés rájött arra az egyszerű tényre, hogy ha sokat b@szogatják ezt a csajt, akkor egyszerűen (már csak a férje révén is) fogja magát és amerikai állampolgárként indul az olimpián, és akkor lőttek a Fidesz által hirdetett nagy nemzeti öntudatnak.
@magyarbakancs:
a fentiek a Fidesz által oly nagyon elvárt "közösért" is állnak.
Addig se azzal törődik a köz, hogy vezetői úton-útfélen állandó jelleggel szopatják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Jobb lesz, ha a MUSZ-nal hozzaszoknak, hogy a legtehetsegesebb elsportolok megtehetnek barmit is, ugyanugy, ahogy a tehetseges, amde erzekeny lelkuletu muveszek, sztarok is, ugyanis ok a kozosbe szazszor tobbet tesznek bele, mint egy adminisztrator, non-produktiv gyarfas... Ilyen ez a vilag, fijjug...
magyarbakancs
@karma1: A hölgy a közösért mit tett?
Saját tehetségét saját maga gazdagságát teremtette meg.
Ez az egész szarkeverés valami más elterelésre van.
karma1
@magyarbakancs: Most az eg@magyarbakancs: szer nem ertek Veled egyet, Kedves... Hosszu Katunka igenis a kozossegert, a magyarokert tett mindent, mert kb. 10-szer ennyit kereshetett volna, hogyha NEM magyar, hanem kapasbol amerikai szinekben uszik, es akkor a vilagon semmi konfliktus nem lett volna.

propeller.hu/itthon/3183955-kezdem-mar-kapizsgalni-mibol-lett-elege?all#c1513041

A problema komplex, megoldas egyenlore nincs, ezt hivjak patt-helyzetnek...
namihami
A MUSZ és vele az egész magyar sport- és államvezetés rájött arra az egyszerű tényre, hogy ha sokat b@szogatják ezt a csajt, akkor egyszerűen (már csak a férje révén is) fogja magát és amerikai állampolgárként indul az olimpián, és akkor lőttek a Fidesz által hirdetett nagy nemzeti öntudatnak.
@magyarbakancs:
a fentiek a Fidesz által oly nagyon elvárt "közösért" is állnak.
Addig se azzal törődik a köz, hogy vezetői úton-útfélen állandó jelleggel szopatják.
magyarbakancs
@karma1: Nem akarok vitatkozni ez az egész balhé valami mást takar.
Más Magyar úszó is van ki eredménye mégse csinál ekkora balhét.
Sanyi2015
@karma1: Nem tehet meg bármit, és ezekből az akciókból még komoly gondja is lehet, ugyanis az Olimpikonoknak előre órára pontosan le kell adni hogy mit fog csinálni, hol fog tartózkodni, és ettől csak hivatalosan lehet eltérni.
A WADA doppingellenőrei szúrópróba alapján bejelentés nélkül bármikor ellenőrizhetik őket, és ha nincs a megadott címen, az doppingvétségnek minősül ( mint pár éve a kalapácsvetőknél )
namihami
@karma1: Mialatt írtam, becsúsztál elém, de egy a jelszónk.
jancsipapa
@karma1: És ,hát ahogy telik az idő ,a bili is borulgat . Az utazás -az első hazugságok ellenére - nem volt számukra meglepetés .Tudtak róla . A versenynaptár hónapokra ,talán évekre előre készen van . Egy ilyen utazás nem lehet meglepetés ,mert jóval előre meg van szervezve ,a verseny rendezői nem egy-két héttel előtte küldözgetik a meghívókat . Egy sztárúszó ( akire bemegy a néző ,akiért fizetnek a TV -csatornák ,a hirdetők ) csak így lesz jelen . Ez az " ügy " nekem kreáltnak tűnik . Persze a viszony a felek között már eléggé rossz . Nem kéne hazudozni ,hogy nem tudtak a versenyről ,mert nem igaz ...
karma1
@Sanyi2015: Nagyon benne vagy am egy alomvilagban, ha azt hiszed, hogy Katinka doppingol!
Olyan mindegy, hogy hol tartozkodik a vilagban, ha a vilagverseny elott OTT A HELYSZINEN kell leadni a vizeletmintat, nem pedig itthon, a Vasasnal, nem gondolod? Mennyivel volna gyarfas beljebb, ha tudna, hogy hol van eppen Katinka? Nem az o, gyarfas reszere pisilne, hanem az austini doppingvizsgalo labornak.
De ha mar ennyire cikized Katinkat, azt hogy emeszted meg, hogy Kiss Laszlo megiscsak mindennek ellenere TUDTA, hogy Katinka mar elutazott, es azt is, hogy hova.

Nem muszaj annyira lihegned a bosszuert...
karma1
@magyarbakancs: Jelenleg senkinek sincs annyira jo eredmenye, mint Katinkanak, sajnos, mindenkinek le kell nyelnie: most bizony Katinka a primadonna, mint annak idejen Egerszegi Krisztina, vagy Gyarmathy Andrea... (Tenyleg, Gyarmathy miert nem szolalt meg Kiss Laszlot vedve?)
karma1
@jancsipapa: Ez az, leirtad a lenyeget: a versenynaptar evekre elore le van fektetve, ezert tudhatta Kiss, hogy Katinka merre jar, ezzel is azt akarjak kihangsulyozni, hogy az a gaz amerikai ferj tavolitja el Magyarorszagrol Katunkat, holott egy eve Katinka ugyanekkor, ugyanezen a versenyen indult. Igaz viszont, hogy azota lett meg sokkal nagyobb sztar, azota uszott hihetetlen idoket...
Sanyi2015
@karma1: Hol írtam, hogy Katinka doppingol???
Szerintem olvasd el még egyszer amit írtam...
Az egy dolog, hogy a helyszínen végezhetnek doppingellenőrzést, de a szabályok alapján, amit Katinka is aláírt a versenyektől függetlenül a felkészülés alatt is bármikor kaphat bejelentés nélküli ellenőrzést, akár edzésen,akár a saját lakásán.
Ilyenkor az ellenőrök az általa ELŐRE leadott időpontra és helyszínre mennek!
karma1
@Sanyi2015: Ugye most nem azt akarod mondani, hogy Katinka nem mehet el egy nagyobb bevasarlasra sem, mert egyszercsak betoppanhat az otthonaba ket marcona apolo, es megpisilteti? Na, ezt a szabalyt lecci linkeld be nekem, hogy megis hol van leirva...
Mert akkor ez nem sport es tiszta verseny, hanem a Gulag es az Alcatraz egyuttveve, Guantanamoi modszerekkel...
bundi
@Sanyi2015: ok...és mint a cikkek legtöbbje rá is mutat ő elóre bejelentette ezt...
"Hogy Katinka elérhetetlenségére hivatkozik a komplett szövetség, az már csak azért is roppant furcsa, mert a dopping­ellenőrzések miatt a válogatott sportolók minden lépéséről tudnak az érintettek.
– A versenyzőknek 90 napra előre jelezniük kell, mikor hol tartózkodnak. Változások történhetnek, de ezt is jelezni kell. Így az is három hónapja tudható, Katinka milyen versenyeken indul és hol edz – válaszolta kérdésünkre Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője."
valamint ha megnézed a verseny honlapját láthatod, hogy a serie 1-ben ő lett az egyik dobogós...tehát automatikusan ment tovább...így az az értetlenkedés amit a gyárfásék csinálnak max azt mutathatja, mennyire érdeklik az úszók őket és mennyire nem foglalkoznak az eredményeikkel...
bundi
@magyarbakancs: igaz más úszó is van de ő az aki 2009 óta kint él ott edz, ottani edzőkkel...és nem ahhoz szokott sem ő, sem a párja, hogy mindenért évekig kell sorban állni a kéregetők között...olvass utána...
hu.wikipedia.org/wiki/Hossz%C3%BA_Katinka
"2008 őszétől a Los Angeles-i Dél-kaliforniai Egyetem (angolul: University of Southern California) pszichológia szakos hallgatója, valamint itt készült a versenyekre.

2013. augusztus 22-én férjhez ment amerikai edzőjéhez, Shane Tusuphoz."
bundi
@karma1: egyébként szerintem nagy igazság van abban amit magyarbakancs írogat...mert ennek az úszós sztorinak mi is a tétje?... csak a nagymagyar önérzet...ellenben a többi hírnek a háttérben amikről senki sem beszél? hogy paks 2 majdnem biztos hogy bebukik, nagyrészt az orosz csőd miat,?
propeller.hu/itthon/3183935-brutalis-megszoritas-oroszorszagban-10-szazalekkal-vagtak
vagy hogy az államadósság miatt már a atartalékok is elfogytak nagyrészt?
propeller.hu/itthon/3183860-melyponton-kormanyzat-penztartaleka-megint-trukkoztek-adossaggal
a simicskás oszlopokról, a fővárosi tömegközlekedést fenyegető káoszról, a készülő vasutassztrájkról, a megint feltámadó kivándorlási hullámról, a csok álltal generált lakáskáoszról...és a sor hosszú sajna...ezek talán jobban befolyásolják a mindennapi életet
mint az úszók belharcai...de az látványosabb...
szerintem...
volvós
Jól átom, Katinka sarokba aszorította az egész MÚSZ-t ??
Ez egy " kényszer " engedélyezés a pártkatonák részéröl.
Katinka - MÚSZ 3:1 !!! ( Elsö félidö !
karma1
@bundi: @volvós: Ja, mesterseges vihar a biliben, mint ahogy vajnapapi hirtelen korhazi latogatasa is, amiben senki nem azt latja, hogy orvosi igazolassal elkeruli a szegyent az amerikai hataron torteno belepesevel, hanem inkabb sajnaljak... Meg timcsiket is "bealdozza" ho"riarc, mert szegenyket most mindenki lekurvazza a viselkedeseert, amiert nem tordeli a kezecskejet a ferje betegagyanal... (Megkapja majd o ezert meg a lovet a kedves ferjetol, nem kell ettol tartanunk).
Es akkor megint a szonyeg ala soportuk az Amerikabol korrupcio miatt kitiltottak listajat...Nincs itt kerem semmi latnivalo, lehet oszolni, es elkenyeztetett amerikas magyar uszonon es amerikai ferjen nyelvet koszorulni, martirokat gyartani Kiss Laszlo kepeben...:o(((

Aljas, kepmutato, agymoso politika...:o((
christike
Hála az égnek! Legalább nyugodtan megyünk pihenni a családdal a hétvégén!)DDD Ez már vicc!
christike
Ennyi cécó után minimum egy arany Rióból!
dr. prédikátor
Én meg aszondom hogy az edzők vannak a sportolóért és nem fordítva!!!Itt a MUSZ-nál is minden a pénzről szól!!!
coni
A MUSZ kommunikációja kínosan hasonlít a rezsicsökkentés kommunikációjára (két mondat között nincs összefüggés), harap is rá a magyar nép. Egy ország büszkeségét és példaképét képesek egy hét alatt elintézni.
Sanyi2015
@bundi: Ez valószínűleg így van, ahogy írtad, de akkor felvetődik a kérdés, hogy miért csak most hétfőn kérték meg rá a versenyengedélyt, ami feltétele az indulásának. Ennyire amatőrök lennének?
Sanyi2015
@bundi: Persze, hogy nem szokott hozzá, hogy mindenért sorba kell állni. A különbség az hogy ott nincsen ingyen semmi, ha külön öltöző kell, ha gyúró kell, ha egyáltalán edzeni akar, mindenért keményen fizetni kell. Amerikában állami támogatás csak az egyetemi sportig van, ha onnan kikerül valaki akkor profiként egy fillért támogatást sem kap, azt profiként neki kell összeszednie, ahogy ezt ők is kint csinálják!
wagabund
akik pisiltetik a versenyzőket, azok már 90 nappal az austini verseny előtt tudták(itt,Magyarországon is), hogy Hosszú percre pontosan mikor, hol fog tartózkodni...

van egy érzésem, valaki füllent...
csa-csa
@dr. prédikátor: mint már minden és mindenhol.
glorianna
" Magyarországon egy kiemelkedően sikeres sportoló bármit megtehet" - nos, ha csak a kiemelkedően sikeres sportolók tehetnének meg bármit, akkor nem is lenne itthon semmi probléma. A gondokat az okozza, hogy nulla teljesítményű senkik is megtehetik a "bármit". :S
egyvandor
A ner nem működhet a hierarchia megsértésével. A dolgozó méhek kötelesek betartani a suttyók tekintélyelvárásait. Nem sérthetik meg matyharok tekintélyét. Rendet kell tartani.
egyvandor
Gorbán szerint a politika távol tartja magát a sporttól. Attól igen, de a vezetői pozícókat fideszes nertársak foglalják el. Ezek e nertársak döntik el emberek sorsát, gyűrik maguk alá és használják ki olyan embereket akiknek teljesítményét saját maguk soha nem lennének képesek elérni.
bundi
@Sanyi2015: gondolom ezért is ment a gála helyett a pénzdíjas versenyre...
magyarbakancs
@bundi: Ez a hölgy mindent megkapott, mert tehetséges.
A sértődöttsége és a férje vezérelte öt.
Nem állni szóba a szövetségi kapitánnyal?
Ez akár milyen tehetséges valaki szerintem bunkósság.
a másik nekem ne adja be senki ,hogy ez az egész nem valami,vagy valaki ellen van, amit ez a hölgy tesz.
Maszatol mindenki.
Különben nem szoktam csak chipöböl vagdalkozni.
Megteszem azt a fáradságot, hogy utána nézek dolgoknak.
magyarbakancs
@karma1: Egyik kimentedben írtad, hogy menyit tett a hazájáért.
Te nem tettél a hazádért semmit?
Meg becsültek itt?
Nem azért mentél el más országba, hogy megélj, és új életet kezdjél?
Megtettél mindent családodért és hazádért csak a haza nem díjazta.
Ez a siker és nem olyan ki minden pénzt, paripát meg kapott most meg pofátlanul ki áll és osztja az észt.
Te vagy az igazi hős mert segítség nélkül álltál talpra.
szaboria1
@magyarbakancs: Miről beszélsz pont az volt a probléma, hogy sem egy öltözőt sem egy gyúrót nem biztosítottak neki. Mert neki nem pénzre volt szüksége hanem hogy feltudjon készülni az olimpiára.
karma1
@magyarbakancs: Koszonom, ez jol esett, es valoban igy tortent: de en nem tudnek nyilvanosan ilyen lepeseket tenni, mint Katinka tett, viszont meghallgatnam a tarsaimat is, hogy azok mit is ereznek VALOJABAN, es mire van szukseguk.

Erdekes modon mindenki cikizi Gyarfast, pedig ebben az esetben talan meg o volt a leg targyilagosabb, a legrealisabb...

Katinka nagyon sokat tett, tesz az uszasert, tegyen meg oerte is mindent a szovetseg, hogy egyutt jussanak sikerre a nyari olimpian.
Addig meg ki tudja mennyi inden fog tortenni meg?

Szerencses ember az, akinek van segitsege, meg szerencsesebb az, akinek baratai...:o))))
magyarbakancs
@szaboria1: Kérdeznék valamit.
A hölgy nem profi versenyző?
Mert ha az, akkor teremtse meg magának a feltételt.
És ne állami pénzen utaztassuk a gyúróját és fizessük a napidíját neki módjuk Dubajba
Míg a hölgy milliókat úszkál össze magának.
Más profi sportba se ömlesszük költségvetési pénzt.
Profi akkor álljon meg a lábán.
szaboria1
@magyarbakancs: Nem a kinti utazáshoz kéri hanem az itthoni Komjádiba. Jobb volna ha előbb tájékozódnál mert mindig magyar színekben úszik ugyan úgy mint a Cseh Laci, tehát a profi szót itt rosszul alkalmazod. Profi színekben úszó nem mehet olimpiára. Bajai klub tagja de a felkészüléshez Budapesten kell lenni.
Bercifiu
@magyarbakancs: Értelmezésedben nagyon sok igazság van. Ha profi, akkor majd Ő menedzseli magát, nem Gyárfásnak kell engedélyt adni, hogy részt vegyen egy versenyen.
Ez még nem Korea.
Bercifiu
@magyarbakancs: Azért a foci elnyelte a bevételek 8 - 10 % át. Eredmény meg a WC lefolyóban.
bundi
@magyarbakancs: ha visszaolvasod a cikkeket tudhatod, hogy a musz közlemény is csak feltételezi, hogy megvették a jegyet, kifizették a szállást...és nem azt harsogja hogy a szövetség kifizette az utazásukat a szállásukat és még is verik az asztalt...tehát az utazást a nevezést a szállást nagy valószínúséggelnem az állambácsi finanszírozza...
"Kérdeznék valamit.
A hölgy nem profi versenyző?
Mert ha az, akkor teremtse meg magának a feltételt.
És ne állami pénzen utaztassuk a gyúróját és fizessük a napidíját neki módjuk Dubajba
Míg a hölgy milliókat úszkál össze magának.
Más profi sportba se ömlesszük költségvetési pénzt.
Profi akkor álljon meg a lábán."
tehát eddig kint készült ottani edzővel gyúróval, ottani körülmények között ha megnézed tusup blogjait, akkor arra is rájössz hogy saját pénzból, reklámbevételekből...a magyarok meg csak a reflektorfényben sütkéreztek...mert ugye a neve mellett az áll hun
swimswam.com/2015-arena-pro-swim-series-minneapolis-day-3-finals-live-recap/
(ez az a verseny, aminek a második szériájára a musz nagy "meglepetésére" elmentek
és eddig magyar színekben indult mindig, és sokszor nyert is...nézd meg a wikin...
és csak azóta veri az asztalt mióta otthon edz...de ha visszaolvasod a régebbi hsz-eimet látod hogy idéztem cseh. és a többiek riportjait akik ugyanezért háborogtak az elmúlt években...
sőt még kiss úrét is tavaly szeptemberből.
edzesonline.hu/hir/8273/uszas_kiss_laszlo_aggodik_uszodahelyzet_miatt
tehát innentől csak jól megrendezett kormányzati kommunikáció ez a csúnya kényes királylány szerep...
hvg.hu/itthon/20160113_Elterveztek_Kiss_Laszlo_megjeleneset_Hoss
wagabund
...álljunk meg néhány pillanatra pihegni...

emléxünk mekkora ajtócsapkodás volt az evezősök táborában, amikor berágtak az idős, és kellően durva edzőnőre? aztán arra, amikor az olimpián a köztársaági elnökünk nem az elkaszált versenyzőnk mellet emelt szót(mint nob vezér) hanem elment vacsorázni?
most Hosszú, akit lehet ekérzni...
...szerényen azért drukkolok, hogy legalább egy aranyat hozzon el az oroszlánbarlangból...mert ott könnyen megkajálják, ha nem figyel...aztán neki annyi.
bundi
@magyarbakancs: más..."Ez a hölgy mindent megkapott, mert tehetséges.
A sértődöttsége és a férje vezérelte öt."
megkapott...de nem magyarországtól...mint írtam 2008-tól kint készült ott volt az edzője...minden csak nemrég, tért haza..és itt mi fogadta? ...na ez ellen emelte fel a hangját...mert megtehette...nem függött annyira az ottani pénztől mint cseh, vagy gyurta...bár ha visszanézel ők is ugyanezért panaszkodtak régebben...
"Nem állni szóba a szövetségi kapitánnyal?
Ez akár milyen tehetséges valaki szerintem bunkósság."
tudod a lány csinált egy sajtótájékoztatót...utána semmi, csak jól van katinka...meg majd minden rendben lesz...csak nyugi...
24.hu/sport/2015/12/22/hosszu-katinka-beszolt-az-uszo-szovetsegnek/
ezért csinált mégegyet...amit a musz szét akart trollkodni
www.digisport.hu/video/29165
vagy itt:
24.hu/sport/2016/01/14/a-musz-ongolokat-gyart-hosszu-katinka-ugyben/
és mint olvasod azzal a versennyel max öngólt rugtak volna a magyarok...
"Ha a MÚSZ Kiss László véletlen leleplezése után szerdán nem adta volna meg az engedélyt, attól még Hosszú nyugodtan rajtkőre állhatott volna, akár férje révén, mint amerikai úszó. Csak legfeljebb úgynevezett unattached, azaz független versenyzőként indult volna, nem mint magyar válogatott. Az austini verseny ugyanis nem tartozik bele a FINA (nemzetközi szövetség), se a LEN (európai szövetség) hivatalos versenynaptárába, így nem is szükséges a részvételhez azok tagszervezetének, a MÚSZ-nak a rajtengedélye. Ezt a szövetségnek, de a szövetségi kapitánynak is tudnia kell."
tehát ha a musz nagyon keménykedik? hát max amerikai lobogó alatt fog indulni...a férje amerikai...az ottaniak tapsikolnának örömükben, ha az ő színeiben indulna az olimpián...
és nem ő lenne az első...nevezz meg akár egy nóbel díjast is aki magyarországon élt és ott érte el az eredményeit...
bundi
@magyarbakancs: ja és még valami...
"a másik nekem ne adja be senki ,hogy ez az egész nem valami,vagy valaki ellen van, amit ez a hölgy tesz."
ott van a cikkekben az is...
"Nekem ez nem az érmeim számáról vagy a versenyeken nyert pénzösszegről szól. Szerencsés helyzetben vagyok, hogy most kiállhatok azokért az úszókért is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy felszólaljanak, mert attól félnek, hogy azt a minimális támogatást is elveszítik, amiben jelenleg részesülnek."
és a másik cikkben az is benne van hogy a pénzről is szól...de a fociba tolt milliárdok fényében, amikor minden porbafingó csapatnak 100-1000 milliárdos arénákat építenek...tudom mert ők megérdemlik...igen ők világszínvonalúak...míg a sokadrangú úszók...kajakosok...és egyéb sportolók...csak lihegjenk a pénzért csorgassák a nyálukat a kirakatok előtt...majd kapnak...egyszer...talán...na ennek a fényében igen...másról is szólhat a dolog...
verőce21
A sz@rjankók nem is tehettek mást, minthogy megadják az engedélyt.
magyarbakancs
@bundi: A szart mindig az kavarja kinek valami szándéka van vele.
Legjobb védekezés a támadás.
Ez a Hölgyre értendő.
Nekem senki nem magyarázza be ,hogy ez a balhé nem valamit takar.
V
bundi
@magyarbakancs: igen az kavarja...és a szándék is el lett mondva..és igen a pénzről is szól...
index.hu/sport/uszas/2016/01/14/shane_tusup_portre/
de ha valaki látja hogy egy rendszer kicsinálja magát és mindenkit a mélybe ránt maga körül, és esetleg emiatt fel is emeli a hangját , nem biztos hogy ő a rossz fiú, ...
esetleg ha öt év múlva az úszás is a foci sorsára jut...és te tehetnél valamit ellene...és nem tennél, mert akkor nem mosolyog rád a laci és tamás bátyja...és nem csúszik a zsebedbe a zsíros boríték...mit gondolsz te a sötét oldalra állnál?...
"2013-ban Magyarországon Shane Tusup lett az év edzője, amit két világbajnoki címmel – mindkét vegyes távon a legjobb volt Katinka – maximálisan kiérdemelt.
Az év végén Tusup a hazai szakma színe-java előtt tartott előadást a módszereiről, tapasztalatairól. Mindvégig többes számban beszélt, mint aki beilleszkedett, és nagyon udvariasan azzal kezdte, hogy ne a kora alapján ítéljék meg, pláne ne vegyék egy 25 éves gyerek hangoskodásnak, amiket elmond. Shane már akkor is rendszerszintű problémákat emlegetett, most pedig a felesége emelte ki, hogy felnyílt a szeme, és látja, nem működik a rendszer.
A mi feladatunk segíteni, mert azt szeretnénk, ha úszónemzet maradnánk
Ez volt az összegzés."
..."mond te kit választanál?"
coni
Időközben kiderült, hogy a meghívó fél időben kikérte az úszónőt a nemzetközi szabályoknak megfelelően, amiről a MUSZ tudott amikor kitalálta ezt a fedősztorit, hogy itthon lejárassa Hosszút azzal, hogy nem kért versenyengedélyt ( neki nem is kellett kérnie mert már megvolt).
Ha a MUSZ-nak lenne igaza ebben a vitában nem kellene ilyen módszerekhez folyamodnia.
mariaberta
Volt aki ezt kétségbe vonta? Nem hiszem.
Mangu
@magyarbakancs: Mi történt veled? Ez nem elég neked: propeller.hu/sport/3185140-musz-szerint-hosszu-katinka-ferjenek-nem ? Több cikket kellene olvasnod, hogy képben légy, ha csak nem te vagy a MUSZ setét szelleme.
magyarbakancs
@Mangu: Igazad van több cikket kelet volna olvasnom.
Nekem elég volt ennyi.
Találgatásba bocsátkozik mindenki és az érintetek se látnak eben a dolokban tisztán.
Hír tv -ben néztem a közép kezdés című műsort.
Ott sem tudtak mit kezdeni evvel a helyzettel.
JAJMÁR
Még mindig nincs világos kép erről a "botrányról"! Remélem, hogy pozitív hozadéka lesz mindenki számára. Mindenesetre Katinka jobb úszó, a férje pedig jobb edző, mint amilyen politikusok lennének :)
Mangu
@magyarbakancs: Figyú, a lényeg, hogy a "hölgy" úszik, és eredményesen. Az edzője, pedig nagyon jó. A családi élet magánügy. Az lenne érdekes, a srácot elcsábítanák edzőnek máshová - erre máshol van pénz, akkor néznék majd nagyot. Na, ez felmerült a MUSZ-ban, NOB-ban, vagy a foci őrülteknél?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.