Jó dolog a kisvasút, meg a kert végébe felhúzott stadion – majd az utókor kontextusba helyezi, mint Janukovics arany vécékeféjét – de amikor egy ország miniszterelnöke a teljes tudáságazatot teszi zárójelbe, az azért elég rémisztő.

Jó dolog az innováció és a startupok világa, mert hátha kiderül, hogy az, amiről nem is tudtuk, ahhoz is értünk – de a jövő nem ez. Békéscsabának nyomdaipari hagyományai vannak

– ezt bírta mondani az igazi fényes jövőről egy közép-európai vezető, aki immár nemcsak a kultúrára, a turizmusra, az egészségügyre, az oktatásra, de a fejlődésre úgy általában is büszkén, nagy ívben szarik.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Akkor erre az orbáni megnyilatkozásra válaszolok egy link utáni kommenttel! kolozsvaros.com/2016/04/25/idegen-erok-uzenete-a-miniszterelnoknek/

Erre gondoltam: LámpaVas : A diktátor bukása
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemjoezigy
Akkor erre az orbáni megnyilatkozásra válaszolok egy link utáni kommenttel! kolozsvaros.com/2016/04/25/idegen-erok-uzenete-a-miniszterelnoknek/

Erre gondoltam: LámpaVas : A diktátor bukása
bencemacska
Az a legnagyobb baj, hogy a magyarok fejére sz...ik, úgy általában. És még nagyobb, hogy a hülye birkák még örülnek is neki!!!
leszúrt rittberger
Olajunk, ásványaink nincsenek, tengerünk nincs, iparunk nincs, mezőgazdaságunkat most lopták szét a haveroknak... Marad az innováció? Ugyan! Nyomdászkodjunk, elvégre a világ úgyis éppen az elektronikus dolgok felé halad!
eszegfu
@nemjoezigy: Nagyon jó a linkben szereplő cikk! Kösz.!
Clavigo
Nagy a mi szerencsénk,,hogy ez a Fullkretén mindenhez ért...Bocsánat,,mindenhez IS.--és még sorolhatnám.
human
Orbánék megmondták, hogy a foci és a pálinka a jövőnk. Tessék már megérteni.
nezelodo
Ilyen földszintes vezetővel az ország is földszintes marad. Aki többre vágyott, már odébbállt, mert megunta az egyre szaporodó politikai lapos sumákok bebetonozott hatalmát, és sajnos úgy néz ki sokak követik őket, hogy szabaduljanak a reménytelenségből. Nem hatja meg őket a lejáratott nemzeti jelzővel felcicomázott új kormányzati, és gazdasági tündöklés dumája.
volvós
@nemjoezigy: 8:26

Köszönjük a linket ! Mentve az unokáinknak (is)
36
Magyar ember! Irány a külföldi multi gyártósora és csak semmi gondolkodás!

Csak néhány szomorú tény a mai Magyarországról.
-A Magyar Szabadalmi Hivatalt a megszüntetendő intézmények közé sorolták
-Az MTA jelenlegi elnöke, Lovász László, nem átallotta, az 1949-et követő 40 év tudományos munkáját, Magyarországon, függetlennek és külső hatalmi befolyástól mentesnek nevezni.
-Ma dolgozó, de az állam által elbocsájtott és/vagy bíróság előtt álló és már el is ítélt magyar tudósok:
Dr Egely György, prof. Dr Horváth István, Dr Seffer István, prof Dr Dávid Tamás, prof Dr Papp Lajos, Kisfaludy György, Dr Gazdag László, Sarkadi Dezső és még sorolhatnánk.
Ők, ma a magyar orvosi, fizikai, közgazdasági életben, semmilyen formában a fősodratban nem vehetnek részt, TV-ben nem mutatkozhatnak, innovációikból a nyugat milliárdokat keres és spórol meg napjainkban!
36
Fent nevezett tudósok, a Tabuk, titkok, tények c. műsorban láthatók és hallhatók a you tube-on és a net. más helyein, amíg le nem szedik onnan őket!
bakegya
@nemjoezigy:MÁR ÍGY KEZDTE-ezernyi telefon-akkor még vezetékesen,az apja verte,de pénzelte is,na és az écát a koleszben vígan oszthatta mert embereire talált,a nésor ismert...a módszerei is naggyából-és aki figyelt rá meghallgatta, abba kettőt rúgott aztán tovább ment és meg sem állt ANTAL betegágyáig-onnan aztán már a bandával tolatta nyomatta magát ,mindenki tudja,ki elszenvedve,ki belepusztulva,de a kemény mag megjutalmazva a mai napig nyomja az elvtelenségeit. JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT VANNAK AKIK BESZARNAK TŐLE,VAGY VAKON NYALOGATJÁK KÖRBE...csakkk ők még nem tudják,van az a bacilus aminek nincs ellenszere,és eltüntetni sose lehet...
bakegya
@36: :)a Mindennemzeti tákolmányozó olimpikont aki épp annyira nem doktor mint a mucsai ahogy díszdoktor,aztán hogy lejebb ne is adjam mint a CORVINUSZON pincérnő-képzettek tankörébe kerülni nem szívesen mutatkozók körét kinek volna kedve szaporítani???
karma1
@eszegfu: 08.38-ra: Jo Neked, en mar nem lattam ...:o(((( Ugy latszik, tenyleg jo volt!
36
@bakegya: Igen. Példa erre Dr Seffer István pár gondolata. "Nincs még egy olyan ország, ahol találnak hülyét arra, hogy a nap közben megkeresett fizetését, éjjel elkutatja", "nem akartam társulni egy ügyvéddel, majd azt mondta nekem. Te nem félsz attól, hogy egy éjjel elvisz a rendőrség?" "a 90-es években többször megkaptam hogy a hülye maszek orvos, még eltünteti a rákot(az üzletre gondolt), majd ugyanez a kritizáló, pár évre rá, ugyanerről tartott előadást és publikált"
No igen. A napokban írtak az orvos fejedelmekről. A "sztár" orvosok miatt sem javul a magyar egészségügy. Ők mindíg szemből látszanak, tartják a markukat és letojják, hogy mi van az egészségüggyel.
eszegfu
@karma1: Fent van még! @nemjoezigy: 8:26 hsz-nél!
36
Kihagytam a felsorolásból Czeizel Endrét, akit a halála után az életét, munkáját, emlékét, senkiházi nímand pletyka írók gyalázták és gyalázzák a mai napig. Ja, hogy ő, a legkevesebb gyógyszergyári méreggel segítette gyermekhez a házaspárokat. Hát, igen. Ez a gyógyszer lobbit zavarja.
Toby
Rabszolgatartó, gulag- társadalmat épít a koszos rezsim, ahol ismét osztályellenség az értelmiség !
glorianna
@36: Bocs, de Egelyt nem nevezném már fizikusnak sem - őt, ill. a munkáit meg tudom ítélni. A többi felsoroltat nem nagyon ismerem, egyedül Papp Lajosról olvastam, hogy orvosként nagyon ott van, de az ősmagyarkodása sokat ront nem csak a hírnevén, de a szakmai munkáján is.
Amúgy Lovásznak abban igaza van, hogy a természettudományos és műszaki kutatás-fejlesztés igencsak szépen alakult 1949 után, nagyjából a rendszerváltásig, amikoris szűk 4 év alatt egy rakat kutatóhelyet szüntettek meg.
SV
2016-ban nyomda! Ezosztigen aranyapám! Jövőre meg jön a kódexmásolás?
bakegya
@36:nekem mondod, itt a lényeg,bár kihagyhatatlan mert a mérlegelvet alkalmazni kinek, kiknek is áll érdekében? holott kutya kötelesség lenne mert irdatlan károk okozói lehetünk-naponta elmondom,TÖBB HUMÁNUM EMBERTÁRSAIM ,MERT BÁRMIKOR ÉRINTETTEK LEHETÜNK MINDNYÁJAN A BAJBAN.Gusztustalan a mindent átpolitizáló erőszak.Szakmai kérdésekben dilettánsok döntenek...és a falnak is füle van.ÍGY NEM LEHET ÉRDEMBEN DOLGOZNI.Papolnak védelemről,szolidalitásról,jó szolgálatról csakkk úgy nagyköveti szintet megütve...?.már csakkk röhögök a "NAGYON FONTOS,NAGYON FONTOS A KÖBÖN ELMONDVA, MEGNYILVÁNULÓKON,emberi erőforrásból ráadás!-mai napig viszont csodálkozom a Bokson,ahogy behajolt.A Dávidot ugyanakkor persze elhajtották-pedig szép eredményeket hoz,most kintről beszállít és ezt tartom hazafias cselekedetnek,nem adja fel. Menyugvással tölt el,hogy az un, "ŐRZŐK "oldaláról is van pozitív mérleget megvonni még érdemes emberi hang-SÁNDOR MÁRIA és mint TE IS ITT.
justhpeter
Ráadásul ott is odaígérte a fél országot (is).
kakaósbögre
szerintem fingja sincs arról hogy mi az a "startup"
TASzSz
15 db Wellness-t építenek belőle vagy csak 1 stadiont?!
36
@bakegya: Az alternatív világot meg kell talánunk mindannyiunknak, mert életben tart és remélem, normálisak is maradunk/ok. Az alternatív tudományokat, meg kell találni a neten. a könyvek között és önmagad is alakítod azt. A magyar "hajó" a vízesés felé tart mert a mainstream arra kormányozza, de hála Istennek vannak akik ellen kormányzunk. Legalább fejben. Így vagyunk "Őrzők." Ahogy a spártaiak nevezték: MORA-k.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.