A Publicus Intézet július 1. és 6. között reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a labdarúgásra költött adóforintokkal kapcsolatos véleményeket.

Tíz megkérdezettből több mint nyolcan úgy gondolják, hogy a kormánynak kevesebbet, vagy jóval kevesebbet kellene stadionokra költenie.

A profi labdarúgás és az NB1-es focisták támogatására a válaszadók kétharmada kevesebbet költene. A stadionokra és a profi focira költött támogatás helyett a megkérdezettek elsősorban az egészségügyre, az oktatásra, a szegénység felszámolásara, és a munkahelyteremtésre költenének többet.

Pokolba kívánják a magyarok Orbán stadionjait

(fotó: 444.hu)

A 2016-os Európa-bajnokságon elért sikert a válaszadók egyértelműen a focisták és az edzők munkájának tudják be – és nem a stadionépítési láznak.

Tíz megkérdezettből több mint nyolcan (83 százalék) úgy gondolják, hogy a kormánynak kevesebbet, vagy jóval kevesebbet kellene stadionokra költenie. Ez az arány a fél évvel ezelőttihez képest 3 százalékponttal nőtt.

Továbbra is leginkább az MSZP és a Jobbik (88 és 90 százalék) szavazói költenének kevesebbet a stadionokra, de a Fidesz szavazóinak kétharmada (66 százalék) is ezen a véleményen van.

További részletek erre.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Ne szemérmeskedjünk, elsősorban orbáncot.
Dűlne rá az összes találmánya!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Tehát az emberek 83% racionálisabban gondolkodik ennél a gyógyszerfüggőnél, aki történetesen a miniszterelnökünk..
Csodálkozó
Ne szemérmeskedjünk, elsősorban orbáncot.
Dűlne rá az összes találmánya!
Mézike
Na ezért így nem igaz! Az se lenne baj ha a stadionjai nélkül jutna oda. Csak indulna már el...
jolibaba
Ezek felépítése ellen kellett volna tiltakozni, most már élvezzék a stadionok adta lehetőséget, mely szerint több ezer szurkolónak van kényelmes ülőhelye a lelátón. /Na legyünk megengedőbbek 50 szurkolónak, az is valami nem?/
Középen Orbán, Csányi meg a slepp, amint köpködik a szotyi "hélját"
egyvandor
Na ezért kell annál inkább stadionokat, sőt már sportcsarnokokat is építeni! Had tanuljon a magyar!
öcsi55
..és a fenntartásuk mennyibe kerül és ki fizeti?
agnes200
A közvéleménykutatás eredménye alapján úgy látom, hogy a megkérdezett állampolgárok sokkal intelligensebbek, mint a kormáynuk tagjai.
justhpeter
Semmi meglepő dolog nincs ebben, remélem ez az arány megmarad 2018-ra is.
tutajos
Ez a szellemi toprongy legyen intő példa mindenki számára: -Xanaxot nem pálinkával kell bevenni !
"Na, ugye!"
koszpeko
@Csodálkozó: Lehetőleg,úgy hogy benne van az egész mocskos tolvaj bandával együtt.
Maxipocak
@Horizont: Dehisz nem is ott lakik a gyökér, hanem Budán ahol ugye nem lehet tüntetni a "szomszédok jogai" miatt!!!
koszpeko
@Horizont: Szerintem csak Horthyt utánozza ezzel a várba költözéssel.
Lehet,hogy kormányzó akar lenni?
papa.49
Remélem végül ,,akasztottemberszerű,, lesz...
papa.49
@Horizont: Ha egyszer elér oda a társadalom ahová tartunk az fogja a legkevésbé érdekelni az embereket mit mondanak ,,szarkő,, keménységű fütyisz ,,törvények,, hidd el akkor fognak a rágcsálók mint a költöző madarak együttesen távozni, de azért egyesével le lehat vadászni őket!!!
tothjani
Örüljünk hogy Orbán elvtárs lelkes amatőr focista.
Mi volna oda építve ha az űrkutatás a szenvedélye??
papa.49
@tothjani: Ne is emlegesd, mert az infók szerint a főgázcsővezetőpolihisztor már tervezi az űrkikötőt))))))))))))))))))))
nemethfamily3.
nem a stadionokra haragszom hanem a faszkalapot útálom mint egy marék gilisztát! A stadionok nem tehetnek róla, hogy megépültek, igaz volna, van fontosabb, de ha sorba veszünk dolgokat soha nem épülnek meg! Aztán az építő kezeknek munkát adott, az más kérdés kik, hogyam miként jártak igen jól a melósok meg igen szolidan! de majd lesz olyan szög, meg zsák helyzet! nem kell agódni! Meg azért a minőségre is kíváncsi vagyok, hány évre készűltek ezek?
nemethfamily3.
Sajnos nem tudok elfogultság nélkül megszólalni sem annyira rühellem a faszkalapot! Ami keveset jót tett, mert tett a szerencsétlen baromja azt is, sajnos a többszörösét a nemzet ellen a polgárok, az egyszerű emberek ellen követett el a megbocsáthatalan bűnöket! Az a tény, hogy ezen cselekdeteiből meg őmaga és a sleppje megdöbbentő összegeket és vagyonokat volt képes összeszedni néhány regnálló év alatt az egészen elképesztő! Na ez a gond! Ezért nem lehet kímélet velük szemben! NO persze nehogy azt higgye valaki is, hogy a mocsokláda balliberális szemeteket kívánom vissza, eszembe sincs, az elszámoltatásuk minden fillérre igen is kell, egészen 1989-ig visszamenően el kell, hogy induljon!! Meg lehet, és kell tennünk! Ha csak a nagyhalakat vesszük elő, majd "kihányják" a kisebb szemétládákat is akiket benyeltek, meglátjátok!!! DE TENNI KELL!!! Ez pedig annak a csalódásnak a következménye amelyet egy azaz egy ember indított el! tudjátok ki az?
köhögő bolha
Schlierenzauer a csúti négysánc versenyen fog visszatérni februárban,mert Vitya szereti a téli sportot is!
nemfideszes
Vazee, ebben a porfészekben lassan több focipálya lesz mint ház...
De ilyenje még a csutinak sincs... még!

24.hu/sport/foci/2015/10/12/meccs-kozben-bukkant-fel-egy-vonat-a-palya-szelen/
kkalman
Dőlne rá az idióta focibuzijára a saját stadionja!

@nemfideszes: Jól megnevettettél! ?-DDD
Desischado
Nem értem, mi lesz még itt? Megvárjuk, míg csuti elembeteg ezt is szétbarmolja, mint mindent. Meg kell állítani végre, minél hamarabb!
prime777
Beszarás mennyi pálya van ott.
Nekem ne hazudjon senki és nem álszenteskedjen!
Ebből látszik,hogy ez az ország mennyire csúszómászó,és,hogy Orbán mennyire saját tulajdonának tekinti ezt az országot.
Bele se merek gondolni ha Hornnak Gyurcsánynak lett volna ez a hobbija.
Mert,hogy ezeket nem a saját szebéból húzta fel az is biztos.
Ez a nép megérdemli,hogy teljesen kicsinálják és ellopják a jövőjét (is).
Szóval hihetetlen ez a kép.
karma1
@prime777: Pont ugyanerre gondoltam: mi a szent szarnak meg 6 9vagy meg tobb?) palya, hiszen a fociakademiara nem tul sok kolyok jarhat, es nem mindnek tartjak pontosan ugyanabban az idoben a szabadban valo edzest??? Miert nem hasznaljak akkor a nagy stadiont? A mufu jo sokat kibirnam, vagy nem, mert elloptak belole az anyagot? (Allitolag az Omega is csak azert koncertezhetett ott tavaly, mert masnap kezdtek a mufu rekonstrukciojat)
Jozefina
A demokratikus baloldalnak, civilekkel, szakszervezetekkel, szakmai szervezetekkel összefogva sürgősen árnyék kormányt kellene alapatani. Ezt letesztelni a választókkal és indulhat a buli!!! Azonnali, gyors elszámoltatás, semmi cicózás!!! Teljes vagyon elkobzás le és felmenőknél, strómanoknál és irány a börtön életfogytig!!! Ezt érdemelnék!!!
Designer
PAPOK DILEMMÁI

Két pap beszélget:
- Szerinted feloldják végre a cölibátust?
- Szerintem azt már csak a gyerekeink érik meg...
nusika
@Desischado: ..csak szórja a pénzt, értelmetlenül! A tízmilliárdokkal "dobálózik" a magyarországi adófizetők pénzéből!! Itthon, padlón az egészségügy...a fizetések...stb

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-kormany-gazdasagilag-is-tamogatja-a-karpataljai-magyarsag-megmaradasat-472823
prime777
@Jozefina: "A demokratikus baloldalnak, civilekkel, szakszervezetekkel, szakmai szervezetekkel összefogva sürgősen árnyék kormányt kellene alapatani. Ezt letesztelni a választókkal és indulhat a buli!!! Azonnali, gyors elszámoltatás, semmi cicózás!!! Teljes vagyon elkobzás le és felmenőknél, strómanoknál és irány a börtön életfogytig!!! Ezt érdemelnék!!! "

Nem tudják elszámoltatni őket hiszen nekik is rengeteg "ügyük" volt.
Itt csak olyan erő tudna elszámoltatni akinek a múltja szeplőtelen.
Olyan meg nincsen.
Ezért nem lesz soha felelősségre vonás.
De hát ez így megy szinte mindenhol.
A politika kábítja az embereket ,meglopja őket,hülyének nézi.
Főleg itt erre a "balkánon" tényleg csak arra megy ki minden politikailag ,hogy minél több pénzt összeharácsolni.
Fradigege
A vér nem válik vízzé. Kutyából nem lesz szalonna. Satöbbi. A felcsúti zsírmoreból pedig nem lesz magyar. Sem európai. Ő Indiából vagy valahonnan a Közel-Keletről származik. Ezért van ez.
sentinel216
A panoráma fotót nézve ha a rengeteg focipálya helyén - jó magyar termőföld - kertészetek működnének, egy közepes várost ellátnának folyamatosan friss zöldséggel, állatoknak takarmány növényekkel. Helyette az év legnagyobb részében parlagon állnak ott a pályák, amelyeket szigorúan őriznek. Legfeljebb az al- és felcsúti fő döbrögi szemléli meg büszkén őket, néhanapján, mikor már nagyon unja a politizálást az utálatos fővárosban.
bakegya
A telhetetlen,erőszakos -korrupt-lopós felcsutkay vajdát mindenképpen-ez a foci dili egy baromság egy ilyen szegény országban mint a mi hazánk.Pontosabban már a fityiSS MAFFIÁÉ-mert orbán szétprivatizáltatta,befoglalták a strómanjai és az oligarhák.
nevemnick
@prime777: 12:19 ahogy írtad ,,volt", csak egyik sem állt meg a ,,lábán". Nem védem a szocikat, csak a két párt között annyi a különbség, hogy a jelenlegi csak koholt vádakat tudott felhozni, amelyek sorban megbuktak, viszont a jelenlegi uralkodóknál meg nyilvánvaló, kézzel fogható dolgok történnek.
jolibaba
Ha Isten megsegít, egyszer csak azt fogjuk látni, hogy az a szürke kis kulipintyó ott díszeleg a stadion közepén.
De az is lehet, hogy a tervezett sportcsarnok mellékhelységeiben lesz az otthonuk. Hely lesz, csak ki kell várni. Bár most némi zavar van a tervezésben, nincs Makovetz. /Isten nyugosztalja./
Gyuri Géderről
Jó helyen van az a ház! Csak a ménkű vágna bele amikor benne van a gazdája.
qxy
De tenne is érte valaki valamit kérem??? Nem. akkor meg?
vadnarancs
Pont egy putri mellé kellett építeni azt a szép stadiont?
felnőttem kissé
csak a stadionokat? kétlem. lesz ott más is vagy akad ott más is?
kukac50
Nem a stadiont kívánjuk a pokolra,hanem Orbánt és azokat akik a stadion építését megszavazták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.