A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el saját és családja vagyonával.

Kerék-Bárczy Szabolcs csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Narancsra cikkére hivatkozva azt mondta, a kormányfőt nem csak azon a hatvanpusztai majorságon látják rendszeresen feltűnni, amelyiket Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége bérel a miniszterelnök édesapjának egyik vállalkozásától, de egy alcsútdobozi nyaralóban is, amely "papíron" Orbán Győzőé. Orbán Viktor, ha kérdezik, "széttárja a karját", hogy neki se strómanja, se vagyona nincsen, ugyanakkor rokonai, barátai, családtagjai rendelkeznek nagy értékű vagyontárgyakkal, és a kormányfő ezeket használja – mondta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szíjjártó óta tudjuk, hogy ezeket a becsületes embereket a családjaik tartják el, finanszírozzák. Ebből is látszik, hogy nem jó üzlet a politika, nem lehet keresni vele.
Ezért aztán gondolkodó ember nem is megy politikusnak, még a végén azt találják mondani: ingyenélő lúzerek, annyit érnek, amennyiük van.
Ezek szerint semmit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja kérem a krokodilnak is vannak barátjai! =))
Aki Én
Szíjjártó óta tudjuk, hogy ezeket a becsületes embereket a családjaik tartják el, finanszírozzák. Ebből is látszik, hogy nem jó üzlet a politika, nem lehet keresni vele.
Ezért aztán gondolkodó ember nem is megy politikusnak, még a végén azt találják mondani: ingyenélő lúzerek, annyit érnek, amennyiük van.
Ezek szerint semmit.
justhpeter
TÉTELESEN !!! És amit eddig nem vallott a magáénak, azt azonnal és véglegesen - jogorvoslati lehetőség nélkül - elkobozni.
colibri
Sokan szeretnék megtenni orbán elszámoltatását, de sajnos nem tudják megtenni, mert kéz kezet mos, egyenlőre orbánt még kihúzzák a fosból a mindenhol beépített emberei. Többek között ezért is kellenek az 5 millán felüli fizetések!
bence
Könyörgöm ! Tegye már meg valaki !!! Nem pofázni kell ! CSELEKEDNI !!!
namihami
@bence: Cselekednének, nem is kevesen. A baj az, hogy ez a mérhetetlen szegénység, amiben ez a szegény nyomorgó a mindennapjait kénytelen tengetni, szóval a semmije, az tökéletesen le van papirozva. Ha pedig valami előbukna, akkor 24 órája van a képviselőcsoportnak, hogy kitalálja, beadja, megszavazza, törvényerőre emelje. Naná, hogy egyéni képviselői indítványban. És ebbe az időbe még a Magyar Közlönynek is bele kell férnie.
Mivel nálunk a Causescu-szisztéma nem fog működni, ezért módja lesz időben megpattanni és egy napfényes karibi szigeten röhögni rajtunk, a hátramaradottakon. Persze ott is a teljes nyomorban, hisz nincs semmije. Amit pedig kénytelen lesz hátrahagyni, na az a semmijének maximun a töredéke.
nevemnick
Van egy olyan érésem, hogy hamarosan a ,,gránitkeménységű alapos törvénybe" be lesz iktatva, hogy a kormány tagjait csak a kormány számoltathatja el, a többinek kuss lesz.
Toby
Ugyan már, nem elszámoltati kell, hanem jól fejbeqrni szívlapáttal, hátha megjön az emlékezete !
Desischado
Szerintem igenis el lehet, és el is kell számoltatni, mert amit eddig tettek az TÖRVÉNYTELEN!
kukac50
Az egész Fideszes bandát el kell számoltatni 6 évre visszamenőleg!
Mennyi pénz folyt be az államkasszába mit mire kinek hova költöttek?
Jozefina
Az EU bíróságon kellene elszámolható! Vág egy független rögtönítélő bíróságának!!! Elszámoltatás, vagyonelkobzás, börtön, így sorrendben.
bence
@namihami: ! Na pont azért kellene vele is azt a módszert bevetni amit ő az előző kormánypártiakkal , hogy mielőtt megneszelné az elszámoltatását , már hajnalban elvezetni bilincsben kötőszáron , és amíg az ügye le nem zárul börtönben töltse az idejét !
Borsodi
Már ideje volna ,de csak a duma megy.Ebben az országban mindenki vak,és süket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.