Az Együtt szerint a Quaestor-ügy fordított koncepciós per, mert az a cél, hogy ne ítéljék el a döntően Fideszhez köthető állami vezetőket és politikusokat, akik nyilvánvalóan tettestársai Tarsoly Csabának – mondta Szigetvári Viktor.

Jelezte: néhány nap múlva letelik a határidő, ameddig a Fővárosi Főügyészségnek pontosítania kell a vádindítványt a Quaestor-ügyben, amely "az elmúlt évtizedek legnagyobb magyarországi pénzügyi-politikai-gazdasági botránya".

Szigetvári Viktor elmondása szerint pártjának bizonyítéka van arra, hogy a Polt Péter vezette ügyészség mindent megtesz azért, hogy ne szülessen megfelelő vádemelés az ügyben. Az elmúlt hetekben a párt birtokába került a Quaestor-ügy teljes ügyészségi vádindítvány-szövege, a kihallgatási jegyzőkönyvvel, valamint a kihallgatások listájával – mondta a politikus.

Ezek alapján megállapítható, hogy komoly lyukak vannak a nyomozásban, tudatosan nem hallgattak ki politikai és piacfelügyeleti, valamint önkormányzati és állami intézményeket, amelyek részesei a Quaestor botránynak – állította. Tarsoly Csabát nem kérdezték meg ezekben az ügyekben, valamint Szijjártó Pétert sem hallgatták meg, aki sok ügyben Tarsoly Csaba egyik legfőbb politikai szövetségesének tűnt fel – tette hozzá Szigetvári Viktor.

Az Együtt elnöke szerint egyértelmű, hogy fideszes politikai támogatás és a piacfelügyelet "félrenézése" nélkül nem lehetett volna egy technikailag csődben levő vállalatnak tíz- és tízmilliárdos értékben kötvényeket kibocsátania. Ebben az ügyben senkit nem hallgatott meg érdemben az ügyészség – jegyezte meg.

Elmondta azt is, hogy később további részleteket hoznak nyilvánosságra a vádiratból, amelyekből kiderül, hogy tudatosan nem kérdeznek rá az ügyészségen a nyilvánvalóan a Fideszhez vagy Polt Péter elfogultsága okán a jegybanknál dolgozó feleségéhez kötődő "korrupt szálakra".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pont ma láttam egy részletet, ahogy a fővárosi ügyész azt mondja, hogy az ő nyomozásuk európai sőt világszínvonalú nyomozás volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Szókrakész: Mi van öcsi?Bedugult a szarhányó?
F_Viktor
@hetöndöe: Írod:
"Figyeld erősen a hátteret,vajh milyen logo tűnik fel a pénzért vett migráncsok közt és milyen nyelven?"

Gondolod @Szókrakész: -t nem vakítja el a rasszizmus tébolya?
Különben nem "migráncsozná" azokat akiket az EU pénzén tartózkodnak az országban, ellenben inkább tömi Rogán és Garancsi zsebét a Zemberek adópénzeivel (9 millió forint/koponya).
Persze felmerül a kérdés, ki az igazi migráns? Mert a politikai menekült a migránssal.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Ti csak x időre visszamenőleg emlékeztek.
Csak a rövid memóriátok működik.
Mellé csak a fideszt lehet fikázni.
(...)
Én legyek a szellemi járókerete?!?!?!
(...)
Előbb tájákozódni, aztán fikázni!!!"

Nem hiszem, hogy éppen neked van bármiféle erkölcsi alapod kioktatnod @hetöndöe: -t, vagy @human: -t, aki nem ismeri az ellenzéki politikusok véleményét (pl. Quaestor-ügyben), csak azt hallja meg ami "kedves" a lelkének!
Szókrakész
@hetöndöe: Ennek melyik részét nem értzed.

@hetöndöe: Házi feladat neked is.
Ott a net.
Ha nem vagy hülye hozzá, akkor megtalálod, amit keresel.
De csak ha nem vagy hülye hozzá!!!

Ja és ha lusta se vagy.
hetöndöe
@Szókrakész: Állítottam valamit,amit alá is támasztottam tényekkel.Ellenben te idebüffentettél valamit,aminek semmi valóságalapja nincs.
Hiteltelen és hazug vagy,mint a gazdáid,vitára abszolút alkalmatlan.
Csá!
bence
@Szókrakész: ! Akkor a legfőbb ideje , hogy az általad leírt tanácsaidat saját részre is megfogadd !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.