A diákok – mint az a kérdéseimre adott válaszaikból kiderült – nincsenek tisztában a pedagógusok követeléseinek minden tartalmi elemével, de azt tudják, tanáraik keresete nem túl magas, megtapasztalták, hogy gyakran és ésszerűtlenül változnak az oktatás szabályai, s állítják, az iskolákra erőltetett tankönyvek némelyike gyenge munka.– A szüleim miatt én balos voltam, de most a Jobbikra ikszelnék, mert az összes balos párt töketlen – mondta egy 18 éves fiú, aki az őt körbevevő csapat vezéregyéniségének látszott. A többiek bólogattak, s egymás szavába vágva érveltek: – A Fidesz a korrupció miatt nem népszerű már. – Ha csak a negyede igaz annak, amit az ellenzéki lapok meg az internet ír, akkor az szörnyű, és a Fidesznek takarodni kell! – A Fidesz egyszemélyes párt, az van, amit a Viktor mond. A Fidesz-tagok nem tudnak kibújni a Viktor seggéből. HIRDETÉS Amikor közbevetettem, hogy a pártok általában hasonlóan működnek, egyikük megjegyezte: – A diákok az osztályban is utálják a...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Azért érdekelne, hogy a diákok szerint mitől "tökösebbek" a jobbikosok...?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
A többi uniós országnál a szélsőséges nézetek csak a képzetlen férfiak körében népszerűek, nálunk a fiatal értelmiségnél is nyerők (természetesen a tanulatlan tömeg mellett).
De el kell ismerni ennek az MSZP az oka, ahol a régi bútordarabok két kézzel szorítják a széküket, még akkor is ha az ország rámegy.
Nagy Mária
Íme az oktatáspolitika eredménye és veszélye. Az értelmesebb fiatal is azt látja, hogy az eddigi kormányon lévő pártok loptak, csaltak, hazudtak, ezért radikalizálódik. Olyan példát választ magának, akikről azt gondolja mások lesznek.
Kedves oktatás politikusok, most már aztán lépni, de gyorsan!
Borsodi
@Nagy Mária: Igazad van neked is,és azoknak is akik olyan pártra szavaznak,akik még nem voltak hatalmon,a fidesztől bármelyik csak jobb lehet.
www.youtube.com/watch?v=mAy-aaM-1Ik
karma1
Ha a pedagogusok SEM ertik, hogy a sztrajk egy eloremenekules, - mert mar minden mast kiprobaltak, amire a kormany a fuluk botjat sem mozditotta - akkor a gyavasagbol nem lepok bizony magukkal tolnak ki hosszutavon.
Egyebkent pedig hol is van a szakszervezetuk ilyenkor? Ugyanis a klasszikus szakszervezetekben ilyenkor a tanarok kieso beret a szakszervezeteknek kell fizetnie : erre szedik be ugyanis a tagdijakat (tobbek kozott).
Egynapi munkadijat pedig ki kell birnia egy valamirevalo szakszinak...

Ezalatt az egynapos sztrajk alatt viszont igazan megmutathatnak az erejuket, az osszetartozasukat. Haaat,... sikerult oket ledaralni, megalazni, koszonhetoen az - ismet - arulo gallonenak...

Puklirol ket hete semmi hir a sajtoban... Mi tortenhetett vele?
bakegya
EJNYE,ejnye... Az orbánsegg elég nagyra nőtt-talán ezért olyan kényelmes...szervezzetek egy -két osztálykirándulást,építőtábort...KALANDPARKOLÁST FELCSUTKÁRA ÉS MEGLÁTJÁTOK MILYEN TEHETŐS EMBÖR LETT... A MÉSZÁROSHUNGARIKUMM,mert a magyar reformok fityiSS TEMPÓBAN MŰKÖDNEK,csakkk ti nem tanultatok még eleget környezetismeretből és kasszafúrásból.
JAJMÁR
A fiataloknak kevés a tapasztalatuk, a múlt számukra - a 30 éve, vagy 60 éve, vagy 80 éve történtek - egybemosódnak. Persze, megtanulják kronológiailag, meg talán az összefüggéseket is értik, de nem élték át.
(Ezt a saját életemből tudom, hogy mennyire másképpen működnek az átélt emlékek, és a tanult történések)
Azt mondja az egyik fiatal, hogy ő balos volt, mert a szülei azok... tehát mintát követett, és most úgy gondolja, az nem jó, most ő választ. A Jobbikban sok a fiatal, amiket mondanak, vonzóan mondják...
Csak meg ne tapasztalják, azt kellene valahogy megakadályozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.