A nemi erőszak ügye miatt nemrégiben lemondott Kiss László úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával készített interjút az RTL Klub. 

csatorna híradója pénteken sugározta a beharangozóját annak az interjúnak, amit a most 73 éves, "jó egészségnek örvendő" Takács Zsuzsannával készítettek.

Annak ellenére, hogy halálhíremet keltették, élek

– mondta az asszony a kisfilmben, amelynek teljes verziója szombaton kerül adásba. Takács ebben arról beszél majd, Kiss Lászlóék 1961-es nemierőszak-ügyében ő volt az áldozat, ő tette meg a feljelentést.

A teljes interjút a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókuszban láthatják a nézők.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
asszem a szombat esti fókusz nézettségi rekordot fog dönteni. még Kiss is nézni fogja családi körben...meg talán Gyárfás is, de ő titokban...hogy azt mondhassa elegánsan, őt nem érdekli egy lezárt ügy...különbenis a nő egy alterego...aki nagy pénzért vállata a szerepet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
@Horizont: ...és ez a média! Állítanak valamit, aztán később az ellenkezőjét. Hazug az egész világ!
eugen4402
Álljunk le a forgatással, mi ez a baromság!? Mi az, hogy mégsem halt meg?
Kezdjük újra, de azzal, hogy meghalt, de mi feltámasztottuk. Tudod, legyen benne éjszakai sírrablás, meg olyan cuki denevérek vagy mi a szar az az izé, ami olyan, mint az esernyő csak a szél ba...a olyan féloldalasra. Ja, és a hatszázadik csaj után zárjátok be a bejárati ajtót, mert a Kiss-sagát sem lehet elnyújtani az idők végezetéig...
wagabund
Hölgyeim és Uraim! tegyék meg tétjeiket...

ki fogad arra, hogy..most kezdődik majd az igazi szerecsenmosdatás...azontúl az áldozatot a szokásos ekézésnek vetik alá...minden lesz, csak rendes ember nem...mert ezt kell tenni, menteni a menthetőt...

kiváncsi vagyok a perújrafelvételre...vagy visszavesz a nagy arcából?

mindenesetre nagy szopás lesz...
hacsak nem kerül elő az osztrák mercis...újratöltve...
KERKA
Hoppá, nem várt fordulat. Kinek volt érdeke a halálhírét kelteni?Lesz megint téma amin lehet csámcsogni a bulvárnak.
wagabund
@eugen4402: a nap legjobb beszólása...nálad a pont.
leszúrt rittberger
Nyilvánvalóan hazudtak, mikot azzal magyarázkodtak Kissék, hogy már halott a nő...

Ilyet senki nem szokott tévedni, nincs olyan, hogy "jaaj, Katika, te vagy az, azt hittem már meghaltál", "úgy hallottam, azt pletykálták, komaasszony mondta"... Nem életszerű. Olyan szokott lenni, hogy "azt hittem él még", mert ugye az megesik, hogy egy ember halálhíre nem jut el mindenkihez. De, hogy valakinek a halálhírét keltik ilyen hosszú időn át, az nem túl reális.
wagabund
asszem a szombat esti fókusz nézettségi rekordot fog dönteni. még Kiss is nézni fogja családi körben...meg talán Gyárfás is, de ő titokban...hogy azt mondhassa elegánsan, őt nem érdekli egy lezárt ügy...különbenis a nő egy alterego...aki nagy pénzért vállata a szerepet.
eugen4402
@wagabund: Köszi, de kérlek, ne szerénykedjél, mert a 19:59-es bejegyzésed legalább annyira "megáll", mint az én "képzelt riportom"...
human
Visszatért a hitem. Lehet, hogy a kígyómérget ivó Welsz Tamás is él és virul? Lehet, hogy Elvisz tényleg köztünk jár?
mariaberta
Ennyit a hiteles tájékoztatásról. A végén még kiderül, hogy a fele sem igaz annak, amit az újságok írnak.
KERKA
Az a sok sportoló aki kiállt Kiss László mellett, remélem önkritikát gyakorolnak. Nem akarom felsorolni a nevüket, de olyan ember mellé álltak, aki szégyene a sportvilágnak
Törölt felhasználó
Na akkor adódik a kérdés, hogy miért tagadták le, ha él...ebből pedig az a kérdés adódik, ha tudták, hogy él, akkor meg is kellett fenyegetni, hogy kussoljon .. Csak valószínűleg azt mondta a nő, hogy most ti fogtok kussolni és szerintem akkor mondott le mindenről Kiss, csak még akkor is úgy sejtette, hogy annyira lelkiismeretes azért mond le..Közben csak tudta, hogy menthetetlen a szitu..igaza volt Hosszú Katinkának, ezek tetves gennyes férgek! Szinte megszégyenítik ebben a korban az ifjú fideszeseket is:)
prime777
Jó lenne ha lezárulna már ez az ügy,és Kisst hagynák már békén!
Letöltötte a büntetést és utána pedig egyébként sikeres életet élt.
Undorító amit tett,de már kicsinálták a palit miatta.
perfekt
@mariaberta: Szia.Minden történet,miket le írnak-de az is mit nem,merő nagyotmondás,vízió,szenzációhajhász,kitalált.Ami megmarad a hírből--na annyi a valóság.A mégis élő,"áldozat" vagy valódi-vagy nem,vagy igazat mond -vagy nem. de az a pénz mit ezért a tv adó tulaja fizet nem lehet kevés.Kíváncsi vagyok az "érintetlen" valóságra.
christike
Azért az érdekes, hogy eddig várt a hölgy ! Hónapok óta "áll a bál" . Már azt sem hiszem,h tényleg Ő volt az akkori áldozat. Igaz ezt könnyen megállapíthatták . A régi akták adatai ,vmint a hölgy iratai alapján. Különösebben nem érdekel.
uzbence
@prime777: De nem töltötte le a büntetését, mert néhány hónap után kiengedték!
bzoli
@mariaberta: Azért egyet tisztázzunk: azt, hogy az áldozat halott, nem a lapok találták ki, hanem Gyárfás Tamás és Kiss László hazudta! És nyilvánvalóan a hölgyet nem a szél fújta be az RTL Klub ablakán, hanem valakik felkutatták és rábeszélték, hogy nyilatkozzon.
Vélhetően innen fújhat a szél:

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=tzsuzsanna&LN=Hungarian
dr. prédikátor
El tudom képzelni hogy az érdekeltek hogy fogják mocskolni ezt a nőt!!!Mi mindent fognak kitalálni róla!!!
Jozefina
Nevetségesnek tartom az egész ügyet!!! 55 év után ekkora cirkuszt csinálni??? Mi ez talán háborús bűntett, ami nem évül el??? Hány nőt, meg hány férfit megerőszakoltak, megerőszakolnak és nincs ekkora felhajtás!!! Ez nyílván, hogy valakinek a személyes érdeke volt, hogy ekkora műbalhé legyen belőle!!!
Törölt felhasználó
@prime777: ma egy csoportos nemi erőszakért, amiben elájul a sértett kb 10 év jár. Kapott pár hónapot majd folytatta az államközeli egyesületben. Szóval papíron megkapta a bűntetését, de igazából az akkor hatalom elintézte neki... Azóta még nyomják ezt gyomorforgató manipulatív cuki idős ember vagyok hatalmi zsarolást. Gondolj bele Hosszúnál is mit leműveltek... " Nézze Olga most felhívom telefonon, de nem veszi fel, bruhaha" Bocs, hogy ezt mondom, de ezek egész életükben "színjátékot" játszottak. Nálam a nemi erőszak az egyik fele a másik, hogy hányinger amit, ahogy Gyártással előadnak..
Katalina62
Mindentől függetlenül mi haszna lett volna Gyártásának, és Kiesnek halottnak hazudni a hölgyet? Kilehet, lehetett volna pillanatok alatt deríteni,hogy nem igaz! Nem csak most, hanem azonnal!
Antibácsi
Sajnos, hiába volt az utóbbi évtizedekben eredményes, ezért a bűnért- vezekelni kell. Ez van.
wagabund
Nakkérem, láthattuk amit látnunk kellett...ebből kiderült mennyi szar ember van a sajtóban(is)..

a lavina elindult...kissnek annyi.

remélem.
papa.49
Ott van a másik kettő elkövető is az egyik egy újságíró...
1magyar
Minden erőszaktevőnek levágnám a farkát! Ennyit csak megérdemelnek!?
wagabund
@papa.49: annak még nem láttuk az arcát...a szakma összezár? az lesz még csak érdekes..
papa.49
@1magyar: Teljességgel egyetértek, az legalább többé nem tud ilyen bűncselekményt elkövetni, ja és körülvenném gyönyörű fiatal, hiányos öltözetű hölgyekkel, akiknek kötelező lenne kacérkodni vele))))))))))
mariaberta
@Mirabilis: Amíg nem tudta mennyit fizetnek, hallgatott, most jól érzi magát, hogy felelevenítette az emlékeket. Ha az emlék kellemetlen lett volna, nem idézte volna fel. Ez a véleményem. No és hát a pénz sem kutttya.
papa.49
@wagabund: Azért ki lehet találni ki az...
1magyar
@papa.49: Én megelégednék ha mindegyik farok nélkül maradna. Hidd el nem kívánná többet.
bakegya
Tiszteletem Takács Zsuzsannának-amit vele és még sok nőtársával,saját döntése ellenére tettek az aljas személyiségjogtiprás és megbocsájthatatlan bűntény!!!-erős jellem!
karma1
Most minden kocsog kezdhet Takacs Zsuzsanna labai ele borulni, akik azt kezdtek el hiresztelni Rola, hogy"hat szeretett szexelni". ide ertendo szekely eva is, akinek hasonlo lenezo velemenye volt Zsuzsannarol.

Azt hittek, hogy egy halott emberrol nyilatkoznak, aki mar nem tudja megvedeni magat...

Az Isten sosem ver bottal, mindenki megkapja a melto bunteteset az eletben, fuggetlenul a birosagi iteletektol...
bakegya
@karma1: aztán még valami-ki az aki nem szeretne sajátizlésére és kívánságára SZEKSZUÁÉIS ÉLETET ÉLNI-na ettől veszik el az ilyen gazemberséggel erőszaktevők -nagyon sok esetnél egy életre azt a jogot ami csakkk és csakis két emberre tartozna...
süsüasárkány
@mariaberta: amennyiben te nő vagy, akkor te is részesüljél a tojásokat okozta "élményben" olyan jó adottságokkal bíróktól(35.cm). Majd hasznos használd az ecet korát.
süsüasárkány
Már elnézést kérek előző bejegyzésemben lévő hibákért, de ez a mariaberta egy szellemi fejlődésben visszamaradt torzó.
karma1
@mariaberta: Szia! Ezt a velemenyt TE irtad? Csak azert, mert nem ismerek Rad, ez nem Te vagy!

Azert ugorj neki meg egyszer ennek a temanak, fokent annak a resznek, amikor ZSuzsanna annak orulhetett, hogy 3 ember EROSZAKKAL ajultra dugta...

Ha Zsuzsanna valaha is a penzre ment volna, akkor nem hordozza a szegyenet 55 even keresztul magaban, hanem elmegy egy bulvarlaphoz, es jo penzert eladja a sztorit, de O nem ezt tette...
Szoval, mindenkinek van maganvelemenye, mindenkiet elfogadom, ha meg tudja logikusan magyarazni, mit miert mondott.
Azert szeretnem, ha nem hagynal hulyen meghalni,...
Csak egy icipici magyarazatot...
papa.49
@karma1: Ez tipikus ,,skalp vadászat,, volt a három pacák úgy gondolta nekik mindent lehet, mivel nem ez volt az első eset fel is voltak készülve ,,ecetes víz,, tehát amit kaptak attól jóval többet érdemeltek volna!!!
Nagyon gusztustalan a védekezése a kissnek, nálam már örökre kisbetűvel marad a vén fasz, az őt védők egytől egyig mind hasonlóak hozzá!!!
karma1
@papa.49: Szamomra egerszegi es szekely eva volt a legnagyobb megrazkodtatas, valahogy a ferfiakat megertettem: megprobaltak menteni a menthetetlent, egy ferfi a masik segitsegere sietett. Nade ezek a "NOK"???

Ezert csuszott le nalam "egerke" is meg szekely is a kisbetusok koze...
papa.49
@karma1: Nekem is pont a székely éva, az egérke, volt az igazi csalódás, meg a hargitai!!!
Ezt menteni még a férfiaknak se lehet, ez menthetetlen, aki ilyet tesz az nem érdemel kíméletet, sőt én azt tartom meg kell szabadítani a farkától a pacákot, akkor biztos nem követ el újabb erőszakot!!!
karma1
@Jozefina: A szexualis buncselekmenyek SOHA nem evulnek el, sot, a szexualis eroszakot tevok es a pedofilek is a szabadulasuk utan is figyelve vannak a rendorseg altal, es a kornyezetet is ertesitik, ha egy ilyen ex-bunozo kerul a lakokornyekre.

Angliaban es Amerikaban is fut egy-egy ilyen eset, mindegyik eset oregebb, mint 40 eves buncselekmeny, az USA-ban Bill Cosby ellen merult fel a vad kb. 20 (akkor) fiatal no megeroszakolasaert, es 14 ev alattiak megrontasaert, pedig mar a 80-as evei fele kozeledik. Angliaban egy olyan palit vadolnak 40 no megeroszakolasaval, aki most 84 eves, es nepszeru ifjusagi musort vezetett eveken at.
Ez soha nem evul el. (Mint ahogy a katolikus papok pedofiliaja sem).
szaboria1
A másik témánál írtam meg ez az eset az úszó szövetség belharca miatt került napvilágra.
KERKA
@prime777: 23.29. Azóta más megvilágításba került az ügy, ugye belátod? eddig mindenki csak a férfi szemszögéből nézte az eseményeket, de nem volt a nő vallomása.. Így már élethűbb a történet ugye?
prime777
@KERKA: Lehetett tudni,hogy ez a dolog megtörtént anno.
Nem kellett ehhez nagy agytrösztnek lenni,csak legalább most van egy élő bizonyíték is.
Kiss Lászlót kicsinálták már így is.
Most megy tovább a sztori.
Az emberek meg csámcsognak rajta élvezettel.
Szerintem lesznek még más "sztorik" is előszedve ezen a vonalon róla. :)
Vagy el kellene megint ítélni annyi időre amit anno nem ült le,vagy be kellene fejezni ezt.
Mire jó ez az egész?
Én már unom.
Bár addig sem a fidesz és a Matolcsy ügyeiről esik szó.
Erre jó ez,és semmi másra.
Ami nálam kiverte a biztosítékot az a hazudozása volt.
Azt hitte meghalt az áldozat ezért azt mond ami akar.
De,hogy ezt milyen szemrebbenés nélkül jelentette ki.
De hát ilyen ez az egész ország,az egész politikai vezetés.
Akkor mit is várhatnánk Kisstől is.
Mondjuk egy ilyet nem szívesen ismer el az ember az is igaz.
KERKA
@prime777: Sokáig húzódik az biztos, mert sokan ismerik, és mindenki elmondja a maga verzióját. A 90-es évek elején dolgoztam a gyermek és ifjuság védelemben egy darabig. Na, ott is voltak ám szép ügyek. Még kívül állónak is nehéz feldolgozni azt, amit ott hall. Ezért nem értem, hogy akit egyszer elítéltek ilyen ügyben, hogyan dolgozhatott gyerekekkel?
mariaberta
@karma1: Ha jól emlékszem, annak idején el is ment -persze nem bulvár laphoz, mert anno az nem volt olyan divatos-, mint manapság.
Aztán az ügy bíróság elé került, hogy az ítélet milyen volt, azon lehet elmélkedni, csak az a baj, hogy eltelt közben mintegy 50 év. Ha annak idején a bűnhődés nem volt teljes, most teljes lett. Itt az ideje abbahagyni . És nem hiszem, hogy ez a hölgy számára, -természetesen az anyagiakon kívül- olyan nagy öröm lenne. DE természetesen ő döntött így, és akkor mégis csak ...na ezt a gondolatomat nem fejezem be.
mariaberta
@süsüasárkány: Nem egészen értem kedves üzenetedet, különösen ami az ecetet illeti. Fejtsd ki bővebben, nem szeretnék bután meghalni.Előre is köszönöm. Ami a torzót illeti,? Hát legyen neked könnyű a...
süsüasárkány
@mariaberta: elnézést, az írásnál nem voltam elég figyelmes.
Ecet.
A riportban elhangzott, hogy a szörnyűség után a 3 tettes ecetes vízzel történő tisztálkodásra kényszerítette a sértettet.
Torzó.
A bejegyzésed tartalma szerint TORZ GONDOLKODÁSÚ személy rajzolódott ki.
GyAnna
-Kiss László hablatyolása az esetről nemcsak őt,hanem hanem hivatali felettesét is minősíti...aki elsősorban azért védelmezte az utolsó pillanatig kegyeltjét,mert pontosan tudta/tudja,hogy ő is sorra kerül az eset elemzése,kiértékelése során...
-ez a bűncselekmény el nem évülő a törvénytisztelő keresztény emberek szemében...
- a mai napig nem kértek a "sportuszodai szex- sztárok" bocsánatot,mert szerintük tevékenységük a Sportuszoda "rendes"szolgáltatásainak része volt...
Ha a szövetség elnöke képtelen levonni az eset kezelésével kapcsolatos tevékenységének szükséges következményeit akkor " moral insanity",amit érdemes kezeltetni.
mariaberta
@süsüasárkány: Ne olvasd a bejegyzésem. Nem kötelező és akkor nem kell szörnyülködnöd. Különben pedig minden jót a Te tiszta lelkednek.
nezelodo
Akármelyik oldalról nézem is a bálvány ledőlt, hiába akarják is az érdekeltek újra meg újra a szobrot a talapzatára visszaállítani. Az sem lesz nekik drága, ha a végén "azt derítik ki", hogy a nő döntötte le a lábukról azokat a rejtőzködő szenteket.
süsüasárkány
@mariaberta: köszönöm a jó kívánságodat.
Amennyiben nem zavar, továbbra is elfogom olvasni az írásaidat, mert az előző bejegyzésemtől függetlenül érdekel.
mariaberta
@süsüasárkány: Kösz, megtisztelsz.
süsüasárkány
@mariaberta: sajnálom az ominózus írásom hangnemét és hogy megbántottalak.
Bocsánat.
Szerintem mások véleményének megismerése - ha ellentétes is - hozzátartozik a korrekt tájékozódáshoz és azzal is "több" lesz az ember.
Tehát továbbra is várom és olvasni fogom írásaidat.
Ez nem "fenyegetés", csak tájékoztatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok