Simicska Lajos vagyonának jó részét hajlandó lenne a kormányváltásra áldozni. Bár Vona Gábor bizonyos képességei a fiatal Orbán Viktorra emlékeztetik, a milliárdos vállalkozó úgy látja: a Jobbik még nem kormányképes – mondták a NOL.hu-nak Simicska környezetében, amikor azt igyekezték feltárni, a vállalkozónak valóban vannak-e tervei a szélsőjobboldali párttal.

Napi szinten nyomon követi a politikai folyamatokat Simicska Lajos, rajta tartja a szemét az ellenzéken, de a Fidesz belső mozgásait is elemzi – mondta a Népszabadságnak két, a milliárdos vállalkozó megfontolásait ismerő, névtelenséget kérő forrás. Nem igazán csökkent a haragja Simicskának Orbán felé, sőt, nőtt és gyakran beszél arról, hogy az elmúlt évtizedekben felhalmozott vagyonának jó részét hajlandó lenne leváltására fordítani.

Még november végén találkozott Simicska Vona Gáborral, figyelte a reakcióját, érdekli, milyen személyiség, miféle politikai képességekkel rendelkezik. Egyelőre nem dőlt el semmi, kivárásra játszik a milliárdos.

A Fidesz egy ideje támadja a Jobbikot azzal, hogy Simicska anyagilag  támogatná a pártot, de a NOL forrásai cáfolták ezt, számára még nem dőlt el, hogy Vona lenne Orbán kihívója 2018-ban. 

A kormánypárton belüli mozgásokat is figyeli, Simicska a kormányfőről továbbra is úgy vélekedik, torzult a valóságérzékelése, a körülötte lévők már nem merik figyelmeztetni a hibákra, így egyelőre saját maga a legnagyobb ellenfele.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Nézzétek meg, mennyi értelmet sugároz Vona szeme a fényképen!
Ilyen őrült tekintetűből, már van egy a "háznál"!
Miért kell ezt még tetézni is?
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@magyarbakancs: Adldig tetszik az elmélet, hogy meg akarja buktatni Orbánt, de innentől jobb lenne, ha más ötlete lenne, mint Vona.
Szerintem a legnagyobb esély arra van, hogy Orbán és Vona összeborul, mindent elkövetnek, hogy elcsalják a választás és koalícióra lépnek. Addig meg eljátsszák nekünk a színjátékot. Egyiknek sem hiszem egy szavát sem. MInd a két párt bármire képes a hatalomért, ezért összeillenek.
nezelodo
@preparátor: tegnap, 10:29 A "cionfasoszták" a Szabadság Téren..." A tolvajok meg az Államkincstárban.
Csak csendben jegyzem meg, hogy akiket emlegetsz a fidesz mint hímestojást kezeli és nyalja körbe! Emlékszel a M.Ernő-Demszky páros körüli fideszes műbalhéra? Na és mi történt? Szóval hagyjuk a hazug, általad is terjesztett maszlagot. Rájuk, és a támogatóikra pl az építési, Nemzeti Parki szabályok nem vonatkoznak, csak a Julis néni udvari WC-jére. Ráadásul közpénzből a jelenlegi hatalom által jóváhagyva parádéznak.
Lepényleső
Nem győzött meg,hogy kevésbé lenne rossz.
Desischado
@preparátor: Bocsi, téves lájk!

A jobbik a fidesz kölyke! Cseberből vödörbe kerülnénk, sőt, még rosszabb lenne! lajos, meghibbantál?!

@Kutyuska: Pontosan! Ezt vartyogom már én is mióta! Simn összefognak, ha kell! Reméljük, erre nem lesz módjuk!
Jozefina
Azt hittem Simicskának megjött az esze, ill. kijózanodott az orbán pofonoktól, de max rosszabb lett??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.