Egy hónappal ezelőtt Orbán Viktor Azerbajdzsánba látogatott, és amellett, hogy egy kommunista diktátor emléke előtt tisztelgett, kitüntetést adott át az azeri elnök feleségének.

A miértekről Kész Zoltán, független képviselő érdeklődött, és arra várt választ, hogy tervezi-e a magyar miniszterelnök más autoriter vezetők – mint például Kim Dzsong Un vagy Bassár el-Aszad – feleségének kitüntetését is.

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár válasza:

„A kitüntetéssel a kormány azt a támogatást szeretné elismerni, amelyet a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthonának, Óvodájának, Általános Iskolájának rekonstrukciója és bővítése során nyújtott. Egy muzulmán alapítvány segített egy keresztény intézményt, ezzel két kultúra és vallás képviselői között jött létre egy szövetség. Különösen fontos ez egy olyan időszakban, ahol ma már másról sem beszélnek, mint a vallások közötti konfliktusról.”

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Baltát masnival. Az lett volna illendő. Mai napig nem tudjuk, hogy a külügyi szakértők írásos figyelmeztetése ellenére miért engedte Orbán szabadon az azeri baltás gyilkost.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Az azeri muzulman jo muzulman, a szir muzulman rossz muzulman?

Most akkor kozelitjuk a katolicizmust az iszlamhoz, vagy azt mondjuk, soha a budos eletben nem fognak talalkozni a ket egyhaz tanai?

domotor csaba, te meg csinaltal magadbol egy jo nagy hulyet...
nyanya001
Jajjjjj de izzadtság szagú ez a duma !
lampa laz
Elég lett volna, ha 1 római katolikus csuhás kezetfog a nacssasszonnyal érte, vagy elrebeg érte 1 imát, a többi hülyeség volt.
nezelodo
Ezután még mondja valaki, hogy az a Habony hiába oson be a parlamentbe, pedig zsáknyi mákot hint el abból szemezgetnek a vezetőink, az eredmény meg itt van! Hogy nem szakad rájuk az imatorony!
Jozefina
És akkor miért fosik a más vallású bevándorlóktól. Maga se tudja mit csinál??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.