Portik Tamás, akit már ítélt el bíróság, Rogán Antalra, az Orbán-kormány propaganda miniszterére, korábbi belvárosi fideszes polgármesterre vallott. Portik azt állította, hogy jóban volt Habony Árpád rokonával is. Repkedtek a tízmilliós eurószállítmányok, áron alul adták vették a V. kerület ingatlanjait, hogy utána extra magánhaszonnal passzolják őket tovább – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: Újabb bizonyítékot kaptunk arra, hogy a legsötétebb alvilág, a szervezett bűnözői csoportok az Orbán-kormányig, annak fejéig érnek. Nem mentség, amit a Miniszterelnöki Hivatal állít, miszerint Portik bűnöző, és ezért egy szavát sem lehet elhinni. Véleményünk szerint Orbán is az, Rogán is az, Habony is az, mégis sokan adnak a szavukra.

Ha csak a töredéke igaz annak, amit Portik a tettestársairól állít, akkor itt súlyos bűncselekmények történtek, amelyeknek kormánytagok és Orbánhoz közelállók is elkövetői voltak. Az lenne a minimum, hogy a számos ügyben a nyomozást megtagadó Polt legfőbb ügyész most azonnal nyomozást indít Habony és Rogán szerepének tisztázására. Nem elkerülhető a kihallgatás, a házkutatás, a szembesítés sem. Amennyiben ez nem történik meg, a DK már most jelzi, hogy a számonkérés nem megúszható. Tisztességes és minden részletre kiterjedő nyomozás után hosszú lesz a fideszes vádlottak padja. – áll az ellenzéki párt közleményében.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Na íme...egy újabb félkegytelmű aki a bitangnak ad igazat...
coni
Úgy látszik, Gyurcsány az egyetlen aki belátta, demagógiát csak demagóg módszerekkel lehet legyőzni. Addig amíg az elmúlt évek tolvajai élnek nem lesz elszámoltatás, az egyetlen jó dolog ami történhet, hogy elzavarjuk őket, hogy ne lopjanak tovább.
Simicska is kínjában g@cizett, mivel mást nem tehet, ha nem akar ő is börtönbe vonulni.
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd aki ma egy gyilkosnak, egy maffiózónak, egy terroristának a szavára ad az nem épelméjű...a többit gondolom magadtól is kitalálod...bár kétlem...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ..jobb ha papára hallgatsz...még a végén ismét fölmegy a pumpa...:)

...amúgy hogy érthetőbb legyek a Ferenced egy gazember szavára adott hangot...mit lehet az ilyen emberről képzelni ?
papa.49
@Horizont: Most mond meg ha valakit nem tudsz meggyőzni érvekkel mert nem akarja megérteni az érveidet, nem sokkal jobb ha ráhagyod és figyelembe se veszed)))))))
Van egy régi mondás ,,más ostobaságán emészteni magad teljesen felesleges, csak magadnak okozol kárt,, én ehhez igyekszem tartani magam)))))))))))
Csodálkozó
Tőlem lenyakazhatják az egész bűnbandát.
Csizmás Kond
@Horizont: ..legalább az első két szót olvasd el a cikkből ...majd baszakodhatsz...vagy egyáltalán hol jár az eszed ?
nevemnick
Egyben biztos vagyok, többen lesznek mint gyurcsiék lettek volna.
Csizmás Kond
@Horizont: ..és még rólam állítod hogy ittam...cccc...
Csizmás Kond
@Horizont: .
a rendelőben azt mondja az orvos a páciensének, hölgyem ön tökéletesen rendbe jött többé nem kell idejárnia...
na de doktor úr, akkor mit fogok majd csinálni péntek délutánonként ?...))))
Toby
Majd valamelyik arénában megtartják a fidesznyik karám tárgyalását, hogy az egész horda elférjen!
papa.49
@Toby: A felcsutkai úszómedencés arénában november vége, december eleje, és a pályafűtést szigorúan kikapcsolni, nem költünk ilyen hívságokra)))))))))))
bencemacska
Lehet, hogy azért lett a ME személye körüli miniszter, hogy halaszthatatlan feladata legyen?
papa.49
@bencemacska: Naponta többszöri ánuszápolás)))))))))))))
human
Ha jól tudom Polt Péter főügyészt csak 2/3-al lehet eltávolítani a helyéről. Ha viszont nincs 2/3, akkor Polton múlik, hogy le kíván-e mondani. Szóval akár élete végéig főügyész maradhat.
human
Azért ez a Ferigyerek tényleg tökös legény. Emlékeztek még, hogy beolvasott az ügyészeknek annak idején a kihallgatásán?
youtu.be/3iuH045AXUw?t=30s
Desischado
Istenem, csak már ott tartanánk! Komolyan, hozok ásót, kötelet, bilincset, bármit! Egyszer csak eléri őket is a vég! Al Capone is egy piti adócsaláson bukott meg!
Szókrakész
"Az lenne a minimum, hogy a számos ügyben a nyomozást megtagadó Polt legfőbb ügyész most azonnal nyomozást indít Habony és Rogán szerepének tisztázására."

NEM!

A minimum az lenne, hogy Polt lemond és odaül arRogáns Tóni mellé a vádlottak padjára.
human
@pmv.agnes: Hát igen. Ki lett ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.