"Kicsoda Habony Árpád?" − tette fel az egyszerű kérdést Volner János a Jobbik friss frakcióvezetője Orbán Viktor miniszterelnöknek a parlamentben. "A szóban forgó személyt egyetlen kormányzati intézmény vagy állami cég kifizetési listáján nem találtam, ezért nem vagyok illetékes a kérdés megválaszolásában" − válaszolta papírból olvasva, gépiesen Orbán, majd azt mondta, sokkal izgalmasabb, hogy Volner János kicsoda.

Forrás: index.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A hablaty ájpika leirta a viktor szopkinnak hogy mit olvasson fel!!!Ennyi, oszt jó napot!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Habony egy aljas többsejtű. Gátlástalan lénye felül tud emelkedni olyan mára elértéktelenedett dolgokon, mint emberség, tisztesség, szolidaritás. És mivel ezek a tulajdonságok nem gátolják tevékenységét olyan tanácsokat tud adni Orbánnak, amivel manipulálni tudj a az embereket, amivel átjátszható a közvagyon pártvagyonná. Orbánnak az ilyenekre van egyre jobban szüksége. Innen nincs vissza út. Tisztességes emberrel már Orbán nem tud mit kezdeni.
colibri
Tiszta röhej, hogy orbán nem képes felolvasás nélkül megszólalni a Parlamentben (sem). Feltesznek neki kérdést és papírból olvassa rá a választ ez a nagyra tartott, beképzelt politikai vezető. Ez a teljesítmény egy nagy nulla!
dr. prédikátor
A hablaty ájpika leirta a viktor szopkinnak hogy mit olvasson fel!!!Ennyi, oszt jó napot!!!
telegdilaci
@dr. prédikátor: Kósa meg mondta jó válaszokat ad Habony a szájukba! tényleg ki ez a Habony?várom a választ,de az igazat! mert már sokadszor olvasom ha OV-nak kellemetlen kérdést tesznek,fel azonnal kész betámadni,aki kérdezi a számára kellemetlen,kérdéseket! mivel ő is tudja,legjobb védekezés a támadás!
Jozefina
Persze, mert habony előre leírta neki!!!
human
@Jozefina: Aha. Akkor ezért olvasta. Mert ha téveszt, akkor Habony kiossza a fejét.
szaboria1
Ez mutatja Orbánnak egy szabad gondolata sincs mindig mások írják a beszédét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.