Az Együtt szerint a Quaestor-ügy fordított koncepciós per, mert az a cél, hogy ne ítéljék el a döntően Fideszhez köthető állami vezetőket és politikusokat, akik nyilvánvalóan tettestársai Tarsoly Csabának – mondta Szigetvári Viktor.

Jelezte: néhány nap múlva letelik a határidő, ameddig a Fővárosi Főügyészségnek pontosítania kell a vádindítványt a Quaestor-ügyben, amely "az elmúlt évtizedek legnagyobb magyarországi pénzügyi-politikai-gazdasági botránya".

Szigetvári Viktor elmondása szerint pártjának bizonyítéka van arra, hogy a Polt Péter vezette ügyészség mindent megtesz azért, hogy ne szülessen megfelelő vádemelés az ügyben. Az elmúlt hetekben a párt birtokába került a Quaestor-ügy teljes ügyészségi vádindítvány-szövege, a kihallgatási jegyzőkönyvvel, valamint a kihallgatások listájával – mondta a politikus.

Ezek alapján megállapítható, hogy komoly lyukak vannak a nyomozásban, tudatosan nem hallgattak ki politikai és piacfelügyeleti, valamint önkormányzati és állami intézményeket, amelyek részesei a Quaestor botránynak – állította. Tarsoly Csabát nem kérdezték meg ezekben az ügyekben, valamint Szijjártó Pétert sem hallgatták meg, aki sok ügyben Tarsoly Csaba egyik legfőbb politikai szövetségesének tűnt fel – tette hozzá Szigetvári Viktor.

Az Együtt elnöke szerint egyértelmű, hogy fideszes politikai támogatás és a piacfelügyelet "félrenézése" nélkül nem lehetett volna egy technikailag csődben levő vállalatnak tíz- és tízmilliárdos értékben kötvényeket kibocsátania. Ebben az ügyben senkit nem hallgatott meg érdemben az ügyészség – jegyezte meg.

Elmondta azt is, hogy később további részleteket hoznak nyilvánosságra a vádiratból, amelyekből kiderül, hogy tudatosan nem kérdeznek rá az ügyészségen a nyilvánvalóan a Fideszhez vagy Polt Péter elfogultsága okán a jegybanknál dolgozó feleségéhez kötődő "korrupt szálakra".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Pont ma láttam egy részletet, ahogy a fővárosi ügyész azt mondja, hogy az ő nyomozásuk európai sőt világszínvonalú nyomozás volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Pont ma láttam egy részletet, ahogy a fővárosi ügyész azt mondja, hogy az ő nyomozásuk európai sőt világszínvonalú nyomozás volt.
Szókrakész
Az mszp miért nem kongatja a vészharangokat.
Gyurcsány miért hallgat?
Miért csak Szigetvári ágaskodik?

Mert ő az egyedüli, aki nem részesült a haszonból?
Őt nem kötik szálak a Quaestorhoz?
justhpeter
Van olyan politikai oldal, amelynek szereplői teljesen tiszták ebben az ügyben ?
egyvandor
"Fordított koncepciós per" Kikhez beszél ez a Szigetvári? Érti ezt valaki? Sokan még a koncepciós perről is azt gondolják az valami úri huncutság a politikusok egymás közti cicaharcában. E meghatározásból senkinek nem fog feltűnni hogy a csalást, sikkasztást akar a fidesz eltusolni, hogy fideszest még csak a gyanú árnyéka se érhesse. És ebben az esetben nem is akármilyen kis lóti-futi fideszesek az érintettek.
Borsodi
A fideszes nagy kutyák ártatlanok megúsznak mindent a törvény védi őket.A kakaós csigát lopó nem volt fideszes, úgy kell neki.
Toby
Szigetvári jól látja! Egy ekkora horderejű ügyben, amikor a bíró nyilvános kritikát fogalmaz meg, akkor azt csak vészhelyzetben teszi! Egyébként nem az első eset, hogy bírálják egyes "nyomozások" és vádemelések színvonalát!
hetöndöe
@Szókrakész: Hát nem is Gyurcsány van orrba-szájba lefotózkodva a Tarsollyal.
Ha nem látsz,nyisd ki a szemed néha,hidd el eredményre vezethet.:-)
bence
@Szókrakész: ! Mindent mondhatsz csak azt nem , hogy Gyurcsány hallgat ! Ő már Szigetvári előtt megállás nélkül beszélt és tájékoztatta az embereket ! Az a baj , hogy az emberek nem akarják meghallani amit mond ! Pedig jó lenne rá odafigyelni , és még jobb lenne százezres tömegekbe mögé sorakozni ! Nyugodj bele ha ez megtörténne , befejeződne azonnal az ország kirablása !
Desischado
@bence: Pontosan. És remélem, Szigetváriéknak tényleg van bizonyítékuk. Talán az végre megmozgatná az embereket, mert ezt már nem lehet bírni!
dr. prédikátor
@Bence,@Desischadó! ugyan hová gondoltok??? ! Birka néphez hiába szól bárki, nem hallják meg mert NEM akarják!!!Dagonyáznak a langyos szarban mert nekik az jó!!!megvárják hogy majd mások kikaparják a gesztenyét, akkor meg majd pofáznak hogy ők mi mindent tettek!!!Annak idején egy Orosz tábornok azt mondta a háború végén hogy annyi partizán lett volna mint ahányan elmondták magukról, nem lett volna olyan hosszú a háború!!!
human
A hirtelen elhunyt quaestor ügyészről van valami hír? Halál oka, ideje, helye, módja?
Az újságírók legalább annyit írhatnának, hogy ezért-azért nem adnak ki nekik információt. Az a semmi ami most van az a legrosszabb.
bence
@Desischado: ! Biztos vagyok benne , hogy van ! A probléma az , hogy vajon petike engedélyezi e a bizonyítást ?! Én biztos vagyok abban , hogy nem ! De bízom Szigetváriban ! Ő majd megtalálja a módját !
bence
@dr. prédikátor: Sajnos nagy igazságot szóltál !
bence
@human: ! Túl sokat tudott , ami gondolom nem tetszhetett neki , ezért kellett meghalnia ! Majd meglátod ! Semmit nem engednek meg kiszivárogtatni róla !
human
@bence: Az azért durva lenne, ha már itt tartanánk. Sajnos el tudom képzelni, hogy a bukástól való félelmükben bármire képesek. Szépen előre a putyini úton.
bence
@human: ! Emlékezz a Felcsúti polgármester jelöltre , akit állítólag a 84 éves osztrák férfi ütött el , vagy arra aki elképzelni sem tudom , hogy hogyan , de makk egészségesen beszállt a rendőr autóba és ott azonnal meghalt ! Nem tartod kissé furának az ügyet ? Ja ! És a dosszié ami a bizonyítéka volt hirtelen eltűnt !
Szókrakész
@bence: Te nagyon el vagy kábítva, varázsolva, ködösítve, lehomályosítva, ...
Szókrakész
@hetöndöe:
Csak azért mert nem készült fotó egy több milliárdos sikításról, akkor már meg se történt?!??!?!

Ennyire sörtét nem lehetsz?!?!?!

Csak menj vissza éveket és vizsgáld ki a gyurcsányi féle összefonódásokat.
Ez legyen mára a házi feladatod.
human
@bence: És Orbán tanácsadója is milyen ember? Megver egy férfit és egy nőt az utcán, mert az autója útjában voltak. Ilyenek veszik körül Orbánt, mert ilyenek közt érzi jól magát.
hetöndöe
@Szókrakész: Butaságodnál csak a tahóságod nagyobb.Elméleteket gyártasz tények ismerete nélkül,mint minden agyament fitymaszos.Egy tény,Tarsoly egyértelműen fitymaszos körökben forgott és erről fotók is vannak,nem is kevés.
A többi üres nyilas duma és szerecsenmosdatás,illetve próbálkozás Fletó besározására.
Ébredj fel és nézz körül!:-)
bence
@human: ! Azért érzi jól magát közöttük mert ő maga is ilyen ! ő is a családját terrorizálta , mint a tanácsadója a két járókelőt ! Erre mondják : fejétől büdösödik a hal ! Egy kaptafára készült ez az egész brancs ! Ezért ez a nagy megértés egymás között !
human
@bence: Az is benne van, hogy könnyebb kézben tartani, aki zsarolható, mert vaj van a füle mögött. Viszont egy tisztességes embert nem lehet irányítani. Az bármikor nemet mondhat.
bence
@Szókrakész: ! Mond ! Te olvasod is közben amit írsz ?! Ezt még kétszer leírod , és minden szavadnak hinni fogsz ugye ?! Na ne ! Azért ennyire ne legyél lehomályosítva !!!
human
@Szókrakész: Ha te tudsz ügyeket a Quaestor és Gyurcsány közt, akkor ne mást csicskáztass, hogy keresse meg azt amiről semmit nem írtál. Hogy találja meg ha nem is tudja mit keressen? Linkeld be ide, hogy lehessen róla vitázni.
Szókrakész
@human: Na most pont telibe trafáltad.
Ti csak x időre visszamenőleg emlékeztek.
Csak a rövid memóriátok működik.
Mellé csak a fideszt lehet fikázni.

És még én linkeljem be neki a régi dolgokat?
Én legyek a szellemi járókerete?!?!?!
Már eénézést!!!

Előbb tájákozódni, aztán fikázni!!!
Legyen az bármelyik párt, bármelyik politikus!!!

Itt igazoltad, hogy te is csak a "friss",(baloldali uszítós) napi hírek szerint köpködsz, felejtve a múltat.
Ébresztő!!!
Szókrakész
@hetöndöe: Sötétke!!!
Tarsoly minden körben mozgott!!!
Csak kicsit mélyebben kéne kutakodnod, és aztán köpködnöd!!!
human
@Szókrakész: Engem is érdekelnének az általad említett ügyek. Linkeld ide, hisz te ismered őket.
hetöndöe
@Szókrakész: Linkelj már ide fotókat szoci politikusokkal duma helyett!:-)
nyanya001
Pedig jó pár évet kilehetne osztani élen a maffiavezérrel !
kukac50
A Fideszhez került a pénz,Szíjjártó Rogán befektetéseit fizették ki belőle.
Akiknek volt megtakarítása azoknak úgysem kell a pénz,Orbán csapata azt gondolja.
Ezek minden pénzt lenyúlnak ami mozgatható. Az ügyészség meg a bíróságok meg vannak véve kilóra!
Jozefina
Ezt a szemét poltot miért nem lehet eu bíróság elé vinni??? Korrupt, hazug, csaló, akadályozza az igazság kiderítését, sőt támogatja a csalást, a hazugságot, a korrupciót!!! Bűntárs és ezért keményen bünhődnie kell!!!
hetöndöe
@Szókrakész: Mi van öcskös?Csak a nyilas duma van tények helyett?Olyan vagy.mint a felcsúti gazdád.Azt még nem hallottad,hogy a Fletó robbantotta ki a második világháborút?Jézus is magya volt?35 ezer éves piramison magyar rovásírás van?
Szókrakész
@hetöndöe: Legyen a te házi feladatod!!!
Szókrakész
@hetöndöe: Házi feladat neked is.
Ott a net.
Ha nem vagy hülye hozzá, akkor megtalálod, amit keresel.
De csak ha nem vagy hülye hozzá!!!

Ja és ha lusta se vagy.
hetöndöe
@Szókrakész: Figyeld erősen a hátteret,vajh milyen logo tűnik fel a pénzért vett migráncsok közt és milyen nyelven?

www.168ora.hu/itthon/bevandorlasi-kotveny-penzert-barki-johet-139482.html
hetöndöe
@Szókrakész: Mi van öcsi?Bedugult a szarhányó?
F_Viktor
@hetöndöe: Írod:
"Figyeld erősen a hátteret,vajh milyen logo tűnik fel a pénzért vett migráncsok közt és milyen nyelven?"

Gondolod @Szókrakész: -t nem vakítja el a rasszizmus tébolya?
Különben nem "migráncsozná" azokat akiket az EU pénzén tartózkodnak az országban, ellenben inkább tömi Rogán és Garancsi zsebét a Zemberek adópénzeivel (9 millió forint/koponya).
Persze felmerül a kérdés, ki az igazi migráns? Mert a politikai menekült a migránssal.
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Ti csak x időre visszamenőleg emlékeztek.
Csak a rövid memóriátok működik.
Mellé csak a fideszt lehet fikázni.
(...)
Én legyek a szellemi járókerete?!?!?!
(...)
Előbb tájákozódni, aztán fikázni!!!"

Nem hiszem, hogy éppen neked van bármiféle erkölcsi alapod kioktatnod @hetöndöe: -t, vagy @human: -t, aki nem ismeri az ellenzéki politikusok véleményét (pl. Quaestor-ügyben), csak azt hallja meg ami "kedves" a lelkének!
Szókrakész
@hetöndöe: Ennek melyik részét nem értzed.

@hetöndöe: Házi feladat neked is.
Ott a net.
Ha nem vagy hülye hozzá, akkor megtalálod, amit keresel.
De csak ha nem vagy hülye hozzá!!!

Ja és ha lusta se vagy.
hetöndöe
@Szókrakész: Állítottam valamit,amit alá is támasztottam tényekkel.Ellenben te idebüffentettél valamit,aminek semmi valóságalapja nincs.
Hiteltelen és hazug vagy,mint a gazdáid,vitára abszolút alkalmatlan.
Csá!
bence
@Szókrakész: ! Akkor a legfőbb ideje , hogy az általad leírt tanácsaidat saját részre is megfogadd !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.